C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Apr 17, 2002 2:41 pm

pentru privitori: asta-i mare exhibitzionist

pt. ahex: ai mancat inca o cratima :lol:
sau dus la gara

mau dus la gara da' am luat trenul inapoi ca sati raspund ti-e mwahahaha

e adevarat ca lucrul firesc nu e lauda... hmm, atunci de ce va laudati toti cand faceti sex?

afirmi public ceea ce vei face pt. cultura ta generala => te lauzi, bunul tau simtz al ratiunii nu-ti indica asta?

eu nu ma laud:rolleyes:
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 17, 2002 2:53 pm

pt. ahex: ai mancat inca o cratima

idem mata (nu e o injuratura, deci nu e o gresheala), ai papat un 'p'. facem un raboj?

aia care se lauda ca fac sex, nu privesc sexu ca pe ceva firesc

cand matale imi zici ca te duci sa ascultzi o muzichie nu te lauzi, idem nici eu cand itzi zic ca ma duc sa citesc nu ma laud. mai mult, este absurd sa fie considerat fiind lauda un fapt neimplinit. laudatul presupune fapte finalizate.
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 17, 2002 3:00 pm

poate nu l-am mancat... un raboj ar fi in detrimentul dvs.

no shit? sa nu intram in amanunte :j

exemplu: daca zici: maine ma duc la opera - te lauzi pt. ca vrei sa pari cult, sau: maine ma insor cu claudia schiffer - te lauzi ca sa-i oftici pe ceilaltzi curcani. ai picat fiindac nu potzi iesi din sofism, try again.
edit: la aia cu opera si nunta voiam sa-ti arat ca te poti lauda cu ceva nefinalizat

p.s. s-a intors manelos :u
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 17, 2002 3:14 pm

huh? tocmai ai inversat doua litere in cuvantul fiindca

in ce amanunte danutzo? sau doar te lauzi (ca shtii ceva)?

mda, intzeleg unde batzi da' asemenea actziuni sunt inutile atunci cand chiar cunoshti (sau tzii o legatura cu) interlocutorul, intrucat va veni shi momentul "de dupa". ashadar este absurd sa te lauzi cu intentzia, te lauzi dupa aceea cu fapta

asha ca ashteapta-ma sa citesc ceva din harry olaru shi sa vezi dupa aia lauda ;)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 17, 2002 3:27 pm

pai ma grabesc: shi fiindac suna bine :D

sa nu particularizam, vorbeam de voi, curcanii in genere.

n-ai inteles nimic. te poti lauda ca te insori cu mama tembo shi unui strain pe care nu-l mai intalnesti in viata ta, fiind cunoscut ca respectivul obiect (aici femeia aia) e in sistemul universal de valori (al tau si-al lui kickass si-al curcanilor) un sistem de referinta in sens pozitiv.

zi stop joc fiindca am dreptate. si cum zice Alice Cooper: let me explain (tie de ex. cum e cu eclectismele)

iar hari a lu poter nu e niciunde in scara mea asha ca nu te poti lauda, poate Lord of The Rings ca zicea cineva ca Tolkien e referintza

sau cum zice chiar acum manson: watch TV and drink your beer, ca ti-ai luat-o :j
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 17, 2002 3:44 pm

cine particularizeaza blondo?

ca tot amesteci sistemele de referintza, eu vorbesc din punctul meu de vedere (adica in sistemul meu de referintza shi nu intr-unul universal), shi nu-i spun unui strain ce o sa fac eu in viitorul proxim. probabil ca tu faci, shi include-te cu aceasta ocazie in tagma margelatzilor

vrei sa te opreshti shi nu shtii cum? bea o bere cu alice cooper shi cu manson. ei o sa te intzeleaga :j

pot sa ma laud de vreau cu lotr ptr ca l-am citit shi vizionat, cu hari cratitzaru nu poci ca n-am habar de el
aphextwinz
Junior Member

neatza shi tzie

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 11:06 am

hmm, credeam ca mi-am iesit din mana dar cum zice Iced Earth, when the night falls... multe ganduri se clarifica, so, de la capat:

tu particularizezi grasule:

sau doar te lauzi (ca shtii ceva)?

pot sa ma laud de vreau cu lotr ptr ca l-am citit shi vizionat

cele de mai sus ies din sfera generalului, right?

nu amestec sistemele de referinta, le constat, ele exista iar referirea la acestea a fost subiect de hartza in timp cu monstri ca m-sux sau kickass, momentan nu vorbesti cu un strain pentru ca inca nu te-a acceptat nici un psihiatru.

margelat dpdv al sistemului de referinta "curcan" poti fi doar tu din motive de sex opus (si mie dar si multora) deoarece curcanitzele nu poseda margele, vrei atlasul meu zoologic? mai bine nu ca o sa plangi dupa rudele-ti primate.

eu sa ma opresc? mai vrei? mai am :y shi mi-as dori o bere cu manson da fiindca nu ma cunoaste nu o sa vrea el.

ia lauda-te sa auzim shi noi ce tzi-a placut (mai bine baga pe literatura pe Tolkien)

Edit: neatza rolf, nu te vazusem ;D
gaga

Mesajde Dragos PR » Joi Apr 18, 2002 11:14 am

salut, va gasesc in plin elan, pe urma o zica lumea ca va dati mari mai, consumati netu' cu prostii...
mama, mama, am un chef de munca... si am un chef de viata.... ma cam plictisesc, mai copii, imi plang nejurile dantan can eram tanar si nelinistit, acuma imi vine sa ma urc pe pereti, nici alcoolu' nu-mi mai ajunge....
n-am chef de nicanica, de munca ce sa mai spun, m-a lovit amocuuuuuuuuuuuuu....
Dragos PR
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 11:22 am

se vede mah dragosh, ma duc sa mananc nitzel jar shi ma ocup si de mata imediat, just wait.

ne lasa ma adminu sa aberam, sopra e cu noi (21-22)
gaga

Mesajde Dragos PR » Joi Apr 18, 2002 11:26 am

matale vezi-ti de treaba, mananca ce vrei, io oricum imi vine sa imi iau campii....
depresie mare, nenicule, firar masa de treaba
Dragos PR
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 12:40 pm

Ho mah, daca e primavara tre' sa va depresatzi totzi...
Zi mai bine plictisu masii shial lu tasu ma-re

wanna talk about your probs?
gaga

neatza sa fie

Mesajde aphextwinz » Joi Apr 18, 2002 2:13 pm

Initial trimis de DANA

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
sau doar te lauzi (ca shtii ceva)?
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
pot sa ma laud de vreau cu lotr ptr ca l-am citit shi vizionat

cele de mai sus ies din sfera generalului, right?

pai de ce?
primul citat are singura particularitate de a-tz fi adresat tzie adica interlocutoarea
al doilea citat nu avea nici-o legatura cu remarcile noastre asupra particularizarii, e pescuit de undeva din mesajul meu shi ashezat acolo

trecand peste cunoshtiintzele tale in curcani shi alte oratanii, trag linie peste discutzia de ieri: exista lauda faptelor shi lauda intentziilor. pe ultima (eu) o consider absurda

o dupa-masa placuta in continuare
aphextwinz
Junior Member

Re: neatza sa fie

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 2:21 pm

Initial trimis de aphextwinz

trecand peste cunoshtiintzele tale in curcani shi alte oratanii, trag linie peste discutzia de ieri: exista lauda faptelor shi lauda intentziilor. pe ultima (eu) o consider absurda

o dupa-masa placuta in continuare

punct daca vrai. shi matale la fel, imi plac invinshii la cina :D da consum shi acum, thx
gaga

Mesajde Dragos PR » Joi Apr 18, 2002 2:44 pm

hopa hopa, ai talente de shrink?? ma si vad pi canape, cu picioarilinsus, donsoara doctor tares nacajit....
no, bre, mi-e nu-mi trece cu vorba, e frectie la picior de lemn... io ma depresez, tot mie imi trece, e o chestie unde rezolvi treaba singur, ca o buda monosex...
te-ai aberat suficient? nus de ce te bucuri atata can se da liber la aberatii, daca sopra ar controla toata lumea care se abereaza i-as zice God si l-as angaja cu norma intreaga la mine in curte...
Dragos PR
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 2:59 pm

am mah, nu vezi pe afex l-am vindecat de "lauda"

shi nu se da liber oriunde, pt. threadu' asta de aberatzii ale rockerilor online care shi muncesc (vezi in ce club select ai intrat?) am luptat din greu :D

deci vorbeshte tu shi fightclubu tau shi vezi sa nu va depresatzi reciproc.

btw, baietzi, shi tu ape shi restul privitorilor, onka va transmite salutari din loc cu verdeatza (nu cimitir mah)
gaga

Mesajde aphextwinz » Joi Apr 18, 2002 3:11 pm

mdeah danutzule, te las un pic shi vad ca ai shi inceput sa te lauzi
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 18, 2002 3:20 pm

Stai pe-aproape ca se face 5 shi o intind mai afexutzule shi potzi sa dai la gioale, ai timp de gandire, yada yada (btw, ai ascultat mah trupa asta?)

Si nu ma laud, te-ai vindecat doar intr-o zi. Ai sa-mi dai 100$
gaga

Mesajde Rolf » Mar Apr 23, 2002 9:59 am

Tin sa salut clasa muncitoare, avind in vedere ca o tai imediat de la serviciu pentru fo 2 ore.

Ba, daca nu stergeam atunci alea 700 posturi acu aveam peste 1000 in thread!!
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 23, 2002 10:33 am

Salut si io dat fiind ca se pare ca e chiar muncitoare si incalecata de sefii asupritori + personalitati in concediu.

Rolf, sorry pt. faza de ieri cu mailul da' l-am deschis al draq de tarziu, apemin :bye: onka: miss you hani, bla bla bla
gaga

Mesajde Rolf » Mar Apr 23, 2002 12:42 pm

Stai fara liniste sefa.... s-a rezolvat curind dupa ce ti-am dat mailu.

Concediile se apropie, le simt mirosu'! De 1 mai pina a doua zi de Pasti ma relaxez!

Matale? Te lasa sefii?
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 23, 2002 12:47 pm

mah cica ash avea liber din 1 pana pe 6 inclusiv, nush cum e cu recuperatu' da' mai vedem.

domnu aphex, pe dvs va lasa shefii?
gaga

Mesajde Rolf » Mar Apr 23, 2002 12:53 pm

Nu stiu daca mai recuperezi ceva, ca cica simbata trecuta si simbata asta era de recuperat, asa ca daca nu te-au chemat, poate dupa, sau deloc.

Aphex nu tre sa-l lase: le zice ca a lucrat noptile si de aia a lipsit ziua.
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 23, 2002 12:57 pm

Buey, io nu lucru la stat, adica poate unii lucra, nu stiu, nu ma bag... la noi precis se recu. Bine ca baga salar pe 30 ca eram varaza. Adicatalea sunt varaza.
gaga

Mesajde aphextwinz » Mar Apr 23, 2002 1:16 pm

don'shoara dana, viitorul meu este incert
totushi presimt ca o sa ma lase ficatu'
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 23, 2002 1:22 pm

Adicatalea kestia aia verde, purulenta si mare care alerga pe strada nu era ficatul domniei voastre? Hmm, puteam sa jur ca el era si ca v-a lasat balta.
gaga

Sa revenim....

Mesajde gaga » Joi Aug 08, 2002 12:39 pm

Cu ceva vreme in urma era un thread de baza al rockerilor care fac parte din clasa muncitoare. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si din gasca veche: DANA, onk, rolf, aphextwinz, dragosh PR au ramas putini in schimb exista sanse sa se adauge altii.

Cu stomacul plin si deshtele antrenate la categoria cifre viteza de diminteaz reiau:

Actuala clasa (sigur) muncitoare:

DANA
onk (momentan in vacantza)
aphextwinz

Rolf de va reveni va fi primit ca fiu ratacitor, dragosh PR pierde dreptul de a mai face parte din exclusivistii acestui thread.

In schimb invitam sa ni se alature, dupa ce vor depune acilea un cv care va fi sau nu aprobat de mine, urmatorii:

SOD (desi nu intra taman in timpul zilei, dar de ne va incurca va fi dat afara fara preaviz si fara puiu)
DarKKiller (chit ca-i enervant face parte din clasa muncitoare, chit ca nu-i foarte rocker poate fi, probabil, convertit)
ass xxl (oops wrong spell???) ca cica ar fi si el in aceeasi conditzie)

Astept CV-urile. De nu vor veni reangropam traditia...

p.s. ce ziceai pe PM ass xxs???
gaga

CV DKK

Mesajde Game Over » Joi Aug 08, 2002 1:47 pm

Name: DarKKiller, pt. majoritatea forumishtilor. (Somedays DKK ;P).
Pt. prieteni Kris (sper sa-mi pot schimba nick-ul, bineinteles daca nu-i luat deja :con: )
Aaa, uitasem, ... necasatorit, asta in cazul in care intereseaza pe cineva ;n .
Loc. in vechea shi frumoasa (cica) capitala a Moldovei: Iasi (U're r8, whatever)
Pasiuni: Tot ce tzine de comp'uri, shi bineinteles de ... joace (unde sunt shi mod :con:)
Muzica: Tot ce meriata sa fie ascultat (incepand de la ... hai sa incepem cu Rock shi sa terminam cu Tehno-House).
Btw, ca tot ziceai de convertire, totul e posibil, mai ales ca in ultima vreme am ascutat aproape numa' SoD, Alice in Chains shi Metallica :rulz: .
In rest, ... vorba lu' Dana ... "io-s dkk, butonar in iasi si-s alcoolic". De fapt ultima parte ;M e discutabila :D.
Am uitat ceva?!
Aaa, mda, varsta. Cica fac shi io fo' 23 de anishori anu' asta ;P .
Altceva?!
Ceva intrebari/curiozitati?! :con:
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 08, 2002 1:56 pm

Am io o intrebare: ai idee ce fatza o sa faca afex si onka atunci cand o sa vada ca dkk ;D a devenit membru aici?
Stii ce o sa patesti? :y

Da onka, da afex, e mana mea, omu e la munca si ma streseaza pe YM si l-am aruncat aici ca unii chiori care plang pe PM ca vor si ei pe clasa muncitoare nu gasesc (cica) subiectu'
(zise dana ascultand More Human Than Human)

Daca vrei sa te insori du-te pe mirc, am auzit ca acolo se cauta fetitze...
gaga

Mesajde Game Over » Joi Aug 08, 2002 2:22 pm

Nu pot decat sa-mi imaginez :D. Dar sa ashteptam sa vedem reactia lor :con: . Cred ca o sa fie ceva posturi pe scandal :o.
Mah specifica shi tu cine e ala chior ca sa nu se inteleaga ca e vb de mine :cool: . (E vb de ass xxl :y )
De insurat, nu vreau, poate peste fo' shinci ani, ca's tanar shi nu vreau sa mor devreme ;P .
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 08, 2002 2:44 pm

Sa-tz explic. Nenea ala e incepator sau i-au curs mucii pe tastatura si s-au lipit botoanele intre ele. Fiindca spionand il urmaresc de juma de ora cum reply la threadu asta, apoi "puf" dispare....

Creca ii e frica :j
Sau isi ia notitze intai :D
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare