CLASS ...ce zicetzi?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

CLASS ...ce zicetzi?

Mesajde CriTIka_artei » Lun Iul 29, 2002 4:18 pm

CLASS...ultimul lor videoclip si piesa sunt bune,suna bine, au vechime, au clasa...asta ar fi parerea mea.
A voastra?
CriTIka_artei
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 29, 2002 5:32 pm

Da, suna foarte misto. Si acum, de cand a venit Anca (parca asa o cheama), sunt mai "fresh"... :B
Kayla

Re: CLASS ...ce zicetzi?

Mesajde tre » Mar Iul 30, 2002 4:47 am

Initial trimis de CriTIka_artei
CLASS...ultimul lor videoclip si piesa sunt bune,suna bine, au vechime, au clasa...asta ar fi parerea mea.
A voastra?

da, class e o formatie decenta, destul de profesionista. nu pot sa zic ca ma omor dupa melodiile lor dar nu ma deranjaza daca sunt 'nevoit' sa ascult.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

CLASS 2

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 03, 2002 12:44 am

Ya... Noua melodie de la Class e super . Si la fel era si cea de inainte : Te Visez Mereu
Seth2
Junior Member

...cu clasa..

Mesajde shmack » Sâm Aug 03, 2002 10:51 am

Cei de la Class sunt profesionisti ,nu s-au schimbat de la debutul lor din Scoala Vedetelor,insa mie personala nu-mi place tipa noua ,parca e deja expirata(cam stearsa fata).:rolleyes:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Re: ...cu clasa..

Mesajde PreferatA » Dum Aug 04, 2002 11:34 pm

Initial trimis de shmack
Cei de la Class sunt profesionisti ,nu s-au schimbat de la debutul lor din Scoala Vedetelor,insa mie personala nu-mi place tipa noua ,parca e deja expirata(cam stearsa fata).:rolleyes:

mmm despre anca eu una nu stiu prea mult numai ka de exemplu pe cand ceilaltzi membrii ai trupei se duk in delta in vacanta ea o sa fie in Saint -Tropez orikum tipa a stat mult in strainatate si dupa kum se pare are destui bani .. akuma nu stiu d c a dorit sa devina si vedeta ...dar mie una imi place .. mai expirata era mihaelala cealalalta care e plekat :)
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Re: ...cu clasa..

Mesajde CriTIka_artei » Lun Aug 05, 2002 8:58 pm

Initial trimis de shmack

Asta asha e,Anca e cam nashparlie dar nu se pune problema look-ului la CLASS pt ca nu pe asta se bazeaza dar in videoclip a iesit
misto tipa,aproape ca nici nu i se vad ridurile (mai mult cand
incearca sa zambeasca se vad...) .Despre vacantza care si-o petrece pe unde poate shi ea...asta e...o compatimesc....:))))))))))
CriTIka_artei
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Aug 08, 2002 8:35 pm

Mie mi-a placut CLASS de cand i-am auzit prima data. Nu sunt tocmai un fan, dar ascult CLASS cu placere si ii admir pentru ce fac. Plus ca ultimul album, "Color", mi s-a parut super realizat. Cat despre schimbare... nu prea o vad cu ochi buni, da' cine stie... Pana acum n-am ascultat decat o data melodia aia noua, asa ca nu pot sa ma pronunt.
A, da' am si eu o intrebare: ce conteaza cum arata tipa aia noua sau unde isi petrece vacantele?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde CriTIka_artei » Vin Aug 09, 2002 12:00 am

A, da' am si eu o intrebare: ce conteaza cum arata tipa aia noua sau unde isi petrece vacantele? [/B][/QUOTE]
Nici nu conteshte ...erau noduri in papura...:) vroiam sa raspund si atat.
CriTIka_artei
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii