C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cv as xxl
(pre)nume real : florin; prietenii ma stiga cu porecla florin, mama la fel. tata imi zice "bah" sau "mah" (functie de dispozitie)
; prin alte forumuri mai sunt si "a1 clone2" - nicku' pe care il foloseam pe vremurile irc'iste
profesional : cateva luni sef de santier la o firma de constructii din Buk'le (daca ajungeti prin ministretzu' industriilor sa stiti ca toate interioarele au fost refacute sub comanda mea; la fel si spitalu' fundeni; la fel si spitalu' filaret - deh' zugrav sef)
prezent: sef serviciul IT-Marketing la o firma materiale constructii din calarasi (denumire pompoasa pentru un jocker care se ocupa cu de toate, de la pagini web si grafica publicitara pana la incheiere si urmarire contracte - 'nentzeles ca mai instalez si windozeuri si imprimante cand e nevoie)
viitor : fac armata si plec (sper) la un stagiu de specializare pe meseria salahor prin tari mai calde
studii : mai putine decat as fi vrut (ultima scoala : UTCB)
mici placeri ale mele:
- sa fac tot felu' de prostii cu mana mea (acu imi fac barca)
- calculatoarele (am inceput cu HC85)
- pescuitul (abia astept sa schimb impresii cu SOD, am vazut ca el e pescar sef p-aci)
- pe vremuri mult mai des ca acum : literatura
muzici: care au fost de cotitura, in ordinea aparitiei pe micul ecran:
- queen
- iron maiden
- my dying bride (theatre of tragedy)
in rest, ascult cam tot ce prind. acu' haggard si nightwish.
filme favorite:
- american beauty, nascut asasin si pulp fiction plus serialele Oz, Seinfeld si Clanul Soprano
stare civila: necasatorit, doua luni vechime cu prietena actuala (ma apropii de record)
altele: bun la suflet, cel mai bun prieten al omului (bun cu mine)
am ceva sange de lipovean, asa ca ganditi-va de doua ori inainte sa ma provocati la baut !
; prin alte forumuri mai sunt si "a1 clone2" - nicku' pe care il foloseam pe vremurile irc'iste
profesional : cateva luni sef de santier la o firma de constructii din Buk'le (daca ajungeti prin ministretzu' industriilor sa stiti ca toate interioarele au fost refacute sub comanda mea; la fel si spitalu' fundeni; la fel si spitalu' filaret - deh' zugrav sef)
prezent: sef serviciul IT-Marketing la o firma materiale constructii din calarasi (denumire pompoasa pentru un jocker care se ocupa cu de toate, de la pagini web si grafica publicitara pana la incheiere si urmarire contracte - 'nentzeles ca mai instalez si windozeuri si imprimante cand e nevoie)
viitor : fac armata si plec (sper) la un stagiu de specializare pe meseria salahor prin tari mai calde
studii : mai putine decat as fi vrut (ultima scoala : UTCB)
mici placeri ale mele:
- sa fac tot felu' de prostii cu mana mea (acu imi fac barca)
- calculatoarele (am inceput cu HC85)
- pescuitul (abia astept sa schimb impresii cu SOD, am vazut ca el e pescar sef p-aci)
- pe vremuri mult mai des ca acum : literatura
muzici: care au fost de cotitura, in ordinea aparitiei pe micul ecran:
- queen
- iron maiden
- my dying bride (theatre of tragedy)
in rest, ascult cam tot ce prind. acu' haggard si nightwish.
filme favorite:
- american beauty, nascut asasin si pulp fiction plus serialele Oz, Seinfeld si Clanul Soprano
stare civila: necasatorit, doua luni vechime cu prietena actuala (ma apropii de record)
altele: bun la suflet, cel mai bun prieten al omului (bun cu mine)
am ceva sange de lipovean, asa ca ganditi-va de doua ori inainte sa ma provocati la baut !
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
nascut asasin
esti tu bah! de provocat laba_ ut nu te provocam ca p'acilea nu gaseshti spirt la orice coltz de strada ca sa-l bei in barca aia a ta prin stuf. (pe film il cheama nascuti asasini)
Cum ar veni io (ca asta e thread cu state vechi) ca supraveghetor momentan de clasa muncitoare, refac lista:
DANA
onk (momentan in vacantza)
aphextwinz
DarKKiller
as xxl
Si sper sa apucatzi sa va obisnuitzi bobocei, mai avetzi o saptamana de libertate de la onka si sper sa nu vaza inteligentu' de afex threadu' (desi am auzit de la niste oameni rai ca ar fi baut oxiacetilena si-i mahmur)
- gaga
vrei siviu danone?poftim civiu!
nume: SOD
porecla:Catalin
profesie:degustator de alcool sub toate formele si variantele.in timpul liber muncesc si la groapa de gunoi glina ca sa mai castig un banut in plus.
studii:4 clase primare si un curs de trei luni de strungari
pasiuni:sa fac plaja topless ca sa nu ma bronzez cu urme de sutien,militarea pentru salvarea euglenei verzi de la disparitie,cangurii polari si focile de padure.
muzica: animal x,3se,floarea calota
in rest ,ce sa va mai zic de mine?acum vreo 12 ani am mai lucrat la un club din bucuresti,am fost insurat si am o fetita pe care o cheama alexandra,ascultam rock,eram tatuat (da' le-am scos cu laser din primul salariu de la groapa glina ca sa pot promova in functie),aveam 110 kg,tineam cu steaua,imi fugeau ochii la alte doamne si aveam niste prieteni retarzi care stateau toata ziua pe net si toata noaptea in carciumi.ce vremuri!!!!!!
porecla:Catalin
profesie:degustator de alcool sub toate formele si variantele.in timpul liber muncesc si la groapa de gunoi glina ca sa mai castig un banut in plus.
studii:4 clase primare si un curs de trei luni de strungari
pasiuni:sa fac plaja topless ca sa nu ma bronzez cu urme de sutien,militarea pentru salvarea euglenei verzi de la disparitie,cangurii polari si focile de padure.
muzica: animal x,3se,floarea calota
in rest ,ce sa va mai zic de mine?acum vreo 12 ani am mai lucrat la un club din bucuresti,am fost insurat si am o fetita pe care o cheama alexandra,ascultam rock,eram tatuat (da' le-am scos cu laser din primul salariu de la groapa glina ca sa pot promova in functie),aveam 110 kg,tineam cu steaua,imi fugeau ochii la alte doamne si aveam niste prieteni retarzi care stateau toata ziua pe net si toata noaptea in carciumi.ce vremuri!!!!!!
-
SOD - Mesaje: 6035
danone's revenge
Domnu' SOD pentru dvs mai lasam cererea la registratura. Fiindca retarzi cum suntem unii din astia de p'aici creca ne suparam. Domnu SOD pai aici e interzis sa scrii muzicile alea de le asculti matale. Daca promiti ca te convertesti chemam popa, dam agheasma la tzacalie la matale si itz pun in loc de icoana o cutie de pateu d'ala cu porcu deasupra patului (daca nu ai prins-o fiinca-s prea subtila, ca sa te gandeshti la grohaieli).
Promitzi sa te dezici de cele zise si sa revi cel de acu 12 ani? (acu nu si la greutate, ca am auzit ca tzinetzi regim)
Ah, cum a ramas cu microbistosemintzopescaroberacii???
Promitzi sa te dezici de cele zise si sa revi cel de acu 12 ani? (acu nu si la greutate, ca am auzit ca tzinetzi regim)
- gaga
mai, da pootin spirit de coortoazie, ce mam dreq !!!
nu m-am suparat ca nu m-a poopat nimeni la intrare, nu m-am suparat ca is ultimu' pa lista, da sa insinuezi tu da mine ca beau spirt ?!?!
totusi,
e adevarat, da' dupa ce-l treci prin paine - nu mai e colorat ! daca pui niste zahar - chiar se poate bea ! si daca mai adaugi si esente e chiar licoueur, sa moara dracu !
si,
am ajuns la pagina cinci din subiectu asta. BETIVILOOOOOOR !
nu m-am suparat ca nu m-a poopat nimeni la intrare, nu m-am suparat ca is ultimu' pa lista, da sa insinuezi tu da mine ca beau spirt ?!?!
totusi,
e adevarat, da' dupa ce-l treci prin paine - nu mai e colorat ! daca pui niste zahar - chiar se poate bea ! si daca mai adaugi si esente e chiar licoueur, sa moara dracu !
si,
am ajuns la pagina cinci din subiectu asta. BETIVILOOOOOOR !
maciuci©
-
Esti lent amigos, in vremurili noastre bune postam totzi odat' de nu se mai intzelegea om cu persoana si colegii voiau sa ne interneze ca radeam ca boii/vacile la monitor. Pe care l-am baut.
Da vaz ca si matale stai la munca precum berila... si ca sa te linistesti, concertul s-a amanat pana pe 18 pe motiv de tornada.
Cum ziceai ca se chiama barca ta? Arca lui Noe? Ma ofer voluntir. Mai ales ca stii sa faci alcoale.... betzivule!
Da vaz ca si matale stai la munca precum berila... si ca sa te linistesti, concertul s-a amanat pana pe 18 pe motiv de tornada.
Cum ziceai ca se chiama barca ta? Arca lui Noe? Ma ofer voluntir. Mai ales ca stii sa faci alcoale.... betzivule!
- gaga
Initial trimis de DANA
Sa-tz explic. Nenea ala e incepator sau i-au curs mucii pe tastatura si s-au lipit botoanele intre ele. Fiindca spionand il urmaresc de juma de ora cum reply la threadu asta, apoi "puf" dispare....
Creca ii e frica :j
Sau isi ia notitze intai![]()
ca acu' am vazut ce barfeai tu in timp ce eo, eo, ei bine eo faceam ceva ...
spioana lu' tata ..... cum ai vazut tu repede ce fac io la calc !! ntz ntz sa ma inveti si pa mine jmecheria asta odata, ca tare mi-ar placea sa vad cum va scarpinati ilustrul capshor in timp ce-l puneti la treaba scormonind dupa adjective invective cu substrat fiziologic la adresa mea (chior, ai ?)
sa clarificam cate unele:
- mucii mei nu sunt lipiciosi
- onomatopeicul "puf" este total aiurea. mai degraba "scartz" de la scaunul pseudo-ergonomic pe care imi asez indoitura carnoasa, sau "vaajjjjj" de la al meu scazut coeficient de aerodinamicitate (80 kile dispuse pe 175 cm)
mmmmkay ??
maciuci©
-
barca mea sa numeste turbo spider. La ce zici tu ca te oferi voluntara ? ca nu am prins legatura cu mesteru' in ale potolului din mine ... sa fie cu perechile si Arca lu Noe ceva ?! tot nu inteleg.
naspa ca s-a amanat concertu' ! la cat de maniaci sunteti voi sigur atz fi stat si in ploaie si atz fi facut cu totii pen'cilina dup-aia.
naspa ca s-a amanat concertu' ! la cat de maniaci sunteti voi sigur atz fi stat si in ploaie si atz fi facut cu totii pen'cilina dup-aia.
maciuci©
-
opa!
sa schimbam atunci invectivele, ei? ca doar oameni suntem...
bah flo_rinoree tu crezi ca totzi gigeii care bidinelesc au acces la anumite optziuni pentru premianti.
ilustrul capshor nu-l scarpin da' poate te las pe matale sa-mi faci lucrul asta, dupa care sa-mi speli si picioarele cu pleata-ti afumata ca un umil mariu magdalen.
sa intzeleg atunci ca:
- mucii aposi ti-au inundat tastatura care s-a scurtcircuitat? se vede dupa cum scrii... stay cool da' nu te apropia de colegii tai sa nu-i molipsesti
- acel "puf" provine dintr-un film cu kaizer soze. care-i legatura? nici una, daca te chinui sa intelegi o sa ajungi ca altii care si-au lasat pielea la uscat pe balconul meu. caut link-ul si ti-l dau pe PM ca-i de trista amintire pentru unii dintre noi (culmea, tot clasa muncitoare, tot butonar... da a cedat, acu' va testez pe dvs)
si ca sa nu uit: bine ai venit ass, intotdeauna e binevenita carnea de tun proaspata :j
bah flo_rinoree tu crezi ca totzi gigeii care bidinelesc au acces la anumite optziuni pentru premianti.
ilustrul capshor nu-l scarpin da' poate te las pe matale sa-mi faci lucrul asta, dupa care sa-mi speli si picioarele cu pleata-ti afumata ca un umil mariu magdalen.
sa intzeleg atunci ca:
- mucii aposi ti-au inundat tastatura care s-a scurtcircuitat? se vede dupa cum scrii... stay cool da' nu te apropia de colegii tai sa nu-i molipsesti
- acel "puf" provine dintr-un film cu kaizer soze. care-i legatura? nici una, daca te chinui sa intelegi o sa ajungi ca altii care si-au lasat pielea la uscat pe balconul meu. caut link-ul si ti-l dau pe PM ca-i de trista amintire pentru unii dintre noi (culmea, tot clasa muncitoare, tot butonar... da a cedat, acu' va testez pe dvs)
si ca sa nu uit: bine ai venit ass, intotdeauna e binevenita carnea de tun proaspata :j
- gaga
imaginatzia lu' gandac prajit, auzi turbo spider... puteai sa ai si tu ceva deosebit? nah. "The smell of taste" sau "Musca plutitoare" sunau mai bine.
Asaaa, acu sa esplic. Gigel, deschide maculatoru' si noteaza: afara e potop (de-aia nema concert) + un gigel avea o barca = daca era arca lui noe si io eram voluntara => scap de potop.
Gata, corijent la danamatica, gigel ne vedem in vara (oops a trecut? ata ete, repetentule)
Asaaa, acu sa esplic. Gigel, deschide maculatoru' si noteaza: afara e potop (de-aia nema concert) + un gigel avea o barca = daca era arca lui noe si io eram voluntara => scap de potop.
Gata, corijent la danamatica, gigel ne vedem in vara (oops a trecut? ata ete, repetentule)
- gaga
Re: opa!
hihihii am zis sho asa ca sa rad de tine. poi mai, nu ma invata tu de drepturi pe forumuri d-astea php. nu de alta, da mi-am tocit corneea tot citind rtfm pe tema asta.Initial trimis de DANA
sa schimbam atunci invectivele, ei? ca doar oameni suntem...
ntz! n-am chef.. daca ziceai de altceva, .. o bauta pana sub masa, poate.
bine v-am gasit! intotdeauna ma bucur cand dau peste cate unii care vor sa-si incerce incisivii in zonele mele carnoaso-adipoase folosite si ca perna la purtator.
nu poopai tu barca mea bey. mai intai trebuia sa te dovedesti buna de prasila.
maciuci©
-
Re: danone's revenge
Initial trimis de DANA
draga mea subtilizete intruchipata,
de ce sa va suparati ,ma?ce v-am facut ,ma?ce-aveti cu mine ,ma?nu mai poate omul sa-si traiasca batranetile linistit ca tre' sa se converteasca iarasi la rockangeala.bine ma,da sa stii ca nu renut la floarea calota!si nici cura de slabire nu mai tin!si renunt si la somnul de frumusete de dupa masa!si nu mai cumpar nimic de la avon!gata!
cat despre specia de amintisi mai sus,stiu ca odinioara convetuia in buna pace cu telenowellacratitosmaterialistohulpavos neuronus!
-
SOD - Mesaje: 6035
neatza tuturor, o sa va iau pe rand, ca la moara
ass xxs
a: hihihii am zis sho asa ca sa rad de tine. poi mai, nu ma invata tu de drepturi pe forumuri d-astea php. nu de alta, da mi-am tocit corneea tot citind rtfm pe tema asta.
d: uuuuu, alt programator, imi ascut coltzii pe corneea ta tocita, vaz ca ai invatzat ceva din ceea ce antescriitorii tai au patzit (adica ai lecturat link PM). don't be so cruel, viatza ta va fi mai frumoasa de azi de cand vei realiza ca ai orbit (fara zahar)
a: ntz! n-am chef.. daca ziceai de altceva, .. o bauta pana sub masa, poate.
d: pai satz ezplic, ash fi de acord sa te bag sub masa, dar vezi matale, io port 100% pantalonashi. unde ar fi castigul?
asa ca ultima oferta: te bag sub masa daca vii umil si-mi prezinti ascutzishul organului matale gustativ. da' sa nu te ofusci de spectatorii vor rade de el, nu oricine-i gene simmons.
a:bine v-am gasit! intotdeauna ma bucur cand dau peste cate unii care vor sa-si incerce incisivii in zonele mele carnoaso-adipoase folosite si ca perna la purtator.
d: bine ne-ai regasit, suntem constiinta ta. jimminy cricket-ul tau. care se bucura cand animalul bolnav da peste carnivorul eliberator de suferintza. c'mon loser, u are dead meat...
a: nu poopai tu barca mea bey. mai intai trebuia sa te dovedesti buna de prasila.
d: pentru asta trebuie sa faci petitzie. si sa-mi zici cu cine vrei sa vorbesti, cu sotzul, cu amantul sau cu ginecologul. da nu acum ca vaz ca s-a oprit ploaia. cand va veni potopul.
btw... stii sa inotzi???? :j
p.s. subtzire ass, subtzire, n-ai antrenament
a: hihihii am zis sho asa ca sa rad de tine. poi mai, nu ma invata tu de drepturi pe forumuri d-astea php. nu de alta, da mi-am tocit corneea tot citind rtfm pe tema asta.
d: uuuuu, alt programator, imi ascut coltzii pe corneea ta tocita, vaz ca ai invatzat ceva din ceea ce antescriitorii tai au patzit (adica ai lecturat link PM). don't be so cruel, viatza ta va fi mai frumoasa de azi de cand vei realiza ca ai orbit (fara zahar)
a: ntz! n-am chef.. daca ziceai de altceva, .. o bauta pana sub masa, poate.
d: pai satz ezplic, ash fi de acord sa te bag sub masa, dar vezi matale, io port 100% pantalonashi. unde ar fi castigul?
asa ca ultima oferta: te bag sub masa daca vii umil si-mi prezinti ascutzishul organului matale gustativ. da' sa nu te ofusci de spectatorii vor rade de el, nu oricine-i gene simmons.
a:bine v-am gasit! intotdeauna ma bucur cand dau peste cate unii care vor sa-si incerce incisivii in zonele mele carnoaso-adipoase folosite si ca perna la purtator.
d: bine ne-ai regasit, suntem constiinta ta. jimminy cricket-ul tau. care se bucura cand animalul bolnav da peste carnivorul eliberator de suferintza. c'mon loser, u are dead meat...
a: nu poopai tu barca mea bey. mai intai trebuia sa te dovedesti buna de prasila.
d: pentru asta trebuie sa faci petitzie. si sa-mi zici cu cine vrei sa vorbesti, cu sotzul, cu amantul sau cu ginecologul. da nu acum ca vaz ca s-a oprit ploaia. cand va veni potopul.
btw... stii sa inotzi???? :j
p.s. subtzire ass, subtzire, n-ai antrenament
- gaga
Re: Re: danone's revenge
SOD
dragul meu antisubtil,
cum mr dkk stie, EU NU MA SUPAR NICIODATA!
batranetzea poti sa ti-o traiesti, numa da-mi adresa azilului satz aduc oo si nuci...
iar la floarea calota nu tre sa renunti pt. ca floarea de coltz e protejata prin lege.
cat despre specia aceea tzeapa bah cata! ezapt asta am zis si io, sunt chiar subtila sau ce mama dracu'?
ai satz fac si tzie teza la mate:
gigel istetz = tanti isteatza
microbistosemintzopescaroberacii = telenowellacratitosmaterialistohulpavos
capisci?
dragul meu antisubtil,
cum mr dkk stie, EU NU MA SUPAR NICIODATA!
batranetzea poti sa ti-o traiesti, numa da-mi adresa azilului satz aduc oo si nuci...
iar la floarea calota nu tre sa renunti pt. ca floarea de coltz e protejata prin lege.
cat despre specia aceea tzeapa bah cata! ezapt asta am zis si io, sunt chiar subtila sau ce mama dracu'?
ai satz fac si tzie teza la mate:
gigel istetz = tanti isteatza
microbistosemintzopescaroberacii = telenowellacratitosmaterialistohulpavos
capisci?
- gaga
ma gandesc cu care punct al divergentelor noastre sa incep pentru a te scutura. ma gandesc, ma gandesc. dau cu banu' ce pana mea !
cu asta ?!
atunci, flip-flop-flip-flop.. capulu mihai.
cu asta:
oricu' la prima vedere inca nu realizez legatura.
aaa, asta imi place:
vorbe care nu cinstesc gura femeiasca ....
sa si poti, mandro, sa si poti ... parca tu esti cea care spunea pe undeva pe aici ca impreuna cu alt distrus forumist s-au dat batuti in fata unei sticle de visichi
bleah .. no comment
cu asta ?!
ntzz, aici nu zici nimic, e doar o provocare ieftina ...p.s. subtzire ass, subtzire, n-ai antrenament
atunci, flip-flop-flip-flop.. capulu mihai.
cu asta:
acu am deschis pm-ul si o sa citesc povestili, vad io ... ce vrei tu a spune.. aha acu' s-a deschis ... da nu am rabdare sa astept sa citesc tot si dup-aia sa ii dau send la ast msagiu. asa ca dau send si dup-aia.d: uuuuu, alt programator, imi ascut coltzii pe corneea ta tocita, vaz ca ai invatzat ceva din ceea ce antescriitorii tai au patzit (adica ai lecturat link PM). don't be so cruel, viatza ta va fi mai frumoasa de azi de cand vei realiza ca ai orbit (fara zahar)
aaa, asta imi place:
pai satz ezplic, ash fi de acord sa te bag sub masa, dar vezi matale, io port 100% pantalonashi. unde ar fi castigul?
vorbe care nu cinstesc gura femeiasca ....
asa ca ultima oferta: te bag sub masa ...
sa si poti, mandro, sa si poti ... parca tu esti cea care spunea pe undeva pe aici ca impreuna cu alt distrus forumist s-au dat batuti in fata unei sticle de visichi
....daca vii umil si-mi prezinti ascutzishul organului matale gustativ.
bleah .. no comment
maciuci©
-
ass: ntzz, aici nu zici nimic, e doar o provocare ieftina ...
d: poate pentru matale care nu stii pretzul...
ass: acu am deschis pm-ul si o sa citesc povestili, vad io ... ce vrei tu a spune.. aha acu' s-a deschis ... da nu am rabdare sa astept sa citesc tot si dup-aia sa ii dau send la ast msagiu. asa ca dau send si dup-aia.
d: nu o sa o sesizezi nici la a doua nici la a treia...
ass: vorbe care nu cinstesc gura femeiasca ....
d: nu era vorba de gura femeiasca moldovene :y
ass: sa si poti, mandro, sa si poti ... parca tu esti cea care spunea pe undeva pe aici ca impreuna cu alt distrus forumist s-au dat batuti in fata unei sticle de visichi
d: dar n-am spus in cate beri s-a terminat dupa... fatzi singur proces de intentie, nu mie...
ass: bleah .. no comment
d: k, no comment
I just say: up yours baby (copywright rob zombie)
p.s. subtireeeeee.... citeste totusi linkul din PM. daca mai continui poate imi ma i pun mintea cu matale... da creca dupa doo mesaje o sa vizitezi veceul institutiei pe motiv de ficat slabit si intolerantza la vorbe :bleah:
d: poate pentru matale care nu stii pretzul...
ass: acu am deschis pm-ul si o sa citesc povestili, vad io ... ce vrei tu a spune.. aha acu' s-a deschis ... da nu am rabdare sa astept sa citesc tot si dup-aia sa ii dau send la ast msagiu. asa ca dau send si dup-aia.
d: nu o sa o sesizezi nici la a doua nici la a treia...
ass: vorbe care nu cinstesc gura femeiasca ....
d: nu era vorba de gura femeiasca moldovene :y
ass: sa si poti, mandro, sa si poti ... parca tu esti cea care spunea pe undeva pe aici ca impreuna cu alt distrus forumist s-au dat batuti in fata unei sticle de visichi
d: dar n-am spus in cate beri s-a terminat dupa... fatzi singur proces de intentie, nu mie...
ass: bleah .. no comment
d: k, no comment

I just say: up yours baby (copywright rob zombie)
p.s. subtireeeeee.... citeste totusi linkul din PM. daca mai continui poate imi ma i pun mintea cu matale... da creca dupa doo mesaje o sa vizitezi veceul institutiei pe motiv de ficat slabit si intolerantza la vorbe :bleah:
- gaga
iiihihihihihi (ras ce-l imita pe cel al scheletului prezentator din "aventuri din casa groazei")
la ce vorbe mai copil pitic al sfintei plebe? pornografii mascate cu cuvinte din carti ?!?
unde m-ai timis tu cu linku' ala nu am vazut decat o papadie la umbra unui crac posterior de caine in plin proces al marcarii teritoriului. cine-i papadia si cine e catzelu'?! te las sa ghicesti. (mie nu mi-a fost greu sa despart ce ai scris tu din gramada)
invectivele vomate de tine la adresa mea imi sunt la fel de utile in startul unei conversatii precum prima gaura de la curea unui somalez.
tre' sa iti folosesti si emisfera dreapta si cea stanga si o parte din maduva spinarii ca sa imi dai tu replici la cele scrise de mine in timp ce ma odihnesc din munca, cu un ochi la plotter si cu altu la monitor.
creca dupa doo mesaje o sa vizitezi veceul institutiei pe motiv de ficat slabit si intolerantza la vorbe
la ce vorbe mai copil pitic al sfintei plebe? pornografii mascate cu cuvinte din carti ?!?
unde m-ai timis tu cu linku' ala nu am vazut decat o papadie la umbra unui crac posterior de caine in plin proces al marcarii teritoriului. cine-i papadia si cine e catzelu'?! te las sa ghicesti. (mie nu mi-a fost greu sa despart ce ai scris tu din gramada)
invectivele vomate de tine la adresa mea imi sunt la fel de utile in startul unei conversatii precum prima gaura de la curea unui somalez.
daca mai continui poate imi ma i pun mintea cu matale
tre' sa iti folosesti si emisfera dreapta si cea stanga si o parte din maduva spinarii ca sa imi dai tu replici la cele scrise de mine in timp ce ma odihnesc din munca, cu un ochi la plotter si cu altu la monitor.
maciuci©
-
[qoute]
alooo, domnu programator, majoritatea programelor is in engleza... ai sa va dau nota si acilea: 4 (patru), asta fiindca se scrie quote...
ai sa revenim ca va mananca rau.
prezentatorul la care va referiti (povestiri din cripta) este o marioneta, aidoma dvs. rugati-va sa nu se rupa guta cu care va dirijez miscarile si sa va prabusitzi in colb. nu de alta dar fiind biodegradabil s-ar putea sa hraniti buruieni, nu papadii si sa fiti plivit.
daca-s copil pitic aidoma buturugii incercatzi sa va doveditzi carul mare? iar cartile la care va referiti... oooo, m-ati prins, din pacate pentru domnia voastra eu am numai asi (am ghicit la ce carti te refereai mah ass).
sfinxule, am trei incercari sa-ti dezleg ghicitoarea, eh? ia sa vaz:
dumneata esti si papadia si cainele. si ca sa nu te pishi pe domnia ta o faci in bataia vantului. ceea ce inseamna ca te pishi tot pe domnia ta. eh, life is a bitch...
alo, domnu din somalia, care e legatura? ah, ca legatura dintre greutatea bobului de mazare si somalez, adica la misto exista, in realitate nefiind niciuna... odihnitzi-va in cotinuare si uitatzi-va pe monitor la harry plotter....
- gaga
mwahahahahaha :j
si-a vazut si corectat greseala. domnu' lent, io am motive sa gresesc, taman mi s-a mutat turnatoarea firmei in birou si tastez in notepad micsorat, copy/paste... dvs ce motive invocatzi???
IQ mic? se accepta scuza.
si-a vazut si corectat greseala. domnu' lent, io am motive sa gresesc, taman mi s-a mutat turnatoarea firmei in birou si tastez in notepad micsorat, copy/paste... dvs ce motive invocatzi???
IQ mic? se accepta scuza.
- gaga
Initial trimis de SOD
da suptILA mai esti draguta Danone!si tu in care specie de mamifer te incadrezi?
ca-s SUBTila vezi bine... iar ceea ce am prezentat domniei voastre nu intra in categoria mamifere ci la dicotiledonate, credeam ca v-ati prins. n-ar nimic, vine dinamo-rapid si faceti atunci o lobotomie.
- gaga
dana,dana , tu nu esti o buturuga mica pentru ca as fi eu un car mare. pur si simplu atat esti : o buturuga mica cu pretentii de stejar secular..
eu nu tastez si nici nu gandesc lent. te-ai gandit vreodata ca poate am o conexiune de cacat si stau cinci minute sa mi se incarce o pajina ?
scrii multe si spui putine. imi confirmi bancu despre bancurile cu blonde care de fapt sunt o denumire generica a subspeciei lipsa la apelul evolutiei (numesc aici mamiferele bipede, un pic mai evoluate decat maimutele si fara ciocanelu' de-i duc lipsa).
eo nu-s sfinx iar ghicitoare nu era ghicitoare. era intrbare retorica, puiutz.
cand dumnezeu i-oi fi lasat eo fetii asteia impresia ca sunt programator ?!?
eu nu tastez si nici nu gandesc lent. te-ai gandit vreodata ca poate am o conexiune de cacat si stau cinci minute sa mi se incarce o pajina ?
scrii multe si spui putine. imi confirmi bancu despre bancurile cu blonde care de fapt sunt o denumire generica a subspeciei lipsa la apelul evolutiei (numesc aici mamiferele bipede, un pic mai evoluate decat maimutele si fara ciocanelu' de-i duc lipsa).
eo nu-s sfinx iar ghicitoare nu era ghicitoare. era intrbare retorica, puiutz.
cand dumnezeu i-oi fi lasat eo fetii asteia impresia ca sunt programator ?!?
maciuci©
-
minimalizezi, buturuga nu-i stejar asa cum veveritza nu-i bizon.
pretentzii de stejar n-am secular ash vrea sa fiu da secolele nu ma vor (zise plamanul plin de tutun si ficatul verde). In schimb, dvs aidoma inaintasilor dvs in ale scandalului cu mine va legati doar de anumite fraze la care vi se fac sinapse. raman la a va accepta scuza, aceea cu IQ sub medie, no problem.
In concluzie scrietzi pe ceva si apare cumva pe monitor (vrajitorule, tata omidule) si gandesti altfel decat lent... deductie nelogica: gandesti prost.
aia cu conexiunea se scuza, si io am scuza sefilor pe cap si a nervilor (momentan) intinsi la maxim. ai nu plange, fii un sac de box demn.
de-i duci matale lipsa ciocanelului nu trebuia sa divulgi pe net. acu' daca stie toata lumea itzi dau si eu un sfat: ia unu' de la sexshop si cand te duci la plaja baga un ciorap in slip. la restu ai dreptate, unde m-ai vazut mah? ca de blonda-s blonda pana si la subratz. cat despre maimutzele, I'm an ape and ur a monkey... si asta se vede dupa pseudopompoasele matale fraze vs. inteligentele mele conexiuni.
asta e retorica? whatever, mai verifica nitel definitiile din dictionar... nu de alta dar ar putea fi invers retorica in sensul in care se vede din aeroplan cine-i ce.
p.s. nu mi-ai lasat impresia ca esti programator, am preteni programatori si esti departe mr. qoute, voiam sa te fac sa te simti bine intre noi. si btw, acu-s "fata asta"? nu mai is maimutza fara putza? te-ai razgandit in decurs de un post? najpa.
pretentzii de stejar n-am secular ash vrea sa fiu da secolele nu ma vor (zise plamanul plin de tutun si ficatul verde). In schimb, dvs aidoma inaintasilor dvs in ale scandalului cu mine va legati doar de anumite fraze la care vi se fac sinapse. raman la a va accepta scuza, aceea cu IQ sub medie, no problem.
eu nu tastez si nici nu gandesc lent.
In concluzie scrietzi pe ceva si apare cumva pe monitor (vrajitorule, tata omidule) si gandesti altfel decat lent... deductie nelogica: gandesti prost.
aia cu conexiunea se scuza, si io am scuza sefilor pe cap si a nervilor (momentan) intinsi la maxim. ai nu plange, fii un sac de box demn.
de-i duci matale lipsa ciocanelului nu trebuia sa divulgi pe net. acu' daca stie toata lumea itzi dau si eu un sfat: ia unu' de la sexshop si cand te duci la plaja baga un ciorap in slip. la restu ai dreptate, unde m-ai vazut mah? ca de blonda-s blonda pana si la subratz. cat despre maimutzele, I'm an ape and ur a monkey... si asta se vede dupa pseudopompoasele matale fraze vs. inteligentele mele conexiuni.
cine-i papadia si cine e catzelu'?!
asta e retorica? whatever, mai verifica nitel definitiile din dictionar... nu de alta dar ar putea fi invers retorica in sensul in care se vede din aeroplan cine-i ce.
p.s. nu mi-ai lasat impresia ca esti programator, am preteni programatori si esti departe mr. qoute, voiam sa te fac sa te simti bine intre noi. si btw, acu-s "fata asta"? nu mai is maimutza fara putza? te-ai razgandit in decurs de un post? najpa.
- gaga
Good MORNING ! ;s ;s ;s
Ce mai facetzi?! Vad ca bine, shi daca citsc posturile de mai sus cred ca, ... Danutzo incepi sa-ti revii shi sa postezi ca in zilele bune cand ne certam noi pe Generalitatzi (sau atunci ma certam tot singur, iaca nu mai shtiu :con: , in fine, sa revenim).
Dana ce link-uri i-ai dat sa ceteasca tutz subtilitatea tzatzii?!
Ce mai facetzi?! Vad ca bine, shi daca citsc posturile de mai sus cred ca, ... Danutzo incepi sa-ti revii shi sa postezi ca in zilele bune cand ne certam noi pe Generalitatzi (sau atunci ma certam tot singur, iaca nu mai shtiu :con: , in fine, sa revenim).
Dana ce link-uri i-ai dat sa ceteasca tutz subtilitatea tzatzii?!
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
daca te-ai apucat sa faci referinta la carti groase destinate studiului individual, eo sa ma bag repede in vorba prin a-ti recomanda carti subtiri destinate studiului colectiv, in anul cinci dupa terminarea gradinitzei. de ce ?
d-aia:
sa-mi cada fieru' de la ciocanel, daca tu nu mananci virgule pe paine.
apoi, concluzia pe care au tras-o ai dvs. degraba varsatori de cuvinte fara sens neuroni, daca as denumi-o rezultatul unui sofism ieftin, ar fi o cinste. pentru cine a deschis mai tarziu radioul,
, de asta vorbim.
mai studiez problema, poate, cine stie, ai avea si tu ceva dreptate.
in aceiasi categorie, urmeaza:
la fel de inteligent cu ce ai spus tu mai sus, poate chiar mai mult, ar fi:
foaie verde branza,
mie-mi ploua-n beci
pasare ca porcu nu e
poezie de ilie
acu' nu pot decat sa te citez : bwhahahaha - atentie posterioritate:
cine cunoaste, stie - si da sfaturi
poi da, ca dvs fata de inaintasii dvs, nu aveti nimic in plus.
dvs aveti numai in minus. aaa, ba da, dvs aveti un dvs in plus.
ce era scris cu italic era o mica exteriorizare a gandurilor mele nelegate strict de aceasta dezbatere (inegala, ce-i drept).
d-aia:
pretentzii de stejar n-am secular ash vrea sa fiu da secolele nu ma vor
sa-mi cada fieru' de la ciocanel, daca tu nu mananci virgule pe paine.
apoi, concluzia pe care au tras-o ai dvs. degraba varsatori de cuvinte fara sens neuroni, daca as denumi-o rezultatul unui sofism ieftin, ar fi o cinste. pentru cine a deschis mai tarziu radioul,
concluzie scrietzi pe ceva si apare cumva pe monitor (vrajitorule, tata omidule) si gandesti altfel decat lent... deductie nelogica: gandesti prost.
, de asta vorbim.
mai studiez problema, poate, cine stie, ai avea si tu ceva dreptate.
in aceiasi categorie, urmeaza:
cat despre maimutzele, I'm an ape and ur a monkey... si asta se vede dupa pseudopompoasele matale fraze vs. inteligentele mele conexiuni.
la fel de inteligent cu ce ai spus tu mai sus, poate chiar mai mult, ar fi:
foaie verde branza,
mie-mi ploua-n beci
pasare ca porcu nu e
poezie de ilie
acu' nu pot decat sa te citez : bwhahahaha - atentie posterioritate:
itzi dau si eu un sfat: ia unu' de la sexshop
cine cunoaste, stie - si da sfaturi
dvs aidoma inaintasilor dvs
poi da, ca dvs fata de inaintasii dvs, nu aveti nimic in plus.
dvs aveti numai in minus. aaa, ba da, dvs aveti un dvs in plus.
ce era scris cu italic era o mica exteriorizare a gandurilor mele nelegate strict de aceasta dezbatere (inegala, ce-i drept).
maciuci©
-
darkule, roaga-l frumos sa puie linku aci, io abia am vreme sa-i raspund. azi o veni uichendu pentru unii ;P
=====
ass
1. satz cada ca mananc. de ce? tot d'aia. daca-tz zic ca n-am vreme nu ma crezi asha ca o sa postez mai constiincios aratandu-ti ce parere am io despre prutenismele tale :M
2.
asta ce limba e? afexa? facetzi mah universitatea afexiana, ie si onka, ie si omidu' ass... so_fi sme_it lumea si io raman in scaunu' meu cu rotile din campu' muncii.
(p.s. m-am prins. e nichita. nichita stanescu)
3. dap, vizitez sexshopurile cu religiozitatea omului care nu roseste aidoma dvs cand aude pronuntate cuvintele: limba sau organ... btw, daca o sa vrei sa-ti faca nevasta tochitura o sa-ti cam pui pohta-n cui de vei fi trimis la piatza.
4. o sa-ti prezint minusul meu sa-l cantaresti si sa-ti dai seama ca pe scara daniana de valori plusul tau e nul... ce te faci? te vopsesti blonda?
p.s. frumoasa poiezie domnu ilie (de la scularie, right?)
inegala? logic, cand maimutele zugrave vor fi egale cu primatele butonare se cheama ca specia a involuat. retoric: who's the ape?
=====
ass
1. satz cada ca mananc. de ce? tot d'aia. daca-tz zic ca n-am vreme nu ma crezi asha ca o sa postez mai constiincios aratandu-ti ce parere am io despre prutenismele tale :M
2.
degraba varsatori de cuvinte fara sens neuroni
asta ce limba e? afexa? facetzi mah universitatea afexiana, ie si onka, ie si omidu' ass... so_fi sme_it lumea si io raman in scaunu' meu cu rotile din campu' muncii.
(p.s. m-am prins. e nichita. nichita stanescu)
3. dap, vizitez sexshopurile cu religiozitatea omului care nu roseste aidoma dvs cand aude pronuntate cuvintele: limba sau organ... btw, daca o sa vrei sa-ti faca nevasta tochitura o sa-ti cam pui pohta-n cui de vei fi trimis la piatza.
4. o sa-ti prezint minusul meu sa-l cantaresti si sa-ti dai seama ca pe scara daniana de valori plusul tau e nul... ce te faci? te vopsesti blonda?
p.s. frumoasa poiezie domnu ilie (de la scularie, right?)
inegala? logic, cand maimutele zugrave vor fi egale cu primatele butonare se cheama ca specia a involuat. retoric: who's the ape?
- gaga
dana ,
m-am plictisit de corespondenta tip schema logica, asa ca o sa-tz zic cum imi vine mie, ce imi vine.
in primul rand ai inteles total cocooroo ce am scris eo de sexshopuri. pentru a matale informatie, cand s-a deschis primu (ala negru de langa Dorobanti) am fost primu musafir, devenind in scurt timp d-al casei. in continuare, poti sa dai un oki pe forumu' ala moderat de joao si bobo, si dup-aia sa imi vorbesti mie de inhibitii pe taramul asta.
daca o sa intelegi ceva din ce va urma, bine. daca nu, shpaga ta.
cand ma duc la munte si imi pun cortu, ma uit si dupa gropitele de furnici.. cand ma duc la veceu sa ma excretez numar si mustele, pentru a stii (folosind o complicata schema de probabilistica) cate se vor pune pe popoul meu. asa ca nu ma incerca cu retorici bazate pe discutia de la pagina 6 (parca), pe care ai avut-o cu aphextwinz legate de ape si monkey (btw: unde tz-ai luat-o la greu! )
maimute zugrave ... primate butonare .. scara daniana .....
bla bla bla ..... spuse Bamse
m-am plictisit de corespondenta tip schema logica, asa ca o sa-tz zic cum imi vine mie, ce imi vine.
in primul rand ai inteles total cocooroo ce am scris eo de sexshopuri. pentru a matale informatie, cand s-a deschis primu (ala negru de langa Dorobanti) am fost primu musafir, devenind in scurt timp d-al casei. in continuare, poti sa dai un oki pe forumu' ala moderat de joao si bobo, si dup-aia sa imi vorbesti mie de inhibitii pe taramul asta.
daca o sa intelegi ceva din ce va urma, bine. daca nu, shpaga ta.
cand ma duc la munte si imi pun cortu, ma uit si dupa gropitele de furnici.. cand ma duc la veceu sa ma excretez numar si mustele, pentru a stii (folosind o complicata schema de probabilistica) cate se vor pune pe popoul meu. asa ca nu ma incerca cu retorici bazate pe discutia de la pagina 6 (parca), pe care ai avut-o cu aphextwinz legate de ape si monkey (btw: unde tz-ai luat-o la greu! )
maimute zugrave ... primate butonare .. scara daniana .....
bla bla bla ..... spuse Bamse
maciuci©
-
Bamse, io nu iau in serios discutziile pe net. Matale te ofusci si-mi place, parca-ti si vad obrazul albastru de babuin (vezi pagina 6 inca o data) cum se inroseste.
Sa ma duc sa citesc pe forumul chelnerului? Bah, o mai faceam din cand in cand pana sa apara copilitze fara fustitze si pedofili. Si am vazut ca i-atzi recomandat cretzului femei cu barba & stuff, de gustibus... da sa stii ca lu' cretzu ii plac desparoshate pt. ca spre deosebire de domnia ta a evoluat de la maimutz la om (vezi pagina 6).
Nu te incerc cu probabilistici ca vaz ca matale te dai specialist in urmatoarele: computere, literatura, matematica, sex, rock (am uitat ceva?) ah, da, desene animate.
Asa ca invatza-ma: cat de mare e probabilitatea sa te ofusci pe bune si sa-tz zic si tzie cum imi place: esti veriga dkkt, drum bun. la revedere!
p.s. nush ce te bucuri de faptul ca afex mi-a tras-o... imi place sa o iau de la el ca-i mai dejtept ca mine ;D
ceea ce n-ash putea afirma si despre dvs. ursuletz paros, sunteti doar laudaros si destul de putin specializat in sofisme. si ca sa fiu eclectica: acum ascult Ashes in Your Mouth.
Sa ma duc sa citesc pe forumul chelnerului? Bah, o mai faceam din cand in cand pana sa apara copilitze fara fustitze si pedofili. Si am vazut ca i-atzi recomandat cretzului femei cu barba & stuff, de gustibus... da sa stii ca lu' cretzu ii plac desparoshate pt. ca spre deosebire de domnia ta a evoluat de la maimutz la om (vezi pagina 6).
Nu te incerc cu probabilistici ca vaz ca matale te dai specialist in urmatoarele: computere, literatura, matematica, sex, rock (am uitat ceva?) ah, da, desene animate.
Asa ca invatza-ma: cat de mare e probabilitatea sa te ofusci pe bune si sa-tz zic si tzie cum imi place: esti veriga dkkt, drum bun. la revedere!
p.s. nush ce te bucuri de faptul ca afex mi-a tras-o... imi place sa o iau de la el ca-i mai dejtept ca mine ;D
ceea ce n-ash putea afirma si despre dvs. ursuletz paros, sunteti doar laudaros si destul de putin specializat in sofisme. si ca sa fiu eclectica: acum ascult Ashes in Your Mouth.
- gaga
scuze de intarziere, da am sefi chiar imbecili: auzi tu, dupa ce modifica omu trei ore un contract de distributie, li se scoala sa il fac de vanzare-cumparare cu clauze modificate. foootoooooi !
asa, sa revenim la mutantii nostrii :
- eo iau in serios discutiile pe net, dar doar cele care mi se par demne de luat in serios.
- apoi, tu doar postul ala cu femeile cu mustata l-ai gasit ?! (oricum, are alta concluzie decat cea pe care tu, grabita sa faci caterinca si citind doar randurile cu numar par ai gasit-o).
- nu sunt specialist in nici unul din domeniile enumerata de tine. la unele, chiar din contra, iar la altele mai bunghesc cate ceva .
- probabilitatea sa ma ofusc tinde spre zero. de fapt chiar e zero. (pun si matura in doliu daca vrei)
asa deci. restul de abureli poti sa ti le bagi undeva spargand bariara 100% pantaloni.
asa, sa revenim la mutantii nostrii :
- eo iau in serios discutiile pe net, dar doar cele care mi se par demne de luat in serios.
- apoi, tu doar postul ala cu femeile cu mustata l-ai gasit ?! (oricum, are alta concluzie decat cea pe care tu, grabita sa faci caterinca si citind doar randurile cu numar par ai gasit-o).
- nu sunt specialist in nici unul din domeniile enumerata de tine. la unele, chiar din contra, iar la altele mai bunghesc cate ceva .
- probabilitatea sa ma ofusc tinde spre zero. de fapt chiar e zero. (pun si matura in doliu daca vrei)
asa deci. restul de abureli poti sa ti le bagi undeva spargand bariara 100% pantaloni.
maciuci©
-