C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Vin Aug 09, 2002 2:39 pm

bai bariara satz zic io ceva, din ce am shpionat cat timp "ai avut tu treaba"..

Itzi versi frustrarile aici ca pe rockmania n-ai cu cine, va pupatzi pe toate fetzele, ba la cat v-o soojetzi reciproc sa nu patzitzi ca-n bancu ala cu cofetarul...
Te chinui de o ora sa raspunzi da dac nutz gasesti cuvintele dai vina pe sef, deh. Nu te lauzi?

nu ma invata tu de drepturi pe forumuri d-astea php

Stii atunci si de functia aia care permite sa vezi cat e online un gigel mincinos si cam ce face el la un moment dat?
Nu de alta da-s plina de draci ca din cauza ta m-a prins turnatoarea firmei cu netu' belit... urarile ti le adresez in minte ca sa nu ma autobanez.

sa revenim la mutantu de tine:
- ma bucur ca discutia e demna de luat in serios pentru tine. care discutie?
- apai nici n-am cautat prea mult
- iar pui matura in doliu?
- ce ai facut la sotzu meu vali de nu mai esti mod pe rockmania? sau a observat ca mi-ai sters posturile.

Cu aburelile infipte unde zici matale, cu posibilitatea de a pleca in binemeritatul uichend (sau poate ca nu, gamiash), va urez si dvs un uichend nasol si putere de munca in viitor pt. ca va astept la cotitura.
Cu placere, anytime :j
gaga

Mesajde as xxl » Vin Aug 09, 2002 3:07 pm

scumpa mea dana , iti intorc urarile pe care mi le-ai rostit in gand ('nentzeles, intr-o forma un pic mai stilata, ca de, nu totzi am avut norocul sa avem tovarasi de joaca in ferentari) si, de vrei, iti voi aduce cu prima ocazie cand ajung in buK'le un polonic pentru a-ti schimba lingura cu care devorezi materia cunoscuta de pleava sub numele de cacat.
(cel putin in legatura cu timpul meu de online/offline)

te-a prins turnatoarea ?! ei bine, asa-i la vie! lasa ca o arzi tu cu prima okzie. oricum, bine tzi-a facut!

pentru ca sunt gigea, iti urez, un uichend placut, stai la cotitura, mai fa ceva gioghing, mai trage un fier, ce vrei tu !
eo nu am cum sa am un uichend nasol pentru ca plec pe dunare la pescuit cu cortu' focu' catzelu si poorcelu!

te poopa tata! pa!
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Vin Aug 09, 2002 3:16 pm

K domnu' lingurar (salajean mah, salajean nu ferentari)
asteptam replica dvs dura, dupa o zi dkk ;D la munca, una de porc pe net mac in uichendu meu relaxant (sper ca nu te duci la pescuit la blasova ca de dau cu ochii de matale itzi dau fo doo... beri).

Va urez toate cele rele, va multumesc fiindca n-ati binevoit sa va concentrati si ati fost un sac de box molcutz si la locul sau. Si sa ne auzim cu bine luni, poate binevoieste si dkk sau multlaudatu "j afex sa ni se alature.

Weekend magnific
gaga

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 6:51 am

buna dimineata stimati contribuabili!
in ciuda urarilor, nu tocmai de bine ale tovarasei danuta, incepem o noua saptamana muncitoreasca.
tot ce ne tine in viata este gandul unui iminent nemeritat concediu, pe care speram sa il petrecem printr-o expeditie mamut pe malurile fluviului Dunarea.
Sa auzim de bine !
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 10:33 am

Initial trimis de as xxl
tot ce ne tine in viata este gandul unui iminent nemeritat concediu

Sau nu ;P ! Eu nu ma duc in concediu anul asta ;P ! Sunt invidios ca ai fost la peste in Dunare, btw ai prins ceva?! Da' sa nu incepi sa minti ca mai totzi pescarii adevarati ca ai prins nu's ce peste de sute de kg ca ma supar :o ! Huh?! Ai prins ceva?! :con:
Initial trimis de DANA
poate binevoieste si dkk sau multlaudatu "j afex sa ni se alature

Da mah cum sa nu. Da' mai shtii vb aia a lu' Onka cu romanu shi cu viza ?! :o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 11:07 am

nu ai de ce sa fii invidios ... cel putin nu pe ultima mea plecare. Am prins 2 (doi) guvizi pe care i-am folosit ca momeala pentru somn - care somn ... ciuciu.

legat de Dunare si de invidia ta, trebuia sa fie macar un lucru misto ca stau in calarasi - am la doi pasi zone absolut superbe, salbatice si care pot tine cu succes locul unei plecari la munte.

chiar daca sunt si zile cand nu misca pestele, tot ies in castig cu un foc cu frigaruile aferente, bineinteles udate de vin si vodka.

cum ziceam .. pe 24 plec in balta cu cortu' pentru 10 zile. tic-tac-tic-tac .. hai soare, hai!
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 1:22 pm

Originally posted by as xxl
cum ziceam .. pe 24 plec in balta cu cortu' pentru 10 zile. tic-tac-tic-tac .. hai soare, hai!

Vreau shi io' ;P ! Cum sa nu fiu invidios mah cand tu te duci la peste cand vrea mushiu tau ca stai asha de aproape?! Io din Iasi pana in Delta fac o zi ;P !

DANNNNNNNAAAAA unde eshti ?! :D
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 1:47 pm

lasa ba, ca tu ai tudoru'. si mai ai si terasa aia misto (a scriitorilor ?!)
de fapt, tu ai iasiu'.
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 1:53 pm

Mda! E mishto in tudor, da nu pot sa prind peste acolo :D .
Care terasa (a scriitorilor)?! Cea mai mishto terasa e Corso .
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 2:17 pm

e una super misto la 5 minute de hotelu' unde am tras eo (unirea)
are nise mese hexagonale din lemn si scaune mari de tot (tronuri)
, lumanarele pe masa si baru' e undeva mai sus - ca nivel.

vrei pescuit? hai incoa' .
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 2:27 pm

Da, cred ca e vb de Corso! Are shi terasa la etaj shi un peisaj ma rustic nu?! cu nishte carute din sec. paispe shi alte alea alea ...
Cand unde?! Poate imi iau shi io nishte zile libere totushi ...
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 2:41 pm

data: cam pe 24-25 luna asta.
locul: bratul "raul" (bad) - in dreptul satului "Unirea" (la aprox. 20 km in aval de Calarasi)
durata: 7-10 zile

bautura din partea musafirilor. cazarea (cort) gazdele.
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 2:49 pm

Cum se ajunge acolo?!
Precizari:
1. n-am mashina
2. nu shtiu zona
3. n-am cort, da' pot sa fac rost de unu'
4. cred ca pot sa-mi i-au liber fo' 5 zile sa zicem
5. ce tre' sa car cu mine?! (inafara de scule shi hasles)
6. .... mai vedem :con:
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 3:00 pm

deci:) :
1. autocar pana la buK'le (in obor te lasa, parca) - autocar calarasi
d-aci eo.
2. nici nu trebuie (vezi mai sus)
3. mai bine
4. suficient
5. scule (lansete, ca unditele sunt pentru fete si copii) bine puse la punct, bautura si optional mancare
6. invitatia e lansata.

btw: oricine e binevenit, atata timp cat nu asculta manele si duce de la 5 beri in sus.
as pune postul asta in locuri mai "publice" da' mi-e lene.
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 3:22 pm

1. nu este tren/autocar direct pana in Calarashi?!
2. ok
3. adika?! sa-mi iau sau nu?!
4. ok
5. cate lansete (hint: am numai 2 + 1 unditza ;P )?!
6. manele nu ascult, rock vs tehno/house e bune?! :D
7. chestia e ca nu prea beau asha mult :D ci mai degraba moderat :D
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Game Over » Lun Aug 12, 2002 3:30 pm

Jesus Christ cat e biletu' ?! 460.ooo lei pana in Calarashi (hint: numai dus) ;P .
Deci: 920.000 numai transportul pana in Calarashi/shi inapoi in Iasi + tr. pana la Delta + hasles + bautura + scule (ca tre' sa mai cumpar) + tigari (ca uitasem), .... mama mia, ma ajunge pe la 4 bulioane ;P . Cam mult pt. 5 zile de pescuit. Mda, ma mai gandesc.

edit: hai ca am exagerat. hai sa calculam din nou:
1. 920.000 transportul + taxiu se face 1.000.000 lei
2. inca 2 lansete 1.000.000
3. hasles vreo' 500.000 lei
4. tigari 3 pachete/zi *5= 15 * 22.000 = 330.000 lei
5. bautura fo' 300.000 (mie imi ajunge cred :D)
-=3.130.000 lei =-
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

neatza

Mesajde gaga » Lun Aug 12, 2002 4:12 pm

mah ce va facetzi de cap!
io am un unchi ce ma fraca la duda sa mergem la peste la blasova si il aman uichend de uichend. asa ca mr. ass nu vrei mah sa mergi la blasova?

(io acu am ajuns, buna ziua la toata clasa munciutoare)
gaga

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 9:58 pm

d-al dracu ce sunt, am net si acasa, nu numai la munca
- numele meu este Florin si sunt dependent de internet -
toata lumea: salut Floriiiin!

ba darkule, sa mor eo, cum ai calculat ba ?
ce stiu eo sigur, e ca autobuzu' buK'le - calarasi e pana in 100. de fapt, ultima data era 80. de unde rezulta ca iasi - bucuresti 360 ??
in fine ...
daca zici ca ai doua lansete si o undita, inca 1 lanseta e suficient. Important e sa ai fir de cel putin 0.5, plumb de 75 sau 100 si carlige de crap (nu spun numarul ca nu prea corespund, oricum astea poti sa le iei de aici mai ieftin)

3 pachete tzigari pa zi? da tu cand mai respiri nene ? pa balta aplica reteta mea: 1 pachet viceroy+1pachet marasesti / zi (hai nu ma luati cu ordinea operatiilor !) => viceroy seara la foc si marasesti ziua cand da plictisu' ala mare peste tine.

daca te hotarasti sa vii, poate (nu promit) iti aranjez cu drumu' pana aici. am doua firme de materiale de constructii in iasi cu care colaborez si poate aranjez sa vii cu un tir (daca nu te deranjeaza, evident !)

de cort zic eo ca nu e nevoie. Pot asigura 9 locuri in 3 corturi. Pana acu', presupunand ca vii sunt 4 persoane pe lista. (eo cu doi prieteni d-aci si cu tine). in caz ca se mai strange cineva, vad eo. la o adica fac rost de cort de campanie, ce pana mea!
tzinem legatura !

dano, unde e blasova asta mai ?
si de ce nu vii tu incoa' ? mai aduni lume si veniti aicisa la Calarasi, pa terenu' meu. pui la cale un meeting in deplasare cu pesti si beute si se strange tot boboru' !
maciuci©
as xxl

acu am remarcat ...

Mesajde as xxl » Lun Aug 12, 2002 10:08 pm

Initial trimis de DarKKiller
.....
5. bautura fo' 300.000 (mie imi ajunge cred :D)

bwahahaha!
luuume, ia priviti ce le zice killeru'
300/5 zile = 60 zi

1 cutie bere = 18 mii
1 l vin = 20 mii
1/2 voka mai bunicica 40 mii

pai ba, tu ce faci, vrei sa mori de frig ?? hahaha
adica 3 beri sau o jumate cu o bere pe zi ???

ori tu ai calculat:
2 x 2 l coca cola ?

....glumeam
maciuci©
as xxl

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 6:48 am

'neatza.
eu? pa baricade .
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 7:13 am

neatza, si io pe bericade... rece e, buna e...

bah ass crezi ca n-as veni satz fac poza cu dudele de mormoloci pe care ii vei prinde si sa te fac de ras la tot netu?
da' pana pe 24 cale lunga drum de fier (mi te paste un transplant... de ficat). ca io am si uitat ce draq am de facut pana duminica. numa tampenii, plus ca domnu' curly, oltean de-al nost se scoboara la bukale fara nevasta si n-are cin sa aiba grija de el (decat closhca de dana). plus nuntzi, comisioane la gigeii si gigelele care tot vin de la mama p'aci. plus plus plus plus...
asa ca pestele tau e najpa, al meu e mai bun. blasova e (cica) pe langa braila or galati, asa ceva, io mai subtireanu cu pestele. cand mac la peste desham calu' si ma plimb pe campii ca de peste mi-e mila.

cum ar veni: bilanjiule (suck my) ass buna de dimineatza, domnu' dark, sa traiesti, restu clasei muncitoare (aia care viu la munca dupe pranz) :M
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 8:03 am

dano , ce zici tu mai?
te trec pa' lista au ba?
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 8:13 am

ass: zic ca nush, da nu-i nevoie sa ma treci pe lista ta, de-oi veni oi veni. te-ai straduit mult sa citesti postul asa devreme, huh? deh, neuronu' de calarashi versus neuronii antrenatzi pe asfalt. take care...
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 8:20 am

ba tu ori ai baut gras aseara si 'numeri stele galbene cu vederea periferica ?
ca prea vorbesti in dodii ..
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 8:35 am

Ash fi tras o niste grass da' a trebuit sa recuperez. N-ai vazut cat de devreme am venit ieri la munca?
Auzi breh dependentule, daca io vorbesc in dodii asteapta si matale nitzel sa vina onka; sa vezi atunci ce dureri de hipotalamus o sa ai. O sa ti se scurga tot lichidul cefalorahidian pe tastaura si n-o sa-tz vina a crede...

[daca nu faci fatza distractiei retrage-te sportiv ca de te agiti prea tare s-ar purtea sa-ti iasa spuzeala dupe urechi]
gaga

'tz-oi floshcai una ... ai griji ca ti bat tari di tot bai

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 8:46 am

.. de o sa-tz curga tot borshu pa botoanele alia de lah apesi tu .
[daca nu faci fatza distractiei retrage-te sportiv ca de te agiti prea tare s-ar purtea sa-ti iasa spuzeala dupe urechi]

s-o crezi tu. taman acu' cand mi-ai devenit asa draga ?
(ca o casa in flacari)
maciuci©
as xxl

iote ce m-am speriat

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 8:56 am

Tu vezi de borshu tau catz tai leushteanu din urechi si ti-l torn in el. Adica matale crezi ca pot sa las neampartasita asa o zi de kkt la munca? Ca am stricat CD-ul si acu ascult la radio pe fane banica ala micu' si poate il repar da' am uitat sa iau muzica, am numa un Rob Zombie si azi is in mood de theatre of tragedy.
Asa ca in lipsa de extrapreocupari (except munca de rutina) mai dau si io in matale ca esti moale ca un ficat cirotic.

btw, Alice Cooper zicea ceva marfa de "House on Fire", nutz place alice cu par, huh?
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 9:44 am

sa vezi ce faza marfa .. in timp ce scriu eo aici directoru' meu e la juma de metru in stanga mea si traieste cu impresia ca ii fac bannere in photoshop.
(traiasca gates si multi-taskingu' lui)

ia spune tu mai asta tare ca o baliga uscata, ce t_o_t ai chef sa asculti? albumu' ala de cacat, combinatie de house cu industrial. sau ceva mai decent cum ar fi unu din primele trei?
de alicea ta cu par nu prea am parere, ca nu prea am ascultat decat ce dadea pe mtv noaptea.
btw, acu ascult du hast alu rammstein si ma distreaza la culme ca derectoru' bate darabana in biroul meu pa ritmu' muzicii.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 9:50 am

Ultimu' mah, ala cu industrial. Nu ma omor dupe goticeledeathice pe care nici nu le prea deosebesc intre ele, ala-i apanaju' lu' manelesux.

apropos de baliga uscata, era un banc da' suna mai bine in engleza, sa vaz de mi-l amintesc. care-i asemanarea intre o femeie si o baliga? ca amandoua se ridica mai usor dupa ce se invechesc :D (pick-up easier - parca).

ce sa stie un pici ca tine de alicea cu par? ca doar e o legenda, ce mortzii ma-sii. daca te intrebam de quiet riot, rush, saxon si alti "batranei" balbaiai. ce ti-e si cu generatia asta, ati inceput cu gotzareli si inapoi nu va mai uitati, macar asa pt. cultura generala. nici mie nu-mi place hendrix sau janis joplin, da' tot stiu cate ceva despre domniile lor.

aurolacule
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 10:12 am

bai asta care-tz versi diluantu' pentru oja in poseta si dup-aia te prefaci c-tz cauti steriletu' in ea, nu ma face tu pa mine aurolac ca te mananc cu tot cu fulgi, asa sa-mi ajute dumnezeu.

dacat sa ma iei tu da sus cu batraneii tai mai bine pune dreaq mana si asculta un "Velvet darkness they fear" alu tot din vremurile lor bune, un The Gathering, un dying bride.

tu sa nu intelegi ca n-am ascultat rock si heavy, fai fata, ci doar ca nu imi place asa mult si ca atare nu mi-am facut o pasiune din asta.

da' ce stie taranu' ce e ciocolata ?!
mananca ambalaju' - arunca bucata.
maciuci©
as xxl

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare