Intrebari legate de muzica

ce-a fost pe Muzici o data

The Music - "Take the lone road" ???

Mesajde Aliosha » Mar Aug 13, 2002 12:46 am

Cine sunt baietii astia ? De unde sunt ?

Am mai pus intrebarea asta pe alt subiect dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum asa ca am facut un thread special.

Eu am crezut la inceput ca sunt romani (imi aratau ei a romani + anumite scene din clip) dar aseara le-am vazut clipul si pe VH1...
nu stiu ce sa zic.

Piesa e super lucrata (complexa si bine pusa la punct). Mi-ar parea bine sa fie de pe la noi ...

Voi ce stiti ?
"Against modern football."
Aliosha

Drumuri europene

Mesajde RockFish » Mar Aug 20, 2002 5:03 am

Stie cineva cum se numeste melodia de inceput a emisiunii Drumuri Europene a lui Aristide Buhoiu, difuzata de TVR a RSR acum vreo 20 de ani?

Edit - Aliosha: Am schimbat titlul acestui subiect din "drumuri eurpene" in "Intrebari legate de muzica". In caz ca nu stiti o melodie, un interpret sau orice altceva de genul asta intrebati aici si poate se gaseste cineva sa va raspunda.
RockFish

Re: Drumuri europene

Mesajde RockFish » Mar Aug 20, 2002 8:54 pm

Bun titlu ati gasit!. Ma intreb de ce tocmai "Intrebari legate de muzica". Pai titlul asta s-ar putea da la peste jumatate din mesaje:
"cele mai touching, mai calde love songs "
"Cele mai bune videoclipuri (romanesti sau straine)"
"Ce parere aveti despre Kpital????? "
"Cine stie sa scrie versuri de cantece?? "
si multe altele ar putea fi intitulate "intrebari legate de muzica". Mi se pare ciudat ca moderatorul unui forum sa schimbe titlurile mesajelor. Asta seamana a cenzura din vremuri apuse. Vad insa ca in Romania se mai practica sistemul. As mai intelege cenzura la obscenitati, rasism si alte chestii de genul asta. Nu insa la un titlu care am incercat sa fie sugestiv vis-a-vis de subiectul mesajului.
Succes in continuare,
P.S. Poate mai degraba ar trebui sa inlocuiti cuvinte de genul "delogheaza-te", care nu exista nici in limba romana nici in engleza.
RockFish

Mesajde Aliosha » Mar Aug 20, 2002 9:29 pm

Tu ai intrebat cum se numeste melodia de la inceputul emisiunii lui Aristide Buhoiu difuzata pe TVR acum 20 de ani.

Existau 2 variante de raspuns:
1. "Nu stiu" - caz in care cine voia sa posteze putea sa se abtina
2. "numele melodiei" - moment in care tu iti aveai curiozitatea satisfacuta.

Eu am considerat ca e un prilej bun ca threadul sa devina unul destinat intrebarilor de aceasta natura.

Nu este vorba de cenzura aici asa ca nu incerca sa bati campii.
Aliosha

Mesajde RockFish » Mie Aug 21, 2002 1:12 am

Initial trimis de Aliosha
Tu ai intrebat cum se numeste melodia de la inceputul emisiunii lui Aristide Buhoiu difuzata pe TVR acum 20 de ani.

Existau 2 variante de raspuns:
1. "Nu stiu" - caz in care cine voia sa posteze putea sa se abtina
2. "numele melodiei" - moment in care tu iti aveai curiozitatea satisfacuta.

Eu am considerat ca e un prilej bun ca threadul sa devina unul destinat intrebarilor de aceasta natura.

Nu este vorba de cenzura aici asa ca nu incerca sa bati campii.

Mai Aliosa, acum chiar ca dai cu bita in balta. Dupa ce schimbi titlul intr-unul anost si cit se poate de lipsit de interes , te mai si bagi in fata cu un alt mesaj total diferit de ceea ce vroiam eu sa aflu. Chiar n-ai avut loc de mine, ca doar puteai sa incepi un alt subiect? Sau sa-l fi lasat la urma, in ordine cronologica. Probabil ca ai facut-o ca sa "justifici" schimbarea titlului.
Treaba ta, insa nu te deranja cu raspunsuri ca eu nu mai dau pe aici.
RockFish

Mesajde gaga » Mie Aug 21, 2002 7:52 am

RockFish, drum bun, la revedere!
Ca idee, daca nu facea asa aliosha postul tau disparea repede in neant. Si pe mine ma macina melodia aia fiindca parca stiam ceva de ea... A aparut (cred) pe un perrenial romania... si tot cat, tot cat.
Daca gasesc zic aici, pt. altii ca matale esti pa pa!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: The Music - "Take the lone road" ???

Mesajde Aliosha » Sâm Sep 07, 2002 12:51 am

Initial trimis de Aliosha
Cine sunt baietii astia ? De unde sunt ?

Si uite ca imi gasesc singur raspunsurile...dureaza cateva saptamani ce-i drept.

Nu sunt romani (ce bine ar fi fost) ci sunt din Leeds, Anglia.
Albumul a aparut acum 4 zile. Bun. Merita ascultat. Influente PIL, Jane's addiction, putin funk...reteta interesanta.
Aliosha

Înapoi la De pe muzica