Femei: cum sí£ gí£sií¾i, sí£ caºtigaí¾i ºi sí£ pí£straí¾i dragostea vieí¾ii voastre in trei zile sau chiar mai puí¾in.
Pentru informaí¾ii absolut gratuite scrie la iu_so_lo@yahoo.com .
Dragí£ cititorule:
Am niºte veºti ºocante pentru tine: poí¾i fi la doar cateva zile distaní¾í£ paní£ vei cunoaºte dragostea vieí¾ii tale.
ªi mai am niºte veºti ºocante pentru tine: nu trebuie sí£ cheltuieºti nici un leu pentru a o cunoaºte ºi nici mai mult de tei minute din timpul tí£u.
Dí£-mi voie sí£-í¾i explic:
Aceastí£ scrisoare nu este fí£cutí£ sí£ ajute la scrierea unei cí£rí¾i, la crearea unui serviciu matrimonial sau erotic cum ar fi dezgustí£toarele numere cu 8989. Nu este nici mí£car pentru un seminar sau o formulí£ magicí£ pentru a te face sí£ te indrí£gosteºti, sau pentru o emisiune astrologicí£ despre viaí¾a ta amoroasí£ trecutí£ sau viitoare. Atunci poate cí£ te intrebi la ce ajutí£ aceastí£ scrisoare... Foarte simplu: este fí£cutí£ sí£ mí£ ajute pe mine!
Bine. Acum lasí£-mí£ sí£-í¾i explic puí¾in.
Numele meu este Dan ºi am ajuns la aceastí£ extremí£ absurdí£ de a face o asemenea ací¾iune pentru cí£ doresc foarte mult sí£ cunosc o fatí£ foarte deosebití£ pe care sí£ o pot iubi, respecta ºi sí£ ne simí¾im bine impreuní£. Cine ºtie, poate eºti chiar tu acea fatí£.
ªtiu sigur cí£ eºti undeva acolo. Dar am realizat de curand cí£ trebuie sí£ fac ceva drastic pentru a-í¾i cí£pí£ta atení¾ia pentru a putea trece de aceºti nebuni care sunt in jurul nostru ºi ne impiedicí£ sí£ ne intalnim.
Sper ca ultima frazí£ sí£ nu fie prea negativistí£, dar este o descriere destul de precisí£ a celor care sunt singuri, atat bí£ieí¾i cat ºi fete.
Deci, dací£ tu crezi cí£ ai curajul sí£ mí£ cunoºti, scrie-mi la iu_so_lo@yahoo.com . Poate tu eºti fata pe care o caut...
Gãseºte-þi jumãtatea
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
2 mesaje
• Pagina 1 din 1