C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 10:31 am

Auzi mah a lu pigus!?
Daca pictatele tale si-au varsat oja pe izmenele tale nu te razbuna acu' pe mine.. Pentru frustatzi exista un Jimmini Cricket, da un PM la manelesux.
Cat despre gigeii tai, cum satz ezplic, intai a fost oul, dupe aia gaina, huh? Ca gigeii aia de care zici matale au aparut ca ciupercile dupa ploaie si deja am facut cura de indoctrinare cu ei. Oricum nu prea ii deosebestii intre ei, cam la fel. Iar daca nu cunosti istorie nu te poti bate pe burta cu a matale cultura muzicala oricat de repede ai deschide google.

Sau si matale e unul care crede ca "Over the Hills" e a lui Nightwish???? Ca atunci matale nici macar n-ai desfacut ambalajul si aurolac ramai cu punga ta in buze.
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 10:43 am

bai gaina cu minte de clasa a 3-a, ce ma iei tu pa mine cu glume pentru care tata a fost dat afara din grdinita? alupigus sa fie la tine acolo, da?
daca nu poti sa faci deosebire intre my dying bride si the gathering - de exemplu - inseamna ca mintea tz-e mai obosita ca tartita de la indelungatele conversatii pe teme filozofice cu sotzu', amantu' si ginecologu toti pe rand si in combinatii de 3 luati cate 2.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 10:55 am

Ce zic io si ce intelege el. Acu stiu de unde vin frustrarile tale: ca in calarasi n-avetzi gradinite si pe tac-tu l-au aruncat din grdinita ... Ata ete, e o lume nedreapta, life is a bitch, yada yada.
Gotzii tai is plictisitori, merg de o ciorba da' nu dau banii pe albume, ata ete. Iar d'astia ca tine is tone "Vai draga ce piesa tare a scos nisghtwish, e cool" nestiind ca exista un Garry Moore. Etc. etc. intelegi ce vrei. Muzica fara istorie nu se poa. Paganini era un loser, Bach enervant, ce sa stie aia muzica? Lacrimosaaaaaaaaa

Nu-mi oboseste asa repede neuronu' spre deosebire de al tau care a luat-o razna. Nici macar nu-mi vine a crede ca poti debita asemenea ineptii, tu iti dai seama cat cacat ai in cap? Si nu numai ca il ai da' e intr-o miscare browniana atat de evidenta incat iti curge din nas si din urechi!
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 11:13 am

nici nu e nevoie sa te vad ca am imaginea ta:
cocosata peste tastatura, cu ochii injectati holbati in monitoru' de 14'', cu picioarele balanganindu-se ticait in ritm sacadat aruncand cu cacat in tot ce misca si nu sta drept in fata ta.
vorba cu neuronu', miscarea browniana si sangele curgand pe nas si urechi ti-a fost adresata de atatea ori ca ti-ai insusit-o punand-o ori de cate ori ai ocazia si te simti bagata in seama pe v-un server cu gandu' sa pari si tu pui de fizician filozof.
diferentele dintre noi sunt multe, dar cea mai mare e ca mie imi mor in fiecare zi mai multi neuroni decat ai tu dupa linia de total.

pa bune:
eo stiu cat cacat am in cap; tu?
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mar Aug 13, 2002 11:22 am

Mai intai buna ziua la toata trupa lu' papuc shi apoi:
Mah As XXL asculta aici:
1. Nu shtiu care's preturile la tine da' in Iasi pot sa cumpar cu fo' 12 mii/cutia de bere so 300.000/12 = 25 de beri :o (5 pa zi)
2. Io beau numa' bere (altceva nu-mi permite ficatelul ca mi se face rau shi vomit rau de tot :D) / shi daca mai e nevoi mai cumpar de acolo dar ti-am spus ca nu sunt beutor mare, alcooolicule ;M
3. Daca ma hotarasc sa vin am sa vad io cu ce vin!
4. Nu fumez decat Pall Mall
5. De curiozitate, cum de ai tras tu concluzia ca daca biletul de la Calarashi la Bukale e 100 de mii de la Iasi la Bukale e 300 de mii?! ;D
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 11:27 am

Dap, vezi bine.
Iar matale ezapt ca horia moculescu, apelezi la cacat atunci cand ramai fara argumente.
Io nu sustin ca am mai multi neuroni ci doar ca aberezi cand nu bagi in seama istoria muzicala, zicand fara vreun argument solid "eu stiu" "de'aia asa ca asa vreau io" (copy badigardu')

Aia cu neuronu' si miscarea e a mea, precum si multe alte elucubratzii pe care ti le-ai insusit fara a le cunoaste istoria.
Si tot asa iti doresc din toata inima sa ascultzi NUMAI ce draq vrei tu, de exemplu primele albume theater of tragedy, si sa nu incerci cumva sa iti deschizi creierasul atotstiutor si sa inveti ceva nou doamne fereste.
In urma argumentelor dvs solide in care mi-ati deschis ochii catre bigotism muzical (metaforic vorbind) nu pot decat sa ma inclin si sa incerc a va urma exemplu, de azi nimic nou, am crescut cu Megadeth, mor cu Megadeth.

acu ma duc la masa sa-mi bag ceva in vena... ca de discutat cu matale am lamurit, e de injurat si atat. si io care speram sa invatz ceva nou. m-sux unde esti?

pe bune: I don't give a shit.
gaga

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 11:58 am

salu darkule.
bai concluzia de care zici tu am tras-o scazand din cat ai zis tu (460) cat stiu eu ca e biletu buc - cal.
despre restu', k, cum zici tu. te astept la interval.

danuto, sa mor eo, pentru prima data imi dau seama ca esti ofuscata. cad eo iti ziceam de conversatii constructive, din care sa poate invata lumea ceva (mult, putin - fiecare e unic in prostia lui ) ma luai la injuraturi. cand ti-am raspuns cu moneda identica (si retine, mereu te-am lasat pe tine sa stabilesti nivelu') imi zici ca nu e de invatat. poi e corect mai ?

k fapt divers, tz-ai facut o impresie total gresita. ascult muzica clasica, in special mozart si ravel, imi place BB King si tot ce e blues, ador Armstrong. Partea cu gothicul, doomul si deathul e, sa zicem asa, mai de suprafata.
k, nu stiu eo multe despre batraneii pe care mi i-ai enumerat, dar chiar stiam ca over the hills e cover.

uite, las garda jos si recunosc ca datorita tie mi-am adus aminte de megadeth si ieri toata ziua am ascultat in masina numai d-ale psychotron, simphony of destruction si high speed dust (daca le-am pocit e pentru ca nu am caseta in fata si niciodata nu mi-am propus sa fiu un dictionar ambulant)

pofta buna si vene in relief !
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 12:13 pm

mwoa ce repede dai indarat! pai in genere ma enerveaza lipsa de argument (nu ma enerveaza de fapt da fac si io scandal).
daca zici matale ca te-am judecat gresit, k, da mai repede ai sanse daca esti pseudodictionar ambulant decat autodidactul kilului, adica incerc sa zic ca e bine sa incerci din toate, ca te-ai stabilit la gotzii tai, ata ete.
btw "High Speed Dirt"

asa, nu ma ofusc, nu ma enervez, nu stiu sa prind peste si mata abar n-ai de zeppelini si dorshi, no problem.

najpa daca lasi garda jos taman cand credeam ca se lasa rau, luzar, moron, sacar!

pohta si sa ne hie de bine (ca si darcu-i pe haleala), dupe supitz si mamaligutz cu branz shi smantan mi-e cam somn, am si treaba si nici nu mai am antrenament de neuron. offf ce ti-e cu baietzii astia cavaleri asha.
gaga

Mesajde Game Over » Mar Aug 13, 2002 12:51 pm

Sa ne jie de bine :D ! Iaca io' plecasem putzin shi mi s-a intrerupt netu, chisicii mamii lui de net. ;P
mah as xxl nu te shupara ma ca Dana mai glumeshte da' shi altoieshti :o . She sa- i faci?! daca shtie, cunoashte!
Io' mi-am furat-o de multe ori de la ea shi am lasat-o moale ca shtiu ca mi-o traji cum vrea ea ca e capoasa rau de tot :a . Orice i-ai zice tot pe'a ei o tzine. Shtii vb aia' cu cataru' :D .
Da cateodata mai are shi ia dreptate :D.
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 1:05 pm

poi mai, credeam ca ma bagi in d-astia mai de la baza rockului ca sa zic asa.
daca ma iei cu doors, black sabbath, deep purple & gashca. afla ca mai am sho notziuni pe taramu' asta.
ca fapt divers m-am chinuit v-o trei zile sa iau da pa net changes si am ascultat dup-ai inca trei numai asta.

vad ca tu ii bagi pa toti astia mai noi in aceiasi oala; intrebare: cate din urmatoarele piese ai ascultat si nu tz-au placut ?
- Lake of tears - To Blossom Blue
- the Gathering - Confusion
- My dying bride - tot albumu' "the angel and the dark river" (recomandare speciala: asculta-l noaptea cu o sticla de vodca in fata la lumina unei lumanari)
- Haggard - heavenly damnation (asta face bine la stari de moleshala)

.. si daca vrei ma mai lungesc cu lista.

acu' in legatura cu t_o_t: foarte bine ca itz place ultimu'. zici ca itz place industrialu'. din pacate asta e un fel de caca-maka industrial amestecat cu dracu stie ce (eo cred ca house sau trance - da nu-s expert) si nu au nici o valoare pe felia pe care au intrat (unde rammstein & co fac legea). pune si tu fata in fata "commute" cu "a hamlet for a slouthful vassal" si o sa intelegi de ce sunt eo maniac.

ps stiu ca poate da prost ca-s eo cavalar asha - da in viata reala toate femeili ma adora.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 1:46 pm

as, dracu sa ma ia daca ai intzeles ceva. nu-mi place genul mah! ma tot bate lumea la cap cu ei, de la mihailov cu lacrimosa pana la o gramada de amici cu mireasa aia moarta, draq stie ce piese am ascultat!
las-o dracu de magie, de nu mancam nu ziceam ca-mi pute. uite, din tot ce am prins de pe la forumisti am luat: dream theatre, rob zombie, primusuri, sonata arctica (asta se apropie de cetz place tie). si nu m-au prins goatele si anumite cica ambiente (aphex twin, dead can dance). am rafas fidea thrashului si progresivului, Rush, Megadeth.. in rest ce sa fac? nu poate sa-mi placa toata muzica din lume, da-o draq de magie!
ai satz zic altceva ca merge netu dkk :mad:
de curiozite' cu ce o sa transporti barca?

uite un site dragutz cu trailere: AICI

Si inca o pozna bonus:

Din Costa Rica cica

Bah e bine ca te adora fomeile, pe mine nu ma place nimeni ca d'aia-s agresiva, ce pot face la 1m50, 83 kg si cu ochelarii astia fund de sifon? Dau si io in cine pot :j

dkk... catar mah? catar? creca ai chef de o copita mah ca am senzatia ca-tz lipseshte dush de trezire... sau vrei sa itzi fac un rau adevarat... sa zicem un: :z
ai ramas fara mirc, vrei sa ramai si fara fanclub? cere catz dau!
si nu-s capos, am aratat mai sus cate chestii noi am agatzat din drum, de nu-mi plac gotzii lu manelos si ai lui florin ce? ca nu-s ca ei sa vaz totul trist si negru. mama voastra de carcotasi...
gaga

Mesajde Game Over » Mar Aug 13, 2002 2:16 pm

Ce sa-mi mai dai jos?! Poate ym-ul ;D ?! Ca shi asha merje ca un cur funclubu'.
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mar Aug 13, 2002 2:28 pm

mai dana, daca tot ai gustat din toate cate zici incearca mai si lake of tears - aia cu infloritu' albastru . asa de dragu artei.
aia cu vazutu' vietii in negru nu-i chiar asa, doar ca nu tot timpu imi gasesc motive de a-mi beli fasolea.
10q pentru linkuri, mai ales primu'. cand oi avea ceva sarma mai buna dau un oki mai atent.

acu' legat de barca mea, n-am mai nevoie de trailer. poate urmatoarea de care o sa ma apuc. asta e un lindic de 3 m - pot sa o pun si desupra la o dacie.

darkule, ce ba, n-ai irc?
ai dracu si asti provideri de la mine, dupa ce m-am certat cu ei mi-au taiat tot in afara de http. asa ca nu puteam decat sa folosesc cititu de pajini web. da' eo's al dracu'!
asa ca daca vrei irc, da copy/paste la linku' asta in browser:

http://www.geocities.com/flo_rhin/chat/chat1.html

si da un ok cand te intreaba. (nu selecta serveru' londra ca nu am apucat de la inceput sa il setez si mi-a fost lene dup-aia)
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 2:38 pm

darkule, ia vez. creca renuntz la sportu asta, pana am postat un mesaj a trecut ziua de munca. bag pixu de fanclubire

pai oi fi incercat-o, io mai stiu?
bine mah, nu te uita.

ai ca m-am enervat ca merge de porc...
gaga

Mesajde Game Over » Mar Aug 13, 2002 4:26 pm

Am vb cu adminu' shi mi-a dat drumu la mIRC (numai mie :j ). yada yada yada iupi iupi iupiei :D

In schimb funclubu' tot de pork e. ;P
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 6:37 am

buna dimineata!
azi sunt foarte prost dispus din cauza celor 5 beri baute aseara in combinatie cu 200 de pete.
adik sunt prost dispus pentru ca doar atat mi-a provocat ameteala matinala.
va pup.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 7:46 am

domnu' vine primu' si pleaca ultimu' huh?

darkule, zi daca trebuie sa te scot din "clasa muncitoare", acu' fiindca ai mircutz

azi moral la pamant, nu am mai uitat sa iau muzici asa ca avem: nirvana, iced earth, sonata arctica, steve vai, megadeth, primus. cu dumnezeul lui manelos inainte.

breh ass, dau PM satz zic ceva ce nu e voie acilea (nu injuraturi alea le adresez in public :j)

neatza everybody
gaga

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 8:21 am

moaaa, mor de somn si de greatza.
as da aproape orice sa fiu la mine in pat acu si sa dorm cu muzica la maxim.
din pacate sunt un nenorocit de sclav.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 8:42 am

as sa vezi coincidentza:

uichendu' trecut am vazut Nabucco la TV intr-o montare marfa, ziceai ca e star trek. iar la "corul sclavilor" aia aveau lanterne de gat :D
(asta apropos de sclavi ca mine si ca matale)

io ma straduiesc acu' sa mor de somn si de greatza cu niste resturi de chivas royal (am sefii in conced. totzi)

inca mai ascult nirvana

plus ca ma uit pe forumul de la hmm care-i cacator de prost si totusi e vizitat... (wanna link?)
gaga

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 9:10 am

tz'ai dreacu sa fiti! auzi tu bai, visichi la munca (mai ales dimineatza)
s-a dus dracului toata disciplina si ordinea in tzara asta.

stiu bai forumu' ala, da nu prea am dat p-acolo (imi ajung patru pe care sunt corespondent).
mi-ai adus aminte de bulajii aia de pe rockmania care posteaza din an in paste. lasa ca se face el (forumu' rockmania) mare !
maciuci©
as xxl

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 9:16 am

100! ha, acu' am vazut. ce repede trece timpu'. da ma ofic ;P cand ma gandesc ca sunt unii care s-au inscris aici cu doua luni mai tarziu ca mine si acu au peste o mie de posturi si sunt meseriasi (ashe).
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 9:29 am

Nenea, mama-i peste hotare, ce sa fac, mai primesc shpaga :D

Cat despre ce zici matale: calitatea conteaza, nu cantitatea. Si sa nu te legi de posturile mele ca io am un an de fanclub.
Cat despre rockmania... vezi tu :j
gaga

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 10:44 am

dap, mi-ai zis de faza cu rockmania.
daca o fi sa cada, sa fiu al dracu daca nu imi fac un forum al meu unde sa si centrez sa si dau cu capu.

aa, tine-mi pumnii ca mi-am depus cererea de concediu. poate nu mi-o aproba ca ii bag in mamele lor si le stric toata reteaua.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 11:02 am

Nush de va cadea ... fanclubu-i mai bazat, singurul minus, forumurile alea cu zoofil y & stuff. Da' io tot sper sa-i reeducam.

Itzi tziu pumnii... invers. Io cu cine mai vb pe clasa muncitoare? Abia am deschis-o, iar o inchid???

Ghinion maxim :y
gaga

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 11:09 am

Neatza la toata lumea !
Dana mi-a dat drumu la mIRC da' numai pe un canal de care am mare nevoie (fara publicitate :D).
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 11:19 am

ultima veste:
boolangiu' de director general cica nu vrea sa imi dea drumu' si sa il astept pa directoru' comercial.

daca-i asa, ma pregatesc de sabotaje !
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 11:25 am

Naspa.
Sa-ti dau ceva scule?!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 11:35 am

depinde ce ai ...
oricum, nu scapa ei asa usor fara sa-mi dea binemeritatul concediu. chit ca ma fac statuie pe la usi, nu ma las.

faza e ca in octombrie o sa o tulesc in armata si vroiam si eo asa ca omu neste relash, neste bani alea, alea.

danutzo, nici nu ne-am poopat la betie si zici ca o sa-mi duci doru' mai ? (tz-am zis eo ca provoc patimi la femei :cool: )
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 11:43 am

Ce te intereseaza?! Soft sau hard?! Am ciocan, barditza .... levier, alea, alea ..... mai vrei ?! :o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 12:02 pm

floricica de pe shes, vezi ca-mi tzine blestemu? asa l-am blestemat si pe maical gecsan sa-i caza nasu'

io am papat (sa-mi hii de ghini), m-am amuzat in razboi cu turnatoarea firmei (i-am ciordit painea, shh) si acu back in bisnis.

muzicaaa, am shantz pe creier de la cateva piese asa ca tre sa bag nitzel iced earth. moralu' tot la pamant.

breh ass, cand dai drumu' la barca dai cu sampanie? sa venim si noi :D
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare