Clarence Seedorf
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Clarence Seedorf
Am si eu o intrebare legata de acest jucator, ce s-a intamplat cu el ca nu il mai vad la Inter, s-a accidentat sau s-a transferat???
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Initial trimis de Adevaratul Anonim
este sanatos dar nu prea joaca. Cuper nu-l lasa sa joace prea mult.
Am vzut ca de vreo 4 etapoe e titular si joaca destul de bien, o dat si un gol si numeroase pase de gol...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Super Seedorf: 2 boabe contra juve...
''Dutchman Seedorf, who had earlier given his side a sixth-minute lead with an equally spectacular strike, followed up with a candidate for goal of the season after goals from Frenchman David Trezeguet and Croatian substitute Igor Tudor looked set to put Juve top of Serie A. ''
''Dutchman Seedorf, who had earlier given his side a sixth-minute lead with an equally spectacular strike, followed up with a candidate for goal of the season after goals from Frenchman David Trezeguet and Croatian substitute Igor Tudor looked set to put Juve top of Serie A. ''
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Da..BOBO.....extraordinare golurile lui Seedorf !
In special..golul 2 ,din minutul 92......de la 35 de metrii....nici n-a mai mirosit-o Buffon ! Grande spectacular !
Un 2-2 meritat pe San Siro..intre Inter si Juve...in fatza a peste 80 000 de spectatori platitori !
In special..golul 2 ,din minutul 92......de la 35 de metrii....nici n-a mai mirosit-o Buffon ! Grande spectacular !
Un 2-2 meritat pe San Siro..intre Inter si Juve...in fatza a peste 80 000 de spectatori platitori !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..BOBO.....extraordinare golurile lui Seedorf !
Un 2-2 meritat pe San Siro..intre Inter si Juve...in fatza a peste 80 000 de spectatori platitori !![]()
Mie imi pare rau ca eram la lucru si n-am vazut golurile dar sigur o sa le vad azi al tv....ca am auzit ca-s mortale

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Vezi ca la 21 30...ora Romaniaei..e Lazio- Roma ! Sper sa nu mai fii la serviciu si de aceasta data . 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Vezi ca la 21 30...ora Romaniaei..e Lazio- Roma ! Sper sa nu mai fii la serviciu si de aceasta data .![]()
N-am fost la servici iar meciul l-am vazut, vezi ca am deschis subiect separat pe tema meciului ca merita

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Banuiesc ca atzi aflat k s-a transferat la AC Milan, nu? Parerea mea e ca a greshit, intrucat la inter avea mai multe shanse sa joace. La milan mai sunt pe postul lui shi Rui Costa shi Andrea Pirlo...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Categoric Seedorf e mai valoros decat cei doi numitzi de tine !
-
Io pe Rui Costa nu l-am suportat niciodata iar Pirlo e ink necopt, dar nici Seedorf nu e intr-o perioada prea buna a carierei sale...fatza de cum juca la Real...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Clarence Seedorf
Initial trimis de B-O-B-O
Am si eu o intrebare legata de acest jucator, ce s-a intamplat cu el ca nu il mai vad la Inter, s-a accidentat sau s-a transferat???
SEEDORF a fost unul dintre preferatii mei la INTER.
Dar este un tradator. Cum a putut sa plece la Milan.
MUIE MILAN.
Daca tineti cu InTer, eu am am un Fan-Club.
Va astept la http://rhp.ro/superinter
FORZA INTER! MILANO SIAMO NOI!
- 1234abcd
A plecat la schimb cu Coco !
-
In Prosportul de ieri este prezentat un zvon conform caruia Seedorf este motivul pentru care Ronaldo vrea sa paraseasca Milano. Orasul. Se pare ca nevasta lui Dinti albi s-a combinat cu Clarence si a spus ca in cazul unui transfer al sotului ea nu va spala putina.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
pentru 1234abcd
frate.......vorbeste frumos,chill up......nici mie nu-mi place JUVE,dar ii respect,daca ai intrat pe forum sa injuri io as zice sa te duci acasa.No offense.PACE!.
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
-
RAZVAN2002 - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International