un nou forum

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

un nou forum

Mesajde rrb » Vin Aug 02, 2002 6:42 pm

Sopra vreau si eu un nou forum despre AndreEA Antonescu, vreau sa fie un forum mult mai cald ca Andre , vreau sa vad si tu daca esti de acord, daca ai facut Andreea Balan poti face si Andreea Antonescu? Astept raspunsul tau.PA
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Aug 02, 2002 8:45 pm

ai un site pentru Andreea Antonescu?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde rrb » Lun Aug 05, 2002 9:38 pm

Originally posted by C8-D8
ai un site pentru Andreea Antonescu?

da am chiar pagina ei oficiala http://www.deea.net. Eu sunt si cel care a facut http://www.andre.go.ro.Pa va rog sa va ganditi ca se merita deschis un forum daca presa a inceput competitia intre ele , iar voi ati deschis un forum Andreea Balan de ce nu s-ar putea si Andreea Antonescu
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

MMMMMMmmmm

Mesajde AnDrEi » Mar Aug 06, 2002 3:40 am

Sopra .. nu prea cred ca are numarul de posturi nevesare .. el deabia posteza si are 100 si ceva de posturi .. ma rog .. cred ca cel mai in masura ar fi Gabytzu pentru un forum AndreEA dar .. asta ramane la latitudinea ta !

P.S. Daca vei face forumul AndreEA eu iti spun de pe acum ca nu voi face o concurenta intre forumuri .. adik pur si simplu nu ma va interesa .. !

- Sopra vezi ce ti`am cerut pe Avertismente plz!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Aug 14, 2002 10:52 pm

un forum AndreEA, nu ma incanta, chiar deloc! plus ca nu vreau sa moderez asa ceva! HUA! Andrei chiar nu ti-a cerut nimeni sa faci competitie....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

www.andreea-antonescu.home.ro

Mesajde Love2Fly » Mie Aug 14, 2002 11:50 pm

Bai, eu am vreo 27 de mesaje postate dar ma ofer eu sa fiu moderator pe forumul cu AndreEA. bafta to you all!
Love2Fly
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii