Scrisoare!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
noul album!
am auzit shi eu melodia scrisoare de atunci am cautat inebunita albumul.e grozav!!! ceva de vis!!!
Totul e atat de frumos...pana descoperi trista realitate
- Alexya
- Junior Member
Voltaj
Pai... ce sa spun.Ador Muzica celor de la Voltaj.Ador Voltajul.E o muzica pentru suflet,o muzica ce exprima sentimente comune,desi traite de fiecare in felul lui,in diferite ipostaze.3D-o explozie de energie,de de setimente si senzatii.424-fata de 3 d,un album mai linistit,mai domol,parca s-au mai cumintit baietii,sau mai maturizat,ca niste adulti care privesc inapoi sper ce a ramasitele unei iubiri,cand sentimentele si durerile s-au domolit.
- simina
Scrisoare!
este una din cele mai reusite piese voltaj care are un clip pe masura! ce parere aveti de faptul ca se vor trimite din partea formatiei 10.000 de scrisori fanilor adevarati voltaj care va contine o scrisoare precum shi semnaturile originale ale baietilor! acesti fani sunt selectati din fancluburile voltaj din tara shi de pe canalul de irc #voltaj-iar la o parte dintre ei le vor trimite shi un cd cu 2 variante la piesa scrisoare shi cu clipu...
cea mai originala idee!
cea mai originala idee!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Scrisorile au fost deja trimise, dar nu asta este problema. Oricum, ideea este originala, ca si cea cu filmarea videclipului la melodia "De maine" pe o platforma marina. Revenind la "Scrisoarea", sa spun ca filmarile s-au facut la "Pumac" (vizavi de Apaca) si in zona Podului Grant si au durat doua nopti (de la 5-6 seara, mai precis, pana la 5 dimineata). Au avut loc si cateva peripetii. De exemplu, o tanti trebuia sa picteze niste cifre pe pereti cu vopsea neagra (care se vad si in videoclip), dar a scapat borcanul si i-a murdarit pe cativa dintre membrii formatiei. A doua intamplare haioasa s-a petrecut langa Podul Grant. Aveau baietii niste baloane umplute cu heliu (care faceau parte din recuzita) si pe care intentionau sa la foloseasca la filmari. Dar au venit niste tipi cu o masina si au vrut sa fure baloanele. Numai ca nu prea au reusit, deoarece nu au incaput in portbagaj.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
intr-adevar misto video. LA fel ca si celelalte de pana acum in special cel cu platforma.Ma bucur sa vad ca cel care a avut accidentul a trecut cu bine peste.Sper.
"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love"
- NightClaw
- Junior Member
Re: Voltaj
Initial trimis de simina
Pai... ce sa spun.Ador Muzica celor de la Voltaj.Ador Voltajul.E o muzica pentru suflet,o muzica ce exprima sentimente comune,desi traite de fiecare in felul lui,in diferite ipostaze.3D-o explozie de energie,de de setimente si senzatii.424-fata de 3 d,un album mai linistit,mai domol,parca s-au mai cumintit baietii,sau mai maturizat,ca niste adulti care privesc inapoi sper ce a ramasitele unei iubiri,cand sentimentele si durerile s-au domolit.
Bravo tie. Cand ai facut sex ultima oara?
"Gigi Contra la apel!"
Voltaj=tipul de la clape si smiorcaielile vocale ale chelului. Daca asta e trupa rock, ma sinucid acum in fata tuturor pe televiziunea nationala.
Imi pare rau de tragedii, sincer. Dar asta nu e muzica. Niste muzicieni (subliniez termenul) ar fi facut un album de conceptie in ruma evenimentelor astora. Ei spun ca Asta-i viata,. destul de penibil. Dar pana la urma, viata e cel ai penibil lucru ce ni se poate intampla. Si orice altceva
Dar parca imi vine sa ma sinucid cand aud voltaj la radio. Asta-s eu.
Beau bere in cautarea unor zile mai bune.
I'm just a regular guy from outer space.
- Panshui
- Junior Member
Cum e??
Initial trimis de vanda16
Clipul va place, dar varianta originala de pe album?
Mai clipu e mijto shy melodia!! Cum este pe album??
E ca aia a lu' Marius Moga shy Simplu??
Zbye!
:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Re: Cum e??
Asculta cele doua melodii si ai sa observi ca cea de la clip ete mai slefuita decat cea dupa album.Amandoua sunt beton.Si intre timp a aparut clipul la "Noapte Buna".Ce parere ai?
- vanda16
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc