E bine si la noi!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

E bine si la noi!

Mesajde bhuttu » Vin Aug 09, 2002 3:56 pm

Ia uitati ce mi-a traznit mie prin cap: ma plimbam prin Brasov azi de dimineata si vad o scena. "Aha, asta inseamna concert", imi zic. Mai adineauri, trec iarasi pe-acolo. Proconsul, faceau ultimele repetitii. Intreb pe cineva cine canta :"Proconsul, Sistem, Stigma si Spitalul de Urgenta". Dupa care ma mai invart eu nitel p-acolo si ie-te ce-mi vine in minte: "Suntem in Romania, unde zicem ca avem muzica proasta. Si totusi, ia uite, un concert normal, cu nimic iesit din comun, reuneste patru trupe, poate nu extraordinar de valoroase, dar nici extraordinar de proaste (la o adica s-ar putea gasi usor si afara patru trupe mai penibile), face muzica accesibila publicului(ca e moka), si - fapt care pe mine ma incanta cel mai tare - iti da posibilitatea sa comunici direct cu trupele. Adica nu stiu daca in America mi-ar fi la fel de usor sa ma duc la Fred Durst, sa zicem(nume absolut la intamplare) si sa-i zic ca imi place/nu-mi place muzica lui. Pe cand in Romania mi-ar fi foarte usor sa-i zic chestia asta lu' Bodo."
Deci, ce-am vrut io sa zic e ca sa nu ne mai cacam pe noi ca avem muzica proasta, ca s-ar putea sa nu fie chiar asa. Si daca exista Voltaj, Andre, 3SE, Akcent etc., si noi avem o parte de vina. Astept carcotasii!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde baixinho© » Vin Aug 09, 2002 5:18 pm

Nu ma bag pe carcoteala, desi trei dintre cele patru nume pe care tu le-ai trecut acolo ma calca pe creieri. Voltaj imi place ce canta (comparativ cu alte formatii, evident), cu toate ca au preluat numele altei formatii. Pentru mine "Proconsul" inseamna doar "Cerul", iar Spitalul de urgenta nu imi place din cauza solistului, pe care nu pot sa il inghit. Sistem si Sitgma le accept. Revenind la subiect, muzica buna avem, formatii bune - de asemenea. Cele proaste exista din cauza noastra si asta numai pentru ca le acceptam. Ca daca am merge noi la concertele lor si am da cu huo o data, de doua ori, de cinci ori, probabil ca ar mai reduce iesirile in public. Nu prea pricep de ce Kpitaln sta la cutie, dar, ma rog, poate asta o fi politica trupei sau a casei de discuri.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Dum Aug 11, 2002 6:26 pm

Erata: desi imi mentin parerile (in mare parte), trebuie sa ma corectez la nivelul concret, anume al numelor. Sistem au facut un playback ordinar care mi-a schimbat parerea despre ei (in rau, of-course). Stigma... n-aveam nimic cu Stigma. Au cantat baietii live, cum scrie la carte, au produs ceva animatie in public, au coborat de pe scena... toate bune si frumoase. Pana la un moment dat, cand cineva a avut o idee proasta: ce-ar fi sa cante Stigma "Corazon Espinado"? Si da-i si canta "Corazon Espinado", si pasiunea, si alea-alea... Da' ce-a patit melodia asta cand a cantat-o Stigma a fost mai rau decat ce-au patit persii la Salamina, mai rau decat ce-a patit Napoleon la Waterloo si mai rau chiar decat ce-a patit Oribilul Mosh pe Scandal. M-am luat cu mainile de cap, mi-au dat lacrimile, dar nu mai era nimic de facut! Am plecat trist, am fost, am baut 2 beri, m-am intors sa ascult Spitalul de Urgenta... DEGEABA! Lumea avea un gust amar in seara aia. Spitalul de Urgenta mi s-au parut niste plagiatori fazi si lipsiti de farmec. M-am dus acasa si m-amk culcat, pierzand astfel probabil singura trupa adevarata a serii: Proconsul. Si cand te gandesti ca i-am laudat pe Stigma...
Petricane, sunt buni ma Proconsul. "Zbor" nu-ti place? Si de Kpital ai zis ce-ai zis doar sa ma bucur eu? Mersi, da' nu era cazul. ricum, e bine ca cine aude bhuttu se gandeste la Kpital. Io unu' ma bucur.
bhuttu

Mesajde baixinho© » Mie Aug 14, 2002 5:22 pm

"Zbor" imi place, dar de fiecare data cand o ascultam faceam invariabil comparatia cu "Cerul". De K-pital nu am spus ce am spus ca sa te bucuri tu, ci pentru ca (,) chiar imi place trupa. Sau, ma rog, de Miki cum canta. I-am trimis un sms de ziua ei sa-i urez "La multi ani", i-am dat telefon ulterior sa-i spun cine i-a trimis mesajul... Imi place fata. Si cum canta si cum arata.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Mie Aug 14, 2002 10:14 pm

Initial trimis de petrican
De K-pital nu am spus ce am spus ca sa te bucuri tu, ci pentru ca (,) chiar imi place trupa. Sau, ma rog, de Miki cum canta. I-am trimis un sms de ziua ei sa-i urez "La multi ani", i-am dat telefon ulterior sa-i spun cine i-a trimis mesajul...

Neah, sa mori tu c-ai numarul ei? Ce mai faci, bai petricane? La o bere cand iesim? Platesc eu, se-ntelege! Pe bune, ai numaru' lu' Miki?

Sper sa nu fie fo' caterinca de prost gust. Vezi ca am omorat pentru mai putin.

Ce mai faci, bai petricane? Pe la o bere nu mai iesi si tu? Ce mai faci, bai petricane?
bhuttu

Mesajde baixinho© » Joi Aug 15, 2002 9:03 am

Am spus ca i-am trimis mesaj de ziua ei si ulterior am sunat-o sa-i spun cine i-a trimis mesajul, nu ca am numarul ei de telefon. Este o mare diferenta. Am avut numarul ei, dar l-am sters din memoria telefonului deoarece pot face rost oricand de el. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca invitatia la bere este doar un pretext pentru a-mi cere numarul ei de telefon. Nu incerca sa il scoti de la mine prin aceasta metoda ca nu ai nici o sansa. In plus, eu nu beau bere. Ma mir ca nu ai numarul ei de telefon in conditiile in care ai facut un site neoficial dedicat trupei K-pital.
PS: Apropo, daca e sa am nevoie vreodata de poze cu Miki sau cu trupa, vezi ca o sa ma autoservesc de pe site. Nu de alta, dar cel putin asa scria acolo la ultima mea trecere "prin zona".
ANTI

baixinho©

Mesajde Sonya17 » Joi Aug 15, 2002 8:20 pm

Ce mare rahat e Miki asta?Ati vazut-o cat e de nashpa?E si grasa si are si o fata de parca ar avea pe putin 30 ani.Iar vocea,sa fim seriosi,e jenant de mult prelucrata.
Sonya17
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 16, 2002 12:04 am

Initial trimis de Sonya17
Ce mare rahat e Miki asta?Ati vazut-o cat e de nashpa?E si grasa si are si o fata de parca ar avea pe putin 30 ani.Iar vocea,sa fim seriosi,e jenant de mult prelucrata.

mie-mi place miki. din cam toate punctele de vedere. e civilizata, fara aere si arata bine. gusturile nu se discuta, daca tie-ti pare grasa atunci inseamna ca tre' sa duci tv-ul la reparat ;).
acelasi lucru si apropo de kpital. o formatie decenta, destul de profesionista. de playback nu stiu ce sa zic pt ca nu am vazut kpital decat la tv.

ps: nu ma intereseaza care din astia 2 are nr de tel al ei.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 16, 2002 12:34 am

e bine si la noi, inca mai putem sa-i injuram pe americani in public. la concertul vama veche organizat de tuborg, la melodia 'hotel cismigiu' tot publicul 'futu-i in gura sa-i fut'.

apropo de vama veche: o formatie de nota 10+. e prima oara cand ii vad live si pot spune ca suna aproape ca in studio. singurul lucru dupa care poti sa-ti dai seama ca nu fac playback sunt improvizatiile de pe parcurs.
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 7:08 am

Pa sa stitzi ca e bine si la noi. Eu chiar ascult cu placere unele trupe. Nu ma omor dupa ele...dar imi face placere sa le aud melodiile la radio.
Si dau aici cateva exemple : 3rei sud est,Voltaj,Vama Veche sau Bere Gratis.
Voltaj..chiar au scos o gramada de hituri in ultimii ani : Iarna,3D,20....si acum asta care nu stiu cum se cheama...de are videoclipul pe platforma petroliera.
Deci..chiar si in muzica comerciala...mai sunt unii cat de cat buni....care sa imi placa pana si mie. Eu care asociez muzica romaneasca....cu lautareasca de pe vremea lui Faramitza Lambru si Dona Dumitru Siminica.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Aug 16, 2002 8:33 am

In atentia Sonyeisaptispe: in mod normal, ar trebui sa ma lase indiferent ceea ce ai incercat sa scrii (pentru ca este clar vorba de o tentativa, nu de o reusita). Dar cum prin definitie sunt anormal, mi se pare cat se poate de logic sa-ti raspund. Delicat ar fi sa nu folosesc comparatii, ci sa incerc sa te contrazic prin argumente, dar deoarece am senzatia ca altfel nu pricepi, ma vad nevoit sa fac astfel de artificii (nu te gandi ca o sa apara pe monitor cine stie ce luminite, cand am spus "artificii", m-am referit la "comparatii", dar nu am vrut sa ma repet). Deci: spui ca "ce mare rahat e Miki asta". Miki nu este rahat (eventual, rahatí£, ca este fata, dar, ma rog...). Mai departe, nu este rahat, este cantareata, Una destul de buna daca ne uitam ce exista in acest moment pe piata muzicala romaneasca. Ai auzit-o pe chestia aceea blonda care functiona intr-o perioada in trupa Andre cum se chinuia sa scoata niste sunete live la "Competitia". A fost cea mai buna dovada ca blonda (stau, totusi, si ma gandesc, la emisiunea domnului Negru Dan nu o fi tinut microfonul invers, ca prea urla la disperata; in fine...) nu stie sa cante. Sa folosesc expresia "sa cante live" ar fi un pleonasm.
Si mai departe. " Ati vaut-o cat e de nashpa?" Adica cum adica? Ce ai vazut tu nashpa la ea? Da-mi un singur exemplu. La fata este chiar simpatica, cat despre fizic - daca nici ea nu arata bine, atunci cine, daca nu acum, atunci cand? (si, totusi, ma macina curiozitatea, blonda de care am amintit mai sus, nu o fi avut microfonul inchis, ca prea se auzea ca din grota).
"E grasa si are o fata de parca ar avea pe putin 30 de ani". Omule (cu calul sur, ce ti-ai pus caruta-n drum, vorba cantecului), o fata care face jogging in fiecare zi cel putin o data si se duce la sala de fitness de 2-3 ori pe saptamana nu are cum sa fie grasa. Ca (aici pot sa iti garantez) nu se duce la sala ca sa mai piarda timpul sau ca sa aiba cu ce sa se laude. Iar jogging am vazut-o chiar eu facand, nu pot spune ca am citit in ziare si inghit tot ce scrie acolo. "Vocea e jenant de mult prelucrata." Pe bune? Cum anume? Prin aschiere?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 8:51 am

Petricane sunt de acord cu ce zici matale ! Cu o singura exceptie...la voce !
Chiar este super prelucrata...nu prin aschiere ci prin tehnicile moderne de mixaj ale sunetului.
Miki de la Kptial canta tot la fel de bine precum cant eu ! Sau eu cant la fel de bine ca ea. Daca nu ash fi un bursuc gras..ash putea sa ii iau locul....dar vezi tu..nu m-ar cumpara nimeni...pentru ca eu sunt doar un bursuc gras..care in loc de fitness mananc shawarme si beau beri. Nu m-ar cumpara nimeni..si nici d'alde bhuttu n-ar mai fi umed in coltul ochilor cand ar cata Kpital.
Dar in rest,dupa cum spuneam sunt de acord cu tine ! E simpatica Miki....dar cantareatza s-o numesti..doar daca ma numesti si pe mine cantaretz.
Melodiile celor de la Kpital sunt destul de reusite..dar asta e meritul sunetistilor....si al oamenilor din spatele lui Miki !
Cam asa zic eu !

Totusi...sunt buni si ei ! E bine si la noi ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Aug 16, 2002 3:03 pm

Initial trimis de Sonya17

pai are 30. dar de invidia intre fete este mare. as vrea sa vad cum vei arata la 30 de ani si daca iti vei mai aduce aminte aceasta discutie sa vad daca iti va fi si rusine pt. impresia ta de kkt. sunt multe fete ce o invidiaza pt. aspect si voce.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Ce mai faci, bai petricane? Pe la o bere nu mai iesi si tu? Ce mai faci, bai petrican

Mesajde bhuttu » Sâm Aug 17, 2002 12:55 am

Initial trimis de petrican
1. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca invitatia la bere este doar un pretext pentru a-mi cere numarul ei de telefon.
2. Nu incerca sa il scoti de la mine prin aceasta metoda ca nu ai nici o sansa.
PS: Apropo, daca e sa am nevoie vreodata de poze cu Miki sau cu trupa, vezi ca o sa ma autoservesc de pe site. Nu de alta, dar cel putin asa scria acolo la ultima mea trecere "prin zona".

1. Poti sa fii sigur!
2. Banuiam eu, da' nu crezi ca se merita sa incerc?
PS: Placerea e a mea, prietene!

Oricum, as fi curios de unde o cunosti pe Miki, cat de bine, si cat mai multe povesti pe tema asta. Daca nu-ti e cu suparare si daca binevoiesti... eventual da-le pe privat, daca nu vrei sa le vada tot prostu'. Sau...
Ce mai faci, bai petricane? Pe la o bere nu mai iesi si tu? Ce mai faci, bai petricane? Platesc eu, se-ntelege!

Sonya17, "17" ala e varsta sau IQ? Doar faptul ca ai peste 100 de posturi(esti, prin urmare, un user frecvent al fanclub.ro) m-a facut sa-ti raspund. Uite cam ce raspuns meriti la postul ala al tau:
:mad:

tre cool, n-am eu numaru' lu' Miki de la Kpital, da' daca aduci cat de cat cu avataru' ala, mi-l dai p-al tau?

Asa... ma bucura ca sub titlul "E bine si la noi" se discuta de Kpital. E bine si ca lumea are pareri bune despre Kpital. Cateva mici treburi as vrea sa mai zic si eu: Kpital face playback de obicei, Miki are 27 de ani, petrican stie ce vorbeste, Moshu nu. Si ca tot veni vorba...
Ce mai faci, bai petricane? Pe la o bere nu mai iesi si tu? Ce mai faci, bai petricane? Platesc eu, se-ntelege!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 1:01 am

Da..bhuttu..e usor sa zici ca nu stiu ce vorbesc. Mai greu e sa demonstrezi. Oricum nu ma supar pe tine ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 17, 2002 4:56 pm

[quote]Initial trimis de K-gula
[B]

pai are 30. dar de invidia intre fete este mare. as vrea sa vad cum vei arata la 30 de ani si daca iti vei mai aduce aminte aceasta discutie sa vad daca iti va fi si rusine pt. impresia ta de kkt. sunt multe fete ce o invidiaza pt. aspect si voce

Ma bucur ca sunt multe care o invidiaza dar din fericire nu ma numar printre ele.Am auzit-o cantand live la un concurs si sincer n-am ce invidia la vocea ei,cat despre faptul ca are 30 de ani si ca arata asa,sa zicem ca am gresit.Dar daca are 30 de ani nu-i sta bine deloc cum se maimutareste de parca ar avea 3.Si tot grasa e chiar daca face jogging.Avea niste pantaloni mulati pe ea o data,din care i se revarsau suncile...
Sonya17
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 17, 2002 5:06 pm

Petricane,Felicitarile mele pentru stradania ta de a-mi explica propriile cuvinte,dar te asigur ca stiam f bine ce-am scris si nu trebuia sa te obosesti sa scrii atata.
Chiar daca sunt din Ploiesti nu sunt fan Andreea Balan (cum probabil ai crezut daca mi-ai dat-o exemplu).As vrea sa o mai vad o data pe Miki a ta cantand live(am vazut-o o data si m-a "convins" pe deplin "vocea" ei)
Sonya17
Junior Member

Mesajde tre » Dum Aug 18, 2002 1:40 am

vai tu sonia17 esti consateanca cu mine. ptii ce de lume cu atitudine prin ploiestiu' asta.

back to topic, zi si tu o formatie romaneasca demna de lauda si de ce.

in alta ordine de idei: ba e bine la noi. suntem inca o tara libera. eu am 20 de ani, daca as fi fost la americani nu puteam sa beu si eu o bere ca tot omu' la terasa.
la cata politie e acolo n-as fi putut alerga cu masina la orice ora prin oras iar starea asta de sictir general parca te face sa te gandesti la multe chestii. sigur toate astea vin cu un pret, respectiv drumul din ce in ce mai anevoios spre afirmare.
totusi americanii/occidentalii au ajuns la o rutina din care nu-si doresc sa iasa: cand sunt la serviciu se gandesc la serviciu, cand sunt in timpul liber se gandesc la timpul liber, salariul le permite un concediu decent si nu mai au absolut nici o treaba cu nimeni si nimic.
tinerii incep de la varste fragede sa munceasca, 'se-nvata cu viata', pana dupa liceu sau chiar facultate nu se implica sentimental in relatii (sunt feelinguri dammit!), in final iesind oameni competenti pregatiti pt. viata, viata constituita de acea rutina.
intr-un fel e bine, intr-un fel parca stramb din nas la gandul (involuntar de altfel) ca mai devreme sau mai tarziu vom fi si noi rotite neinsemnate intr-un sistem....
ar mai fi multe de zis dar cred ca am cam gresit locul pt. asta.
tre
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Dum Aug 18, 2002 10:46 am

Pai daca stai sa iei fiecare trupa in parte la bani marunti,nu stiu daca gasesti una cu adevarat buna,dar e bine si asa,avand in vedere ca nici "la ei"nu sta totul ca pe roze asa cum vor sa arate.Am citit mai de mult de Britney ca si-ar fi inregistrat pana si gafaiturile dintre piese,pentru un concert ce se voia live.Asa ca nu cred ca e chiar asa de rau la noi cum spun altii.
Sonya17
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 11:42 am

Sonya16+1, te anunt pe aceasta cale ca eu sunt bine sanatos si ca Miki nu este a mea. Mai departe! Logoreea aceea am facut-o din mai multe puncte de vedere, primul fiind ca am stat destul de mult timp sa-mi arunc ochii (dar mi i-am readus in cap) pe acest site si am vazut o sumedenie de mesaje de tipul "da", "ok", "bine", etc.
Revenind la stana noastra, este bine si la noi deoarece exista destul de multe trupe care fac, intr-adevar, muzica. Si, in plus, raman la ideea ca daca am merge o mana de oameni la concertele anumitor formatii si am da cu huo, cred ca [b]cantatorii[b] cu pricina si-ar pune anumite probleme. O data, de doua ori, pana cand ar realiza ca [b]ie[b] unii care nu ii inghit si poate asa isi schimba stilul de a canta sau, in cel mai fericit caz, locul de desfasurare. Eu, unul, as fi dispus sa fac ceea ce am scris mai sus.
PS: Poate imi spuneti si mie cum se scrie cu bold, ca vad ca din punctul asta de vedere sunt in urma rau de tot.
ANTI

baixinho©

Mesajde qeru » Dum Aug 18, 2002 12:38 pm

Initial trimis de baixinho
Sonya16+1, te anunt pe aceasta cale ca eu sunt bine sanatos si ca Miki nu este a mea. Mai departe! Logoreea aceea am facut-o din mai multe puncte de vedere, primul fiind ca am stat destul de mult timp sa-mi arunc ochii (dar mi i-am readus in cap) pe acest site si am vazut o sumedenie de mesaje de tipul "da", "ok", "bine", etc.
Revenind la stana noastra, este bine si la noi deoarece exista destul de multe trupe care fac, intr-adevar, muzica. Si, in plus, raman la ideea ca daca am merge o mana de oameni la concertele anumitor formatii si am da cu huo, cred ca [b]cantatorii[b] cu pricina si-ar pune anumite probleme. O data, de doua ori, pana cand ar realiza ca [b]ie[b] unii care nu ii inghit si poate asa isi schimba stilul de a canta sau, in cel mai fericit caz, locul de desfasurare. Eu, unul, as fi dispus sa fac ceea ce am scris mai sus.
PS: Poate imi spuneti si mie cum se scrie cu bold, ca vad ca din punctul asta de vedere sunt in urma rau de tot.

pt bold: pui "/b" la sfirshit intre [ ]
chestia cu huo nu shtiu dac-ar functziona prea bine :( cineva care fu la ultimu "premiile industriei muzicale romaneshti" spunea ca toata sala a dat cu huo pe la 3sugetzi, andre shi alte rahaturi d-astea... nu prea vad sa se fi simtzit baietzii shi fetele :(
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 2:12 pm

am inteles
Pai daca nu merge chestia cu huo, trebuie sa existe o varianta ca sa-i "sensibilizam" pe respectivii. Nu stiu! Macar ca mergem peste ei in cabinele unde se schimba de haine sau de ce s-or mai schimba ei acolo. Eu, unul, repet, as face asta.
ANTI

baixinho©

Asa e...

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 5:12 pm

"Zbor" imi place, dar de fiecare data cand o ascultam faceam invariabil comparatia cu "Cerul". De K-pital nu am spus ce am spus ca sa te bucuri tu, ci pentru ca (,) chiar imi place trupa. Sau, ma rog, de Miki cum canta. I-am trimis un sms de ziua ei sa-i urez "La multi ani", i-am dat telefon ulterior sa-i spun cine i-a trimis mesajul... Imi place fata. Si cum canta si cum arata.

Sunt de aceeasi parere!!!
Renato2002
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Iun 07, 2003 2:12 am

Habar n-am avut unde sa scriu treaba asta, cred ca n-avem nici un subiect cu cronici de concerte si e naspa faza.

Da' trebuia sa impartasesc cu voi cele zile pline prin care tocmai am trecut. Si o s-o iau cronologic.

A fost luni, 02.05, Piata Constitutiei, Festivalu' Tuborg. Au cantat asa: Blackbeers , o trupa de ardeleni care canta muzica traditionala britanica si care mie unul imi plac. Nu-s fan al genului, singurele chestii asemanatoare pe care le-am auzit sunt coloanele sonore ale lu' Flatley si o ciudatenie a lu' Scooter, Keyser Soze. Da' pur si simplu ma simt bine la concertele baietilor astia. Si-mi pare rau ca n-am vazut decat 3 pana acum. Remarcabile mi s-au parut melodiile Dirty Old Town si Whiskey in the Jar, varianta traditionala, de te miri ca si Mettalica poa' sa cante asa ceva. La restu' concertului n-am mai stat pe motiv ca ma dusesem doar sa sondez atmosfera, sa mananc mici, sa beau bere blonda si sa ascult neagra.

Marti, 03.05, acelasi loc, aceeasi smecherie. El Negro nu-mi par mie mari muzicieni, da' ei se lauda cum c-ar canta reggae. Canta prost reggae, de fapt am impresia ca ar canta prost cam orice, da' e bine ca lumea incearca, cum mai zicea cineva o data. Class pe care i-am vazut a doua oara(prima oara fiind acu' vreo 4 ani) mi-au lasat o impresie buna in ansamblu, cu tot cu bune(butonaru' e super-meserias, chitara suna al dracu' de bine, pacat ca n-au prea folosit-o) si rele(un playback la prima melodie, cateva nesincronizari pe la urmatoarele, o atitudine un pic sictirista). Proconsul , care au un talent teribil sa-si faca antireclama cantand inaintea unor trupe mult mai asteptate decat ei, m-au ingrijorat un pic. Pur si simplu cineva n-a fost in forma, si prima tendinta a mea ar fi sa dau vina pe sunetist(bass prea jos, backing vocal prea jos, tobe prea sus). O fi fost si ploaia de vina, or fi avut si ei o zi proasta, da' in tot cazu', Proconsul poate mai mult de-atat. Si a-propos, de ce n-a fost Bebe la sunet?
Vama Veche , cu dementu' de Chirila in prim plan, au avut un concert cu totul tipic pentru ei: multa improvizatie, multa actorie ieftina la Chirila, mult nonconformism de ochii lumii, super instrumentisti, mult prea multi spectatori mult prea isterici. Mi-a placut in mod deosebit improvizatia lu' Caminschi(care-a facut si-un Black Magic Woman la un moment dat), evident Lapi-Dumnezeu si bravo si pentru Balanescu.

Miercuri, TNB, Vama Veche - Am sa ma intorc barbat. A 3a(sau a 4a, sa mor daca mai stiu) vizionare a spectacolului lor nu m-a mai facut sa ies din sala extaziat, da' asta nu inseamna ca mi-a placut mai putin. Nu prea am ce zice aici. Mi-a placut.
Imediat dupa am dat fuga fuguta cu pasu' pina in Piata Constitutiei sa mai prind ceva din Zdob si Zdub. Si-am prins ceva. Tare imi plac moldovenii astia in concert. Greu de spus de ce. Imi plac, pur si simplu. Mentiune speciala pentru rusu' de la chitara armonica. Aoleu, maica, in ce hal poa' sa se agite omu' ala. Duceti-va la concerte Zdob si Zdub ca se merita, pe ce-am mai scump!

Joi, cum ar veni ieri, am pierdut 2 ore din viata si 125.000 lei din portofel ca sa vad penibilitatea aia de show Mtv si aproape ca-mi pare rau. Bile albe, mici si pale se duc la: Florian Pittis(care i-a injurat in fata, da' nu s-au prins), Nicu Covaci(Phoenix insa el), momentul Unu si George Nicolaescu(de-a dreptul emotionant) si cam atat. Poate si la faptul c-a castigat Andra cea mai buna voce, in conditiile in care merita de departe premiul ala si nu ma asteptam de nici o culoare sa-l si ia. Bile negre, mai negre ca noaptea, si tot atatea momente penibile au fost: proasta organizare, proasta aranjare a decorului, proasta care s-a gandit ca Piersic Jr. ar fi un bun prezentator, recitalurile straine(ca dac-am vazut-o pe Laura Pausini pe juma' de afis nu ma asteptam sa cante doar cele mai proaste 2 melodii ale ei), playbackaria ieftina din recitalurile straine, Dan Negru, Dan Aghaton, Anne's, Sexxy, Moga(care cic-ar fi cel mai bun solist:D), Animal X(nominalizati la Best Live, ma mir ca n-au luat si Best Rock), Voltaj(care sunt mai buni si ca Zdob si Zdub si ca Vama Veche in concert), Doina Haiducului(care a luat cel mai bun video in conditiile in care Animal X meritau de departe premiul), premiul Free Your Mind(in opinia mea cel mai penibil al serii) si tot restul.
Mai am la bune: VV, ZZ, Parazitii mi-au placut si desi Dumnezeu mi-e martor ca nu-mi place s-o recunosc, mi-a placut cu totul prestatia VDV, inclusiv de la prezentarea premiului Free Your Mind.
Una peste alta, tot showul a fost o imitatie ieftina si kitchoasa a alora de-afara, si ele niste showuri ieftine si kitchoase, numai ca facute cu bani mai multi.

Si cam asta a fost saptamana mea muzicala. Astept Phoenixu' de sambata seara.
bhuttu

Mesajde Florin » Lun Iun 09, 2003 8:40 pm

Initial trimis de bhuttu
[B]Proconsul , care au un talent teribil sa-si faca antireclama cantand inaintea unor trupe mult mai asteptate decat ei, m-au ingrijorat un pic. Pur si simplu cineva n-a fost in forma, si prima tendinta a mea ar fi sa dau vina pe sunetist(bass prea jos, backing vocal prea jos, tobe prea sus). O fi fost si ploaia de vina, or fi avut si ei o zi proasta, da' in tot cazu', Proconsul poate mai mult de-atat. Si a-propos, de ce n-a fost Bebe la sunet?[/B]

Noi nu ne facem nici reclama nici atireclama la concertele noastre, pur si simplu cantam pentru cei care vor sa ne asculte.
Acest gen de manifestare a publicului care asteapta o trupa si huiduie pe toate celelalte am intalnit-o numai in bucuresti.Alaturarea noastra pe aceeasi scena cu trupe gen holograf, iris, cargo, vama veche, ne onoreaza si nu vedem nici o problema in aceasta. Sincer imi pare rau de acei oameni care desi au ocazia sa asculte GRATIS un concert bun, isi inchid urechile.
La mixer a fost Bebe, dar din pacate au fost cateva aspecte pe care nu le-am putut controla, si nu vreau sa spun mai mult de atat.:bleah:
Ca o concluzie, cativa spectatori mitocani, si "problemele" unora care ar trebui sa fie modele de profesionalism, nu ne-au facut sa nu vedem mainile care erau sus si buzele care se miscau pe versurile noastre. Pentru ei cantam doar!
Florin
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Iun 10, 2003 1:40 am

Initial trimis de florin barbu
Noi nu ne facem nici reclama nici atireclama la concertele noastre, pur si simplu cantam pentru cei care vor sa ne asculte.
.... Pentru ei cantam doar!

.. Pai duminica trecuta am fost la al doilea concert pe anul acesta in Sibiu..Si intr-adevar ..lumea va asculta si canta cu voi. Fain.

..O problema doar Florine (am observat-o si prima si a doua oara): vocea lui Bodo e cam prea in spatele instrumentelor. Cum nu sunt un fan inrait al vostru, nu va prea stiu piesele pe de rost ... Si am incercat sa inteleg si eu ce zice ..dar ..nimic.... Eu cred ca, clapa aia e mult prea in fata. va acopera mult pe restul .. E o obs. de ascultator...

Multa bafta..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Iun 10, 2003 1:44 am

[b] am inteles
Pai daca nu merge chestia cu huo, trebuie sa existe o varianta ca sa-i "sensibilizam" pe respectivii. Nu stiu! Macar ca mergem peste ei in cabinele unde se schimba de haine sau de ce s-or mai schimba ei acolo. Eu, unul, repet, as face asta. [/B]

..Perfect de acord!!! ma inscriu si eu in partidul tau..
..eu as sugera si sa-i platim pe baietii de la mixer sa le deschida microfonul pe perioada playback-ului ..ca sa ne distram macar..

..apropos: i-am auzit pe ozone live: saracii de ei .. chiar ca mi-a fost mila.. Bine ca nu i-au auzit producatorii lor, ca nu mai ajungeau la al doilea album :)
Bortzianu'
Junior Member

:))

Mesajde Sweet-one » Lun Sep 29, 2003 8:01 am

Mey... cam asa e! Ne aruncam in fata sa criticam TOT ce prindem (fara sa stim dak noi am fi mai capabili) si uitam k se putea si mai rau! Acum 6-7 ani abia de erau 10 trupe pe piata. Acum avem de unde alege (varii stiluri, varii interpretari) si tot ne plangem. Intr-adevar exista multe de indreptat. Dar in loc sa ne gandim ce anume si cum, criticam tot. Si sa fim seriosi! De multe ori se exagereaza! :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii