Parteneri Ideali

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Parteneri Ideali

Mesajde CORNELSE » Vin Iul 19, 2002 12:38 am

PARTENERUL(RA) IDEAL(A) EXISTA?
CAM CAT AR TREBUI SA DUREZE UN ACT SEXUAL?
CORNELSE
Junior Member

eu zic ca da!

Mesajde Joao » Sâm Iul 27, 2002 9:56 am

nu am gasit-o inca,nu stiu cum tre sa fie,dar cand o s-o gasesc am sa-ti spun cum e pt mine!
cu cat mai mult,cu atat mai bine!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Iul 29, 2002 1:13 pm

parteneri ideali in viata in general sau doar in viata sexuala?
un act sexual poate dura de la 1 min------>am auzit de un record mondial de 5 zile.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde PuturOSU` » Vin Aug 09, 2002 9:16 pm

inca n-a aparut cat despte partida...cat mai mult:o
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 17, 2002 12:51 am

Partener ideal sigur ca exista. Si este cam asa: inalt, slabut, frumos, cu piele alba, destept, cu simptul umorului... Si nu mai stiu...:D
Despre partida: HABAR N-AM!!!:confused:
Kayla

parerea mea

Mesajde biju » Vin Aug 23, 2002 12:01 am

ca exista un(o) partenera cat mai ideal(a) , dar nu IDEALA

cat poate.....
biju

lol

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 24, 2002 9:38 am

partenerii ideali nu pica din cer, ei devin in timp dupa multe partide de sex...atunci cand te intelegi cu partenerul si stii ce vrea..si ea la randu ei la fel...numai asa devine sexul ideal!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cola_girl » Sâm Dec 27, 2003 9:51 pm

pentru mine partenerul ideal este......fat frumos ....momentan este prietenul meu si actul sexul... primul...ar trebui sa dureze...mult..adik o noapte cel putin asa sper eu
cola_girl
Junior Member

partener ideal

Mesajde Mr Teo » Lun Ian 19, 2004 12:30 am

Si normal ca nuti va pica partenerul ideal din cer si sa zica gata vreau sa fiu cu tine acum.
Trebuie sa intalnesti persoana respectiva si sa o "cultivi" si ea pe tine ca sa deveniti prietenosi unul cu altul si sa va intelegi si respectati diferentele.
Cat despre sex din cate stiu eu trebuie sa obisnuiesti persoana respectiva cu tine si preferintele tale iar la inceput ar fi mai greu ca sunteti mai retrasi dar dupa ce va intelegeti mai bine ar fi cum trebuie.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde dracusor » Joi Feb 05, 2004 1:25 pm

Partener ideal?Cu siguranta ca exista,intrebarea e iti ajhunge o viata sa il gasesti?ptr ca sincer vorbind majhoritatea femeilor,ajhungand la o anumita varsta intra in panica si-atunci se complac intr-o relatie care,chiar daca nu e cea ideala,le departeaza de statutul de femei singure...Mare greseala....Ptr mine tot singuratate este si daca stai langa cineva care nu e cel mai cel ptr tine.
Cat tre sa dureze un act sexual?Io probabil ca sunt mai norocoasa:prima data e mai scurt,desi nici aci nu ma pot plange,insa a doua oara ma pot satura si eu,cam in 30-40 de minute...Lucky me...
dracusor
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Feb 05, 2004 7:54 pm

Eu cred ca parteneri ideali de sex...sunt cu nemiluita...si cu cat mai multzi cu atat mai mult fun.
Cat despre partenerul ideal de viata....acela tre' sa fie tare perspicace....pentru a-l gasi.
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde userwrx » Joi Feb 05, 2004 11:30 pm

cred ca o partenera ideala e destul de greu de gasit am intalnit vreo 3-4 care mau impresionat... eu consider ca e bine sa fie un singur numar pt barbat si sa tina de la 30 minute in sus, inclusiv preludiul. ejacularea repetata e daunatoare pt organism , vezi "secretele taoiste ale iubirii " se explica tehnica retentiei seminale .
userwrx
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Feb 05, 2004 11:41 pm

Asta e folositoare la batranetze monsher nu acu' cand unii dintre noi "e tineri"
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde userwrx » Vin Feb 06, 2004 7:40 pm

eu am ajuns la concluzia ca mai "fun" e daca o faci cu o persoana pe care o cunosti cu care esti obisnuit care stie ce-ti palce si cum iti place(si viceversa) .
EvilAngel eu cred ca e folositoare si acuma, mai ales daca ai mai multe partenere.
Vreau sa te intreb unde gasesti tu parteneri ideali cu nemiluita, ca eu partenere ideale si inteleg prin asta femei senzuale , femei care sa iti mentina dorinta sexuala pe perioade mari de timp, nu gasesc decat rar .
userwrx
Junior Member

Mesajde an angel » Lun Feb 09, 2004 3:16 pm

Partenerul ideal este frumos, inteligent si mai ales necasatorit......restul se educa....:-)
an angel
Junior Member

Mesajde miHaimm » Lun Feb 09, 2004 5:47 pm

A mea... am vazut-o prima oara dupa cateva saptamani de cand ne cunosteam: inalta, usoara, cu parul castaniu prins in coada si fluturand usor in vant, pe cheiul Dambovitei, cand treci podul ca sa intri in Poli.
I-am zambit usor si... nu am invatat nimic in ziua aceia, tot ce am putut face era sa arunc priviri furise sperand sa ii intalnesc ochii albastrii, sa fac glume (tampite) macar pentru atentia de o secunda pe care o dai cuiva enervant, si sa privesc cerul noptii, trist si singur noaptea.
Si apoi... totul a fost un miraj, un miraj care dureaza si acum. Sunetul ploii batand in geamul unei mansarde din Predeal, 1 Mai in camera unor prieteni din camin (care aveau bani sa plece la munte), plimbarile lungi in seri tarzii in gradina botanica... toate sunt vii si acum, dupa 5 ani.

Nu conteaza personalitatea, nu conteaza felul de a fi sau gusturile, conteaza acea scanteie care arde tot timpul si care face ca din cand in cand totul sa explodeze din nou... Acum am renuntat sa imi aduc aminte. Acum ma gandesc doar la viitor, la viitorul care ne asteapta impreuna, la calea pe care o avem de parcurs, oricare ar fi ea.
Oricare ar fi ea stiu ca vom fi impreuna. Si oricat de greu ar fi, stiu ca ne vom ajuta unul pe celalalt pentru ca nu mai suntem eu si ea. Suntem noi, amandoi, suflete pereche, gata sa rastunam lumea, sa schimbam mentalitati si oameni... nimic nu e prea greu.

Mda... cam asa suntem noi, parteneri ideali :). Si e bine.
miHaimm
Junior Member

Înapoi la Sex