Plagiat...

ce-a fost pe Muzici o data

Plagiat...

Mesajde LiquidSky » Lun Aug 12, 2002 11:43 pm

se iau urmatoarele piese si se pun fata in fata:
Alina - Te iubesc... tu stii (btw, titlu de 2 lei) si
Haddaway - What Is Love...
apoi se compara.
tralalala... ce muzica frumoasa... ma indoctrinez nitel cu niste Tiesto.
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Ce parere aveti ?

Mesajde Aliosha » Vin Aug 16, 2002 11:48 am

Desi momentan este stire pe portal am sa dau copy/paste ca sa ramana aici si atunci cand va disparea de la hot news.

UCMR - ADA (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania - Asociatia pentru Drepturi de Autor) a fost sesizata de Biroul “Drepturi de autorâ€Â
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 12:49 pm

Iar eu zic asa......se pune fatza in fatza "Vank - Regele soselelor" cu "Sublime - Santeria " .

Credeam ca sunt singurul din Romania care a observat acest plagiat jalnic al celor de la Vank...dar am observat ca stia si K-Gula de asa ceva.
Deh...nu toata lumea asculta Sublime ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Aug 17, 2002 1:23 am

Iete, acu' ascult No Comment - "Strip-tease", si cand a inceput melodia am crezut ca e Robbie Williams - "Rock DJ". Nu remarcasem pana acum. E doar o impresie gresita?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde marian jan » Sâm Aug 17, 2002 11:10 am

ma enerveaza ca la familia nu a fost acuzata de plagiat,desi a fost "nominalizata" la aceasta sectiune.si imi mai sar dracii si pe cei de ca cassa popopopo ca nu recunosc.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Dum Aug 18, 2002 7:32 am

Initial trimis de bhuttu
Iete, acu' ascult No Comment - "Strip-tease", si cand a inceput melodia am crezut ca e Robbie Williams - "Rock DJ". Nu remarcasem pana acum. E doar o impresie gresita?

nu, e dupa david bowie (uita-te pe muzicabuna.ro). eu cand am auzit [prima oara piesa aia, am dat tare, cu gandul ca e david bowie
some people deserve to die
vali

Mesajde tequila » Dum Apr 25, 2004 2:42 pm

[quote="Avi Silberschatz"]Iar eu zic asa......se pune fatza in fatza "Vank - Regele soselelor" cu "Sublime - Santeria " .

Credeam ca sunt singurul din Romania care a observat acest plagiat jalnic al celor de la Vank...dar am observat ca stia si K-Gula de asa ceva.
Deh...nu toata lumea asculta Sublime ! ]
e clar plagiatul nici macar nu au avut bunul simt sa mai mofice cate o nota doua pe ici pe colo...
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
tequila
Junior Member

Înapoi la De pe muzica