Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Jasmine » Sâm Aug 17, 2002 11:05 am

ploaia..imi place asa de mult sa stau pe geam si sa ma uit cum ploua :)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Cum pula mea poa' sa-ti placa ploaia?

Mesajde bhuttu » Sâm Aug 17, 2002 1:19 pm

E a doua tentativa de postat aici. Prima a esuat din cauza postului stupid de deasupra. URASC PLOAIA! :mad:
Dar... sunt incantat de:
1. aparatul de fotografiat pe care tocmai mi l-am luat
2. Biserica Neagra cea inalta de 42 de metri
3. ziua de azi care e libera
4. discutia cu Moshu de pe Messenger in care m-am laudat in voie
5. si alte alea
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Kayla » Sâm Aug 17, 2002 4:53 pm

Ce mi-a incantat mie sufletul... Pai, ca m-am impacat cu moshu... Ca am barfit cu Jasmyna pe un anumit user care cred ca se simte... Ca am dormit in prostie astazi... Ca a plouat si e mai racoare, desi sunt de acord cu observatia de mai sus... Si cam atat... :D
Kayla

Mesajde J'adore » Sâm Aug 17, 2002 10:50 pm

azi, mai mult ca niciodata ma incata foarte mult mancarea: inghetata de capsuni, si un sanwich de la subway cu salata verde, mustar, sunca si rosi.....mmmmm........soo good!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Dum Aug 18, 2002 3:33 am

deci, in concluzie si prin urmare: astazi m-au incantat cele doua perechi de pantofi pe care mi le-am luat, cele 2 bluze (una rosie si una albastra) si micii (mmmmm) pe care i-am mancat la o prietena:) cam atat pentru astazi:p
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 10:10 am

un vis superb...ce bine era daca nu suna mobilul ala nenorocit... :cry:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 10:32 am

Pai in ultima vreme m-au incantat urmatoarele :

• ca merge di'nou netu ca in vremurile bune
  • pozele cu Jasmyna...la care ma uit zilnic :p
  • filmul englezesc de aseara
  • ca afara e o vreme superba : nici cald nici frig..cum e mai bine.
    e foarte marfa ca ploua din 5 in 5 ore.
  • bineinteles..discutzia cu bhuttu de ieri. bhuttu asta e un om ciudat....cand imi vine sa-l iau la bataie..cand imi vine sa-l pup. e el o fire mai dificila..dar pana la urma e baiat bun (cred)
  • ca am vorbit pana si cu Melutza Emanuela pe YM
  • ca peste putin timp plec spre Mega sa imi iau beri. cred ca incerc un Guiness azi . ca tot n-am baut niciodata.
  • ...si cate si mai cate
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 12:09 pm

... faptul ca mi-am schimbat nickul si am revenit la marea mea iubire. Avand in vedere ca nu stiu daca o sa intru si maine, imi permit un post anticipat: de maine intru in concediu. Pana pe 9 septembrie nu ma mai duc la munca. Deci consider ca si asta este un motiv care sa imi incante sufletelul!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 12:25 pm

tocmai am vazut la Mtv "I will always love you" - Witney Houston ... ador melodia aceea !!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Joao » Dum Aug 18, 2002 12:50 pm

faptul ca-n 10 min plec la padure la un fotbal si un gratar ca-n fiecare duminica de 2 luni in coace!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 2:43 pm

pe mine ma incanta faptul ca rudele mele pleaca azi si raman din nou singura. de obicei sunt o persoana foarte primitoare si sociabila dar cand vine vorba de varu-meu as prefera sa stau singura toata ziua.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 2:49 pm

si pe unde stai tu darkshines? a fost o glumitza :) Mie mi-a incantat sufletul pe ziua de azi (mai bine zis, pe ultimele cateva minutzele) faptul ca am gasit, in sfarsit, o varianta de a afla cum se fac diferitele smile-uri. Nu va spun cum am facut, deoarece cred ca stiti si voi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 3:01 pm

petricane , tu esti , mama? (ce multe s-au schimbat cat am lipsit :D )

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 3:42 pm

Ma incanta faptul ca tocmai am venit de la Mega Image. De aceasta data am fost la ala de pe Caporal Ruica (daca stitzi unde e).

Mi-am cumparat asa : 4 beri Pilsner Urquell (din care 2 tre sa i le dau lu tata :cry: ) , 1 cutie de cereale Kellogg's cu miere si alune si 1 cutie de lapte Dorna.
De'abia astept sa beau berile in compania unei fripturi de porc.
Si ma incanta ca din bucatarie razbate pana in camera mea..mirosul fripturii ce se afla la cuptor.
Nu mai am rabdare..mi-e o foame teribila !
Stiu ca sunt un pork...dar asta e !

offtopic : he,he..darky...habar nu ai ca petrican prima oara pe forum (prin martie ..cand s-a inscris) avea actualul nick. dar oamenii rai l-au banat....si d'asta si-a luat petrican ! :p
acum..iata-l cu numele ce l-a consacrat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Aug 18, 2002 7:42 pm

Pe mine m-a incantat ca tata a umplut frigiderul cu toate bunataturile de pe lume... Ajunsesem sa slabesc...:cry: Si m-a mai incantat ca mi-am instalat Microsoft Virtual Machine-ul, ca un bou stricase programul...:D Am ajuns o persoana fericita in ultima vreme...
Kayla

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 8:40 pm

darkshines, eu sunt petrican, da. Asa cum spunea oribiliciunea :) a cdesta este nickul meu de debut. Dar am fost banat pentru ca am zis ca meciul Ceahlaul - Dinamo, din returul campionatului trecut a fost "blat" (sper sa nu se repete povestea si acum). Dar "Blat" continea 997 de "a". :) Revenind, pe unde spuneai ca stai?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 8:45 pm

petricane..se pare ca baixo nu itzi poarta noroc ! iata ca ai primit un avertisment de la mine..pentru postare oftopic !

care e tamatica subiectului asta ???? unde sta darky ? :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 8:49 pm

e al treilea, deci cred ca o sa iau ban. dar nu-i nimic. Mi-a incantat sufletul azi faptul ca echipa mea favorita a castigat (chiar daca mult mai greu decat se spera). Si mi-a mai incantat sufletul faptul ca unii dintre colegi si-au adus aminte ca ziua mea o sa fie in perioada in care o sa fiu in concediu.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 9:00 pm

Si eu care credeam....ca te-a incantat faptul..ca te-am sunat ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 9:03 pm

Trebuie sa recunosc ca mi-a incantat sufletul si faptul ca am fost sunat de Oribilul Mosh (va dati seama ca nu pot descrie ce anume am vorbit). Dar mai presus de toate am dorit sa spun acest post aici (asta ca sa nu ma repet aiurea) dupa ce am citit ca am primit un avertisment. :(
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 9:11 pm

Daca dai o bere...te iert ! :p

Momentan ma incanta ca vorbesc cu Darky...despre lupi si ursi ! Despre Blaubar si Potbeli ! Auzitzi..cica il vrea ea pe Potbeli !
Eu nu il dau pe Potbeli..nici pentru un Nokia 6220 ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 9:17 pm

Berea o da chielní£ru, eu o platesc. In fine. Azi am aflat ca o amica de-a mea pleca ala Neptun si s-ar putea sa ma invart de o plecare la mare. La Neptun mai precis. Iar daca ma tin banii, saptamana viitoare o sa dau o fuga la Vatra Dornei. M-a invitat o amica de-a mea (voleibalista la Penicilina Iasi) sa-mi dea un Bartender's (sau cum s-o scrie). Mai multe detalii nu dau, ca alea tin de alt forum. :)
ANTI

baixinho©

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 9:18 pm

sunt fericita pentru ca maine se implineste un an de cand am cunoscut-o pe cea mai importanta persoana din viata mea...maine cumpar un tort de ciocolata..mmm...can`t wait!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 9:29 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Daca dai o bere...te iert ! :p

Momentan ma incanta ca vorbesc cu Darky...despre lupi si ursi ! Despre Blaubar si Potbeli ! Auzitzi..cica il vrea ea pe Potbeli !
Eu nu il dau pe Potbeli..nici pentru un Nokia 6220 ! :p

sa stiti ca moshu e incoruptibil. l-am tentat cu topgun si el tot nu mi-l cedeaza pe potbeli!

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 9:30 pm

Initial trimis de Jasmyna
mmm...can`t wait!!

In the car I just can't wait
to pick you up on our very first date :p

.................

Ce Barthender's, bai baixo ? Ca tu te imbetzi cu cappucino !
Ce dimensiuni are voleibalista ? Sper ca nu e d'aia care sare la blocaj..ca alea sunt cai ! Pentru binele tau...sper sa fie ridicator...ca alea sunt mai micutze !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 9:34 pm

Este fals. Uneori joaca si in linia a doua. Arata bine. In fine. Imi incanta sulfetul fiecare vonvorbire cu ea. Dar, v-am mai spus, fara detalii.
ANTI

baixinho©

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 9:35 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]

In the car I just can't wait
to pick you up on our very first date :p

Moshule..la cine te referi?! :)

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 9:36 pm

Ma refer la versurile celor de la Blink 182 ! ;)

............

Ce bun e Petrican...umbla cu sportive ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 10:02 pm

Ultima chestie care mi-a incantat sufletul a fost ca mi-am schimbat textul customizat al nickului (asa se spune?). Nu stiu daca este cea mai potrivita idee, dar banuiesc ca stiti la ce ma refer. Moshule, nu pot spune ca umblu cu sportive. Fac si eu ce pot, mai precis. Ma descurc. Asta este! :)
ANTI

baixinho©

Mesajde bhuttu » Dum Aug 18, 2002 11:38 pm

Pe mine azi m-a incantat discutia cu Jude Law si aia cu James Gammon, care sunt neste baieti de treaba amandoi.
Ma mai incanta Moshul asta cu minte de copil si ciudatul de petrican care are numarul lu' Miki si nu vrea sa mi-l dea si mie. Petricane, hai facem un targ: numarul lu' Miki pentru ala al lu' darky, ce zici? :p (Scuza-ma darky!:))
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma