(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Kayla » Vin Aug 16, 2002 10:48 pm

Initial trimis de Jasmyna

pai nu ma refeream la aspectul fizic..
atunci Moshu ar trebui sa arate ca un rinocer,nu?! ;)

Nu stiu... Oricum, nici la fizic nu seman nici cu o :cow: nici cu o capritza...
Kayla

Mesajde gabuba » Vin Aug 16, 2002 11:15 pm

Initial trimis de Emanuela

Fuck you, man! :fuck: Pe mine ma asemeni cu asa ceva? :M

dak te simti vizata... DA! iti asimilez imaginea cu asa ceva... ca veni vb..... cine p*la mea esti tu de te bagi p-aici in seama?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Vin Aug 16, 2002 11:18 pm

Bai gabytzule....PE MINE NU MA IEI CU CRINO>>> Sau cu Draga............ca nu suntem amici.....sau ceva de genul asta!

Saracul de tine......esti nesimtit rau de tot.......dasta se ia lume de tine,domnule "fun Harry Potter"...........daca vrei sa continuam cearta.........hai pe scandal Am chef de cearta..si tu ai cazut in plasa mea.......fraiere! :hehe: :dir: ;j :j
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 16, 2002 11:32 pm

Initial trimis de Gabytzu

dak te simti vizata... DA! iti asimilez imaginea cu asa ceva... ca veni vb..... cine p*la mea esti tu de te bagi p-aici in seama?

Eu sunt Melutza de ma bad pe-aici in seama!!! Daca este numele meu pe acolo inseamna ca sunt vizata, nu?! Imi pare rau de subiectul asta... Este stricat de dobitoci ca tine cu mesaje imbecile ca cel la care ti-am raspuns...:mad: Nici nu merita efortul de a ma certa cu asa un personaj...
Kayla

Mesajde J'adore » Vin Aug 16, 2002 11:39 pm

Good point Emanuela...........gabytzu trebuie ignorat, Anyway who would like to talk with gabytzu........poate sa tina o conversatie.....fara sa foloseasca cuvinte obscene...sau tampite?!?!!!??
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 12:00 am

Va rog sa va mutatzi cu cearta pe scandal ! Certati-va acolo cat vretzi !
Nu mai stricatzi generalitatzile !
Va fac chiar acum un subiect acolo !

Daca mai postatzi aici....luatzi avertismente !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Aug 17, 2002 9:50 am

Initial trimis de Jaded
Bai gabytzule....PE MINE NU MA IEI CU CRINO>>> Sau cu Draga............ca nu suntem amici.....sau ceva de genul asta!

Saracul de tine......esti nesimtit rau de tot.......dasta se ia lume de tine,domnule "fun Harry Potter"...........daca vrei sa continuam cearta.........hai pe scandal Am chef de cearta..si tu ai cazut in plasa mea.......fraiere! :hehe: :dir: ;j :j

ce te face pe tine sa crezi ca eu nu ash avea chef de scandal?!! vezi 'ai cazut in plasa mea.... fraier'o . hai pe scandal.

melutzo-nu te mai maguli, esti la fel de intunecata mintal ca noaptea, esti printre userii de duzina, care vor disparea cu timpul. asa ca shut up. si hai pe skandal dak shi tu ai 'tupeu de borfash'!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 17, 2002 9:58 am

pe scandal cu voi ! daca mai scrietzi ceva aici va sterg !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Aug 18, 2002 2:42 am

on my mind right now
Yupeeeeee!I went shopping! i went shopping! :D si
i miss my sg!!!!!!!!!;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Dum Aug 18, 2002 3:24 am

ce mai faceti fratzilor nu v-am mai vazut demult........ well acu beau si io o bere neagra si ma uit pe certurile voastre stupide... hai mah mutati-va pe scandal!! Gabytzu nu-i frumos sa injuri domnisoarele...... Ce mai faci moshule?
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 10:16 am

what`s on my mind right now?! :con:
aaa..stiu : Gabytzu nu are nici un gram de personalitate !!!
now that i`ve said it, i can die in peace! :a

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 10:21 am

Cum Andrada...tu la varsta ta bei bere neagra ? :eek:
Monika..ce e aia sg ?

In mintea mea acum e lene. Mai tarziu voi purcede catre Mega Image..sa iau nioste beri de calitate..ca doar azi e duminica....si trebuie sa beau ceva special ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 12:13 pm

Numar minutele pe care le mai am de petrecut la serviciu pe ziua de azi, ultima de munca in viitoarele trei saptamani. Pe de alta parte, astept sa inceapa cursa sa vad ce face Barrichello cand pleaca din prima pozitie a grilei de start si dupa aceea o sa numar mai pierd timpul aiurea pana la meciul din Regie. Altfel, sanatos voinic.
PS: Maine ma duc sa ii vad pe Trulli si Button la Marriott.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 2:40 pm

doamne fereste ce sa intampla pe-aici.
lipsesc si eu o luna si se alege praful de generalitati.
anywayz , eu numar minutele care ma mai despart de linistea atat de mult dorita . de cand sta varu-meu de 10 ani la mine nu mai am asa ceva.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 3:49 pm

Adica cum se alege praful de generalitatzi ? Ce vrei sa spui ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 5:35 pm

adica acest subiect de aberatii elite devine locul de desfasurare a luptei gabytu vs toata lumea

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 5:45 pm

Pai tu de ce crezi ca le-am facut subiect separat pe scandal ? Ca sa scap de ei..! Sa plece de pe generalitatzi !

In rest..tu ce mai faci ? Mai povesteste-ne cate ceva ! Forumul de turism itzi sta la dispozitzie..daca vrei sa ne spui pe unde ti-ai petrecut vacantza !

In rest....lupii e bine ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Aug 18, 2002 5:50 pm

sa povestesc de stripperii si stripperele de la mare? :D
dar hai ca ma apuc sa postez pe turism.

am postat si eu la scandal ca nu ma puteam abtine ;)

lupii e bine , le-a fost foarte dor de mine cat am fost plecata si am auzit ca au mancat un tigan care a incercat sa intre in casa. poate se trezesc cu o intoxicatie alimentara

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 8:45 pm

Astept cu nerabdare ziua de maine (nu numai pentru ca intru in concediu - chestie pe care am spus-o de jdamii de ori pana acum) pentru ca sper sa profit de o chestie (o sa aflati la ce ma refer maine, cand o sa va uitati la sarbatoritii zilei :) ) si sa ma lase niste unii sa ma sui in masina cu Button sau Trulli. Asta in cazul in care nu or sa faca doar act de preenta la Bucuresti si or sa si piloteze nejte masini.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Jasmine » Dum Aug 18, 2002 9:24 pm

ma gandesc la ziua de maine...de ce trec orele asa de greu?!?! uff..

Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 9:29 pm

Eu ma gandesc ca maine, cu putin noroc, as putea fi copilotul (desi este cam mult spus) lui Jarno Trulii sau al lui Jason Button. Ma rog, sa merg in aceeasi masina cu ei in timp ce conduc.
ANTI

baixinho©

Mesajde Kayla » Dum Aug 18, 2002 11:09 pm

On my mind right now: sa nu ma prinda mama la computer, ca ma mananca de vie... (am stat toata ziua pe scaunul asta si, in plus, sunt in biroul ei):hehe:
A! Si ca sa nu uit: petricane, La multi ani, maica! Sa il felicitati si voi, da?:D
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 18, 2002 11:26 pm

La multzi ani,baixinho !

Itzi doresc din tot sufletul sa ajungi in Brazilia ! Si sa stai la o cafea braziliana cu omul din avatarul tau !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Aug 18, 2002 11:29 pm

La multi ani Petricane, sanatate si sa auzim numai de bine!
J'adore
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Aug 18, 2002 11:50 pm

Monika..ce e aia sg ?

Sex god. Asa ii zic eu la prietenul meu ca arata super bine.:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Aug 19, 2002 12:44 am

Abia acu' vad si eu: La multi ani, petricane! Scuze ca nu ti-am zis si pe PM, da' nu vazusem. Iti urez sa se implineasca tot ce-ti doresti si tot ce-mi doresc si eu de la tine :D . La o bere nu mai iesi si tu? Platesc eu, se-ntelege!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Jasmine » Lun Aug 19, 2002 3:35 am

La multi ani si din partea mea baixinho!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 19, 2002 8:04 am

Pai cum,monika ? Tu la 13 ani ai prieten..care culmea arata si foarte bine ? :p
Si ce faci cu prietenu' asta al tau ? La ce itzi foloseste ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Aug 19, 2002 9:16 am

Moshule, scuza-ma ca ma bag in discutia dintre tine si monika, dar.........chiar nu crezi ca exista "tipi" care arata bine la 13-14 ani? Ce crezi tu ca fac "copilasii"?!

Tu ce faceai la varsta de 13-14 ani cu prietena?
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 19, 2002 9:22 am

A cui prietena ? :con:
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati