Povestiri din tabere

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 19, 2002 4:56 pm

Nu prea ! Sunt cam ametit...dupa ziua mea !
Fii rabdator....!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

nu e din tabara,da e haioasa...

Mesajde Mirela » Mar Mar 19, 2002 9:38 pm

sa va spun cum s-au lamurit profii de la scoala de vara ca mirela chiar nu stie sa inoate...

am fost monitoare in iulie intr-o scoala de vara,si intr-o seara,dupa o bauta buna cu profii,s-au decis cu totii(cam 8 in total)sa faca o baie in piscina.eu le-am zis ca nu merg,ca nu stiu sa inot si n-am chef de glume proaste(si nu m-au crezut!!!)
asadar,zis si facut!toata lumea a coborat la piscina.dar ce facem de cheie?mirela stie!!.....cunoscand liceul "inside and out",m-am furisat in casuta paznicilor,am sterpelit cheia si le-am descuiat lacatul de la poarta si de la usa la piscina(ca-s cu schepsis,daca nu stii cum sa le deschizi ti se blocheaza cheia...)
deschid eu usile si dau sa le las cheile si sa plec,cand ma trezesc luata pe sus de catre doi profi,care m-au aruncat in piscina cu haine cu tot(blugi,pulover,adidasi,marunt in buzunare etc)
cateva clipe am crezut ca o sa ma inec,in tipm ce idiotii stateau pe margine razand.dupa care,si-au dat seama ca INTR-ADEVAR nu stiu sa inot,si unul din profi a sarit dupa mine,dar nu ca sa ma scoata la suprafata,ci...ca sa-mi spuna sa-mi gasesc echilibrul si sa pun picioarele pe podeaua piscinei...

reusesc eu in sfarsit sa-mi scot capul din apa,si,gafaind de zor,dau sa ies din piscina.cand ma uit,apa imi ajungea cam pana la piept....bineinteles ca si pe mine m-a bufnit rasul laolalta cu ceilalti,desi a fost una din cele mai mari sperieturi din viata mea.
nu va mai spun cum am ajuns pana in camera.....siroind toata a apa si plescaind la fiecare pas:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Mie Mar 20, 2002 10:16 am

in ce tabara? e marpha faza.. zi-ne mai multe.. faze haioase...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mirela » Mie Mar 20, 2002 3:50 pm

nu-i din tabara,gabytu,e de la scoala de vara,aici,la Dublin,anu'trecut.

am patit eu multe toata luna iulie cat am fost monitoare.
intr-o zi am urcat pe munte(ca unul din drumurile de la iesirea liceului duce pana sus,de se poate vedea tot Dublinul!!).eram coada de coloana cu inca 1 monitoare si un prof si unul din grupurile de italience s-au asezat in mijlocul drumului si n-au vrut sa se miste.m-am enervat si am tipat la ele ca daca mai continua sa faca pe mironositele le las acolo,sa faca ce vor,ca n-am de gand sa stric distractia a 150 de persoane pentru ele.au inceput sa rada si sa comenteze in italiana,cu mine zgaindu-ma la ele.le-am tras o injuratura printre dinti si am dat sa plec,cand una dintre tipe m-a injurat intr-un hal....m-am intors si i-am zis in italiana: ai sa te misti chiar acum,daca nu de aici de sus te zbor!!
haha,au disparut intr-o secunda si cateva minute mai tarziu marsaluiau cap de coloana....le-am auzit susotind mai tarziu,spunandu-le tuturor italienilor sa aiba grija ca inteleg tot ce spun!!

in weekend in vestu' Irlandei,la alpinism,intr-o zi mi-am julit genunchii din cauza unei tipe care n-a mai vrut sa coboare,si nici n-a vrut sa puna pasii unde-i ziceam eu fara sa se uite,nici sa-si dea drumul sa o coboare pe franghie,nici sa-mi dea mana sa coboram impreuna.pana la urma,eu si instructorul aproape am tarat-o pana jos :)

in aceeasi noapte,am prins-o pe o tipa furisandu-se din camera pe la 1-2.imi zice ca are intalnire cu ghidul de pe vapor(mai devreme ne plimbasem cu vaporul pana la o insulita in mijlocul lacului...).ii zic:fato,are de 2 ori varsta ta.raspunde tipa cu un glas super inocent: But i miss having sex every night....:rolleyes:

intr-o seara,s-au vorbit vreo 20 sa iasa in oras.numai ca unii dintre ei au adormit.cand sa ma culc,aud un tipat intr-una din camere.o tipa adormise,si s-a speriat cand au trezit-o celelelte(:D not a very good idea!!)eu le intreb ce se intampla,cica a avut tipa un cosmar si a trezit tot dormitorul.:rolleyes: trag patura de pe una din ele,era imbracata,machiata tot,gata de iesit in oras--numai ca era in sosete:) zic:why are you so dressed up?tipa,balbaindu-se: this is my pijama!!!yeah,right!!

si cate si mai cate.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde darkshines » Mie Mar 20, 2002 5:49 pm

si mie pe yahoo nu mi-ai povestit astea,mirelo!
ai grija ca ma supar :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Tazlau 1993

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 21, 2002 12:44 pm

In tabara de la Tazlau (jud. Neamt) am fost in vara anului 1993. Terminasem clasa a VIII a , intrasem la liceu..asa ca eram fara griji. Tabara a durat 12 noptzi.
Pana la Piatra Neamt am calatorit cu trenul,pret de 6 ceasuri. Iar de la Piatra Neamt.pana la Tazlau ...sunt 40 km...si i-am facut cu autocarul. Tazlau este un frumos sat moldovenesc,si pentru aproape 2 saptamani a fost resedintza noastra. Am fost cazatzi in tabara de la marginea satului....intr-o cladire ce semana a ospiciu. Asta si cred ca fusese cu ceva vreme in urma...dar oricum era destul de curat inauntru.
Am fost repartizatzi pe dormitoare....baietzi/fete ! In dormitorul nostru eram 9 oameni !
Dar cam atat cu introducerea !
Iata cateva intamplari :
Eu si cu inca catziva tovarashi de-ai mei..eram inca de pe atunci mari fani ai jocului de basket ! si ,normal...vroiam si noi sa facem un basket..dar nu aveam unde. Asa ca...il rugam pe un nene de’acolo din sat..sa ne mestesugeasca si noua un cosh..si sa ni-l agatze in pom..sa aruncam si noi cateva mingii. Dar omu’ asta...nu auzise in viatza lui de basket....habar n’avea ce e aia cosh..si ce vrem noi ! Cu chiu cu vai..dupa ce i-am explicat noi...ne-a mestesugit bietul om un cosh..si era foarte amuzat...de acest nou sport (pt. el)

Dupa cateva zile,Scooby Doo , un bun prieten de-al meu..ramane fara bani ! Ii dadusera parintzii prea putzini bani ! Si se scoala Scooby al meu cu noaptea in cap....isi pune pe el niste chilotzi murdari si ruptzi,o bluza de pijama cu vreo 2 nasturi lipsa....si isi atarna de gat o pancarda pe care scira mare : “ Ajutati-ma ! Sunt sarac ! Mi-e foame ! “ .Plus ca avea o palarie vai de ea pe cap,iar in picioare nu avea nimic...era descultz. Si pleaca el asa...prin tabara la cersit ! Oamenii cand il vedeau..se stricau de ras...si sareau cu banii gramada. I-au dat pana si profesorii bani. Dupa ce a terminat cu cersitu prin tabara...Scooby a plecat si prin sat...unde i-au mai dat si tzaranii cate ceva. Astfel...in cateva ore..Scooby era cel mai bogat dintre noi....isi cumpara tot ce dorea el..biscuitzi,napolitane,sucuri.

In alta zi,mergem noi la scaldat..ca era prin apropiere un rau tare marfa. Si dupa o bine-meritata baie...ce se gandeste Scooby ? Isi ia un cataroi d’ala mare de rau...si si-l baga in slip. Si asa cu el...se duce la o colega d’ea noastra...care era tare rusinoasa si sfioasa. Si Mr. Scooby cu bolovanul in slip..se duce la ea si ii zice : “ Buna ,Ioana ! N-ai cumva un ceas ? “ . Aia ..a inceput sa se balbaie rau de tot....si nu a reusit sa-I dea lu Scooby ora exacta.

Odata...eram eu cu Scooby si cu inca 2 prieteni de-ai nostrii in camera. Si ni se facuse foame rau de tot. Si cum pana la masa mai erau vreo 2 ore..ne gandim sa scotocim pe la colegii nostrii prin sacose dupa mancare. Si gasim la unu in geanta....8 pachete de biscuitzi !!! Luam noi un pachet..si impartim pe din 4..un sfert la fiecare ! Am zis sa fim finutzi..si sa luam doar un pachet ! Dar tot nu ni se potolise foamea..asa ca mai luam un pachet..si-l impartim la fel..cate un sfert la fiecare ! Dar foamea noastra era mult prea mare. Si ,pana la urma,asa am facut cu fiecare pachet.....cate 1 sfert la fiecare..pana s-au terminat toate 8 ! La sfarsit am ras de ne-am pisat pe noi......noi luam din fiecare pachet cate 1 sfert...in loc sa impartim de la bun inceput 2 pachete de caciula !
Dar ...acum ce sa facem cu colegul nostru ??? Pe atunci...nu era putin lucru...8 pachete de biscuitzi..mai ales ca erau d’aia turcesti ! Si ce ne gandim noi ? ....am inscenat...un furt ! Ca cineva ne-ar fi intrat in camera....si ne-ar fi scotocit prin bagaje ! Am ravasit bagajele la totzi...iar noi 4..ne-am ascuns din lucruri..ca pormo sa ne plangem ca chipurile ne-au fost furate ! Eu mi-am ascuns tricoul cu Metallica ! (unu cu un craniu pe el..din care iese o balantza...il mai am si acum) . Si apoi..plecam noi din camera..neuitand sa lasam usa deschisa !
Cand ne intoarcem noi cu totzii...incepem sa tipam ca din gura de sarpe..ca ne-u pradat hotzii ! Ala cu biscuitzii se tanguia si el : “ Baaa...ai dracu aia....mi-au laut totzi biscuitzii ! “ . La care eu ii replic taios : “ Taci ma,in pu** mea...nu vezi..ca mie mi-au furat tricou de valoare cu Metallica ! Ce te plangi atata pt. niste amaritzi de biscuitzi ? “ . La care ala n-a mai zis nimic !

In alta zi....venim noi in camera...si se simtzea un miros cadaveric ! Noi..ce sa fie ce sa fie ? Intr-un tarziu..ne dam seama ca puteau picioarele lui Scooby ! Ba...dar miros de mort intrat in putrefactzie ! I-am dat noi cu sprayuri pe ele...le-am uns cu miere...doar or mirosi si ele mai frumos ! Scooby...ii era lene sa se spele....asa ca in acea noapte noi ne-am dus sa dormim in camera fetelor...lasandu-l pe Scooby singur,cu mirosul de la picioarele sale ! Dar probabil..nu l-a tulburat...pt. ca dimineatza...am tras de el sa se scoale...pt. a veni la masa !
Oricum..a doua zi s-a spalat...asa ca tabara a fost placuta in continuare !

Pe acolo trecea si o mocanitza. Si in una din zile..ne gasim noi cu mecanicu prin sat...si ii ducem o sticla de vin..sa ne ia si pe noi sa ne plimbe. Acesta...s-a bucurat enorm..si ne-a dus vreo 30 km..in inima padurii..la o cariera de lemn. A fost foarte placuta plimbarea...cu vagoane..in aer liber,ca in timpul razboiului ! Locomotiva era cu aburi..si din cand in cand..se mai oprea pe langa vreun rau..se mai ia putina apa !

Cam atat,pentru moment ! Daca mai imi amintesc ..va mai povestesc ! Multumit,Gabytzule ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mar 22, 2002 1:04 am

mdea, ff multumir, is interesante rau astea mai....
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andrada The Dev » Vin Mar 22, 2002 2:25 am

Asta a fost la Romania... unde altundeva??? Tabara se chema Vanatorul. BUun noi eram cu profu de mate. :p Nu ne lasa cu baietzii... In fine, le-a prins pa doua cu baietzi in camera shi alea se sarutau:rolleyes:fraierele! In camera??????? Bai shi le profu pa amandoua de par, le trage palme... In timpul asta se stransese juma' de tabara akolo.... :( ne-au barfit toate babele profe: Uite ce fak tinerii de la Galati!!!!!!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Hai ca am shi io' una hazosa !!!

Mesajde Game Over » Vin Mar 22, 2002 1:21 pm

Eram prin clasa a X-a, shi se hotarasc profii, adika diriga' (divortzata), de franceza shi profu' de mate (un alcoolist inrait) :bleah: sa mergem totzi, adika cele doua clase la care erau ei dirigintzi intr-o scurta excursie (de vineri dimineatza pana Duminica seara) pe la toate manastirile din Moldova.
Zis shi facut ! Plecam noi dimineatza pe la 6'30 din Iasi, cu doua autobuze. Am uitat sa zic ca era iarna, asha ca era un cancer shi un intuneric bezna !!! Shi ne-am suit noi in aftobuz shi ne-am apucat de baut, pana in Pascani eram clampa totzi (diriga se mai uita in spate la noi shi tot mai striga ca altceva n-avea ce face: "Ba mai lastzi sticlele alea cu suc ca da pisarea in voi shi tre' sa oprim iarashi" (Noi: HEheheheHAHAHAHAA ???) !!! (Se mai oprea autobuzu' ca mai vomita cate unu') !!!
In fine, trece ziua shi ajungem seara in Suceava la un hotel unde trebuia sa ne cazam. NP, fetele iau camerele de la et. 1, baietzii de la et. 2 !!!! Pe la o bucata de noapte dracii de noi vroiam sa mergem la disco' !! Asha ca hai sa vorbim cu fetele !!!
Plecam noi la et. 1, bocanim la toate camerele cu fete vorbim cu ele, shi cand colo vine diriga' shi bocaneshte la usa : "ba da-ti drumu ' la usa, hai ca shtiu ca suntetzi acolo" (noi: ups). Mai stam noi ce mai stam deodata nu se mai aute nimik, dam noi drumu' la usa shi fugim repede in baie shi ne ascundem (eram vreo 4 baietzi) in cate o buda (erau 5 shi erau comune). Deodata se aude diriga :" ba unde v-atzi ascuns?" Noi nimik ssssss ! Intra diriga in baie, shi culmea intra intr-o buda in care nu eram noi!! Deodadata pissssssssssssss, boommmmm, fleoshc, fleoshc :bleah: :bleah: :bleah: !!!! nu mai puteam sa ne abtzinem shi Dragos (RIP) izbucneshte intr-un ras de ala' naspa cu zgomote naspa (parca grohaia) !!!
Iese diriga din baie cu el de'o ureche shi se indrepta catre etajul 2 spre camera noastra!
Noi (ceilaltzi 3) mai repede decat ei (diriga shi Dragos) fugim pe partea ailalta in camera shi ne bagam in pat asha imbractzi cum eram (inainte de asta am pus pasta de dinti pe clantza usii) !!!
Ajunge diriga la usa camerei, bocaneshte, noi nimik. Ea: "Bai da-ti drumu la usa ca shtiu ca nu dormitzi !!!" Noi nimik !!!se enerveaza shi incepe sa traga de clantza usii !!! Surprise !!! (Era toata murdara de pasta de dintzi pe mana)
Pana la urma se duce unu' dintre noi (Dan - ca era mai aproape de usa) sa deschida. Nici bine nu deschide usha ca shleap una peste fatza (cu mana care era murdara de pasta de dintzi)!!!
Noi ceilaltzi doi ne faceam ca dormim, diriga ne tzine un discurs mic shi ne amenintza ca ne pune nota mica la purtare !!!! Ups !!!
In sfarshit pleaca !!! Noi, sosotind in intuneric: "bai ce facem? daca ne pune nota 4 la purtare, nebuna asta?". De pe hol, se aude "Nu 4 ci 2" (diriga) Noi:"Upsssss !!!!!??????"
Dimineatza pe 2, ma trezeshte Dan shi incepe sa rada de mine: hahahahaha ai pasta de dintzi pe fatza"
Eu: "Hahhahahahahaha, da tu ai pe fatza numai crema de ghete, hahahaha" !!!!
Ne uitam imprejur, ceilaltli 2 un mai erau in camera!! "Ba unde dracu s-au dus ashtia doi ??"
"hai ma lasa ca ne razbunam shi noi!" zise Dan!!
Zis shi facut. Dupa aia ne culcam !!!!
Dimineatza pe la 7 ne trezeshte diriga ca sa mergem la cetate. Ieshim noi din hotel, afara un cancer de de cacai cuie !!!
Eu shi Dan ne-am pus fesurile !!!! ...... Bogdan shi Dragos dupa ce-shi pun fesurile simt ca ceva nu e in regula????!!!!!
Cand ishi dau fesurile jos,..... toata populatzia (adika noi care eram vreo 40) am izbucnoit in hohote, de pe capul lor se scurgea o amestecatura de pasta de dintzi, creama de ras, shi crema de ghete !!!!!! Hehehehehe :bleah: :bleah: !! Ah, am uitat sa va spun ca una dintre fete (alea care vroiau sa mearga in disco) in incercarea ei de a sari de la et. 1 a cazut in cur (in zapada bineinteles!)
That's all folks !!!

P.S.: Asha ne-am ales noi cu cate un cinci la purtare pe trimestru' ala !!! Hehehehe (mai am multe sa va povestesc) !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 22, 2002 7:43 pm

HA HA HA...ce marfa faza cu WC-urile ! Incredibil !
Si voi ce bagabontzi ordinari...v-atzi dus in excursie sa va imbatatzi mortzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Shi inca una !!!

Mesajde Game Over » Lun Apr 01, 2002 5:17 pm

Nu e din tabara dar e amuzanta (pt. mine nu a fost, atunci) !!!
Eram prin clasa a XI-a shi aveam practica la contabilitate cu Jitaru, un alcoolic shi un fustangiu de prima mana (la ora ne povestea aventurile din tinerete shi cele mai recente escapade ale sale, moshu- avea vreo 51 de ani !!!)
Vine pauza, shi profu' pleaca la cancelarie unde il ashtepta cred ca o curvulitza (ca suna de ora shi profu' nu mai venea)!!!
Fiind in decembrie, totzi baietzii facuseram rost de petarde de la un coleg de-a nostru (le-am cumparart de fapt de la el), shi ne-am dus noi (eu, Bogdan shi Ciprian- colegi de-ai mei sa aruncam nishte petarde la o clasa de boboci care s-a nimerit sa o aiba ca diriginta chiar pe viitoarea directoare mare :( - ghinionu' nostru)!!!
Eu aprind brigheta, Ciprian deschide usa shi Bogdan arunca petarda !!! .... BOOOOOOMMMM .....
Noi thushti in clasa (era la vreo zece metri) !!!!
Vaca lor de diriginta - viitoarea directoare iese repede shi-l vede pe Bogdan care era ultimu, cand intra in clasa !!! Vine la noi in clasa shi ne amenintza ca ne exmatriculeaza pe totzi daca nu recunoastem care am aruncat petarda, ...... pauza totzi taceam ca pestele !!!
Se enerveaza shi se duce la directoare, directoarea o cheama de acasa pe diriginta noastra - vezi povestea de mai de sus - care ajunge la liceu shi da telefon la totzi parintzii celor care sunt implicatzi (zicandu-le ca baietzii lor au dat foc la scoala ........) !!
Mama cand a auzit era sa lesine !!! UPS ....
Nu-i venea sa creada, a ajuns la scoala toata plansa shi umila !!!
Imi venea sa intru in pamant nu alta !!!
Shi pe urma cand a vazut ca nu-i chiar asha s-a mai linishtit, bine, dupa aia directoarea i-a pus pe atat pe parintzii noshtri cat shi pe noi sa dam declaratzii precum ca nu vor/vom mai face shotii shi ca isi i-au asupra lor toata raspundera daca se va mai intampla din nou.
Shi asha m-am ales iar cu nota scazuta la purtare :) !!!
Nu am mai avut voie o saptamana sa ies din casa, bagamiashi pula in ei profesori din Lic. Economic nr. 1 IASI !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Lun Apr 01, 2002 7:29 pm

ar trebui sa renumitzi threadul deoarece asta e mai tare dekat cel cu bancuri! M-am rostogolit pe jos de ras:hehe:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 02, 2002 10:00 pm

hahahahahaha sunt tari povestirile darke looolz :hehe: poate voi mai reveni si eu....
- Toţi in păr!
gabuba

banchetu'dintr-a opta...

Mesajde Mirela » Mar Apr 02, 2002 11:53 pm

hai ca mi-am amintit una tare...

eram la sfarsitul clasei a opta si ce se gandeste dom'director,care era si dirigu' clasei nostre--sa ne duca pe toti de-a opta din scoala la Agapia,La Cetatea Neamtului si la Durau.....

pornim noi,4 autobuze parca,dirigu'cu clasa noastra in primul.nu stiu cum s-a nimerit,ca baietii erau in spate,iar noi fetele in fata.dupa vreo ora unei tipe i s-a facut rau.dirigu'a scos o stilcla de visinata din bagaje si-i zice:ia o gura si-o sa-ti treaca.cateva minute mai tarziu,tipa:mai pot sa mai iau o gura?ca iar mi-e rau.din kilometru in kilometru,tipa a golit juma'de sticla...era clampa abia mai putea sa vorbeasca.noi am facut gat: ca vrem si noi visinata.asa ca din geanta dirigului a mai aparut o sticla si da-i si bea cu noi.in spate,baietii grohaiau ca procii,cu chef si ei..ma rog,aventura mare pe drum,ajungem noi la Durau,la cabana,ne instalam frumos,mergem la masa...incepe muzica...numai populara si lautareasca am avut toata noaptea...noroc cu soferu'nostru,ca avea un magnetofon si cateva benzi mai vechi cu el...plus cateva incercari ale formatiei sa cante maccarena :rolleyes: .noi,ce sa-i facem.pe jumate beti majoritatea,am pornit o hora prin jurul localului si i-am luat pe profi pe sus sa danseze.ce mai,clampa si noi,clampa si profii,hai sa ne distram.pe la vreo 1-2 noaptea, vine profa de sport(bostanarita ii ziceam,ca era rotunda si dolofana ca un bostan,si-o mai si chema Bostanaru :))vine ia sa vorbeasca cu noi,vrajeli,ca o sa-i fie dor,tralala(eram numai fete,baietii erau afara la o tigara si al biliard).s-a dus dupa ei afara si i-a tarat inauntru,dupa care a imbratisat pe vreo 2 si s-a apucat...ce-i veni la ora aia--sa cante gaueamus igitur.eh,cu orchestra,cu profi si cu soferii de autobuz impreuna,la ora 2 noaptea toata lumea grohaia Gaudeamus Igitur/Juvenes dum sumus...

pe la 4,nevasta profului de mate tzipa din incaperea unde erau profii la chef: neluleeee,hai la culcare!!!noi am bufnit toti in ras,profu's-a facut galben si ne-a tarat pe toti la culcare.gasca clasei noastre....pusesera pe usi si pe clante(mai ales la profi) fasole din conserva,crema de ghate amestecata cu nu mai siu ce...toate tampeniile.
io,treaza dar mai dementa ca celelelte,pe la 5,propun sa intram la baieti in camera.zis si facut.le-am pus 2 tuburi de pasta de dinti+crema de ghete+ crema de fata roz pe fata.unu' si-a intins tot amalgamul ala peste tot pe fata si pe haine si tot nu s-a trezit...cateva minute mai tarziu s-a trezit sa se duca sa se pise(baie in camera,la 2 pasi).noi,3 demente,dam fuga in baie si ne incuiem acolo.a facut asta scandal: ba,betivi imputiti(haha,el era mai beat ca ei),care ati incuiat,bah baia??pan'la urma s-a dus jos unde era baia comuna,timp in care noi ne-am strecurat afara,auzindu-l urland ca disperatu'ca cine i-a pus kktu'ala pe fata :D
pe la 7,bostanarita a dat buzna in camera la mine,unde eram vreo 7(in loc de 3) si l-a scos pe unu'de sub pat.io ii bag o carte de joc in mana si balbaie saracu'ca o cauta.in sfarsit,il trage afara de urechi,cand ma mamanca limba sa mormai ironic--raspuns la "insinuarile" ei--si daca am fi vrut sa facem ceva,nu ne-ar fi ajuns unu' la toate :) mama,cand a inceput sa urle la noi 10 minute nu s-a oprit.

la plecare,unu' a tuflit o bila de biliard la bascalie si si-a ascuns-o in chiloti,zicandu-i bostanaritei ca daca o vrea tre'sa bage mana sa o scoata.noi toti: yukk!!bah.asa ai ajuns,tocmai pe ea o gasisi???

la intoarcere,profa'de fizica,indignata.care a fost nesimtitul de la clasa voastra care tot drumul la dus a scos picioarele pe fereastra si se scarpina cu o creanga de copac????si mai avea si sosetele murdare...noi eram pe burta!!!
nu mai spun pe la biserici ce a fost,astia beti sau cel putin ametiti...s-au impiedicat in fuste(ca la agapia ne-au imbracat pe toti,ca nu e voie in pantaloni:)) la casa lu'Creanga parca(ca un autobuz a facut un ocol la Humulesti) si s-au pisat in coltu'casei,ca n-au gasit WC-u'pe nicaieri....

si multe altele care nu credeam ca se pot intampla in numai 2 zile.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: banchetu'dintr-a opta...

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 06, 2002 12:06 am

Initial trimis de mirela2001
baietii grohaiau ca porcii,cu chef si ei

Hmm...ce vorba e asta,draga Mirela ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Re: banchetu'dintr-a opta...

Mesajde Mirela » Sâm Apr 06, 2002 3:53 pm

moshule...daca altfel nu se poate exprima acea incercare lamentabila de a "canta" cantece de drumetie...

si daca tot mi-am adus aminte....am uitat sa va spun ca vreo 8 dintre noi(fete+baieti deopotriva)am vrut sa vedem rasaritul,sus pe munte,si ne-am strecurat in camera de vizavi(unde dormeau dusi victimele cremei de ghete+pasta de dinti:)) ca sa coboram pe scara de incendiu,sa nu care-cumva sa ne prinda vreun prof.sus pe munte,roua-roua,mirela in tenisi de carpa uzi fleasca in 2 minute...ca sa nu alunecam,ne tineam unii de altii.la un moment dat,mi-au dat drumul,am alunecat si m-am dus cativa metri la vale(aoleu,curicelul meu :D) si nu m-am oprit decat atunci cand am imbratisat dragastos un copac ivit in cale ca din senin.atunci n-a fost deloc amuzant,dar acum....:D:D
(acum,de fiecare data cand ma uit la George of the jungle imi aduc aminte...)
la intoarcere,tot pe scara de incendiu in camera tipilor...vedeti mai sus ce au patit saracii cu noi :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde gabuba » Mar Apr 09, 2002 9:56 pm

loolz mirela....

ash dori sa povestesc [desigur, celor care sunt dispusi sa urmareasca firul intamplarilor] ce s-a intamplat acum 3 zile in moghoiroshi [pt. cei care nu cunosc un parc care inconjoara liceul meu]. Stateam acolo cu colegii, cu doi dintre ei fusesem si in generala... si ghiciti cu cine ne intalnim.... cu nishte nebuni [la nr. 2] din tabara de la dezna. nu cred ca am mentzionat foarte multe despre ei, in povestirile mele anterioare, dar tzin sa mentzionez ca unul dinte are nici mai mult nici mai putzin de 1.50 inaltime. Mihaitza, posesorul "fabuloasei" inaltzimi, venise la agatzat bondoace [pe limbajul sau "fete foarte mici de inaltzime"]. Partea hazlie nu consta in acest lucru, ci in urmatoarea intamplare:

mergeam agale, prin parc [desigur lumea avea ochii cat cepele, deoarece un anume tzignal tot rasuna de-a lungul aleilor din gura mica, de altfel, a lui mihai] si vede micutzul meu amic puse' benoclul 2 fete, bunuiesc ca de 12 si 13 ani. de aici a inceput totul. Au urmat declaratzii absolut furtunoase de dragoste, tzopaituri pt. a ajunge la urechile fetelor si pt. a le shopti vorbe dulci de mult expirate. constatand cu stupoare, guralivul, ambitziosul si micul meu amic, ca fetele tot il evitau... batandu-shi simbolic palme in popou. Mihai "hai fa ca dak nu vrei cu vb. da' diplomat de iau cu elemente de argou.. si nu e bine"
replica fetei "beshi ma in beeeep a mea de pitic... ma stresezi de 5 min... date-n mort** ma-** din fatza mea, daca nu vrei si scatoalca!" [va dati seama ca in tot acest timp tumbele rezervate special pt. astfel de evenimente au fost folosite la capacitate maxima, de catre privitori in scopuri admirabile: "gimnastica fetzei"].

de departe cel mai nostim moment al acestei intalniri a fost clipa in care mihai le-a amenintzat ca le arata organul dak mai comenteaza, ashteptandu-se ca fetele sa se sfiasca cu mutre e genul 'nu mah..." urma sa se inshele amarnic, caci replica data de ele a sunat asha "hai mah hai! i-a sa vedem, ce ascunde cacaciosul asta", asta mic se blocase, dintr-o data ishi pierduse culoarea vioaie a obrajilor, genunchii nu mai avea atatea reflexe, ai parca umerii atarnau tot mai mult. dar pana la urma a facut-o a scos cocoshelul si la fluturat in fatza lor [oamenii din parc plesneau de ras]. ce s-a intamplat in contiunuare este greu de crezut: unde din fete, cu o spontaneetate de invidiat, a avut timp si tupeu si ce credetzi ca a facut? la apucat de blilutze... atat de tare incat schelalaiturile au rasunat pt. mult timp si pe distantze care nu putea fi neglijate.

:hehe: cred ca imi voi aminti de aceasta faza multa vreme, de acum inainte...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Apr 11, 2002 10:09 pm

ok... da' aici nu mai zici nimeni nimik... ?? iata o poza din tabara de la dezva... tipa aia era o pritena, iar eu eram cel in albastru... si acum imi aduc aminte de acele vremuri... a fost interesant...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Apr 11, 2002 10:21 pm

aici nu mai zice nimeni nimik? cica trebuia s apun o poza... da' cum sopra are grija.. lolza las' cae baiat bun si o rezolva...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mirela » Joi Apr 11, 2002 10:50 pm

gabytule lol...abia acuj am citit povestirea ta de mai sus si e nostima rau de tot...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde lulutza » Lun Iul 29, 2002 6:51 pm

forumu' asta imi place foarte mult si nu stiu ince de ce!!!
eu din clasa a4a merg cam in fiecare vacanta in tabere. numai cls a8a a fost mai linistita: examenu' dehhh!
am fost la:
1. o tabara intre Eforie nord si eforie sud - prima in care m-am dus si nu am amintiri foarte placute...
aaaaa, trebuie sa mentionez ca e prima in care am plecat singura, adik fara matusi sau bunici profesoare care m-au carat prin tabere de pe la 6-7 ani si chiar mai putin....:cool:
2.Grecia
3. Tabara vanatorul undeva pe langa targovishte
4. Navodari: super distractzie!!! amintiri placute
5. Bucshoaia - Bucovina

cred ca m-am imbolnavit rau de tot!!!;P ;P nu mai stiu pe unde am fost si nu sunt batrana si nici n-a trecut foarte mult timp de atunci.....;P
CE MA FAC??
cand o sa-mi mai aduk aminte o sa mai revin cu noi informatzii, totusi viata e frumoasa chiar si cu ....;P
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Una dintre taberele in care am fost

Mesajde Kayla » Lun Aug 19, 2002 9:46 pm

Eu am fost doar in doua tabere la viata mea, cand treceam intr-a patra si cand treceam intr-a sasea. Acum voi vorbi despre ultima. O tabara superba, la Moeciu de Jos, in comuna (?) Bran, la 3-4 km de castel, unde am fost cu fosta mea invatatoare, dna. Manoli. Am plecat, ca in toate taberele, foarte de dimineata, cu trenul. Doamna ne astepta cu mare nerabdare, dansa mergand si cu cele doua fetite ale sale, Cristinica si Raluca. Pe la 8 a.m pleaca trenul. Eu stateam in compartiment cu fetele dnei Manoli, cu o colega de-a mea, Mirela si cu alti colegi, insa nu imi mai aduc aminte cine erau. Eu stabilisem ca voi sta in camera cu aceasta Mirela, insa, pe drum, m-am imprietenit si atasat de Raluca Manoli si m-am hotarat sa dorm cu ea in camera. Drumul mi se pare ca a durat intre 5 si 7 ore. Am ajuns dupa-amiaza. De la gara a trebuit sa luam un autocar sa ne duca pana la cabana in care urma sa stam. Cand sa ajungem, constat cu stupoare ca trebuia sa urcam cateva zeci de metri pe o potecuta ingrozitoare. Cum eu aveam un bagaj d'ala pe roti, mi-a fost foarte greu sa il urc. Ajungem, in sfarsit la cabana si, cand sa intram, constat ca trebuia sa intram cate 3 copii. Eu si alte cateva colege de-ale mele am ramas ultimele (de proaste). Si, ca sa fie totul complet, nu mai era dacat o camera cu 2 paturi, noi fiind 4 fete. Ele erau Mirela, o fata Ana si actuala mea colega de banca, Monica, cu care ma certasem ingrozitor tot anul (acum suntem cele mai bune prietene). Dna. Manoli incerca sa ne puna pe mine si pe Monica in camere separate, stiind ca in tabara anterioara, cand impartisem aceeasi incapere, ne certaseram oribil. Din fericire, i-a trecut prin cap sa dea afara din camera pe care o alesesera trei baieti si sa ne instaleze pe noi. Era o camera la etajul 2 al cabanei. Eu am inceput sa protestez, ca cica vreau cu Raluca in camera bla bla bla... Insa ea statea cu mama ei, deci... Cum la vremea aia Ana si Monica erau bune prietene, au acceptat sa stea in acelasi pat. Eu m-am instalat in patul de langa usa (si de langa intrerupator), iar Mirela in cel de la geam. In seara aceea am stat, am jucat carti, ne-am distrat si am ras pana pe la 3 dimineata, ora de sculare fiind la 8, pentru mic dejun. Insa noi ne-am trezit la 5 si am inceput sa misunam pe acolo, deranjand pe toata lumea. Asta a suparat-o pe dna invatatoare. Mai incolo, eu si Monica am inceput sa ne certam, motivul fiind, ca intotdeauna, parintii nostri (ne certam ca proastele care parinte este mai destept). Eu, bineinteles, am reusit din nou sa par victima, desi nu eram... In fiecare zi mergeam undeva. Cel mai des urcam dealul, activitate prea obositoare pentru mine, fapt pentru care faceam tot posibilul sa fiu cat mai palida ca sa raman la cabana. Am fost, de asemenea, si la Castelul Bran, mergand pe jos (!) TOT drumul... Si la mai multe pesteri, insa ca o toanta, nu imi mai amintesc numele lor... Cred ca la Dambovicioara... Scuzati-mi lapsusul asta ingrozitor... Asa... In fiecare seara faceam concursuri de dans, carnavaluri, concursuri sportive... A fost si premiul pentru cea mai ordonata camera, care, logic, nu era a noastra... La sfarsitul taberei m-am impacat si cu Monica... I-am compus si o poezie gazdei noastre... De asemenea, imi amintesc cu mare placetre de focul de tabara, unde i-am recitat dnei gazda poezia compusa. Un foc de tabara foarte frumos, care se inalta usor spre cer... In ultima zi am ajutat-o sa stranga paturile din cabana si sa le duca in alta parte... Nu mai spun ca in aceasta tabara m-am indragostit pentru prima oara... De un baiat farte frumusel... Si cand ne-am intors, in gara ma astepta taticul meu, pe care abia asteptam sa il vad... Si am ajuns acasa, unde mama ma astepta cu o multime de lucruri noi... Deci asta a fost o povestire-rezumat a celei de-a doua tabere. Mai incolo voi vorbi si despre prima.
Kayla

Mesajde cutuma© » Lun Aug 19, 2002 10:25 pm

Cum de n-am vazut eu threadul asta pana acum...Doamne cate am de povestit...revin eu cat de curand...momentan va voi povesti doar o intamplare hazlie..
Acum vreo 2 ani eram la Bran in tabara cu diriga, o tipa super stricta dar care mai mereu ia tzeapa k nu ii respecta nimeni regulile. Eh, shi stateam noi la o terasa shi ne gandeam, hai sa luam bere shi pt acasa, doar n-o sa stam tot timpul in localul respectiv. Cumparam noi produsele shi hai cu ele la cabana. bineintzeles, in fatza ushii cine altcineva decat Cerberul cu chip de profesor. Ooops. Dak ne prindea aia eram. Shi asha am luat-o noi prin padure, cu berea la subtzioara shi cu noroi pana la glezne k de-abia plouase, ocolind intrarea principala neluand nici macar un minut in considerare posibilitatea de a renuntza la alcoolul nostru cel de toate zilele. Shi nu era destul k mergeam prin mocirla...se mai trezi sa ne mai alerge shi ditamai javra, kre mai shi latra de mama focului atragand toate privirile spre noi. Scapam noi ca prin minune shi ajungeam la cabana unde totzi erau cocotzatzi pe geamuri privind aventurile noastre prin padure. Seara, hai sa consumam produsele...bem noi ce bem shi apoi din inertzie ne apucam sa jucam un joc ale carui reguli le inventaram pe loc shi pe care nu le mai tzin minte, dar care implica aruncarea papucilor. In harmalaia produsa de acest joc apare shi profa...la randul ei dupa ceva alcool...face "bah, ce-i aici, de ce nu dormitzi?" La care unul face "nu pot sa ma culc, mi-am pierdut papucu'". Shi astfel, urmatoarele 30 de min au constat in cautarea unui papuc aflat in mijlocul culoarului dar pe kre din motive lesne de intzeles nu il vedea nimeni.

Ar mai fi...dar mi-e somn
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Acum vine si prima mea tabara...

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 4:12 pm

Asa... Acum sa va povestesc despre prima tabara in care am fost, adica in 1998, cand treceam in clasa a patra. Locatia: Calimanesti si Caciulata. Din clasa intai tot auzeam eu de taberele scolare organizate de invatatoarea mea, dna Manoli, insa nu prea stiam ce este cu ele. Asa ca m-am hotarat sa ma rog de parintii mei sa ma lase sa merg si eu intr-una dintre ele. Zis si facut. Si mama si tata au fost foarte bucurosi cand au auzit ce imi doream, dat fiind ca eu nu prea eram si nici nu prea sunt sociabila. Era o veste foarte buna. Au platit tabara cu o placere imensa. Era inceputul lui iulie '98. Tot asa, de dimineata s-a sculat toata familia, pentru a ma conduce la gara. Cum voiam sa fac impresie buna, ma imbracasem cu haine noi. Dna invatatoare ne astepta. Am ajuns printre ultimii, deci nu am avut prea mult timp sa ne despartim. Eram foarte buna prietena cu Monica (daca ati citit cealalta povestire stiti cine este), de care abia ma separase din banca dna si incercam sa fim cat mai mult timp impreuna. Mama m-a incredintat ei (de, era mai mare, urma sa faca 10 ani in cateva zile!). Cu greu ma despart eu de parinti si de surioarele mele mici si urc in tren. Stateam in compartiment cu Monica, dna Manoli si fiicele dansei. Fiind prima oara cand plecam de acasa singura, eram foarte tacuta in tren. Dupa un drum de 7 ore care mie mi se paruse de 7 zile, am ajuns in gara la Calimanesti. Acolo era aproape pustietate. Asteptam o masina care sa ne duca asa, cate 7 pana la vila in care urma sa stam. Cum dura foarte mult, cei ramasi (printre care si eu cu Monica) am plecat cu dna invatatoare pe jos, pentru ca drumul parcurs de masina sa nu mai fie atat de lung. In sfarsit, vine masina si ne ia si pe noi si ajungem la vila cam in 10-15 minute. O vila foarte frumoasa si eleganta de altfel. Ne instalam noi la etajul 1 pt ca la parter erau cei mari (de gimnaziu si cativa de la un liceu sportiv). Stateam in camera cu doua fete care treceau intr-a 7-a si cu sora uneia dintre ele, care trecea intr-a 3-a. Eu mi-am cheltuit aproape toti banii in primele 3 zile (tabara dura o saptamana), ramanand cu mai putin de 50000 lei. Asta pt ca in apropiere era un "bazar" cum ii ziceau cei de acolo, de unde cumparam toate tampeniile de pe pamant. Din doua in doua zile mergeam la Calimanesti (noi stateam in Caciulata) sa ne plimbam. In ultimele zile am mers chiar si la discoteca, unde nu m-am incumetat sa dansez ci, ca proasta, am stat cu invatatoarele, la masa. Ceea ce mi-a placut in mod special a fost ca la vila aveam un teren mare de tot unde jucam volei, fotbal, carti si alte prostii. Atunci am invatat aproape toate jocurile de carti pe care le stiu (inafara de cele pe cre le jucam cu tata). Foarte des mergeam in parc sa ne distram. Am mers si la Izvoare, unde am gustat toate apele alea, unele dintre ele nefiind insa prea bune... Insa eu am pierdut ceva in acea tabara. Nu stiu exact ce, poate comportamentul angelic de pana atunci, nu stiu... Dar e sigur ca ceva am pierdut. Si asta din cauza ca m-am certat cu Monica ingrozitor, eu admirand-o extraordinar pana atunci (cum o apreciez si acum). Motivul a fost mama mea, pe care cred ca o invidiaza pentru inteligenta si aspectul ei, dar nu sunt sigura. Ne certam prosteste. Parintii ei sunt divortati si de aceea cred ca se simte inferioara sau ceva... Si de fiecare data cand mergeam in parc ma duceam plangand la dna invatatoare spunandu-i ce imi zicea Monica seara. De aceea nu a vrut sa stam in aceeasi camera in a doua tabara. In penultima zi a taberei am ramas fara nici un leu, si am fost nevoita sa ii cer impumut Monicai, pentru autobuzul care urma sa ne duca la gara (5000 lei mi se pare). Ajungem noi la gara, pleaca trenul. Stateam in compartiment doar cu baieti (inafara de Moni). La Pitesti ea a coborat si am ramas cu baietii, singura. Pana cand a venit dna Manoli si m-a luat in compartiment cu dansa, mi-a dat un corn, vazand ca mi-era foame... Cand am ajuns in gara la Bucuresti, inca nu venise tata si am inceput sa plang. Pana cand l-am vazut si am sarit in bratele lui. Mi-a zis ca nu stia in ce vagon eram, asa ca a trebuit sa se uite in toate... Am ajuns acasa noaptea tarziu si mama ma astepta, si de aceasta data, cu multe cadouri si lucruri bune. Insa, cum am zis, de atunci nu mai sunt aceeasi. Atunci am inceput sa ma port urat cu surorile etc. Chiar daca m-am impacat cu Monica. Si va rog sa ma iertati ca scriu chestii de-astea, dar, practic, fac parte din tabara. Si cam asta a fost. Daca ati avut rabdarea sa cititi amandoua povestirile va multumesc foarte mult. Daca nu, nu. Life goes on!
Kayla

Mesajde J'adore » Dum Noi 03, 2002 7:54 am

Eu am fost in multe tabere, dar cele mai marfa au fost alea din a 5 a si a 6 a, din pacate am uitat unde am fost, tin minte ca in a 5 a am fost la munte, cabana la care am stat se numea "trei Brazi" era o cabana infecta, izolata, dar totusi I had fun, am baut bere, am mers la discoteca din oras, chestia e ca dupa ce am baut berea am aflat ca era expirata, la care diriga zice "lasa, ca e mai buna daca e expirata", unu a baut prea multa bere expirata si rom si i-sa facut rau, a zacut pt. 2 zile! In camera nu era cald deloc, eu am fost in camera cu inca trei prietene, ne-am distrat de minune, chestia nasoala era ca era atat de frig incat am dormit cu caciula in cap, dimineata au intrat baietii peste noi si au ras de noi, ziceau ca aratam ca niste betive cu caciulile in cap!:D
Am jucat sticla, si a 5 a oara a picat la mine si la un tampit, era dragut, dar dobitoc mai mare ca ala nu am vazut, tre buia sa imi iau limba in gura cu el, dar nu am vrut, nu aveam de gand sa imi iau limba in gura cu un dobitoc, ala sa ofticat si sa carat, cica sa dus sa manance!?:rolleyes:
I'll continue tomorrow
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

un post mai hazliu din partea Oribilului

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 12:36 pm

Da,scumpa mea Jaded....cabana 3 brazi este foarte izolata. E undeva ascunsa in muntzi. Drumul pana la ea e greu accesibil si se face numai cu ajutorul cablurilor de sustinere.
Eu o singura data am fost la aceasta cabana 3 brazi...si am ratacit de vreo 5 ori drumul.

Eu nu stiu cum un copil de clasa a V a ca tine...a putut razbi pana acolo....unde numai marii alpinisti ajung.

Apropos de jocul cu sticla,din tabere...noi jucam altfel pe vremea noastra. Nu eram asa americanizatzi. Jucam pur si simplu cu un ban...si trebuia sa ghicim mana. Stanga sau dreapta. Si daca ghiceam ne sarutam intre noi..daca nu...nu. Dar nu jucam mixt...jucam baietzii cu baietzii si fetele cu fetele. :p :p :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Noi 05, 2002 12:35 am

Moshule, iti zic sigur ca asta se numea cabana "trei brazi" poate mai exista alta, oricum si noi jucam banul, dar fete cu baieti:p

Adoua excurisie in care am fost m-am pierdut in padure cu prietenul(amicul) meu cel mai bun si cu inca doi si inca doua fete, trebuia sa plecam in drum spre bucuresti si noi nu eram la cabana, diriga ne suna ca disperata (i-si luase unu Bogdan celularul la el) ca unde suntem, noi nu vroiam sa-o speriem si i-am zis ca ajungem la cabana in 15 minute, au trecut 20 iarasi suna diriga, unde sunteti, vreti sa ma bagati in mormant si asa mai departe, din fundal diriga a auzit vocea mea, strigam dupa aia sa ma ajute sa imi scot piciorul din namol, deabea lam scos de acolo!
In tot acest timp EU si prietenul meu cel mai bun(asta il consider eu, nu stiu daca el ma mai considera prietena lui cea mai buna deoarece I made a mistake that I regret!) care avem simtul orientarii foarte buna am reusit sa gasim soseaua, dupa care am mai mers si pana la urma am ajuns la cabana, mama, mama ce a mai tipat diriga lla noi+ eram plini de noroi, ala cu mobilul, Bogdan era/este un grasut, care cadea tot timpul in cur, in buzunarul din spate avea mobilul, ma intreb cum de nu sa stricat mobilul!:o :con: :p :p :p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Ian 02, 2003 9:32 pm

eu nu am fost niciodata in tabara. am fost numai cu parintii si prietenii, niciodata cu colegii. Asta din cauza ca eram un copil tare iresponsabil si nebunatic :yD
Hera
Junior Member

am fost si io in tabara!

Mesajde Ilinca_ » Lun Mar 17, 2003 7:23 pm

hai sa zic si io pe unde am fost: 1 - timisu de jos
2 - sangeorz bai
3 - predeal
4 - vanatoru - pe langa targoviste
5 - langa buzau - tabara de sculptura (unde toti sculptau in afara de noi, care n-aveam nici o treaba)
poate va povestesc niste chestii faine de tot, da nu acuma ca mi-e lene:p
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Iul 26, 2003 3:52 pm

iata ca am fost si eu in tabara la munte vara asta. mai precis in busteni. am vizitat babele si sfinxul, si am mers si 2 ore jumatate pe jos dupa aia pentru a vedea crucea caraiman. pentru ca mancarea de la cantina taberei era infecta (in fiecare zi la pranz observam ca mai lipsea cate un caine din curte de-acolo ceea ce imi dadea de banuit - friptura de caine ) in fiecare seara mancam in oras, si anume la o superba crama numita The King. Aici puteai manca foarte bine cu 100.000. The King era decorat in stil medieval asemanandu-se cu interiorul unui castel. Am facut si poze pe care le voi posta ulterior developarii filmului.

Am fost si in Campina intr-o zi, unde am vizitat castelul Iulia Hasdeu si casa pictorului Nicolae Grigorescu. Si am vizitat si salina de la slanic prahova. desi ne aflam la 220m sub pamant(unde erau 13 grade), in salina erau parcuri si magazine, si am avut ce face vreo doua ore.

Am fost si in Brasov unde am avut o zi de program de voie, si astfel am cautat impreuna cu inca 8 prieteni un salon de piercinguri. in urma cautarii am dat de Wild Tattoo, unde ne-am gaurit cu totii. Eu mi-am mai pus un cercel in cartilagiul urechii drepte, cativa de asemenea in ureche, altii in spranceana, altii in limba.

Am mai trecut si prin Sinaia si Predeal dar nu am vazut nimic prea interesant pe-acolo. Poze in curand.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare