Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde zuza » Dum Aug 18, 2002 11:45 pm

Astazi m-a incantat totul! Yupee! Am fost la alt festival unde am vazut case si cladiri de acum 100 de ani si mai mult si unde am mancat mancare f delicioasa.
M-a mai incantat faptul ca am vorbit cu mama. :D :D :D :D :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Aug 18, 2002 11:48 pm

eu sunt foarte incantata pt. ca zi am fost shopping!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Aug 19, 2002 3:30 am

intalnirea cu fosta mea profa de engleza..care are 22 ani si locuieste in Londra...a facut o mica vizita in Romania ca sa isi revada elevii..e asa de dulce!! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Aug 19, 2002 1:31 pm

file de somn pane cu garnitura de legume+1 silva :p
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Kayla » Lun Aug 19, 2002 1:48 pm

Discutia cu Jaded pe YM...
Kayla

Mesajde Jasmine » Lun Aug 19, 2002 1:56 pm

topul de pe fanclub!! super idee! :A

Jasmine
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Aug 19, 2002 2:37 pm

ma bucur ca azi am programat o reuniune a gastii si ca urmeaza sa stabilim cand plecam la mare... ca aici nu se mai poate, e prea mult stres :(
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Aug 19, 2002 6:40 pm

Astazi sufletul m-a fost inantat de faptul a e ziua mea. Mai departe. Am avut un noroc chior. Jenson Button si Jarno Trulli au venit la Bucuresti impeuna cu Flavio Briatore. Dupa cinferinta de presa de la Marriott a urmat o tragere la sorti pentr a se stabili cei opt siaristi care urmau sa faca doua ture de "circuit" in parcarea din spatele hotelului. S-a facut ca acel carton cu numarul 52 (care era al meu) sa fie tras de Trulli. A fost o senzatie unica sa fiu in masina cu un pilot de Formula 1, chiar si in conditiile in care era vorba de un Renault Clio. In cele maxim doua minute cat am stat in dreapa lui Jarno mi s-au derulat in memorie toate momentele vietii mele. :) Nu s-a rasturnat masina cu mine, dar aveam in permanenta senzatia ca voi zbura pe geam. Mi-am revenit abia la jumatate de ora dupa ce m-am dat jos din masina. In plus fata de asta, Briatore a intrerupt sedinta foto de dupa demonstratia facuta de cei doi piloti pentru a-mi da mie autograf (desi voiam de la Jarno). In mod sigur, l-a impresionat faptul ca eram imbracat la costum. Nu stiu daca ma credeti, dar daca voi face rost de poze de la colegii de breasla o sa va si demonstrez.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Mar Aug 20, 2002 11:32 am

o fata azi-noapte mi-a incatat tot,deci si sufletul
ii multumesc! :cool:
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 11:36 am

parintzii tai stie..ca mergi la curve ? :p
......

Pe mine ma incanta..ca astazi voi lua masa impreuna cu 2 useri celebrii de pe forum ! Va zic mai pe seara..care ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Aug 20, 2002 11:40 am

eu m-am trezit, am realizat ca sunt un bou (asta are legatura cu fosta "nevasta") si apoi am mers sa mananc o pizza... acum raspund la intrebarile de pe pm si mail... si moshului pe ym ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 11:44 am

Si ce te incanta ?

Ca ai mancat pizza ? Ca raspunzi la mailuri si pm-uri ? Ca imi raspunzi mie pe YM ? Sau..ca esti bou ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Aug 20, 2002 11:44 am

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]parintzii tai stie..ca mergi la curve ? :p
......

pei tocmai asta era mosule,ca nu era curva(nu era curva d'aia de pe strada) :) .da are o fatza.......aoleoooooooo......
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Jasmine » Mar Aug 20, 2002 12:05 pm

sunt happy ca am reusit sa imi instalez in sfarsit messenger!! yeeeyy!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Aug 20, 2002 12:09 pm

felicitari!yahooreala placuta!:p
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 1:50 pm

Imi pare bine ca vb cu Jasmyna pe YM. Abia asteptam!
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 20, 2002 2:55 pm

si eu sunt happy ,Melutzo!
sunt incantata de discutia cu C8-D8 . .. he knows why..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 4:17 pm

Pe mine m-a mai incantat ca mi-am descarcat sufletul pe Turism, scriind despre taberele mele. Si imi mai pare bine ca am inceput sa ma dezmeticesc din lunga faza "mult si prost". Acum incerc "putin si bun". :D
Kayla

Mesajde baixinho© » Mar Aug 20, 2002 6:51 pm

Ii las mosului placerea de a va spune cine sunt cei doi useri celebri cu care a luat masa. Eu ma rezum la a va spune ca am papat impreuna cu Aliosha, Oribilosul si Decret. Am discutat cate in luna si in stele si am mancat pe masura. Evident, de baut am baut cola, ca de alcool nu ma ating decat in cazuri exceptionale, cum a fost aseara cand am "digerat" o sampanie. Si ca tot suntem la chestia cu ce mi-a incantat sufletul, vreau sa il anunt pe aceasta cale pe Aliosha ca, ajuns acasa, am halit imediat o farfurie de ciorba de fasole. :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 7:08 pm

Am zis ca voi lua masa cu 2 useri celebrii..pentru ca nu am stiut ca vine si Aliosha. Adica..ii spusesem eu dinanite ce aveam de gand sa fac..dar el a putut veni doar in ultimul moment.

Asa ca am luat masa cu 3 useri celebrii : baixinho,Decret & Aliosha.....iar acest lucru m-a incantat peste masura !

Nici nu am simtit cum s-au scurs 3 ore jumate....la restaurant ! Am mancat ciorbitze,mici,cartofi prajitzi..am baut berici si cafelutze !
Si bineinteles.am spus povesti !

O zi cu adevarat minunata !

baixinho...tu chiar ca esti un mare pork....ca ai mai mancat si ciorba de fasole ! Eu nu mai pot manca nimic,deocamndata !

De asemenea..vreau sa va spun ca eu si Decret am stabilit o intalnire cu 2 usere ale acestui forum. Sper ca ele sa accepte propunerea noastra ! Deocamdata..nu va spun despre cine este vorba....dar cred ca banuitzi ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 8:53 pm

The latest news: pot merge la Mall cu anumiti useri care m-au invitat! Youpee! Asta incanta sufletul oricui! Numai ca astept sa aflu cand anume...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 20, 2002 9:15 pm

v-ati cam dat de gol .. .
anyway..azi m-a incantat o plimbare prin oras cu my best friend. .

Jasmine
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 11:57 am

tocmai am venit de la dentist... unde o tanti foarte amabila si foarte valabila :S... s-a purtat extrem de dragut cu mine... si a reusit sa ma rezolve in timp record. Abia astept urmatoare sendita... ca nu ma costa decat 600 000 o prostie de masea :bleah:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 12:34 pm

a fost azi noapte un film cu Bridgitte Bardot...era superba in tinerete!!nu a fost cine stie ce film dar am vazut-o pe ea.. bestiala femeie!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 12:44 pm

Eu am la parterul blocului un cabinet stomatologic si m-am dus sa imi rezolve dintii... si am fost foarte "incantata" cand am constatat ca imi amorteste toata gura, numai dintele cu pricina nu!!! Tot asa, o tanti f draguta, blonda si buna... Si trebuie sa imi fac analize, sa vad de ce nu isi face efectul anestezia... etc etc. Sunt cea mai nenorocita de pe aici... Dar imi pare bine ca am mers cu tata la cumparaturi azi... si am luat bunatati...:D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 12:49 pm

eu sunt fericita in cazul acesta : n-am probleme cu maselele! lucky me!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 2:31 pm

cel mai de kko este ca dupa ce am fost la dentist... ca orice om care asculta sfatul medicului, am fost sa mananc ;b... 2 bigburgeri si sa beau o bere... si nu vreau sa va spun prin ce chin am trecut ca imi era gura atat de amortita incat nu simteam daca mai am mancare in gura sau daca imi este plina gura cu bere :cry:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 2:54 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
De asemenea..vreau sa va spun ca eu si Decret am stabilit o intalnire cu 2 usere ale acestui forum. Sper ca ele sa accepte propunerea noastra ! Deocamdata..nu va spun despre cine este vorba....dar cred ca banuitzi ! :p

du-te ma in **** mea de pedofil!lasa ma fetele sa le vina macar ciclul si dupa aia,ma dupa aia!sau te-ai certat cu mirela?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Mie Aug 21, 2002 3:00 pm

ca am fost la cota "un 2 si 3 se 0"-sinaia
ca am discutat cu o FATA INTELIGENTA
ca am mancat clatite
ca am baut o silva
ca am urcat pe munte dupa vreo 4 luni de pauza
ca au inceput forumistii sa se intalneasca-asta e chiar misto
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 3:01 pm

am primit un telefon de la un vechi prieten din Olanda...nu ma asteptam ...nu mai vorbisem de vreo 2 ani...a fost dragutz din partea lui..

Jasmine
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma