Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 4:06 pm

Ceea ce a reusit sa ma incante azi cel mai mult... deocamdata... este urmatorul post:
Initial trimis de SOD

du-te ma in **** mea de pedofil!lasa ma fetele sa le vina macar ciclul si dupa aia,ma dupa aia!sau te-ai certat cu mirela?

:D:D:D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Aug 21, 2002 4:10 pm

"fumuri si aere" semnat kgula
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 4:12 pm

M-a amuzat SOD cu al lui post de pe pagina cealalta... P.S: Moshule, eu merg, sa stii! Si cred ca si cealalta fata... Numai sa zici cand... Asa... Imi pare bine ca am vorbit cu mama, care e plecata din Bucuresti cu surorile mele... Ca am mai aflat si eu cate ceva despre Jasmyna... Si cam atat pentru azi...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 4:21 pm

cred ca Sod e gelos pe moshu ca are succes la "carne proaspata"..is that so mister Sod?!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:26 pm

Ha,ha,ha......ce l-a facut Animalutza pe SOD ! Hi,hi,hi...ha,ha,ha !

(Animalutzo..vezi ca ti-am sters postul ala retard de pe scoala veche ! daca vrei sa postezi acolo..tre sa fie ceva frumos..nu doar ca te pupai cu copii prin WC-uri ! atata poate spune o olimpica la romana despre copilarie ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

hai sa lamurim

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 4:27 pm

1.jasmyna
cu aprovizionarea de"carne proaspata" ma ocup singurel.cand oi vrea "embrioni"sau euglene verzi va solicit.promit!
mamele voastre stiu ce faceti voi toata ziua pe net?aveti si webcam?faceti macar bani din asta?

2.postul cu pricina am dorit sa fie o gluma.dar se pare ca am deranjat.moshule,cer scuze in public,dar sa stii ca nu mai glumesc cu tine in viata mea daca esti asa morocanos.inca o data scuze.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 4:33 pm

Sigur ca am inteles ca era gluma, mai SOD! Dar pe mne m-a amuzat copios... Si cred ca si pe Jasmyna... nu? Dar asta nu insemna ca trebuie sa scrii punctul 1 al postului de mai sus, pt ca si ea glumea... Ma mir ca nu ti-ai dat seama...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 4:35 pm

moshule,ai dreptate...thanx :)
domnule Sod,doresc sa va informez ca parintii nostrii sunt constienti de ceea ce facem!! :p
just kiddin...lolz.. nu m-a deranjat gluma..stai linistit!!nici pe mine,nici pe mely si nici pe mosh!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 4:36 pm

deh,ce sa-i faci ,sunt mai prost de felul meu si nu mi-am dat seama.io inteleg doar glumele muncitoresti!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 4:39 pm

is everyone happy now?!

Jasmine
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 4:41 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Ha,ha,ha......ce l-a facut Animalutza pe SOD ! Hi,hi,hi...ha,ha,ha !

ba,da ce mi-a tras-o!sa-mi bag eu,ce bine te distrezi tu cu pustii astia!
pai hai ma,sa-ti zic eu cu cine te distrezi.cu decret care are 16 ani(sper sa nu fii si preot belgian!) si cu euglenele astea verzi de meluta si numaistiucum x.
bai moshule,te-ai luat degeaba de mine.sa-mi bag pula ma,ca m-ai suparat rau!si avertizez ca e ultima data cand mai stau sa-mi trag sireturile cu miniparasutele astea!daca vor sa vada ce e aia "carne proaspata" le recomand eu la niste domni.vorbesc serios!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:44 pm

Hai..lasa-ma ca rad de unul singur prin casa. M-ai distrat cu aia cu "eu inteleg numai glumele muncitoresti" !

Ma distrez si eu cu cine pot ! Ce ai ma cu ei...sunt doar niste copii ! Minte ai..sa dai in ei ?
Cu decret ce mai ai ?

Cu cine vrei sa ma distrez ? Cu rockerii...asa cum te distrezi tu ! Huaaaa

Hai pe scandal sa ne certam ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 4:45 pm

ce... gata? doar atat?

Moshule... ce zici... cumparam niste inghetzata la prima intalnire si mergem la gradinitza? am auzit ca acolo sunt prospaturi :)

(ce imi plac mie oamenii care se oftica ;b...)

PS: SOD... vezi ca eu sunt disperat dupa carne... indiferent de care ;n
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 4:48 pm

SOD, dar tu ce ai azi de te iei de copii, ma? Eu ce ti-am mai facut? Te-am lamurit! Ar trebui sa-mi fii recunoscator, nu sa ma faci "semiparasuta", ca asa nu rezolvi nimic. Daca ai ceva cu moshu, cearta-te cu el, dar nu te mai lua de altii!
Kayla

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 4:49 pm

cu asta am incheiat!nu am nimic cu decret,dar am vrut sa-ti arat cu cine te distrezi tu!mi-am cerut scuze in mod public.ce mai vrei?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:51 pm

Da..ieri am fost la restaurant cu decret,petrican si Aliosha ! Care e problema ?
Si azi cu Joao si Aliosha !

Si ? Ce au oamenii astia ! Ciuma ? Cum adica..ai vrut saimi aratzi cu cine ma distrez !

Si vineri ma duc in mall cu Emanuela ! Care e problema ? Vrei si tu sa vii ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 4:56 pm

Moshule, faci cinste?... ca poate ma bag si yo... numa asa, ca sa imi simti suflarea in ceafa :drool:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 5:00 pm

Nu vreau sa vii si tu ! Ca mie frica sa n-o combini tu pe Jasmyna ! Eu p'ormo ce fac ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:02 pm

cica... in greaca ii zice onanias... sau ceva asemanator :gay:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 5:08 pm

o iau de la capat

1.moshule,decat sa ma duc undeva cu lutzele astea ,prefer sa-l invit pe joao la o bere.

2.emanuela(sau emmanuelle),scuza-ma ,nu esti semiparasuta.esti parasuta cu norma intreaga.
FOUR OF A KIND
SOD

oao ...

Mesajde RooT » Mie Aug 21, 2002 5:09 pm

Vazandu-va pe voi (OM shi Sopra) cum va aberati incarcand baza de date cu junk (scuze .. posturi ...) am zis sa ma uit shi io la fani ... la jasmyna ... mama ... ce bucata ... scuze again .. ce fata dragutza ... la noi pe forum ... :) .... hmm ... cred ca ar trebui sa ma apuc shi io de postat ...
:cool:
RooT

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 5:12 pm

Da..sod..am inteles parerea ta despre lutze ! Dar ai mai zis ca vrei sa imi aratzi cu cine ma distrez !
Si ti-am enumerat oamenii alaturi de care m-am distrat ieri si azi :
Aliosha,Decret,Joao,Petrican (in ordine alfabetica)
E in neregula ceva cu ei ? La ce te-ai referit cand ai zis..ca vrei sa iji aratzi cu cine ma distrez ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:13 pm

mama frate... mor prost, cum ishi pune o gagica poza... cum iese iuresh.

Eu zic ca e bine sa facem un subiect cu un top al fetelor de pe fanclub si sa vedem care la care tanjeshte :D (poate e mai bine sa facem unul al baietilor... caci e posibil ca ei sa fie mai putini si mai neajutorati ;b)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 5:13 pm

Initial trimis de C8-D8
cica... in greaca ii zice onanias... sau ceva asemanator :gay:

pai ce crezi ca nu stie?de ce umbla cu (e)manuela?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:16 pm

Initial trimis de SOD

pai ce crezi ca nu stie?de ce umbla cu (e)[B]manuela
? [/B]

SOD, sa iti explic cum sta treaba. Moshu vrea sa umble cu Emanuela ca sa scape de Manuela ... intelegi? e ceva filozofie aici, dar nu intru in detalii ;n
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 5:19 pm

Nu atzi inteles nimic !
Decret m-a rugat aseara cu lacrimi in ochi..sa o invit si pe Manuela in Mall..ca vrea sa o cunoasca ! Pentru el o chem !
Eu ,de fapt...vreau sa ma intalnesc cu Jasmyna !

SOD....raspunde la ce te-am intrebat mai sus !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 5:20 pm

ba,sa stii ca ai dreptate.macar daca ar da drumul astia la legea cu fetele ca sa se rezolve si moshulica.
apropo,ai vazut ce brand are la mana dreapta?si nu e betiv!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 21, 2002 5:21 pm

Moshule... sa mor io daca mai dau mana cu tine de acum inainte :S
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 5:22 pm

De ce,fraierilor ? Ca eu o fac cu stanga ! Cu dreapta manuiesc mouseul..sa dau la JPG-uri ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

top ?

Mesajde RooT » Mie Aug 21, 2002 5:23 pm

Hehe ... faza cu topu se poate rezolva ... daca vin cateva fetitze .. sa zicem macar 5-6 acolo cu cate o galerie de poze .. macar 2-3 ... le facem shi top ... ce naiba ... sa se concureze oficial fetitzele ... ca la posturi s-a cam terminat concursu pt. moment ....
RooT

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma