Who's who?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde lulutza » Vin Iul 19, 2002 11:36 am

si daca nu citeste, se mai pune la socoteala?
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 11:22 pm

xkran....in afara de Sopra ..te-ai mai intalnit si cu altzi useri de pe fanclub ? daca DA..te rugam sa ne povestesti. ;d
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 8:57 am

bhuttule, ce vrei sa zici cu PS-ul ala, ca-mi sari inima din loc... Adica si tu imi recomanzi sa nu fac pasul? Se poate ca in realitate sa fie chiar mai Oribil decat este pe forum?! Nu voi sa cred una ca asta...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 9:19 am

Minte ai ma,sa te iei dupa bhuttu ? De ce nu citesti ce a zis Decret ? :p
Eee....ce mai ai de zis ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 9:25 am

L-am citit mah si pe decret, cu decretele lui. Da' poate ca vroiam sa-l fac pe bhuttu sa-si recunoasca greseala, te bagi tu rpd...
angus
Junior Member

Mesajde edd_alx » Dum Aug 04, 2002 6:27 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
AUleooooooo....am facut o mare nedreptate !
Am uitat sa-l pomenesc pe bhuttu !
Si pe el l-am cunoscut ...in 2 randuri ! Baiat de treaba !

Bah,chiar pe bhuttu sa-l uiti!!Eu sunt cam nou p-aci shi il stiu si eu doar pe bhuttu!E fratemiu(pe bune)!:))))
edd_alx

deci

Mesajde Joao » Dum Aug 04, 2002 6:33 pm

prin urmare si asadar,deoarece voi face o scurta vizita prin bucale sunt curios daca e cineva dornic de o bere in compania mea.
daca da sa zica aici,detaliile vor veni zilele astea!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Aug 05, 2002 2:05 am

Si ma bucur ca la acest thread, din partea mea, Zgubilici va avea un post dedicat numai si numai ei. Am reusit(in sfarsit) s-o intalnesc, chiar in Regie. Pacat ca intr-un context nu prea fericit pentru nici unul dintre noi.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 05, 2002 10:42 am

Joao...eu vreau sa te intalnesc. Cu ocazia asta itzi vei primi si premiul. Sper sa imi fac netul acasa,cat mai curand..si sa luam legatura pe YM.

Si sunt convins ca si SOD doreste sa te intalneasca ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

deedee

Mesajde Jasmine » Lun Aug 05, 2002 12:28 pm

eu am cunoscut-o pe deedee!!aveam drum prin Pitesti si i-am dat un tel!Ea a fost de acord sa ne intalnim si asa s-a intamplat!!Am stat de vorba o zi intreaga!e o fata superba si foarte inteligenta!e una dintre cele mai bune prietene ale mele!!ma bucur ca am cunoscut-o!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Re: deedee

Mesajde Mirela » Vin Aug 09, 2002 6:59 pm

am inteles ca o fo' Moshu la Foshcani...ia deapana tu asa frumos cum povestesti de obishei...cum a fost pe acolo? :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde baixinho© » Vin Aug 09, 2002 9:54 pm

Joao, eo, da nu la o bere ci la o cafea. Te "risti"? :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aliosha » Sâm Aug 10, 2002 11:45 am

Si cam cand ajungi in Bucuresti Joao ?
"Against modern football."
Aliosha

daca

Mesajde Joao » Sâm Aug 10, 2002 3:37 pm

daca pot sa dorm la unuldintre voi,saptamana viitoare,daca nu ,la urmaatorul transport pe care-l fac!

ma bucur ca e dornicas lumea sa ma cunoasca!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 14, 2002 9:05 am

Eu..o sa povestesc despre drumul la Focsani...cand o sa-mi mearga netul acasa. I'm not in the mood la sala de net.....sa povestesc despre asa ceva.
Si bineinteles...o sa povestesc pe turism..nu aici ! :p

Joao..pana la urma ce ai hotarat ? Mai vii sau nu la Bucuresti ?

Pana una alta sa va zic ca l-am cunoscut pe Angus. E baiat de treaba in realitate...nu ca pe forum..un bulangiu si un ticalos.
Oricum..cand l-am intalnit..i-m dat 2 capace dupa ceafa....asta asa....ca m-a cam luat in ras la inceput (pe forum).
Dar pormo..l-am cinstit cu o bere....adica i-am acordatpremiul pentru cel mai bun debutant ! :p Deci...oameni buni...premile astea chiar se dau ! :D
Deci.baiat de treaba si linistit..angus asta ! Plus ca stie o gramada de muzica veche !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 14, 2002 3:03 pm

bai moshule,lasa ba barbile,zi-ne mai bine de Mirela,ca asta vrem sa aflam!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

moshule

Mesajde Joao » Mie Aug 14, 2002 11:37 pm

vine sefu vineri,da yo tre sa raman aici,ca nu are cine face treba!
as veni saptamana viitoare,doar sa fie frig,ca nu ma risc pe canicula,ca sa ma intorc seara.
si da-mi nr tau de cel,sa vorbim o data de chestia asta!
Joao
Junior Member

Mesajde angus » Joi Aug 15, 2002 9:40 am

Ce faci mah Moshule, rasarishi? Cum se cheama filmul ala si unde ruleaza, ca vreau sa-l vad shi eu. Sau ai visatera?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 3:27 am

Domnule Angus.....despre ce film este vorba ? :D Oare am visat ca m-am intalnit cu matale ? Nu a fost aievea ? :D

Domnule Joao....luam legatura pe YM..cat de curand.

Domnule SOD....despre Mirela ? Ce sa povestesc despre Mirela ? Am spus eu ceva de Mirela ? Sau vazand ca am fost la Focsani ..v-atzi gandit dumneavoastra ca m-am vazut cu Mirela ?
De ce crede lumea lucrul asta ? Este o diversiune..bai ! Oamenii rai mi-au inscenat faptul ca m-am vazut cu Mirela ! Nu,nu...nu e adevarat ! De ce sa ma vad eu cu Mirela ? :D
Am fost la Focsani..pentru a intalni edilii acelui orash....nicidecum pentru a o vedeape Mirela ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Dum Aug 18, 2002 12:47 pm

am din ce in ce mai multa treaba.deci dorm noptile de la 10 seara.
dar imi pun cablu pana-n septembrie si vorbim atunci cat om vrea.
As veni miercuri la bucale. Raspunde-mi pana atunci!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 7:13 pm

Astazi am mai cunoscut un user de pe fanclub. Este vorba despre baixinho ,sau petrican..cum era cunoscut pana acum ceva vreme.

Imbracat intr-un impecabil tricou cu Renault si o impecabila sapca produsa de firma Kappa...purtand aceiasi inscriptzie ca si tricoul !
Ochelari de soare..stil Mafie !
Ce mi-a placut mie la baixo..ca este o fire vesela..desi nu consuma bauturi alcoolice. Stie o multime de povestiri,glume si bancuri. Nu mai spun ca este toba de sport !
Si mananca la fel de mult ca si mine ! Cred ca..chiar mai mult ! Asta il face foarte bun...in ochii mei !
Aliosha..are cateva completari la portretul lui petrican ! O sa le scrie el..cand va intra pe forum !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 20, 2002 7:24 pm

Moshule, iexista unii uameni in Romania, din diverse domenii, care nu accepta sa apara un interviu in zear pana nu-l "perie" iei. Preluand aceasta idee si reveniond la topic, nu crezi ca ar fi mai bine sa-mi trimit Aliosha un piem cu ce vrea sa scrie despre mine si abea dupa aceea sa-m dau io uochieiu? :p Si de unde stii ca sunt porc? Tu-l locu meu ai fi refuzat o ceorba de fasole? Si-asa vazusem acolo ca aea aveau si iahnie de fasole si dejam plouan gura cu galeata, da dupa cum ai sesizat, am apelat la patru mici mari garnisiti cu o garnitura.
PS (off-topic): Cre cai cazu sa scriu pe stilu meu, adica cum vedetz mai sus. Cine nuntzelege sam dea un piem. Cine nu ie de acord sa treasca la urmatoru post (Postu Mare sapropie, din cate stiu, da tre sa mai verific calendaru bisericesc). Sper sa num eau avertisment pentru halun care scriu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 7:30 pm

Da..ash fi refuat..ca nu mai pot manca nimic ! Sunt plin ! Nu uita ca eu am mancat 5 mici....ca mi-a dat si Aliosha unu !

Daca crezi ca parerea mea despre tine este gresita..nu ne ramane decat sa asteptam parerile lui Decret si a lui Aliosha .....sa vedem ei ce impresie si-or fi facut !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mie Aug 21, 2002 12:30 pm

'ga-mi-as picioarele

am rata mitingu de azi cu joao ... sa imi bag picioarele in ea de licenta!!!!
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 2:58 pm

cummmmmm? a venit joao in bukale si nu l-am vazut?inghiti-m-ar pamantul sa ma inghita de ticalos!cum dracu mai traiesc de acum incolo?bai zoso,da nici tu n-ai spus nimic.esti bulangiu!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 4:08 pm

Da..l-am cunoscut pe Joao. Am fost cu el la restaurant..am servit friptane,am baut beri. L-am dus chiar si la McDonald's..pentru ai inmana premiul pentru debutantul lunii...si anume o inghetata de caramel. A fost si Aliosha cu noi.
Baiat bun rau..Joao asta. Special am zis sa nu-l duc la nenea SOD....ca il stiu manios..si am zis sa nu mi-l bata pe saracu Joao.
Il astept si pe Joao pe acest thread..sa-si spuna parerea despre ce a vazut astazi in capitala.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 21, 2002 6:12 pm

Ma scuzati ca postez off-topic, da de ce anume nu m-ati anuntat ca vine SOD la Bucuresti?! Nu de alta, da chiar voiam sa-l cunosc.
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Mie Aug 21, 2002 6:14 pm

Initial trimis de baixinho
Ma scuzati ca postez off-topic, da de ce anume nu m-ati anuntat ca vine SOD la Bucuresti?! Nu de alta, da chiar voiam sa-l cunosc.

stimate domn,
cu tot respectul cuvenit ,dat fiind pozitia dumneavoastra sociala cat si varsta,faceti misto de mine?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Aug 21, 2002 6:15 pm

Initial trimis de SOD

stimate domn,
cu tot respectul cuvenit ,dat fiind pozitia dumneavoastra sociala cat si varsta,faceti misto de mine?

Scuze, era vorba de Joao.
ANTI

baixinho©

Mesajde RooT » Mie Aug 21, 2002 7:56 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
xkran....in afara de Sopra ..te-ai mai intalnit si cu altzi useri de pe fanclub ? daca DA..te rugam sa ne povestesti. ;d

klar ... numa ca din pacate is useri mult mai vechi ca tine .. shi nu-i cunoshti ... dragos, tzucu, wolf, loran_raul ... :lol: .... a ... shi m-am mai intalnit cu unu .... cu tine ... ;p
RooT

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma