Melodii de moment
Moderator: Shaki
eh, moda, moda...
Sunt multe melodii, dar ele trec pe langa noi si le uitam. Raman doar cele cu adevarat " de moment" !
Si sunt putine...
Si sunt putine...
-
deca - Junior Member
Ce credetzi voi ca asculta Oribilul Mosh in aceasta seara ploioasa de sambata ?
Pai :
Boyz 2 Men & Mariah Carey - One sweet day
Si urmeaza : Chris De burg - Missing you ( o melodie foarte speciala )
Pai :
Boyz 2 Men & Mariah Carey - One sweet day
Si urmeaza : Chris De burg - Missing you ( o melodie foarte speciala )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
O melodie care se cheama Let`s push things forward pe care tot o vad pe Atomic printre maldare de "hit-uri" autohtone shi care la inceput m-a inervat dar acum imi place...pacat ca nu stiu cum se cheama formatzia...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Incet incet se termina vara si odata cu ea sederea mea in Romania, banii si toate cele...
Nu stiu daca intamplator sau nu am ramas cu un singur Cd in player: Smashing Pumpkins - "Adore", un album pur si simplu superb.
Acum, "For Martha", o superpiesa.
Nu stiu daca intamplator sau nu am ramas cu un singur Cd in player: Smashing Pumpkins - "Adore", un album pur si simplu superb.
Acum, "For Martha", o superpiesa.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra - Sanela
Ce parere ai Mig-ule ? :p
Ce parere ai Mig-ule ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Gutza si Liviu Pustiu - 4 noptzi si 4 zile
Am auzit aceasta superba melodie la tarabele de la Metrou Titan !
<< 4 noptzi si 4 zile
Vreau sa le petrec cu tine
Sa-mi spui dupa 4 noptzi
C-ai mai mai vrea dar nu mai potzi ! >>
Am auzit aceasta superba melodie la tarabele de la Metrou Titan !
<< 4 noptzi si 4 zile
Vreau sa le petrec cu tine
Sa-mi spui dupa 4 noptzi
C-ai mai mai vrea dar nu mai potzi ! >>
-
The Cranberries-"Zombie"...because i feel like one.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
O sa radetzi de mine...dar melodia mea de moment este imnul lui FC National. L-am downlodat aseara.
Si acum il ascult..pentru a ma pregati pentru meci ! Mananc si eu de pranz..si ma pregatesc sa plec la stadion. Sper doar ca s-a sculat baixinho ,ca alaturi de el voi sustine echipa bancara. (de mentionat faptul ca baixinho e mai nebun ca mine si a stat toata noaptea la o sala de net ! )
Si acum il ascult..pentru a ma pregati pentru meci ! Mananc si eu de pranz..si ma pregatesc sa plec la stadion. Sper doar ca s-a sculat baixinho ,ca alaturi de el voi sustine echipa bancara. (de mentionat faptul ca baixinho e mai nebun ca mine si a stat toata noaptea la o sala de net ! )
-
operation ivy - smiling
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
good choice sod (dragula)
si tot de pe matrix soundtrack : rage against the machine - wake up

si tot de pe matrix soundtrack : rage against the machine - wake up
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
si io si io: dragula, beton in drum spre mare.
apropos de trupe, era un caca de film la TV unde unii isi vindea ufletu' ca sa fie cool. si unu' zice: acu e marfa se uita gagicile dupa mine si tata canta in nine inch nails
apropos de trupe, era un caca de film la TV unde unii isi vindea ufletu' ca sa fie cool. si unu' zice: acu e marfa se uita gagicile dupa mine si tata canta in nine inch nails

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Vad k e la moda soundtrack-u lu Matrix...de acolo imi place numa Rage shi Rock is Dead,singura melodia a lu M Manson care are cat de cat ceva ritm shi sense...
Anyway,Cardigans-Love fool k am auzit-o de dimineatza shi am adormit cu ea in gand...
Anyway,Cardigans-Love fool k am auzit-o de dimineatza shi am adormit cu ea in gand...

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104