Top personaje clasice din desene animate
102 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pai nu potzi pune personaje ca Beavis & Butt Head..alaturi de Pluto,Goofy,Scooby Doo si Donald Ratoiul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu e cinstit....si eu vreau premiu,pentru ca si eu stiam raspunsul la intrebarea Moshului...soar ca MIG-ul a fost ,mai rapid(sau a intrat mai des pe forum...)
preferatul meu...este Tweety,minunea de canar...mr.199%Attitude
de asemenea imi plce foarte mult si Porky Pig..purcelusul balbait pecare il face mereu Daffy.
si imi mai place...barza aia beata turta dintr-un episod cu Daffy si Porky,care ii aduce o pisica soarecelui,nu mai stiu ce unui vultur parca si un ratoi(ie Daffy) familiei de gorile.
preferatul meu...este Tweety,minunea de canar...mr.199%Attitude

de asemenea imi plce foarte mult si Porky Pig..purcelusul balbait pecare il face mereu Daffy.
si imi mai place...barza aia beata turta dintr-un episod cu Daffy si Porky,care ii aduce o pisica soarecelui,nu mai stiu ce unui vultur parca si un ratoi(ie Daffy) familiei de gorile.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
De ce ? De ce ? Pentru ca vorbesc urat si spun numai prostii. Copiii nu ar trebui sa se uite la asa ceva. Da-i incolo de golani....ca nu au ce cauta in galeria super vedetelor desenelor animate ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
- Rolf
- Junior Member
Mie-mi place de pantera roz, ca parca nu am vazut-o nominalizata mai sus, cu umorul ei sec...Si mai lipsesc din pomelnic ciocanitoarea Woody, care mi-a incantat copilaria, duminici de duminici la ora 13:00, striga mama pe geam Wooody, si toti copii se scuturau de tarana si plecau sa caste gura la televizor. Si dragalasul de pinguin Chilly Willy. In alta ordine de idei, Asterix si Obelix sunt iar niste personaje de referinta. Si parca imi scapa ceva...ca nu prea m-am mai uitat de mult la asa ceva, din pacate.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Alt personaj preferat e si Pantera Roz, si cu asta am inceput sa adun de pe kazaa. Din pacate cu Sylvester gasesc greu.
A, Aliosha, am aflat cum ii zice la cocosu ala alb: Foghorn Leghorn! Am luat deja vreo 3 filme, mai am in coada 5-6, deci are ceva filmografie baiatu'!
A, Aliosha, am aflat cum ii zice la cocosu ala alb: Foghorn Leghorn! Am luat deja vreo 3 filme, mai am in coada 5-6, deci are ceva filmografie baiatu'!

Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Pai si mie imi place de Pantera Roz ! Am scris cu multa vreme in urma despre ea,pe celalt subiect de desene aminate....care este pe undeva pe pagina 2 ,la cinema.
Este o anarhista si o non-conventionala !
Este o anarhista si o non-conventionala !

-
Nu stiu de ce avem. Primul subiectl-am deschis eu. Pormo Aliosha a zis sa-l faca pe asta cu personaje.
Aici vorbim despre personaje..iar pe celalat..despre faze si alte chestii. Asa cred ! Vizitatzi-l si pe celalalt !
Aici vorbim despre personaje..iar pe celalat..despre faze si alte chestii. Asa cred ! Vizitatzi-l si pe celalalt !
-
Printre cele mai frumoase dese ne animate din toate timpurile ...cu sigurantza se afla Dick Dasterley & Muttley in their flying machines .
Credeti-ma ca desi am 23 de ani rad cu lacrimi de fiecare data cand ii vad. Asa am facut si aseara....si d'asta m-am gandit sa le dedic un post.
Personajele sunt pur si simplu delicioase.
Dick Dasterley care mereu este urmarit de ghinioane. Atzi observat ce haine caterinca are ? E un clasic !
Muttley este mereu in cautarea medaliilor. Cateodata mai si viseaza. Dar cel mai simpatic este atunci cand aparatele zburatoare se dezmembreaza..si totzi cad la pamant..doar Muttley isi pune in valoare coada..si zboara. Incredibil cum da din coada...si zboara. In acele momente Dick Dasterley tipa dupa el sa il salveze...iar Muttley ii cere medalii .
Klunk . Doamne..cum poate vorbi omu asta. Zici ca e R2D2...din Star Wars. Mai caterincos inca. El este mecanicul de avioane..care aduce mereu noi inventzii...care niciodata nu merg.
Zilly . Numai el poate sa traduca ce zice Klunk. E cam fricos....de fiecare data cand e ceva periculos isi baga capul in corp.
Cei patru enumeratzi de mine mai sus reprezinta The Vulture Squad. Totzi au casti de pilotzi..d'alea de anii 40.
Dar sa nu uitam un personaj foarte important ! Stop The Pigeon ! Porumbelul zburator dupa care fug ei..si care transporta mesaje pentru adversarii lor. Mereu ii pacaleste pe cei din Vulture Squad. Si pe deasupra mai are si o trompeta din care suna.
The General . Omul care nu apare. Doar ii stim vocea de la telefon,adica un bolborosit. Il suna mereu pe Dick Dasterley. Iar acesta se arata de fiecare data mirat : "Aaaaa....it's you general ! " ...de parca l-ar mai suna si altcineva !
Incredibile desene....si incredibile personaje !
Daca le iubitzi.... facetzi click aici !
Sa povesteasca altcineva de personajele din Wacky Races ! :p
Credeti-ma ca desi am 23 de ani rad cu lacrimi de fiecare data cand ii vad. Asa am facut si aseara....si d'asta m-am gandit sa le dedic un post.
Personajele sunt pur si simplu delicioase.
Dick Dasterley care mereu este urmarit de ghinioane. Atzi observat ce haine caterinca are ? E un clasic !

Muttley este mereu in cautarea medaliilor. Cateodata mai si viseaza. Dar cel mai simpatic este atunci cand aparatele zburatoare se dezmembreaza..si totzi cad la pamant..doar Muttley isi pune in valoare coada..si zboara. Incredibil cum da din coada...si zboara. In acele momente Dick Dasterley tipa dupa el sa il salveze...iar Muttley ii cere medalii .
Klunk . Doamne..cum poate vorbi omu asta. Zici ca e R2D2...din Star Wars. Mai caterincos inca. El este mecanicul de avioane..care aduce mereu noi inventzii...care niciodata nu merg.
Zilly . Numai el poate sa traduca ce zice Klunk. E cam fricos....de fiecare data cand e ceva periculos isi baga capul in corp.
Cei patru enumeratzi de mine mai sus reprezinta The Vulture Squad. Totzi au casti de pilotzi..d'alea de anii 40.
Dar sa nu uitam un personaj foarte important ! Stop The Pigeon ! Porumbelul zburator dupa care fug ei..si care transporta mesaje pentru adversarii lor. Mereu ii pacaleste pe cei din Vulture Squad. Si pe deasupra mai are si o trompeta din care suna.
The General . Omul care nu apare. Doar ii stim vocea de la telefon,adica un bolborosit. Il suna mereu pe Dick Dasterley. Iar acesta se arata de fiecare data mirat : "Aaaaa....it's you general ! " ...de parca l-ar mai suna si altcineva !

Incredibile desene....si incredibile personaje !
Daca le iubitzi.... facetzi click aici !
Sa povesteasca altcineva de personajele din Wacky Races ! :p
-
Un personaj chiar ca clasic din desene animate, de care nimeni n-a zis nimic, este Mihaela. Chiar nimeni nu se uita la "O mie si una de seri", pe vremile de trista amintire, inainte de telejurnal? Ca eu si acum imi mai aduc aminte melodia. Erati prea mici, sau erati deja dizidenti?!
Inca un personaj tot de pe atunci era Calimero. Un pui mititel cu o gauace de ou in cap. Despre el nu-mi aduc aminte foarte bine. Mai traieste?
Si iar un desen animat care la timpul respectiv ma pironea in fata tv-ului episod de episod, a fost Heidi, pe care il urmaream cu sufletul la gura.
Inca un personaj tot de pe atunci era Calimero. Un pui mititel cu o gauace de ou in cap. Despre el nu-mi aduc aminte foarte bine. Mai traieste?
Si iar un desen animat care la timpul respectiv ma pironea in fata tv-ului episod de episod, a fost Heidi, pe care il urmaream cu sufletul la gura.
- angus
- Junior Member
Anguse...tu ramai un mare nostalgic al comunismului ! Mereu ne aduci aminte de vremurile trecute ! Iubestit totul de atunci : muzica,salamul cu soia..pana si pe Mihaela.
Si eu ma uitam . Este creatzia lui Nell Cobar. Iar eu spre deosebire de tine...cumparam si revista care a aparut dupa '89.
Ce sa zic ? Imi placea....dar nu e cine stie ce ! Ma uitam de nevoie..neavand alta alternativa !
Dar in acele vremuri..preferam televiziunea bulgara pentru desene cu al lor "leganestetzo" ! :p
Acolo desene adevarate..in special cele cu lupul rusesc !
Dick Dusterly & Muttley rulez ! Sper ca mi-atzi citit postul de mai sus,dedicat lor !
Si eu ma uitam . Este creatzia lui Nell Cobar. Iar eu spre deosebire de tine...cumparam si revista care a aparut dupa '89.
Ce sa zic ? Imi placea....dar nu e cine stie ce ! Ma uitam de nevoie..neavand alta alternativa !
Dar in acele vremuri..preferam televiziunea bulgara pentru desene cu al lor "leganestetzo" ! :p
Acolo desene adevarate..in special cele cu lupul rusesc !
Dick Dusterly & Muttley rulez ! Sper ca mi-atzi citit postul de mai sus,dedicat lor !

-
Draga mah moshule, l-am citit pe postul tau si-ti intzeleg frustrarea, dar ce sa fac daca habar n-am cine's aia? Eu mai cu d-astea, de pe vremea tineretii mele. Si nici la bulgari nu ma uitam, caci inca de pe atunci dovedeam nationalism. Si nu mai sari ca ars, ca Mihaela nu e comunista. Si nici muzica veche. Poate doar salamul cu soia, despre care niciodata never nu am pomenit. Asa ca nu mai minti poporul cu monitorul, ca cine stie, poate te crede lumea.
din motive personale l-am votat pe tweety, uitai sa va zic.
din motive personale l-am votat pe tweety, uitai sa va zic.
- angus
- Junior Member
Draga domnule Angus..desenele de care am pomenit eu s-au lansat in anul 1969 ! Deci...sunt ceva clasic..si pe deasupra sunt si bune !
Cu toate batranetzile matale...sunt sigur ca nu ai prins data lansarii pe ecran a celor din Vulture Squad !
Cu toate batranetzile matale...sunt sigur ca nu ai prins data lansarii pe ecran a celor din Vulture Squad !
-
-
neatza - Mesaje: 5820
-
Initial trimis de Aliosha
Nu, vb serios.
Cow and Chicken: pilotul facut in 95, prima serie in 97.
etc...
cunosc istoria. io ma refeream la valoare. din punctul meu de vedere, astea sunt nishte clasice. dar daca ie sa vorbim despre clasic in sensul de timp, atunci unde ie Betty Boop? Droopy? A. Flea? Freakazoid? Animaniacs?
-
Initial trimis de neatza
dar daca ie sa vorbim despre clasic in sensul de timp, atunci unde ie Betty Boop? Droopy? A. Flea? Freakazoid? Animaniacs?
Pai un poll are maxim 20 de optiuni, si deaia a 20-a e "Altul, numiti-l voi".
Cow and Chicken sau Dexter or avea valoare (mie nu-mi plac absolut deloc insa nu sunt atat de "ingust" incat sa le consider nule) insa dupa mine si-ar castiga statutul de "clasice" atunci cand peste vreo 10-20 ani (sa zicem) vor fi la fel de populare ca acum.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
102 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4