Vita de Vie - parerea voastra - o discutie pentru fani si ne-fani

Forumul asociat fanclubului Vita de Vie

10. LUCRURI LA CARE ESTI COMFUZA

Mesajde K-gula » Joi Mai 16, 2002 5:22 pm

Initial trimis de iuliana

Daca spui si LA CARE FORMATII, esti mai elocvent... Bineinteles ca "gloata" nu are sa dea 300.000 pe un bilet...

ma refeream la cei IEFTINI, la V.d.V in speta, ca asta era topicul, doar ca ne-am ratacit atacandu-ne unii pe altii...

esti foarte obraznica.

1. confunzi VV cu VDV
2. incerci sa ne demonstrezi ca esti superficiala (am vazut asta. poti sa te opresti. am ras destul)
3. la concertele rock exista isterie. cred ca nu ai vazut ce scrantite si scrandtiti sunt fani anumitor trupe de dance.
4. cine sunt IEFTINI?
5. ce inseamna a fi ieftin?
6. ce tarif au VDV si ce tarif au HI-Q?
7. la care dintre aceste trupe publicul plateste bilet oricat de scump ar fi.
8. nu ne mai lua cu treburi de genu ca acolo la tine este viata grea. uni dintre noi crde ca se plimba pe langa tine si din intamplare poate s-au intalnit pe strada cu tine si pot spune ca MINTI.
9. NU STI CINE ESTI.
10. NU STI PE CE LUME TRAIESTI.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde bhuttu » Joi Mai 16, 2002 5:35 pm

Daca spui si LA CARE FORMATII, esti mai elocvent...

Sa fie... a fost un VDV in Backstage si a mai fost un Antract/Taxi/VamaVeche/Iris in Constanta, acu' vreo 2 ani. Asta doar ca sa-ti fac un hatar. Din restul postului tau nu prea am inteles nimic.

PS: si un sfat prietenesc si bine intentionat(aici trebuie sa ma crezi pe cuvant): l-ai suparat pe K-gula; sa nu mai faci niciodata asa ceva!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: 10. LUCRURI LA CARE ESTI COMFUZA

Mesajde iuliana » Joi Mai 16, 2002 5:48 pm

[quote]Initial trimis de K-gula
[B]

esti foarte obraznica.

1. confunzi VV cu VDV
2. incerci sa ne demonstrezi ca esti superficiala (am vazut asta. poti sa te opresti. am ras destul)
3. la concertele rock exista isterie. cred ca nu ai vazut ce scrantite si scrandtiti sunt fani anumitor trupe de dance.
4. cine sunt IEFTINI?
5. ce inseamna a fi ieftin?
6. ce tarif au VDV si ce tarif au HI-Q?
7. la care dintre aceste trupe publicul plateste bilet oricat de scump ar fi.
8. nu ne mai lua cu treburi de genu ca acolo la tine este viata grea. uni dintre noi crde ca se plimba pe langa tine si din intamplare poate s-au intalnit pe strada cu tine si pot spune ca MINTI.
9. NU STI CINE ESTI.
10. NU STI PE CE LUME TRAIESTI.

Stii, tu chiar nu stii sa contrazici fara sa insulti... cred ca tensiunea ta este destul de marita acum si ar fi de datoria mea sa te ignor inainte de a ma simti vinovata ca ai fi facut un atac cerebral din cauza mea (Paleologu a patit asa dupa ce si-a dat seama ca Tuca e mai valoros ca el desi, ca si tine, tot tipa "vezi cartile mele, vezi parul meu alb" - tu spui "vezi ce destept sunt si ce departe scuip" ... acelasi lucru)

Mi-am recitit mesajele si in nici unul nu am gasit scris de mine ca AICI VIATA E GREA -- nici nu este !

dar cu ultimele doua intrebari m-ai facut knock-down --- ai putea deveni mare cugetator sau maestru la vreo adunatura care mediteaza intrebandu-se cine sunt si in ce lumi au mai calatorit :B

Multumesc mult ! M-ai inveselit ! (dar gramatica ta e jalnica...)
"E mai frumos sa fii fraier pentru ca altii te cred asa
Decat sa vezi totul urat in jur din cauza ca te crezi superior"
(cineva...)
iuliana
Junior Member

Mesajde iuliana » Joi Mai 16, 2002 5:59 pm

Initial trimis de bhuttu

Sa fie... a fost un VDV in Backstage si a mai fost un Antract/Taxi/VamaVeche/Iris in Constanta, acu' vreo 2 ani. Asta doar ca sa-ti fac un hatar. Din restul postului tau nu prea am inteles nimic.

SI NU A FOST SCUMP BILETUL la Antract/Taxi/VamaVeche/ ??? ca astia chiar CANTA si FAC SPECTACOL ADEVARAT...

PS: si un sfat prietenesc si bine intentionat(aici trebuie sa ma crezi pe cuvant): l-ai suparat pe K-gula; sa nu mai faci niciodata asa ceva!

SI, daca l-am suparat pe cagula, are sa vina cu masca sa ma sperie ? :P

I-am spus deja ca am sa il ignor de acuma ca sa nu faca vreun atac cerebral (desi eu cred ca el se enerveaza si singur, are nevoie doar de cineva la care sa tipe ) :-Z
(cineva...)
iuliana
Junior Member

Re: Re: 10. LUCRURI LA CARE ESTI COMFUZA

Mesajde K-gula » Joi Mai 16, 2002 7:23 pm

Initial trimis de K-gula
[B]

Stii, tu chiar nu stii sa contrazici fara sa insulti... cred ca tensiunea ta este destul de marita acum si ar fi de datoria mea sa te ignor inainte de a ma simti vinovata ca ai fi facut un atac cerebral din cauza mea (Paleologu a patit asa dupa ce si-a dat seama ca Tuca e mai valoros ca el desi, ca si tine, tot tipa "vezi cartile mele, vezi parul meu alb" - tu spui "vezi ce destept sunt si ce departe scuip" ... acelasi lucru)

Mi-am recitit mesajele si in nici unul nu am gasit scris de mine ca AICI VIATA E GREA -- nici nu este !

dar cu ultimele doua intrebari m-ai facut knock-down --- ai putea deveni mare cugetator sau maestru la vreo adunatura care mediteaza intrebandu-se cine sunt si in ce lumi au mai calatorit :B

Multumesc mult ! M-ai inveselit ! (dar gramatica ta e jalnica...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

esti la fel ca la plecare. nu te-ai schimbat absolut deloc. cand ai plecat ramasese sa nu ne ciondanim cand ne vom revedea. oricum imi pare bine sa te vad, fiindca imi era foarte dor de tine. de ochii tai atat de cristalini ce ascund acel ascuns de nepatruns si nespus de dulce venin. :j imi era dor sa-ti simt rasuflarea. apropo. ai inceput sa te speli pe dinti asa cum te-am invatat? iti mai aduci aminte cum te jucai cu PAULA. :N vad ca inca iti mai place. eu sunt foarte rabdator cu tine si astept inca sa revi cu picioarele pe pamant. :A esti linistea mea, lumina inimii mele, floarea mea, curpapir-ul meu. in doua cuvine:
ESTI PARANOIA. :cow:

P.S.: in veci voi pleca, capul in fata ta (ti-a revenit fata de la ultima aplecare). sunt umilul tau servitor. in veci vei fi servita pe la spate. este cineva doritor sa mi se alature? este pt. posta!

in mesajele anteriora nu te-am jignit deloc. acum, da. fa diferenta inainte de a comenta. mai citeste-ti mesajele si ai sa vezi unde te pierzi si te adancesti in prostie. nu am declarat niciodata ca sunt tare la gramatica. nu conteaza cum scri. oare ce tranzmiti?

K-gula.
K-gula

iuliana,iuliana,vezi ca te joci cu focu'

Mesajde SOD » Joi Mai 16, 2002 8:22 pm

e prima data cand vad un k-gula care jigneste!si eu am fost la un pas sa te balacaresc rau de tot!eu il stiu pe k-gula ca pe un om cerebral,care gandeste si dupa aceea scuipa.
in loc sa vii cu idei noi,ca vorba aia,traiesti intr-o tara puternic dezvoltata,in loc sa ne impartasesti din experientele tale traite pe meleag american(vis-a-vis de activitatea ta concertistica) tu ce faci?vii si dai cu bata in balta,vrei sa vorbim de subiecte care au fost deja discutate si rasdiscutate(ti-ai fi putut da seama de acest aspect daca studiai tot fanclubul) si culmea,te iei in clont cu un om care face muzica,respectiv k-gula.
si daca ai fi studiat tot fanclubu ti-ai fi dat seama ca nu se pune mare accent pe gramatica.
concluzii:
1.daca tii mortis sa fii o docta si o erudita,posteaza la literatura.
2.daca vrei sa-ti faci prieteni sau cunostinte noi,posteaza lucruri inteligente si usor lizibile(marul discordiei pana la urma).
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: iuliana,iuliana,vezi ca te joci cu focu'

Mesajde iuliana » Joi Mai 16, 2002 9:54 pm

si m-am fript ;P

si imi pare rau ca am avut dreptate in primul mesaj

si ii cer scuze lui cagula ca l-am enervat asa de tare -- dar poate ii foloseste in creativitatea lui (desi mi se pare cam pervers omuletul -- sa faca ATATEA pe net ? virtual ???)

si... mai vedeti voi ce vreti sa adaugati ca sa va simtiti flatati ca ati reusit sa scoateti ascunsele epitete...

si promit sa nu mai citesc mesajele voastre - sau ce or fi...

dar m-am distrat bine... :o
(cineva...)
iuliana
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 17, 2002 6:05 am

Daca spui si LA CARE FORMATII, esti mai elocvent... Bineinteles ca "gloata" nu are sa dea 300.000 pe un bilet...

ma refeream la cei IEFTINI, la V.d.V in speta, ca asta era topicul, doar ca ne-am ratacit atacandu-ne unii pe altii...

Nu stiu exact la ce te referi cand spui cei ieftini, dar daca te referi la public, nici nu iti dai seama ce mare idiotenie ai putut sa scoti, inchide repede gura poate nu te-a mai auzit nimeni! Oamenii care au capacitatea sa inteleaga muzica asta sunt mai bogati decat ala care are vila cu patru etaje si cinci masini decapotabile in curte.
Si stii de ce sunt bogati? Pentru ca au ochii deschisi, ei VAD, nu au idei preconcepute si mintea imbibata cu tot felul de muzici stupide si penibile! Decat melodii imbecile despre cat de mult te iubesc/te doresc/cu versuri aiurea te stresez mai bine sa-ti tremura urechile cand auzi o chitara, sa asculti intr-adevar muzica si sa incerci sa o intelegi!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: Vita De Vie

Mesajde Judge_Aris » Sâm Mai 25, 2002 4:13 pm

Am tot urmarit discutiile din "out', aveti dreptate in cea mai mare parte --- desi 'se intampla' ca, uneori, sa simti nevoia sa asculti si ALTCEVA decat MUZICA ADEVARATA si ascult HI-Q (huiduieli, stiu...), CA$$A LOCO, DESPERADO... de astia "de doi lei' care reusesc sa imi descreteasca fruntea dupa o zi grea...

DAR eu cred ca a r fi bine sa aveti opinii PROPRII, inca nu ati realizat ca asta de la vita-de-vie e doar un instigator ieftin ??? ce, "nu am chef azi" are versuri foarte inteligente ? sau videoclipul ALA unde o "gagica" canta si se aude voce masculina este ceva ORIGINAL ??

Concertele lor au o prestatie asa de calitativa ??? ca fac isterii de tot felul inseamna ca sunt originali ? NU ! Sunt doar megalomani...

:) auzi..... ia vezi de cratitele tale tzatzico'....intai invata sa vorbesti, dupa care documenteaza-te si pe urma ai voie sa vorbesti.
Concertele nu pot avea o prestatie.....nici buna nici rea...ca e sub 50.....poate vorbesti despre cei care le sustin....oricum ar fi esti o penala!!! Am inteles ca iti este cam fricutza sa mergi pe la concerte rock....intradevar este o problema mare care trenuie rezolvata: STAI ACASA!!!!! am urmarit discutia pe care ai avut-o cu SOD si din cate imi dau seama esti foarte obraznica....
ma rog....fiecare interventie a ta starneste critici.........eu unul te ignor.....
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Mai 28, 2002 4:52 pm

iuliana,draga!hai sa-ti spun si io cam ce impresie mi-ai lasat:

tu asculti manele si de identifici in versul lui vijelie "dusmanii imi poarta pica dar n-au VALOAREA mea".depinde ce intelegi prin valoare .daca as avea valoarea ta,m-as cam impusca.

eu la concertele rock ma duc singur mereu.si n-am patit nimic.si nu stau nici langa gardieni.ca nu-i suport.:P

un om destept spunea ceva de genu asta:

IA UN PISTOL SI TRAGE-TI UN GLONTE IN CAP FA-TI O GAURA SI-AI SA VEZI LUMEA INTR-O ALTA AURA!

:D ;) :p
bravo baixule!
marian jan

Mesajde nila_p » Vin Iul 12, 2002 4:10 pm

eu nu stiu de ce ascultati voi muzica asta zgomotoasa si de ce va place de astiaa cu cercei si plete...diavoli goi....cand va puteti delecta cu un 3se,animal x si alta muzica de calitate........
nila_p
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 8:59 am

Oh! Mais je sais: tu es le petite boeuf care se invarte pe forumul asta de doua zile, lasand in urma lui un sir de mesaje stupide si penibile. DOua lucruri am sa-ti spun:
1. In mod normal pentru un astfel de mesaj conform "regulamentului" ar trebui sa primesti ban sub pretextul ca cine nu e fan nu intra, ai noroc ca eu nu sustin deloc acest "regulament"...
2. Cum indraznesti sa vii aici sa faci asemenea afirmatii cand e clar ca tu habar nu ai cine Vita de Vie. Daca tu vezi doar o muzica zgomotoasa, ar trebui sa incerci sa deschizi mai larg ochii poate o sa intelegi ceva. Nu cerceii fac muzica, animalele tale se cred capabili de asta, ce la ei e o scuza?
3SE si Animal X vor face muzica de calitate cand se va schimba componenta, stilul...tot! Acum sunt "doua mere, doua pere, am ramas iar singur si trist" niste versuri goale, niste beat-uri imprumutate...
Ce ti se pare mai interesant: un om cu parul lung dar care iti poate povesti de la A la Z cum se realizeaza o piesa in adevaratul sens al cuvantului sau un gres chel, imbracat dupa ultima moda (na...ca asa da bine) care danseaza?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde nila_p » Mar Iul 16, 2002 4:46 pm

Initial trimis de Zgubilici
Oh! Mais je sais: tu es le petite boeuf care se invarte pe forumul asta de doua zile, lasand in urma lui un sir de mesaje stupide si penibile. DOua lucruri am sa-ti spun:
1. In mod normal pentru un astfel de mesaj conform "regulamentului" ar trebui sa primesti ban sub pretextul ca cine nu e fan nu intra, ai noroc ca eu nu sustin deloc acest "regulament"...
2. Cum indraznesti sa vii aici sa faci asemenea afirmatii cand e clar ca tu habar nu ai cine Vita de Vie. Daca tu vezi doar o muzica zgomotoasa, ar trebui sa incerci sa deschizi mai larg ochii poate o sa intelegi ceva. Nu cerceii fac muzica, animalele tale se cred capabili de asta, ce la ei e o scuza?
3SE si Animal X vor face muzica de calitate cand se va schimba componenta, stilul...tot! Acum sunt "doua mere, doua pere, am ramas iar singur si trist" niste versuri goale, niste beat-uri imprumutate...
Ce ti se pare mai interesant: un om cu parul lung dar care iti poate povesti de la A la Z cum se realizeaza o piesa in adevaratul sens al cuvantului sau un gres chel, imbracat dupa ultima moda (na...ca asa da bine) care danseaza?

cum poti sa imi spui mie cand tu ai injurat atat pe andre,3se si alte forumuri dance?eeeee,ai grija!

vita de vie?nu stiu eu cine e?
adrian despot-voce,sorin danescu-clape+voce,pupe(sorin tanase)-tobe,mircea preda-chitara bass,cezar ionescu-chitara.
albume:rahova,fenomental,exxtra.............

pletele alea de oameni nespalati,cum sare despot pe scena in concerte...uhhh.....

si ce,n-am voie sa am si io putine mesaje date pe fanclub.ro,ce tu ai intrat direct cu 100 mesaje?
nila_p
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Iul 16, 2002 8:26 pm

bai cap patrat, vorbeste cu ala care ii zice Sopra Tutti ca iti da un ban in fata daca te vede pe alte forumuri, oricum, nu conteaza, politica s-a schimbat, iada iada iada....

vita de vie. e clar ca nu stii cine e. sa dai copy/paste de pe un site e extrem de simplu, dar e cam penibil cand gresesti numele chitaristului pe care din intamplare il cheama popescu, nu ionescu, nici petrescu.

si iar dai pe langa poarta, cu pletele, ca la vdv nu mai e nici o pleata, cat despre nespalati, ti-ai spalat tu prea mult creierii cu "alta muzica de calitate".
cum sare despot pe scena? cum vrea!
cum danseaza 3rei sud est? cum a invatat la sala.
natural vs. artificial, ce preferi?

de mesajele tale nu ma intereseaza, poti sa scrii si o mie, dar nu veni aici sa ataci pe cineva pretinzand ca ai cea mai minuscula idee despre cine vorbesti.
da' hai ca-mi place, vreau sa rad, de esti tu asa mare cunoscator, ce mai stii despre formatia asta? cate videoclipuri a avut? cate duete? cate kilograme de imaginatie si mai ales cate turnee anti-drog? ROG SERIOZITATE SI RASPUNS RAPID. :hehe:
Zgubilici
Junior Member

Mesajde nila_p » Mie Iul 17, 2002 6:28 pm

pei...vita de vie : videoclipuri : basu si cu toba mare,iamma,vino la mine,am auzit ca voiau sa faca si la muzica e-n strada(iarta-ma ca nu am pus ghilimele la titlurile melodiilor,mi-e lene).despre ccolaborari,sa zic de pe ultimul album?bine:k-gula,ganja,suie paparude,parazitii.pe celelalte albume nu-mi amintesc.au cantat prin bucuresti anu asta;sa zic cateva:end zone,backstage,festivalul berii,web club,au cantat la bilea lac,am auzit ca prin iarna a fost un concert la brasov........ma rog.

apreciez dansul organizat,regizat,artificial,ca al celor de la 3se,animal x......sa ai si tu ce vedea pe scena.

am vazut ca si k-gula scoate un material nou,cu strigaturi,hardcore,cum ii ziceti voi.pei numai lucruri diavolesti,frate.avea numai fani din'aia cu cercei si paru' verde,tricouri cu korn(disperati oameni).prefer un mesaj de dragoste,o piesa gen andre - la intalnire si plus 2 - dau la pompa.

ps : n-am dat copy\paste,dar am gresit pur si simplu intamplator numele.
nila_p
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Iul 18, 2002 12:48 pm

Initial trimis de nila_p

am vazut ca si k-gula scoate un material nou,cu strigaturi,hardcore,cum ii ziceti voi.pei numai lucruri diavolesti,frate.avea numai fani din'aia cu cercei si paru' verde,tricouri cu korn(disperati oameni).prefer un mesaj de dragoste,o piesa gen andre - la intalnire si plus 2 - dau la pompa.

ps : n-am dat copy\paste,dar am gresit pur si simplu intamplator numele.

eu ce pot spune. doar ca ai auzit si vazut prost. ce fel de album voi scoate? voi scoate un nou album? esti cumva paranoica? te doare rau atunci cand faci pe proasta? te doare si mai tare atunci cand cineva iti spune verde in fata ca esti plecata cu pluta? iti place sa te dai in spectacol de dragul de a arata lumii intregi cat de multe sti tu despre VDV? cat de mult te-a durut faptul ca am intrat pe alte forumuri si am spus un adevar? cat de mult sti sa faci diferenta intre diavol si Dumnezeu? ce inseamna lucruri diavolesti pt. tine? oare melodia 10 porunci este tot atat de draceasca precum spui tu despre acest curent muzical? oare sti ca te-ai nascut? oare iti dai seama ca te-ai nascut moarta? oare sti sa faci diferenta intre muzica si basini? iti dai seama ce te faci de kkt pe fiecare post cel arunci asa in voia intamplari aici? ai oare raspunsuri la toate aceste intrebari? crezi oare ca te-ai gadit bine inainte de a raspunde la intrebarea anteriaora? stiai ca acei fani cu parul verde si cercei in cur de de care spuneai sunt exact tiparul tau de pusti teribilisti ce nu au nimic in cap decat sa copieze si ce considera ca o piesa gen imbecilitatea aia de a da la pompa li se pare o mega melodie? stiai ca deja ai disparut din peisaj?

in tupeu esti mai neagra decat noaptea, dar fata in fata cu noi te vad mai alba decat varul.

P.S.: o alta postita, proasta, prostita de prostitutia muzicala. Zgibi! nu-i mai raspunde. este de ajuns. eu am ras copios la ce am citit.

ADIO pustoaico :cow:

K-gula. :sal:
K-gula

Mesajde marian jan » Joi Iul 18, 2002 7:35 pm

hai ca vad ca a luat amploare ceea ce am facut din plictiseala.eu sunt nila_p(citit invers e p_alin).a fost o gluma.sper ca nu v-ati suparat.zgubi,daca pe tine te-a distrat,m-a distrat si pe mine.sper sa nu te superi.
k-gula,stii ca ti-am spus parerea mea despre ceea ce faci tu.a fost asa,ceva facut la betie si daca am vazut ca zgubi a raspuns.......oricum,sa nu ma uiti cu casetele alea :p
fan din'ala de-al tau cu tricou cu korn eeram io :))

bafta!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Zgubilici » Joi Iul 18, 2002 10:36 pm

Pai bine ma, astea-s glume?
Ce caraghios. hai sa facem pe prostii...
Chiar incepusem sa intru la banuieli, ca toate alea care le-ai zis tu nu le stie orice fan 3rei Sud Est.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Iul 19, 2002 9:46 am

:) bravo bai aline. oricum ai vazut ca m-am enervat mai mult pt. faptul ca acea fictiva nila_p sa luat de ideea de rocker si ..........

sa nu se mai repete ;)

K-gula.
K-gula

Vita de vie

Mesajde Un om » Lun Iul 22, 2002 3:07 pm

Vita de vie e o formatie care habar n-are sa cante live.
Dar in rest suna destul de bine.
Nu am respectat o cerinta: nu am adus si argumente. ma dati afara?
Un om

Re: Vita de vie

Mesajde AxL » Lun Iul 22, 2002 8:22 pm

Initial trimis de Un om
Vita de vie e o formatie care habar n-are sa cante live.
Dar in rest suna destul de bine.
Nu am respectat o cerinta: nu am adus si argumente. ma dati afara?

ca sa-ti raspund elegant... iti spun ca esti un mare prost...
pai daca nici Vita de Vie "habar n-are sa cante live"... atunci cred ca n-are habar nimeni in tara asta. da-ti foc !
p.s. chestia e ca suna mai bine live decat in studio dupa parerea mea.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Iul 22, 2002 8:23 pm

nu,dar ar fi bine sa iti pui la contributie creierasul tau cel mic si sa dai niste argumente.ca altfel s-ar putea sa te arzi de unul singur.vita de vie are cea mai buna prestatie live din romania.asa ca asculta tu hi-q si acm pana o sa mori si nu o sa stii ce e aia muzica!tu ce crezi ca suna bine live in romania ?prostu draq!

a-pro-pos,ar trebui sa iti schimbi numele in Un prost
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Iul 23, 2002 9:26 am

daca voi erati putin mai deschisi la minte ca ala nu-l bagati in seama,aia a vrut,sa injure si sa fie injurat...calmati-va!!!!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Iul 23, 2002 9:55 am

pentru ca e o discutie pt fani si NEFANI.si dam explicatii.daca o sa avem cui.cei care nu raspund sunt pe andre,3se si animal x.cei care nu raspund au creierul prea incins ca sa gandeasca.
bravo baixule!
marian jan

Maaaaaaamaaaaa

Mesajde Ilinca_ » Mar Aug 20, 2002 11:48 pm

MAi fratilor, nu stiu daca ma credeti da' eu de niste ore tot citesc prelunga voastra conversatie. Believe it or not am cam ajuns la concluzia ca sunteti niste oameni interesati de muuuulte pe langa VDV, (daca ati ajuns la discutii care sa-i includa pe Adrian piticu' normal, Animal Stix si 3NV). AAAa;a ... ati reusit sa ma enervati si cu chestia aia : "pustimea nu asculta rock!", total fals, eu ascult rock.
Si cu toate astea eu am intrat pe aici din cauza temei (VDV) asa ca o sa-mi zic si eu parerea despre ei: sunt fffffffff. misto; si merita tot respectul pt. ca nu fac playback. In concert eu i-am vazut doar vara asta la Callatis si au fost forte faini, au reusit sa trezeasca din somn 90% din spectatori.
In concluzie Vita-de-vie Canta rock:rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz:, canta live si canta bine!!!!!!!
;w (asta-s io)
Ilinca_
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Aug 21, 2002 3:13 pm

asa,e.de multe ori cei care sunt in minoritate se supun majoritatii.nu ai ce face.si mama imi spune cateodata de "astia din generatie cu mine" cate ceva.mereu ii spun sa nu ma mai compare cu ei.personal nu ii suport pe cei din generatie cu mine(normal,exista exceptii).s-au nascut intr-o perioada dificila si am crescut in prostie si ipocrizie.la prima manea au tresarit cei slabi si in cacat au ramas.tot respectul pentru cei tineri care nu asculta dejectii.
bravo baixule!
marian jan

oau... mi-a fost citit mesajul!

Mesajde Ilinca_ » Joi Aug 22, 2002 5:15 pm

Ai dreptate, e putin complicat sa fii tot timpul de alta parere fata de cei din jur. Cand toti vorbesc super incantati de o manea sau de nu stiu ce trupa dance si tu esti total pe dinafara, e cam ciudat. Da' decat sa te supui majoritatii, mai bine ramai cu parerile tale si nu iei in seama toti looserii. Desi unii te privesc ca si cum ai fii nu stiu cat de ciudat.
Asa si acum sa ma plang putin. Mie de destul de putin timp mi-a dat in cap sa imi iau albumele VDV si ma tot stresez ca nu gasesc, da' daca as gasi n-am sa-mi iau decat un album (momentan). Intrebare: pe care sa il cumpar, care-i cel mai misto?
AAAaaaa... mesaj pt Popalin... De ce ti-as da o semnatura pt. legalizarea marijuanei?
Vita-de-vie rocks :rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz:
asta-s io ;w
:bye:
Ilinca_
Junior Member

Re: oau... mi-a fost citit mesajul!

Mesajde AxL » Vin Aug 23, 2002 1:31 am

Initial trimis de Ilinca_m
Asa si acum sa ma plang putin. Mie de destul de putin timp mi-a dat in cap sa imi iau albumele VDV si ma tot stresez ca nu gasesc, da' daca as gasi n-am sa-mi iau decat un album (momentan). Intrebare: pe care sa il cumpar, care-i cel mai misto?
Vita-de-vie rocks :rulz: :rulz: :rulz: :rulz: :rulz:
asta-s io ;w
:bye:

cel mai misto album este... concertul de 9 ani de pro fm din backstage :lol: pe care il am si eu prin bunavointa lui Zgubilici. multam again :)
chestia e ca fiecare album are farmecul lui si deci trebuie sa le ai pe toate. totusi parerea mea este ca cel mai reusit este "Fenomental"-ul. DAR, ma repet... trebuie sa le ai pe toate !!!
P.S. vezi ca la http://www.fratzia.net dai la "V" acolo :) si sunt 3 melodii din concertul aniversar Pro FM din backstage, si anume - liber, cad si ce conteaza.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 23, 2002 10:16 am

cel mai tare album e fenomental,dupa parerea mea.
de ce sa semnezi pt marijuana? :) ca sa nu ne mai ascundem cand tragem un joint -care e de-ajuns\merge ca uns\atunci cand viata-ti intoarce spatele\'ti ia fratele-.ca e mai putin periculoasa decat o ampicilina sau antibioticele in general,sau combinatia ampicilina+alcool.si de mai multe alea......

AxL, sa tii si tu de concertu ala,ca o sa ti-l cer si io in curand,chiar daca am fost si io in backstage
bravo baixule!
marian jan

Re: Re: oau... mi-a fost citit mesajul!

Mesajde Zgubilici » Vin Aug 23, 2002 7:51 pm

Initial trimis de AxL

P.S. vezi ca la http://www.fratzia.net dai la "V" acolo :) si sunt 3 melodii din concertul aniversar Pro FM din backstage, si anume - liber, cad si ce conteaza.

Like what? Cum au ajuns piesele acolo. Le-ai pus tu?
Zgubilici
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vita de Vie