C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Aci suntem, da nu te bagam in seama, am vorbit cu ass, killer si restu (care rest?) si am zis: ai sa facem misto de SOD
sa-l lasam sa vorbeasca singur.
si vaz ca a tinut. acu' ca intre noi baietzii... te-ai suparat?
sa-l lasam sa vorbeasca singur.
si vaz ca a tinut. acu' ca intre noi baietzii... te-ai suparat?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dom'le ce pot zice, o sa-mi lipsesti, imi placea sa fac mishto de domnia voastra, mai p'aici, mai prin turnee...
noi (adica domniile mele) au inchis aseara firma si azi o deschid, treaba multa, o sa ne auzim mult mai incolo (depinde cat de rapida is la muncile de negrishor)
in rest va salut pe toti, viatza va fi mai urata fara ass, omul "buna dimineatza" dar vom supravietui, au mai fost si altii...
apropos de asta, repede si brusc fiinca am vrut a spune apa trece pietrele raman, mi-am amintit o poezie zisa de pittis:
"Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran
Caci piatra, orisicat de tare,
Se macina, si trece stand
(acu urmeaza vers inexact, memoria ma-sii)
Iar peste crunta-i macinare
Doar apele raman curgand"
Sa aveti o zi magnifica, in special SOD care pregateste concertul de diseara vdv, ne vedem acolo.
noi (adica domniile mele) au inchis aseara firma si azi o deschid, treaba multa, o sa ne auzim mult mai incolo (depinde cat de rapida is la muncile de negrishor)
in rest va salut pe toti, viatza va fi mai urata fara ass, omul "buna dimineatza" dar vom supravietui, au mai fost si altii...
apropos de asta, repede si brusc fiinca am vrut a spune apa trece pietrele raman, mi-am amintit o poezie zisa de pittis:
"Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran
Caci piatra, orisicat de tare,
Se macina, si trece stand
(acu urmeaza vers inexact, memoria ma-sii)
Iar peste crunta-i macinare
Doar apele raman curgand"
Sa aveti o zi magnifica, in special SOD care pregateste concertul de diseara vdv, ne vedem acolo.
- gaga
oh tu, serafica prezenta nemangaiat de inutila prin mishtourile patetice cu pretentii de vorbe de duh, nu fii trista ! ma voi intoarce, mai rau, mai negru in ceru' gurii si o sa regreti ca mi-ai dus dorul.
Orikum, in perioada scurta de relash pe care o voi incepe de maine, voi mai da pe aici, macar pentru a va prezenta monstrii pe care ii voi captura pe Dunare (cica : sac, sac, domnu' SOD) si pentru a va descrie evolutia barcii mele, de la o gramada de lemne si pana la super spargatorul de gheata ce se va naste.
SOD: spor la treaba cu concertili si ce mai faci tu pe acolo! poate iti rupi un uichend sa vad daca esti chiar asa tare in ciocan cu pescuitu'.
K-gula, K-gula: sa-tz traiaca pajistile verzi si uscate, iarba in general, lu' Irina da-i un logoff ca prea e login, bafta in concerte, traiasca duhu' lu' Iancu.
Darchule : tia, nu-tz zic nik ca esti urat. (t-astept pe ym)
Restu' lumii : PA!
Orikum, in perioada scurta de relash pe care o voi incepe de maine, voi mai da pe aici, macar pentru a va prezenta monstrii pe care ii voi captura pe Dunare (cica : sac, sac, domnu' SOD) si pentru a va descrie evolutia barcii mele, de la o gramada de lemne si pana la super spargatorul de gheata ce se va naste.
SOD: spor la treaba cu concertili si ce mai faci tu pe acolo! poate iti rupi un uichend sa vad daca esti chiar asa tare in ciocan cu pescuitu'.
K-gula, K-gula: sa-tz traiaca pajistile verzi si uscate, iarba in general, lu' Irina da-i un logoff ca prea e login, bafta in concerte, traiasca duhu' lu' Iancu.
Darchule : tia, nu-tz zic nik ca esti urat. (t-astept pe ym)
Restu' lumii : PA!
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
noapte buna, oameni buni!
ce sa fac?ma agit de unul singur ca un coi intr-o caldare!acu' mi-a mai aparut o duda.cica trebuie sa fac contract cu jandarmeria romana pentru concertele in aer liber si trebuie sa-i platesc.la un calcul sumar aflu ca mai bine aduceam o trupa din afara.
xxl,pentru ca esti un bulangiu si ma enervezi cu partida ta de pescuit,stiind foarte bine ca eu nu pot veni,iti urez un sincer si calduros bafta,succes si noroc la peste!
oricum,sa ai un concediu placut!
danone si k-gula,ne vedem deseara?
killer-ule,fii atent ca am vazut pe tv o prezentare la angel of darkness si au aparut pe oarece siteuri nivele intregi din joc.faci niste sapaturi?
ce sa fac?ma agit de unul singur ca un coi intr-o caldare!acu' mi-a mai aparut o duda.cica trebuie sa fac contract cu jandarmeria romana pentru concertele in aer liber si trebuie sa-i platesc.la un calcul sumar aflu ca mai bine aduceam o trupa din afara.
xxl,pentru ca esti un bulangiu si ma enervezi cu partida ta de pescuit,stiind foarte bine ca eu nu pot veni,iti urez un sincer si calduros bafta,succes si noroc la peste!
oricum,sa ai un concediu placut!
danone si k-gula,ne vedem deseara?
killer-ule,fii atent ca am vazut pe tv o prezentare la angel of darkness si au aparut pe oarece siteuri nivele intregi din joc.faci niste sapaturi?
-
SOD - Mesaje: 6035
bre,nea anguse,pai daca ai sa ai temerile astea mereu nu am facut nimic.ce draq bre,crezi ca-ti facem ceva?eu mai am cam 3 saptamani pana ma transform si incep sa hartanesc oamenii,xxl si dkk pleaca (cica la peste!;M ),iar dana si k-gula sunt pe pajiste la pascut "iarba".asa ca nu ai de ce te teme.
-
bre, nea SOD, spui drept ca de tine mi-e cel mai frica, ca vorbeshti urat si mi-ai zis odata ca te enervez ingrozitor, ceea ce eu m-am speriat sincer. Ce mai face neaga?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cam tarziu, dar sper sa nu va se supere nimeni ca am intrat atat de tarziu. cum se spune la ora asta? buna dupamiaza?oricum salutare.
SOD. ramane cum am spus. daca scap devreme de la munca, sigur voi ajunge.
in rest. munca, munca si iar munca. hai sa am noroc, cu lopata banii sa ii intorc.
K-gula.
SOD. ramane cum am spus. daca scap devreme de la munca, sigur voi ajunge.
in rest. munca, munca si iar munca. hai sa am noroc, cu lopata banii sa ii intorc.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Cica Neatza
Am treaba
Sod mancatzias guritza ce mishto's cd-urile ;D. Btw, cu Angel of Darkness te rezolv cand vin de la peste ca acum nu am timp nici sa ma cac.
Dana am auzit ca pozezi in Hustler :j. Aaaaa, nu e vb de tine ?!
Mai vii shi maine la serv?! Mai vb pe ym.
As xxl vb pe ym.
Ceilaltzi sa traitzi. :o (continuare o shtitzi)
Daca nu ne mai vedem/vorbim ... toate cele bune shi sa fitzi sanatoshi pana ma intorc :j shi atat.

Am treaba

Sod mancatzias guritza ce mishto's cd-urile ;D. Btw, cu Angel of Darkness te rezolv cand vin de la peste ca acum nu am timp nici sa ma cac.
Dana am auzit ca pozezi in Hustler :j. Aaaaa, nu e vb de tine ?!

Mai vii shi maine la serv?! Mai vb pe ym.
As xxl vb pe ym.
Ceilaltzi sa traitzi. :o (continuare o shtitzi)
Daca nu ne mai vedem/vorbim ... toate cele bune shi sa fitzi sanatoshi pana ma intorc :j shi atat.
-
Game Over - Junior Member
fira-ti ai dracului de bulanjii!atata ati scris ma pana acum?ce dracului faceti toata ziua ma?stati si beti la cafele si va faceti ca munciti!rusine sa va fie?asa vreti sa prospere tara asta?
-
Bah io abia terminai treaba, o sa plec in curand...
darkule, acu ai vazut aia pe hi-q? io am ras cu floricica de am lesinat
SI NU, DANA NU VINE MAINE LA MUNCA!
SOD, nu injura tata, chiar am muncit. Diseara sper din toata inima sa pot veni, daca nu se iveste ceva neprevazut. Oricum, aliosha vine ;D
bine ass, io-s restul lumii? nesimtzitule... satz urez si io: FIR DESTINS
hai uichend placud, conced placut, etc...
darkule, acu ai vazut aia pe hi-q? io am ras cu floricica de am lesinat

SI NU, DANA NU VINE MAINE LA MUNCA!
SOD, nu injura tata, chiar am muncit. Diseara sper din toata inima sa pot veni, daca nu se iveste ceva neprevazut. Oricum, aliosha vine ;D
bine ass, io-s restul lumii? nesimtzitule... satz urez si io: FIR DESTINS
hai uichend placud, conced placut, etc...
- gaga
cum va spuneam ... de maine sunt in concediu.
dar acum, la orele 23,23 inca sunt la munca. de muncit, nu muncesc eo ce-i drept, ci mai am putzin si termin de tras cel de-al 18-lea cd. mai facem ordine in acte, mai stergem urme de infractiuni, alea, alea ....
K-gula, la fel de maniac ca mine, te salut. Ce zici facem un chat pe la 4,30 ?
poate termin pana atunci ...
dar acum, la orele 23,23 inca sunt la munca. de muncit, nu muncesc eo ce-i drept, ci mai am putzin si termin de tras cel de-al 18-lea cd. mai facem ordine in acte, mai stergem urme de infractiuni, alea, alea ....
K-gula, la fel de maniac ca mine, te salut. Ce zici facem un chat pe la 4,30 ?

poate termin pana atunci ...
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
hai lasa Sod ca nu esti singur. sunt si eu aici pe metereze. cum am mai multa treaba iti dai seama ca nu pot sta prea mult pe net si din acest motiv am uitat sa intru pt. a saluta multimea. sorry.
sa imi trag chilotii daca am ajuns mai devreme de 4 acasa si la 9 a trebuit sa fiu la studio. imi bag laba in baba daca mai vin seara la bauta cand a doua zi tre sa fiu pe metereze.
K-gula.
sa imi trag chilotii daca am ajuns mai devreme de 4 acasa si la 9 a trebuit sa fiu la studio. imi bag laba in baba daca mai vin seara la bauta cand a doua zi tre sa fiu pe metereze.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951