Dedicated to GAINA[PENALA]

ce-a fost pe Muzici o data

Dedicated to GAINA[PENALA]

Mesajde FrozeN » Joi Oct 11, 2001 1:56 pm

Am zis eu ca fac gat pe tema topicului cu versuri macabre si ma tin de cuvant.
Domnu GAINA[PENALA] efectiv venit cu pluta pentru ca dumnealui are impresia ca versurile se fac la comanda, mai pe scurt...la kilogram. A zis el la un moment dat ceva in genul ,,bagati si voi niste sange pe acolo".
De parca bietul om face poezia ca pe ciorba. O vinde la plic. Vrea clientul gust de pui de gaina, producatorul de ciorba face asa.

Domnul GAINA[PENALA] este de fapt mult prea complex pentru noi. Pentru cei ce au citit in graba posturile sale de pe topicul respectiv, vi le voi rastalmaci eu pe data.

Salut. Sunt si eu un copil singur care vrea sa fie bagat in seama. Daca nu vreti sa vorbiti cu mine macar loviti-ma ,
scuipati-ma, urinati-ma, schingiuiti-ma...fac orice mi se cere pentru asta...merg cu vaca la pascut, sparg geamuri cu capul, inghit scrum...taci mama ca ma culc mai incolo, mai stau si eu un pic la calculator ....fac ce vreti voi, duc gunoiul, ranesc balegarul...mama ti-am mai zis sa ma lasi in pace...sa mor de nu fac orice, inghit porumb, tatate si paie...mama nu scoate firul din prizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
FrozeN
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 11, 2001 2:02 pm

Frozenu' lu mama, cred ca esti cam dur. Tipu-i din Horezu si probabil ca pe-acolo nu sunt prea multi cu rock'u sau calculatoare prea performante (btw si tu iti arati fata cam rar pe-aici).

Mie mi-a priit topicul cu versuri fiindca mi-am varsat creatiile pe-acolo. Si nu am de gand sa ma opresc. Daca vrei sa scuipi pe cineva pe-aici pe forum ia-te de cineva de talia ta (intelectual vorbind). De exemplu de manelesux care poate revine printre noi si-ti face kuru arsice (eu stiu c-am patit-o).

Lasa gainushe, fa tu topicuri (daca n-ai ajuns pilaf mancat din castroane de Horezu) ca daca nu-s bune le stergio, n-avea grija.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Bunicu » Joi Oct 11, 2001 9:32 pm

Vad ca frozen este cam
complexat .. simte nevoia sa isi bata joc de alti
utilizatori ai forumurilor ... chestiunea cu dedicatul
unui thread pentru unii useri m-a facut sa dau acest
reply . Ca exemplu va dau linkul urmator(de la alt
forum pe care activez mai des decat pe asta) :
http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?threadid=43717

Acolo frozen isi bate joc din nou . Lumea nu prea ii
da dreptate si ca urmare vad ca isi incearca norocul
aici . Citatul cu "copilul singur..." cred ca i se
aplica lui - se observa ca il obsedeaza - "copy/paste" din forumul celalalt ...
:rolleyes:

frozen,invata ce-i ala respect .. sau oricum ,viata o sa te invete ,stai linistit ...

m-am razgandit, hai sa vedem ce zice frozen(copywright Vali)
Bunicu

Mesajde Vizitator » Joi Oct 11, 2001 10:29 pm

pai hai sa vedem...

noi il cunoastem personal pe toarsu frozen si nu ne plangem

deci, ori postati mesaje in scopul acestui forum, ori puteti pleca
Vizitator

Mesajde alina » Joi Oct 11, 2001 10:56 pm

las domn'le omu sa respire
chestia aia cu 'impress me' era doar o fig de stil
nu e corect sa ne luam uni de alti
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 2:23 am

Ce ma 'nerveaza oamenii sucitzi ..

Pai bey frozen , ai zis pe threadu cu intalnirea forumistilor de pe GM ca nu mai vii , da ai venit ... si uite asa strici planurile omului ...
aveai sansa sa asculti ultimul ipi animal ics ,deh ...asta e , ghinion,shit happenz :D

oricum,qestia asta sta sus: frozen,invata ce-i ala respect .. sau oricum ,viata o sa te invete ,stai linistit ... :rolleyes:
Guppy

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 8:08 am

He he... guppy, ai aparut pe la noi? Sunt o mare admiratoare a formului de acvaristica (in sensul ca-l citesc) si sunt super pozele alea cu acvarii (in special alea din Franta)

Dar sa nu deviem. Avem o problema:

1. Se pare ca Frozen e urmarit (ce-ai facut frate?)
2. Se pare ca si-a cautat-o (el a deschis topicul asta)
3. E bine sa se mai si injure lumea pe-aici daca nu se intrece masura
4. Promit solemn ca daca se va ajunge la discutii gen "barfe on line" voi sterge acest subiect. Daca vreti sa va certati incercati sa aveti argumente. Ca de injurat ca la usa cortului injura tot tziganu'.

p.s. am citit ce ai postat, hehe... ti-o cauti... merci de link. Hai ca vorbim diseara Frozen. :D
gaga

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 10:13 am

Initial trimis de DANA
He he... guppy, ai aparut pe la noi? Sunt o mare admiratoare a formului de acvaristica (in sensul ca-l citesc) si sunt super pozele alea cu acvarii (in special alea din Franta)

He he Dana , si eu sunt un mare admirator al tau :p (in sensul ca esti o bestiala , l-ai umilit pe mr Vali cu numarul de posturi si te tii bine acolo pe locul 1 :D ).

Despre injuraturi & stuff - si eu pot zbura oricand threadul dar nu asta e solutia ... fiecare se comporta cum il taie capul :rolleyes:
Poate unii n-au trecut prin destule greutati in viata ca sa-si dea seama ca injuriile astea kkcioase sunt o pierdere de timp ,nimic mai mult.

Eu n-am cu cine sa ma cert. Mi se rupe de ce zic altii despre mine - ai dreptate , de aruncat cu rahat poate oricine ...
Guppy

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 10:28 am

He he Dana , si eu sunt un mare admirator al tau :p (in sensul ca esti o bestiala , l-ai umilit pe mr Vali cu numarul de posturi si te tii bine acolo pe locul 1 :D ).

Multam de aprecieri guppy, am postat si eu la tine sa nu zici ca-s asa... Iar pe vali nu l-am umilit eu, se umileste singur LOL

Despre injuraturi & stuff - si eu pot zbura oricand threadul dar nu asta e solutia ... fiecare se comporta cum il taie capul Poate unii n-au trecut prin destule greutati in viata ca sa-si dea seama ca injuriile astea kkcioase sunt o pierdere de timp ,nimic mai mult.

Nu e legat de experiente, ma refer la injuraturi. Cateodata sunt bune. Mie imi place sa citesc ce scriu kicku si m-sux si frozen ca ma rad

Eu n-am cu cine sa ma cert. Mi se rupe de ce zic altii despre mine - ai dreptate , de aruncat cu rahat poate oricine

Daca vrei sa te certi cu Frozen esti invitatul meu (si-asa vreau sa-l imbat deseara da e cam greu).
gaga

Mesajde Guppy » Vin Oct 12, 2001 10:40 am

Initial trimis de DANA

[b]Daca vrei sa te certi cu Frozen esti invitatul meu (si-asa vreau sa-l imbat deseara da e cam greu).
[/B]

Eu nu ma cert cu nimeni. Mi-e indiferent. Asa ca se poate certa in continuare cu peretii :p

PS Bun venit la noi ,Dana ; wow , prima fata , sa-i vezi p'astia acu ce sar cu raspunsuri :D .
Guppy

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 10:45 am

PS Bun venit la noi ,Dana ; wow , prima fata , sa-i vezi p'astia acu ce sar cu raspunsuri :D

pe naiba, nu prea ma pricep. Dar am avut pesti de cand ma stiu (si ma stiu de mult, crede-ma). Unii au trait mai mult, altii mai putin... Soarta dom'le. Hai sa nu deviez de la subiect ca-mi sterge vali mesajul. (vali lasa-l aici ca nu mai fac)

p.s. guppy, daca ai altceva de spus care nu-i legat de nici un subiect posteaza pe Total Anarchy ca acolo e voie.
gaga

Mesajde FrozeN » Vin Oct 12, 2001 2:23 pm

mda...inculpatul FrozeN recunoaste ca dat copy paste la o mare parte din textul primului post de aici. Dar...pana mea...am dat copy paste de la un post care imi apartinea...asta e....

Si pentru Guppy : Morunule, te-am asteptat sa vii la intalnirea forumistilor CG, dar n-ai aparut. Oricum eram convins ca o sa faci asta.
Nu te intereseaza cand cineva isi bate joc de tine. De fapt una la mana te prinzi cam greu, si a doua treaba e ca esti prea redus ca sa dai o replica pe masura.

Si te vad acum pe tine domnu' guppy, stand in fata monitorului, muscandu-ti unghiile, stand intr-o pozitie indiscreta, cu picioarele desfacute pe tastatura , scrasnind din dinti si zicand ,,the revenge will be mine".

Acuzatul
FrozeN
Junior Member

Mesajde curly » Vin Oct 12, 2001 10:28 pm

in principiu,frozen are dreptate dar daca ne gandim ca se cearta cu unul care a pierdut un concert fiindca s-a dus cu o zi mai tarziu parca nu ne mai incanta(alina!,tu le tii minte pe toate:gaina e ala,nu?sa nu ma fac de ras bagandu-ma ca musca in lapte)......dar oricum,frozene eu raman fanul tau,ca am eu o sensibilitate pentru astia care cad greu la bautura
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde alina » Vin Oct 12, 2001 10:53 pm

da el e curly si tu stai bine cu mem vad

frozen ai dovedit ca esti man nu credeam ca o sa apari asa repede pe aici ,bravo tie ,
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Guppy » Sâm Oct 13, 2001 1:43 pm

Initial trimis de FrozeN
De fapt una la mana te prinzi cam greu, si a doua treaba e ca esti prea redus ca sa dai o replica pe masura.
Si te vad acum pe tine domnu' guppy, stand in fata monitorului, muscandu-ti unghiile, stand intr-o pozitie indiscreta, cu picioarele desfacute pe tastatura , scrasnind din dinti si zicand ,,the revenge will be mine".Acuzatul

the revenge will not be mine .. eu iau forumurile ca pe o distractie intr-o pauza la munca,etc .. nu am de demonstrat nimic nimanui ; demonstratiile se fac in real life si se masoara altfel ...
Guppy

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 7:17 am

Razboiul e mai vechi si daca vreti putem organiza o ontalnire live mai ales daca se desfasoara undeva la etaj (merci kickass). Si daca frozen nu mai aduca casete cu depeche mode (LOL). P-orma gaina (principalul motiv al acestui subiect) se pare ca a disparut vremelnic (munca grea ouatul la Horezu).
gaga

Mesajde FrozeN » Lun Oct 15, 2001 2:16 pm

Guppy, ahh...ce replica de om superior mi-ai dat...
Ignorance...oh...how flatering....

Si in real life ai putea oare sa-mi demonstrezi mai multe decat o faci pe forumuri? Eu sincer cred ca asa ceva iti este imposibil. In cazul tau nu are cum sa fie altfel.

Si...fanilor mei pentru alcoolul pe care-l beau....va multumesc :p
FrozeN
Junior Member

ce rost are

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 5:14 pm

gata, ca doar n-o sa ne certam acum aiurea

frozen, ce rost are???

daca te enerveaza atat de mult, tell me si rezolv eu, simplu si delicat

"nu trebuie sa ii doresti moartea dusmanului, trebuie sa il faci sa si-o doreasca singur"
Vizitator

sorry vali, o mentiune...

Mesajde gaga » Mar Oct 16, 2001 7:40 am

Frozen mi-a spus ca ar vrea sa se intalneasca cu (mama ce-am dat-o) cu Guppy, in prezenta noastra bineinteles. Adica mai pe romaneste sa iesim la o bere. Daca Guppy este interesat de oferta de pace (sau poate ca nu, cine stie?) a lui Frozen pe care il stim cu totii ca pe un baiat bun, sa ne dea de stire pe subiectul lipit (cel cu total anarchy) sau pe un mesaj personal. K, eu mi-am facut datoria.

p.s. vali, frumoasa semnatura, de unde e din putzul gandirii?
gaga

Înapoi la De pe muzica