(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde zuza » Vin Aug 23, 2002 6:44 am

Ca sa nu fiu oftopic din nou pe cat timp petreceti in fata calc am sa-i raspund aici lui Jaded.
R u kidding me? Ur life is perfect! Daca as avea si eu internet nonstop in rom as fi peste fericita. Dar cum nu o sa am o sa stau sa invat pt examen;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

What's on my mind now

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 9:58 am

Nu inteleg de ce a trebuit tata sa ma scoale asa de dimineata...in mijlocul unui vis asa dragut... Si mama cu surorile mele se intorc azi din Bacau... si trebuie sa stau sa le intampin... Si cam atat pentru acum.
Kayla

Mesajde SOD » Vin Aug 23, 2002 5:18 pm

de 500 de mii i-as lua moshului oribil numai curve de toate genurile,ca sa-l vaz odata fericit si dezvirginat,iar de 500 de mii l-as duce apoi pe mosh la toti doctorii ca sa-l scap de bolile pe care o sa le ia de la curve.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 5:20 pm

SOD...tu uitzi ca eu nu ma duc la curve ! Curvele sunt marea ta placere ! Asa ca....cumparatzi tzie cate poftesti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Aug 23, 2002 5:24 pm

ba fraiere,la banii astia nu te duci tu la ele,vin ele la tine.nici n-o sa-ti dai seama ca sunt curve!
daca adopti aceasta atitudine ostila,ai sa mori virgin!
si cand ma gandesc ca vroiam sa cheltuiesc 1 mil de parai pe tine!nerecunoscatorule!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 5:52 pm

M-am saturat ! :cry:
Sunt acuzat public...ca sunt virgin,pedofil si ca am putza mica ! Ce sa fac ca sa va conving ca nu e adevarat ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:15 pm

Nu mai fii suparat, ma, moshule! Ce D-zeu... tu te iei dupa ei? ;) Daca tu stii ca nu e adevarat, de ce te mai necajesti?:D
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 7:20 pm

Pai ma necajesc ca nu sunt sigur ce e adevarat si ce e fals ! Stau si eu in dubiu... ! :p

Cand ne intalnim ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:21 pm

Pai daca nu esti sigur inseamna ca au si ei ceva dreptate...:D :p
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 7:24 pm

Probabil ca adevarul este undeva la mijloc ! :p
Sau dupa cum spuneau romanii...."in vino veritas" ....adica in vin se afla adevarul !
Corect ?

Maine ma duc la meci...sa sustin echipa favorita ! Nu venitzi si voi cu mine ? Hai..ca va iau semintze...sa nu va plictisitzi in timpul meciului ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:29 pm

Daca vine Andra, vin si eu. Ti-am zis in pm de ce nu pot merge fara ea. :D Sper numai sa nu ne plictisim.:)
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 7:35 pm

Esti copil ? Cum sa te plictisesti daca mananci semintze ?

Andra....vii la meci ? ..sa cantzi alaturi de mine...si sa incurajezi Nationalul !
da si tu un telefon..ca ti-am dat pe PM numarul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:38 pm

Pai... eu nu prea stiu sa mananc seminte... asta e problema... Andra, te rog eu sa mergi, da? Pls! Vreau si eu sa imi zica moshu care e mai frumoasa... :D Pls!
Kayla

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:40 pm

Aoleu! Am uitat! Andrei i s-a terminat cartela de telefon, iar pe deasupra, zicea ca i s-a blocat calculatorul astazi... Sper ca nu mai sunt probleme... Si eu n-am numarul ei de acasa...
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 7:44 pm

Auleo ! Cate probleme !

Bai ..mai Emanuela..tie itzi luam semintze d'alea decojite ! D'alea unguresti ! Le stii ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Aug 23, 2002 7:48 pm

Nu le stiu... Da las ca mananc si de alalalte....:D
Kayla

hahahaha-moshu a ajuns de kterinca

Mesajde Joao » Vin Aug 23, 2002 9:45 pm

vezi bvah moshule daca nu ai ascultat de loverul cu break si de geambasul batran venit din departari vestice!

ai ajuns de caterinca la sod si utze!
te astept pe la mine dupa restante sa rezolvam problema asta a ta!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 9:48 pm

OK ! Vin ! Dar cum ma rezolvi ? Ma tragi de putza...sa se lungeasca ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Aug 23, 2002 9:56 pm

ok..gata ..imi merge calculatorul .. yuppy...imi pare rau ca nu ne-am intalnit azi..am avut atatea pe cap..iau toata vina asupra mea!! in orice caz..in weekend-ul acesta sper sa ne intalnim!!numarul meu de mobil nu pot sa-l las pe forum din motive lesne de inteles..dar stiu telefonul Melutzei si tel moshului..deci pastram legatura!!mai e valabila invitatia sau nu?!sa-mi spuneti pentru ca eu tre sa plec cat de curand in Grecia si cine stie cand o sa mai am timp liber..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

postul 4000

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 9:59 pm

4000

Si asa am ajuns eu la 4000 de posturi !

...........

Pai da si tu un telefon..sa stabilim. Eu maine ma duc la meci...asa ca nici nu poate fi vorba de altceva ! Daca vretzi...eu va iau cu mine....sa vedetzi fotbal de calitate si sa mancam semintze de floare !
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: postul 4000

Mesajde Jasmine » Vin Aug 23, 2002 10:07 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
4000

Daca vretzi...eu va iau cu mine....sa vedetzi fotbal de calitate si sa mancam semintze de floare !

daca ai locuri in tribuna oficiala..cu cea mai mare placere !! :p
kiddin`... mai bine mergem la film ...mergi tu la meci ,fa-ti placerea !! :)

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 10:09 pm

1.fa-mi tu pacerea si nu mai raspunde cu quote la mesaje
2.am aruncat un ochi pe filmele din Mall si nu e nimic interesant
3.mai bine mergem sa luam masa undeva si sa bem o bere ...aa....adica un cico..ca am uitat ca avetzi 15 ani si nu betzi bere ! :p
cand te hotaresti da un telefon !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Aug 23, 2002 10:12 pm

on my mind: Remuscarile pt. ce i-am facut lui gabytzu, vad ca nu mai intra pe fanclub din ziua aceea! I'm soo mean! ;P

P.S. Moshule in viitor cand vrei sa te duci la mall cu jasmyna&melutza faceti panurile cu cateva zile inainte!:lol:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Aug 23, 2002 10:15 pm

1. oops..sorry!!
2.si eu am vazut cam tot ce se putea vedea
3.eu beau bere..poate Melutza nu bea..nu stiu..
4.pot sa vin cu o prietena?!e super dragutza si e inca minora ;D

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 10:21 pm

Sigur ca DA ! Potzi veni cu o prietena ! Pentru SOD...ca lui ii plac minorele mult mai mult decat imi plac mie.
O sa-i dau un telefon sa vina si el ! Se va bucura enorm ! :D

Deci ? Pana la urma ce facem ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Aug 23, 2002 10:29 pm

ok..de-abia astept sa-l cunosc si pe Sod..dar am si eu o intrebare : el e insurat?! :con: eu cel putin asta am inteles din cateva posturi.. anyway, nu stiu ce program am maine ..pentru ca depind intr-o proportie de 50 % si de ai mei..mentionez ca-s tare imprevizibili..ramane sa vorbim maine la telefon.E bine asa?

Jasmine
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Aug 23, 2002 10:29 pm

on my mind2: ca tampite pot fi fetele din cand in cand,
primesc si eu un tel. de la o colega de clasa(o cheama Nadia) vorbim putin, dupa care imi zice: "Crina, somebody has a crush on you" me: "Who?" Nadia: "A girl, she's gay, she likes you, wanna go out with her?" me:"nice joke, but i'm not gay, maybe ur gay......welll I gotta go, bye"

The End
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 10:33 pm

Nu stiu ce sa zic despre SOD. Este un om mai ciudat de felul lui.
Cert este ca ii plac foarte mult fetitele. Chestia e..ca nu alea de 15-16-17 ani cum imi plac mie. El e mai pervers ! E cu d'alea de 10-11 ani !
Asa ca ..nu va facetzi probleme din cauza lui ! Suntetzi prea mari pt. el !
K..vorbim maine !

Auleo..Crino ! Si te duci la intalnire cu fata aia ?
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Vin Aug 23, 2002 10:34 pm

rautatea nu ti-e caracteristica,si sa mi-o arati mie e penibil!
cat despre nr tau de posturi...............stii parerea generala!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 23, 2002 10:36 pm

Ce rautate ti-am aratat tzie..mai Joao ? Ce itzi veni ?
Si nu ma laud cu nr. de posturi...doar am marcat momentul ! Ce e rau in asta ?
Oricum..la anul pe vremea asta..voi fi pe locul 3....dupa Emanuela si Jasmyna !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati