Stie careva de unde-mi pot lua mp3-ul cu floarea alba de cires?
Nu e rea femela asta...
Victoria Mahu
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Victoria Mahu
Initial trimis de Arhanghell
Stie careva de unde-mi pot lua mp3-ul cu floarea alba de cires?
Nu e rea femela asta...
Nu-i rea, huh ? Si-a batut joc de frumusete de poezie prin muzica si interpretare ei de tot rahatu'... si sa inteleg ca e lesbiana sau ce ?!
O alta marioneta, nimic nou, ca si Anamaria sau alte figurine de-astea care probabil se vor noua generatie folk-ista romaneasca.
-
LinX - Junior Member
Nu prea shtiu ce sa zic...
Cred ca femeia asta nu merita ascultata... :bleah:
- Renato2002
- Junior Member
Re: Re: Victoria Mahu
Initial trimis de LinX
Nu-i rea, huh ? Si-a batut joc de frumusete de poezie prin muzica si interpretare ei de tot rahatu'... si sa inteleg ca e lesbiana sau ce ?!
O alta marioneta, nimic nou, ca si Anamaria sau alte figurine de-astea care probabil se vor noua generatie folk-ista romaneasca.
ha haa...nu stiu de ce canta ea despre "mireasa sufletului meu",da imi place.
Si mai da si la chitara,ceea ce o face sa para autentica...Plus ca imi place tatuajul ala...o fi adevarat sau nu?ha haaa...
mah,e marfa tipa...pe de alta parte nici nu-mi plac mie tipele care alorlalti le sar in ochi...hmmm...!
- Arhanghell
- Junior Member
Re: Re: Re: Victoria Mahu
Initial trimis de Arhanghell
ha haa...nu stiu de ce canta ea despre "mireasa sufletului meu",da imi place.
Si mai da si la chitara,ceea ce o face sa para autentica...Plus ca imi place tatuajul ala...o fi adevarat sau nu?ha haaa...
mah,e marfa tipa...pe de alta parte nici nu-mi plac mie tipele care alorlalti le sar in ochi...hmmm...!
Daca tu ii apreciezi pe cei care ishi bat joc de muzica romaneasca e treaba ta...Oricum sa shtii ca iti respect parerea shi nu mai comentez nimika!!!!
- Renato2002
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Victoria Mahu
vroiam sa spun ca fata chiar dispune de potential,si nu ma refer la din asta estetic care se pare ca e la moda prin campiile noastre!
ok...?!
ok...?!
- Arhanghell
- Junior Member
Re: Victoria Mahu
nu e rea de loc.si eu voiam sa postez o intrebare de genul asta, asa ca orice raspuns pentru cumatrul archangel
va fi binevenit si pentru mine. multumiri anticipate

- Unregistered
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii