Va multumesc tuturor celor care ati scris despre Mamaia 2002. Am participat la talk-show-uri si am vazut ca ati apreciat prestatia jurnalistilor.
V-as ramane recunoscator daca v-ati exprima si voi prin e-mail, daca aveti intrebari pentru cei de acolo.
In alta ordine de idei ii rog pe proprietarii acestui site sa-mi permita sa citesc in cadrul acelui Talk Show "Val dupa Festival" cateva dintre mesajele de pe site cu mentionarea lui bineinteles.
Ma numesc Mircea Solcanu si sunt acreditat la Mamaia 2002 din partea Radio Sky - Constanta
mailto:mirceams@yahoo.com
Mamaia
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
ziaristii fac ca acest festival sa arate naspa. ei sunt cei care se cam baga aiurea si vorbesc tot felul de tampenii. ma rog, poate nu mereu, dar de cele mai multe ori, da, in goana dupa senzatie.
altceva...?
altceva...?
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
Initial trimis de LiquidSky
ziaristii fac ca acest festival sa arate naspa. ei sunt cei care se cam baga aiurea si vorbesc tot felul de tampenii. ma rog, poate nu mereu, dar de cele mai multe ori, da, in goana dupa senzatie.
altceva...?
In goana dupa audientza!!!
- Renato2002
- Junior Member
O fi treaba lor sa critice dar nu in halul asta ... shi in plus daca vor sa critice atunci sa critice frate formatziile/cantaretzii consacratzi nu *debutantzi* ( numele spune totul ... PAREREA MEA! ). 

just a thought ... just a voice
- DaNuTz
- Junior Member
exact...
aseara cica una (presupun o imbecila) o intreba pe cea care e pe locul I ceva de genul: "cum te simti in postura asta? esti mandra de tine?" cu alte cuvinte... esti mandra fah fir'ai a draq ca esti pe locu' I nu tz'ar fi rushine sa-tz fie.... 'r'ai'a'draq..
pai chiar asa s-a ajuns? la intrebari de o cretinitate notorie?
aseara cica una (presupun o imbecila) o intreba pe cea care e pe locul I ceva de genul: "cum te simti in postura asta? esti mandra de tine?" cu alte cuvinte... esti mandra fah fir'ai a draq ca esti pe locu' I nu tz'ar fi rushine sa-tz fie.... 'r'ai'a'draq..
pai chiar asa s-a ajuns? la intrebari de o cretinitate notorie?

-
sunt ziaristi si ziaristi. unii au simplul scop de-a cauta senzationalul si/sau de-a pune paie pe foc altii pun pur si simplu punctul pe i.
pana acum cea mai, hai sa zicem decenta prestatie la 'val dupa festival' a avut-o cotabita care, din pacate, nu e ziarist...
pana acum cea mai, hai sa zicem decenta prestatie la 'val dupa festival' a avut-o cotabita care, din pacate, nu e ziarist...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
cotabita.. da.. are o mare bulina alba de la mine. imi place cum a vorbit si chiar asa, foarte decent tipu.
nu ca tine, tovarase solcanu.. in sfarsit te-am vazut. tricou de marinar.. etc.
cum e faza aia? "ca asa vrea muschii lui"?
- era vorba "de ce a ales vlad mirita sa cante melodia respectiva"
mai tre'sa te cizelezi nitel, apoi sa te faci cunoscut prin imbecilitate prin tara p'aci.
cum e faza aia? "ca asa vrea muschii lui"?

mai tre'sa te cizelezi nitel, apoi sa te faci cunoscut prin imbecilitate prin tara p'aci.
-
MA ENERVAT RAU DE TOT MOCULESCU' ALA? CE NAIBA ARE CU DAN NEGRU? A FACUT SHI EL O GRESEALA, DOUA, CA TOT OMUL! STAU SHI MA INTREB MOCULESCU AR FI PREZENTAT MAI BINE FESTIVALU'? PE NAIBA....
CRED CA PENTRU PREZENTAREA FESTIVALULUI DAN A FOST CEL MAI INDICAT! AI FOST COOL DANE!
SHI LA CREATZIE PIESA LUI MARIUS MOGA SHI A LUI SMILEY MERITA FARA DOAR SHI POATE UN LOC PE PODIUM!
ORICUM BRAVO NICOLA!
CRED CA PENTRU PREZENTAREA FESTIVALULUI DAN A FOST CEL MAI INDICAT! AI FOST COOL DANE!
SHI LA CREATZIE PIESA LUI MARIUS MOGA SHI A LUI SMILEY MERITA FARA DOAR SHI POATE UN LOC PE PODIUM!
ORICUM BRAVO NICOLA!
- Unregistered
Initial trimis de LiquidSky
cotabita.. da.. are o mare bulina alba de la mine. imi place cum a vorbit si chiar asa, foarte decent tipu.
cum e faza aia? "ca asa vrea muschii lui"?- era vorba "de ce a ales vlad mirita sa cante melodia respectiva"
Tu ori nu ai ascultat cu 2 urechi ce am spus...ori....
1 Sunt prieten cu Vlad si l-am aparat de fiecare data in timpul emisiunii si nu numai
2 "ce vrea muschii mei" este o expresie pe care nu o suport si daca ceri caseta de la Antena 1 vei vedea ca am protestat in ceea ce priveste expresia, de asemenea fac parte dintre cei care au cerut la CNA stoparea campaniei la Sprite cu musculosul
3 Tovaras...? de ce? de fapt ti-am raspuns cu VLAD...sunt tovaras , da.
enough?
- Unregistered
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii