(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
moshule nu e nevoie sa repet zicala aia veche in legatura cu cantitate vs calitate , nu? :p
iar crinuza , nu fii homofoba. chiar daca sunt gay nu inseamna ca sunt tampite :p
iar crinuza , nu fii homofoba. chiar daca sunt gay nu inseamna ca sunt tampite :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Jaded..mare greseala faci !
Eu in locul tau ma duceam ! :p
Cine sunt aia din poza Jasmyna ? Cumva Hyena si Soparla ?
Eu in locul tau ma duceam ! :p
Cine sunt aia din poza Jasmyna ? Cumva Hyena si Soparla ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de darkshines
moshule nu e nevoie sa repet zicala aia veche in legatura cu cantitate vs calitate , nu? :p
Nu am zis ca sunt tampite pt. ca sunt ele gay....pt. ca stiu ca eu nu sunt gay, si ele ma suna pe mine sa ma lipeasca cu una!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
- Kayla
Pai v-am zis ca maine ma duc la meci..si nu pot veni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
am ratat vidocq dar maine ma duc la scooby doo? nu ma consoleaza prea mult :cry:
To speak is to be silent
-
Ba..dar mai vorbitzi si voi pe PM sau YM !
Totusi ..asta e un forum ! Nu este chat !
Sau vorbitzi la telefon !!!
Totusi ..asta e un forum ! Nu este chat !
Sau vorbitzi la telefon !!!
-
Initial trimis de Jasmyna
daca vreti sa radeti pe cinste , mergeti pe animalx la threadul poza cool...cele mai tampite ipostaze ale baietilor..distractie garantata!!!
Asa am facut. Si pot spune ca am ras de m-am cracanat. Ie o poza cu Hiena, parca, ala care canta cel mai mult, de parca este drogat. Ma rog. Am in urechi manele, sper sa-mi intelegeti modul de a ma espirma.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
T-am dat PM ,bai Joao. Intra si tu pe YM sa lamurim problema !
Eu tocmai m-am sculat....ca toata noaptea am fost deranjat cu niste telefoane nesimtite din partea unor pierde vara.
Constat cu bucurie ca afara e o vreme superba..o zi excelenta pentru fotbal ! Adica..de urmarit fotbal LIVE.
He,he..vezi tu Joao care e avantajul de a sta in Bucuresti. In fiecare etapa joaca cineva. Pe cand..tu....stai in etapa asta...deoarece Craiova are deplasare. :p
Eu tocmai m-am sculat....ca toata noaptea am fost deranjat cu niste telefoane nesimtite din partea unor pierde vara.
Constat cu bucurie ca afara e o vreme superba..o zi excelenta pentru fotbal ! Adica..de urmarit fotbal LIVE.
He,he..vezi tu Joao care e avantajul de a sta in Bucuresti. In fiecare etapa joaca cineva. Pe cand..tu....stai in etapa asta...deoarece Craiova are deplasare. :p
-
Initial trimis de baixinho
Asa am facut. Si pot spune ca am ras de m-am cracanat. Ie o poza cu Hiena, parca, ala care canta cel mai mult, de parca este drogat. Ma rog. Am in urechi manele, sper sa-mi intelegeti modul de a ma espirma.
told ya!!sunt poze publicate in exculsivitate de mine - diavolitza Jasmyna...hehe
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
- Kayla
nu-mi vine sa cred cat de porcarie e filmul Clientul fata de cartea de john grisham. defapt nici o ecranizare a vreunui roman semnat grisham nu poate intrece cartea insasi.
To speak is to be silent
-
in acest moment, ma gandeam la faptul ca eu maine voi implinii fulgeratoarea varsta de 14 ani [nu va uiti la info. pers.]. Ma duc cu pritenii in parcu' de distractii [orashu plozilor] dupa care mergem la Pizza Hut. Cam atat... aaaah si o sa ma inchid in dormitor.. cu mirificul tort pe care il face mama... sunt fan tortu' lu mama.... [ma gandeam sa deschid fan club
].

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
- Kayla
...si putina minte,ti-ar mai trebui ! Dar de unde ? :p
-
Gabytu la multi ani si cat mai multe certuri pe fanclub! Si ca felicitare uite aici:
happy birthday
PS sper sa te vad cand o sa ajungi asa:D
PPS ma tu parca faceai 14 nu 15
happy birthday
PS sper sa te vad cand o sa ajungi asa:D
PPS ma tu parca faceai 14 nu 15
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member