SISTEM - trupa pe butoaie

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

SISTEM - trupa pe butoaie

Mesajde Ilinca_ » Sâm Aug 24, 2002 5:17 pm

Fani Sistem, reuniti-va. Scrieti si spuneti-va parerea despre trupa.
Mie imi plac :rulz:
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Aug 25, 2002 3:32 pm

Si mie imi plac la nebunie! Ii ador...am fost la un concert de-al lor iin brasov si mi-au placut foarte foarte mult...albumul e super si daca am auzit eu bine...la mamaia au lansat o melodie noua pe la sfarsitul recitalului Roton! Asa-i? Eu am auzit-i si mi s-a parut noua..poate mi-era mie somn! Anyway....Roby e super sweet, Phlo Zoli si Cici la fel (de ceillati 2 nu zic nimic :P ) dar muzica lor face de 10 ori mai mult decat lookul! :) Cumparati albumul k e super!
Dia

Mesajde K-gula » Dum Aug 25, 2002 3:46 pm

hmmmm. sistem este o trupa ce la inceput era formata din mult mai multi componenti. aceasta la un moment dat sa despartit iar restul ce am plecat si-au facut o alta trupa ce se numesc SENZOR. cred ca multi nici nu ati auzit de ei. care este diferenta dintre aceste doua trupe? pai senzor sunt cu un miliard de clase peste sistem. fac show-uri live ceea ce la sistem nu am vazut niciodata. + SENZOR pe langa spectacolul ce tine de muzica lor fac si teatru. cred ca cine a urmariyt reclamele MOLL a observat acest aspect.

concluzia: sistem ;B - SENZOR :B

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde ramona » Lun Aug 26, 2002 4:05 am

trebuie sa te contrazic k-gula...cand au fost la alba iulia in concert,senzor au facut un playback cat ei de mare...:)...adica eu am stat chiar in fata si am vazut cand a bagat cd-ul...:(..ceea ce mi-a placut la ei a fost faptul ca au un joc de scena super klumea.:)
ramona
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Aug 26, 2002 2:56 pm

nu situ de care concert de la alba vorbesti, dar stiu ca la unul dintre ele al fost si eu alaturi de VDV si nu au avut nici un CD. imi amintesc fiindca totusi se simtea ca nu sunt bine reglate microfoanele de captare a sunetelor si totusi ne placuse foarte mult.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

ma bucur ca subiectu lansat de mine va intereseaza

Mesajde Ilinca_ » Lun Aug 26, 2002 3:53 pm

Sa zic si eu cate ceva in legatura cu cantatul live. Eu i-am vazut pe Sistem la festivalul berii din Constanta si au facut un show live foarte fain, au cantat aproape toate melodiile de pe album. La Mamaia, la concertul Roton intre celelalte trupe au cantat live. Dar pt ca sunt mult mai mediatizati (decat Senzor), apar peste tot, la o gramada de emisiuni, e si normal sa faca playback.
LA Mamaia au lansat intradevar o melodie noua (se cheama Senzatii, au facut si clip la ea).
Asa cum spune si Babygirl, albumul e foarte misto, mai ales piesele Take control, Get ready, Oriental option, Ritmul tau, Ride, Intro, Armonia si Tribal option.
Sa lansez o intrebare: care e piesa voastra preferata de pe album?
Asta-s io ;w
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Aug 26, 2002 10:43 pm

Mie cel mai mult imi place get ready cel mai mult! Apoi take control,fire,ritmul tau,ride si emotii! :) Sunt innebunita dupa album si vecina mea de jos e innebunita de album :P ca saraca toata ziua ii bubuie casa din cauza mea :) ! Abia astept sa vad clipul la Senzatii ca melodia e super! Stiti de unde pot sa o iau si eu dupa net? :con: Aaaa..si apropo de concerte live...eu i-am vazut in Brasov...la 9 ani de Radio Brasov si a fost live sotto! Si a fost super! sunt buni baietii! :A Keep in touch :hi:
Dia

Mesajde Ilinca_ » Dum Sep 01, 2002 5:23 pm

salut.
am si eu niste intrebari: sistem are site?(pe album scrie http://www.sistemonline.com, am incercat de mai nulte ori, da nu merge)daca stiti ceva mai multe despre mambrii trupei pls tell me. eu nu prea stiu despre ei decat de unde sant(si ca Zoli-i prof de percutie la liceu de muzica din cluj, ca Cici e prof la liceu de arte din baia mare) si ca ei fac o muzica excelenta.

:confused:
si inca ceva, nu-mi vine sa cred ca sistem are doar 3 fani. ar trebui sa-mi dovediti ca nu e asa.
asta-s io ;w
pa
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Sep 02, 2002 4:00 pm

Initial trimis de BabyGirl
Aaaa..si apropo de concerte live...eu i-am vazut in Brasov...la 9 ani de Radio Brasov si a fost live sotto! Si a fost super! sunt buni baietii! :A Keep in touch :hi:

Aaaa..si apropo de concerte live...si eu i-am vazut in Brasov...tot la 9 ani de Radio Brasov si a fost playback sotto! Si a fost naspa! Pana la concertul ala credeam ca sunt buni baietii! Mi-am schimbat parerea. :A Keep in touch :hi:

PS: Daca erai foarte atenta, ai fi vazut ca din cand in cand tipii se mai opreau, dar muzica mergea in continuare. La un moment dat aluia din stanga era sa-i cada butoiul, l-a indreptat, dar muzica nu s-a intrerupt. Si ca tot veni vorba de ala din stanga: mi s-a parut mie sau n-avea microfon de preluare?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Charisma » Mar Sep 03, 2002 12:46 am

Nu i-am vazut in viata mea pe senzor! Astept sa-mi dau cu parerea despre ei. Cat despre sistem: imi plac foarte mult, toate melodiile, au miscare scenica misto. iar faza cu live nu ma mai intereseaza de mult pt ca multe formatii suna mai bine pe banda;)
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 8:23 am

Initial trimis de Charisma
iar faza cu live nu ma mai intereseaza de mult pt ca multe formatii suna mai bine pe banda;)

Si in acest sens, respectivele trupe ar putea sa nici nu mai existe. In curand o sa apara, probabil si holograme si o sa te duci la concert tinut de un nene si un calculator. Numai ca o sa fie cam ciudat sa strigi: I love u maical!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde LiquidSky » Sâm Sep 07, 2002 2:48 am

Initial trimis de DANA

Si in acest sens, respectivele trupe ar putea sa nici nu mai existe. In curand o sa apara, probabil si holograme si o sa te duci la concert tinut de un nene si un calculator. Numai ca o sa fie cam ciudat sa strigi: I love u maical!

un nene, si ala probabil holografic, sau doar o momaie, ca sa nu ii coste prea mult, ca oricum nu ne dam seama din cauza fumului si efectelor.
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Mie Sep 11, 2002 3:19 pm

salut.
am si eu de intrebatceva: de unde pot sa aflu despre concertele lor? au site?
asta-s io ;w
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Anna|s » Joi Sep 12, 2002 8:01 pm

mie imi plac mult, mai ales dupa ce i-am vazut in concert la Melody in Mamaia pe 10 august.
PS:vor concerta la Kiser Fest in week-end-ul asta
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Sep 13, 2002 10:39 pm

In general imi plac sistem .. sunt cool!!!
am fost si eu la un concert de-al lor la mare in tineretului .....ceea ce m-a deranjat a fsot faptul ca ....au venit degeaba cu butoaiele alea acolo ...ca sa-si puna si cd-ul !?!!?! strange.. anyway
Emotii mi-a placut super mult (Doar e marius moga la mijloc )

Iar single-ul acesta nou Senzatii Sparge!!!!!
E super super super !!!!
Sunt super curioasa a cui e vocea ....
am o presimtire ca e vocea lui Marius Moga sintetizata ! :)
Voi ce credeti ?
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Sep 13, 2002 11:38 pm

off-topic: Moga sucks dick! (de aici si vocea sintetizata) si cam tot ce compune el e shit in cantitati industriale

on-topic: sistem au cantat si la suceava si live chiar, li s-a intrerupt de vreo 2 ori curentul cand cantau emotii, dar s-au scos cantand live o piesa de a lor numsi instrumentala...
mi placut finalul sec: unul a zic cu o voce calma:"Buna seara Suceava, suntem trupa Sistem" si au plecat

semi off-topic: pe unul din Sistem il cheama CICI ?????
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Ilinca_ » Dum Sep 15, 2002 5:47 pm

salut
de ce sa fie vocea lui moga? el numai le-a facut remix la emotii, asa ca sistem nu-s un produs de-al lui. intr-adevar moga sucks, prea are atata succes cu niste melodii de kkt (ex.: ti-am promis, tot ce canta andreea antonescu, and so on)
off-topic: pe unu de la sistem il cheama cici.
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde GIO » Dum Sep 15, 2002 7:40 pm

Au cantat misto aseara( sau altfel spus: s-a auzit misto)...
GIO

Mesajde Ilinca_ » Mar Sep 24, 2002 3:53 pm

salut:sal:
ati vazut videoclipul la senzatii? asa-i ca-i foarte fain? de ca credeti ca au ales sa faca o melodie noua, in loc sa-si promoveze melodiile de pe album?
salut
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Sep 28, 2002 11:40 am

K-gula: mai exista Senzor? Dupa mine aia erau meseriasi, cintau exact ce au vrut de la inceput: percutii pe butoaie (restrins vorbind). Au avut acum vreo 2-3 ani un concert intr-un bloc in constructie pe la Mall, dementa! Au avut si instrumente clasice: viori etc.... Sau aia erau Sistem vechi, si Senzor au aparut dupa aia. Nu stiu istoria exact, da stiu ca acu nu mai cinta ca pe vremea aia (oricine or fi fost ei la concertu ala de la Mall). Cinta habarnamce la care au adaugat pentru imagine 2-3 butoaie.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Noutati!

Mesajde sly » Mie Oct 02, 2002 8:10 pm

Pe acest topic se vor posta ultimele noutati legata de trupa sistem. am sa incep chiar eu:
sambata in deschiderea meciului de rugby Romania-Spania decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala care se va desfasura de la ora 14.30 (va fi transmis pe Protv) va concerta trupa sistem.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Black Beauty » Sâm Oct 05, 2002 11:21 pm

Concertul respectiv a avut loc la Iasi, daca nu ma insel...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde sly » Mie Oct 23, 2002 7:00 pm

apare un articol cu ei in protv magazin!
sly

Mesajde sly » Sâm Noi 30, 2002 2:54 pm

azi 30.11.2002 sistem sustin un concert in discoteca ieseana rosu&negru!
miercuri 4 dec puteti urmari pe atomic pe la 22 la febra concertul lor din discoteca deoarece va fi filmat!
sly

ok...

Mesajde sorana_cluj » Joi Dec 19, 2002 12:06 pm

nu stiu dacaar trebui sa spun asta........dar baietii nu mi-au spus sa nu spun la nimeni!!! asa ca" here goes ": din 15 ianuarie 2003 baietii de la Sistem se muta pt. o perioada bunicica la bucuresti pt.egatirea noului album.......dupa care pleaca din nou in Singapore.........astea vesti noi,nu?????????? ;)
sorana_cluj
Junior Member

ha ha ha........

Mesajde sorana_cluj » Joi Dec 19, 2002 12:35 pm

mda........se vede ca nu stiti nimic despre ei, numa vb.......cei de la Senzor sunt niste rahati.....vb urat despre fostii colegi de trupa (Sistem) si n-au nici cea mai mica rusine.......!!!!!!!! hua!!!!!!!!! baietii de la Sistem in schimb nu i-au vb niciodata urat pe cei de la Senzor!!!!!! good for them!!!!!!! si ,DA!!!!!!!!!cei de la SISTEM fac live tot timpul !!!!! numai la emisiuni si chestii de-astea trebuie sa faca playback!!!! dar ganditi-va ca si ei se mai obosesc totusi,nu???? sau ei nu-s oameni??????? deci, SENZOR SUCKS!!!!!!!! ce sa mai spun! aaaaaaa cei de la Senzor nu au absolvit sectia "PERCUTIE" asa ca sunt doar niste amatori !!!!!!!!
pa........
sorana_cluj
Junior Member

Fatuta...imi pare rau pentru tine!

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 01, 2003 7:18 pm

Sa stiti ca si eu zic aceleasi lucruri despre trupele astea doua : Sistem si Senzor . Da, Senzor sunt mai buni , sau asa ar zice taota lumea. Ei , ca trupa nu e mediatizata indeajuns asta e partea a doua !
Si va intreb ceva : daca Senzor apareau primii si erau primii cunoscuti in Romania ca trupa de percutie sau cum s-o numi... atunci puneati vorbele astea grele pe spatele celor de la Sistem?
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Ines » Vin Ian 24, 2003 1:15 pm

Pentru cei care spun ca Sistem nu e in stare sa cante live: ce ziceti de participarea lor in concertul Phoenix-40 ani. Acolo ce CD au pus? Ca sa nu mai spun ca au cantat cu Tandarica... si nu e usor sa tii pasul cu el!
Ines
Junior Member

Mesajde ograsa » Dum Mar 02, 2003 5:05 pm

um.. mie imi place Sistem
majoritatea melodiilor lor.. sunt pe gustul meu iar stilul e mai orginal imi doresc ca continue :o
ograsa
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc