de onk » Dum Aug 25, 2002 10:03 am
buna dimineatza dragilor, ai sa va spun varianta mea despre ceea ce se intampla aseara.
sa incep cu reclamatiile:
1. domle Sod, mancatz-ash baru matale, da cu berea aia nush ce-o fost ca m-a durut capu de am murit, si nu az, ci aseara, si in plus, o data am vrut si io sa fiu doamna si sa nu arunc chistoace pe jos, da n-am avut scrumelnitza, asa ca am donat pietricelelor fo doo pachete de tigari.
A, si sa nu uit, ce dreq de muzica era aia frate? manelutzele lipseau, ca in rest le-ai dat pe toate.
2. domle Tomaliosha, faci invitatze la boieri si care cand apare tu dispari precum baietu care pleaca la muieri din motive de oboseala alcoolica. aloooo, lasa domle muierile la romani, nutz ajung canadienele tale? poate te dispari si la ultima intalnire, ca sa vezi cetz fac. apropo, ai zis ca te sinucizi! pe cand fericitul eveniment? ne invitzi si pe noi la premiera?
3. domle Mosh, ce nutz convine? o data ne comportam si noi fromos si civilizat, si atunci parca iti pare rau. nu mai vorbesc ca penntru matale o fo mai important un meci amical decat o betzivaneala cu pretenarii de pe forum.... si te-ai carat tomnai cand devenea mai interesant. vezi ca ai promis un nou forum pentru oamenii dotati la creier. te astept sa vaz ce potzi, da dak il faci, baga si subiecte klumea. k?
gata reclamatziile, acu impresiile.....
domle, la capitolul asta mai greu din diferite motive, principalul fiind acela ca M-A DURUT INGROZITOR CAPUL, de mi-a trecut si de bere si de distractzie si de tot.
so, fura:
Vali, care a excelat prin prezenta, pana a plecat....
Zgubi, care n-am prea discutat io cu ea ca n-am avut ce...
K-gula care am discutat da nu mai stiu ce, desi fo doo ore, apropo, tare l-am mai dezamagit, ca se astepta sa arat mica si grasa... hehehehe...
Tomaliosha care a plecat cand nu trebuia
Bhuttu care a dat de baut si bine a facut, ca dak bea singur toti banii aia i se facea rau....de koma alcolista
and at last but not the least, Kiku care...
m-a imbatat, m-a trantit de pe banca, a urlat dupa antinevralgice prin bar si a facut rost de algocalmin, a facut politica si s-a imbatat. sau nu, cine stie.....
a, si sa nu uitam de preaminunata, prea frumoasa si prea nevinovata onk, doamna ca de obicei, cu un comportament ireprosabil, un adevarat exemplu pentru toti! bravo ei, sa ne traiasca.....