Who's who?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cutuma© » Joi Aug 22, 2002 11:12 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Daca crezi ca parerea mea despre tine este gresita..nu ne ramane decat sa asteptam parerile lui Decret si a lui Aliosha .....sa vedem ei ce impresie si-or fi facut !

Pai ce impresie putea sa imi lase domnul petrican? una foarte buna, pe scurt mi s-a parut un om foarte la locul lui, care gandeshte de doua ori inainte sa zica ceva shi kre nu parea prea suparat pe mine in ciuda multiplelor contre de pe forumurile de fotbal. A fost o dup-amiaza foarte placuta petrecuta in compania celor 3 useri shi ca sa il multzumesc pe moshu' afirm cu voce tare k micii au fost FOARTE BUNI...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

mda

Mesajde Joao » Vin Aug 23, 2002 4:24 pm

M-am intalnit cu Moshu si cu Aliosha(sunt exact cum mi-i imaginam---sa specific aici ca Aliosha a ramas acelasi mare gagicar,la fel ca-n liceu) si am vrut sa ma intalnesc si cu Vali,care m-a refuzat cu succes.De asemenea am vrut sa merg la terasa lui Sod(baiat de treaba dupa parerea mea,nu inteleg ce tot are cu mine),dar Moshu mi-a spus ca nu are rost deocamdata,ca cica-i cam suparat pe mine si ma sparge de ma vede.Din aceasta cauza il invit pe Dragutul Domn Sod la o discutie pe YM (Aliosha imi spune ca am avea placeri comune) sa clarificam o data lucrurile,ca nu se mai poate!

Am fost dus ''La MAMA'', unde am mancat o enorma portie de mancare ieftin si apoi am primit o inghetata la McD ,premiul meu de acum cateva luni.

Fanuta e exact cum mi-o imaginam.

spre sa mai repet aceasta isprava si ma mai intalnesc si cu alti useri celebrii din Bucale!

Despre Moshu cu alta ocazie,pt ca acm nu va pot spune nimic, cunoscatorii stiu de ce!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

ce-am avut si ce-am baut

Mesajde vali » Sâm Aug 24, 2002 9:49 am

aseara s-o sculat traian si o puces la insamntat...í£í£í£, asta e din alta poezie

no, aseara se stransera la o terasa cu cantec urmatorii:

SOD, k-gula, aliosha, bonechina, zgubilici, bhuttu, lancelot (da nu o stat cu noi) si onor dvs, eu

om baut, om jucat, om cantat, om facut cunostinta, om facut mijto de unii (mosule, lasa jpegurile alea in pace, ca o sa mori virgin, intreaba la maestrul sod ce chelnerita are), om jinduit (onk facea baie, singura), om borit ('gami-as picioarele, io stiu ca aia fac pipi in bere, da macar sa il prelucreze...for now on, numa bere la sticla), om facut iar mijto de moshu, care iar se masturba cu gandu la jpegurile alea (daca stergi moshule, jumatea aia de bere de a turnat dana pe tine e nimic, eu iti torn una intreaga)

trupele de canta nimic interesant, desi unii le-o placut

SOd ne-a spus cum si-o inchipuia el pe bonechina, cand de fapt ne-o descria pe dana(picolita)

k-gula zicea la un moment dat niste chestii interesante, da eu eram prea beat sa mai tin minte acum ce, dar eram de acord cu el

bhuttu calm si cuminte, mandru ca lucreaza unde lucreaza (nicole kidman suxx!!!!)

zgubilici era in al noualea cer

eu m-am convins ca sorin_vdv avea dreptate pe subiectul ala cu pleibecu dela iris digital (imi cer scuze inca o data pe aceasta cale)

aliosha era in culmea fericirii, de la bere, de la oana...aliule, sa ne aduci si noua nijte canadiene la iarna, sa ne tina de cald :d

mai departe sa povesteasca aia de erau treji

PS: is fericit ca am apa calda si am facut baie, sa scot berea aia de saptamana trecuta din par (dana, bagami-as pixu)
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Sâm Aug 24, 2002 10:02 am

joao, sorri man, da nu am avut ce face.

asha-i viata
vali

Mesajde Aliosha » Sâm Aug 24, 2002 12:52 pm

In mijlocul evenimentelor de aseara stropite din belsug cu foarte multa bere am avut onoarea de a o intalni in carne si oase pe b0nechina !!!

Dupa concert s-a stat la masa, in ordinea numerelor de pe tricou:

SOD (system of a down) ;)
vali .....aaaaah.... zoso
Zgubs
bhuttu boy
K -gula
sorin _ vdv ( care s-a oprit pentru cateva zeci de secunde la masa noastra)

shinee - friendly person care a stat langa masa noastra

Absenti de marca:

DANA - care s-a dat lovita
Kick Ass - a invocat chiar si un motiv (invatatul)
Onk - se imbaia
Ultimul dar nu si cel din urma doamnelor, domnisoarelor si domnilor: Oribilul Mosh. Desi a fost terorizat cu telefoane si rugat dumnezeieste sa isi miste ***** la doar 5 km de casa lui a refuzat categoric. A adus un motiv demn de o femeie insarcinata : "sunt obosit si nu am chef".

PS: de fapt nu stiu de ce am scris astea pt ca rezumase vali mai bine si mai frumos decat mine....ah da...ca sa zic ca am intalnit-o pe b0nechina.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde SOD » Sâm Aug 24, 2002 1:05 pm

nu pot trece cu mouse-ul peste forumul de generalitati si sa nu ma opresc la acest thread.ar fi strigator la cer!
o sa ma intrebati de ce?iata ca va zic. am intalnit-o pe misterioasa doamna,cea care sta tot timpul in umbra si-ti trage covorul de sub piciore atunci cand aberezi,cea care stie muzica cat 5 producatori atutohtoni la un loc,cea care te face sa te inclini in fata unui post de-al dansei,fermecatoarea doamna B0nechina .care era cu sotul dansei.misto flacaul.de gasca.ma declar pe deplin incantat.astept cu interes si alte reuniuni de acest gen.

marele absent al serii a fost fara indoiala "ultimul si marele virgin oribilul mosh" ,care probabil se lupta cu un platou de sandwichuri.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 24, 2002 1:11 pm

O tristetze fara margini ma cuprinde cand citesc aceste posturi minunate. Regret amarnic ca am fost un imbecil si nu am dat curs chemarilor atat de insistenete ale bunilor mei prieteni care au avut grija sa se enumere mai sus.
Cu lacrimi amare in ochisori,va promit ca data viitoare nu se va mai intampla asa. Am sa vin oriunde ma chematzi.
Va rog frumos sa ma iertatzi si sper ca in continuare sa ma consideratzi al vostru prieten.

Ultimul mare virgin Oribilul Mosh va saruta cu dragoste si va imbratiseaza pe totzi
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Aug 24, 2002 1:20 pm

moshule,moshule,chiar nu vrei sa intelegi ca niciodata nu te-am considerat altceva decat prieten?cu totii am vrea sa fii cu noi,chiar daca te luam peste picior.dar de ce nu vrei sa mai scoti si tu capul din carapacea ta?de ce esti obtuz?crezi ca-ti vrem raul?of,of,of!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 24, 2002 1:27 pm

Cu adanca recunostintza pentru ca ma consideratzi prietenul vostru si cu o profunda parere de rau ca nu am fost alaturi de voi in minunata seara de ieri...va cer inca o data iertare !
Si de asemenea va rog sa postatzi offtopic la forumurile unde moderez eu ! :p

Ce regret cel mai mult ..nu este faptul ca nu am stat langa prietenii mei betivi si mistocari (a se citi SOD & Aliosha) ,nici ca nu am schimbat cateva impresii cu a mea colega de facultate ( a se citi Zgubilici) ci.....ca nu am reusit sa o cunosc si eu pe b0nechina,cu care am vorbit in nenumarate randuri pe Yahoo Messenger. Dar o data si o data tot o s-o cunosc eu !
(si oricum..suntem la egalitate pana acum..voi o stitzi pe b0nechina...eu o stiu pe Mirela ! :p )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Iaca si misterioasa

Mesajde b0nechina » Sâm Aug 24, 2002 3:17 pm

Neatza!
Pentru prima oara de cand scriu pe forum ma simt in imposibilitatea de a tasta ceva coerent si care sa nu sune gol in comparatie cu posturile de mai sus. M-ati coplesit...
Pana aseara am sperat sa ajung doar la concert, sa-i salut pe baieti si sa inchei suspansul lui Sorin, pe care l-am stresat "pe neve" indeajuns de mult.
Dupa cele doua invitatii telefonice primite de la forumisti a trebuit sa ma fac luntre si punte sa ajung... exista pe lume lucruri pe care nu le poti refuza.
Ca-mi pare bine ca am ajuns este de prisos sa spun, ca m-am simtit excelent, in ciuda oboselii cronice pe care o strang de cateva luni la munca... iar nu mai e nevoie sa specific... daca am un regret, este numa' ca n-am fost chiar in apele mele si n-am avut energia de fiecare zi in buzunar, da' nu-i nimic, ocazii vor mai fi, gheata a fost sparta.
'Domnule SOD', imi cer scuze de v-am daramat frumusete de imagine de v-ati facut-o despre mine... pe viitor am sa-mi desenez un porter robot si-am sa-l pun ca avatar, sa stie lumea la ce sa se astepte. :)
Vali, pe picolita o cheama Oana, dar esti scuzat, ti-ai amintit singur. :) Si, pe urma, nu-i vina ta de greseala, muza e di vina.
In sfarsit, ca s-o n-o mai lungesc, imi pare tare bine ca v-am cunoscut... si va multumesc ca m-ati invitat. Nu fac descrieri psihologice, nici unul dintre voi nu-i altfel decat cum il stiam... poate doar bhuttu e ceva mai cuminte si mai tacut decat as fi crezut.
Cat despre mine... ati vazut, nu-i nici un mister... ;)
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde SOD » Sâm Aug 24, 2002 3:39 pm

Bone,poate saptamana asta de vine ne vedem la concertul de vineri si poate reusim sa intregim gasca.nu de alta,da sa vada si altii ce minunatie de fata esti!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Sâm Aug 24, 2002 3:45 pm

Initial trimis de Aliosha
rezumase vali mai bine si mai frumos decat mine

saracii oameni normali, cand m-or fi auzit vorbind asha frumos cu moshu s-au speriat

bonechina avea o fatza oarcum surprinsa, ca s anu mai zic de cavalerul ei (care avea o moaca de "astia iti sunt cunostintele?????????")
vali

Mesajde vali » Sâm Aug 24, 2002 3:46 pm

si moshule, zi merci ca nu am numarul tau de mobil
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 24, 2002 9:44 pm

In sfarsit am reusit sa ajung si eu La Ruine. Si am constatat cu mare bucurie ca lumea ma iubeste. Desi la inceput am fost primit cu huiduieli la scena deschisa (cam cum este primit Real Madrid pe Camp Nou) ..oamenii pana la urma au recunoscut in mine un lider si un conducator si m-au asigurat ca imi poarta toata dragostea.
Cei prezentzi au fost : Kick Ass,mortul viu...care se afla la al **-lea pahar de Ciuc (avea pe masa un maldar de pahare de plastic pe care deja le consumase. cand a venit un copil al strazii sa i le ceara a vrut sa il bata :p) . Am facut concurs de burtzi cu Kick Ass...si l-am invins. Iar apoi concurs de care e mai inalt si m-a invins.
Era si frumoasa Onk prezenta. Intr-o forma maxima. Nu a lipsit nici Zgubilici ,cunoscuta si sub numele de Zgubster. :p Si nu il putem uita nici pe Vali ,care si-a aratat nemasurata dragoste fatza de mine strangandu-ma de gat si injurandu-ma.
Doar SOD a fost cam trist. Sincer sa fiu mi-ar fi facut placere sa se ia de mine si sa ma ia la misto,dar nu a fost seara lui. Dar ne mai vedem noi !
Elementul nou pentru mine se numeste K-Gula . Un om absolut impunator. Mi-a facut mare placere sa schimb cateva fraze cu el.
Marii absentzi : Aliosha (huaaaaaa......huaaaaaaaa...mai zici de mine ca nu ies nicaieri ! huaaaa...sclavul femeilor ! huaaaaa) , Dana (mi-am dorit mult sa o sun,dar nu m-a lasat Vali) ,C8 D8 (am vorbit cu el la telefon..si mi-a promis ceva ! sper sa te tzi de cuvant,dragul meu Sopra !)

In concluzie.....mi-a facut mare placere sa ma ved cu prietenii mei dragi de pe forum. Sper sa facem o data si o data o adunare de la care sa nu lipseasca nici un membru important !

Cam atat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Aug 24, 2002 10:51 pm

mah, eu ti-am zis ca nu te pune nici dracu moderator la rock (apropos, daca vrei sa fii mod la rock, instalez eu un forum si poti sa fii mod pe ce vrei tu)

te-am huiduit da n-am turnat bere pe tine, deci poti spune ca ai fost in castig

sopra, man, sorri ca te-am trezit la ora aia, da lumea o cerea :)

si moshu e un distrus
vali

Mesajde KickAss » Dum Aug 25, 2002 9:42 am

am constatat cu mare bucurie ca lumea ma iubeste. ..oamenii pana la urma au recunoscut in mine un lider si un conducator si m-au asigurat ca imi poarta toata dragostea

Bwahaha! Tu, lider?! Tu, conducator?! Dispari d-aci! Du-te invartindu-te!

PS: Te-am batut si la marimea burtzii! Nu mai vorbesc ca daca imi dadeam jos pantalonii te umileam! LOL!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 25, 2002 9:48 am

Bine ca nu ai facut-o. Dar sa amintim totusi ca mi-ai dat ca suvenir o bucata din chilotzii tai ,pe care tzi trasesei pana la gat ! :lol:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Dum Aug 25, 2002 10:03 am

buna dimineatza dragilor, ai sa va spun varianta mea despre ceea ce se intampla aseara.
sa incep cu reclamatiile:
1. domle Sod, mancatz-ash baru matale, da cu berea aia nush ce-o fost ca m-a durut capu de am murit, si nu az, ci aseara, si in plus, o data am vrut si io sa fiu doamna si sa nu arunc chistoace pe jos, da n-am avut scrumelnitza, asa ca am donat pietricelelor fo doo pachete de tigari.
A, si sa nu uit, ce dreq de muzica era aia frate? manelutzele lipseau, ca in rest le-ai dat pe toate.
2. domle Tomaliosha, faci invitatze la boieri si care cand apare tu dispari precum baietu care pleaca la muieri din motive de oboseala alcoolica. aloooo, lasa domle muierile la romani, nutz ajung canadienele tale? poate te dispari si la ultima intalnire, ca sa vezi cetz fac. apropo, ai zis ca te sinucizi! pe cand fericitul eveniment? ne invitzi si pe noi la premiera?
3. domle Mosh, ce nutz convine? o data ne comportam si noi fromos si civilizat, si atunci parca iti pare rau. nu mai vorbesc ca penntru matale o fo mai important un meci amical decat o betzivaneala cu pretenarii de pe forum.... si te-ai carat tomnai cand devenea mai interesant. vezi ca ai promis un nou forum pentru oamenii dotati la creier. te astept sa vaz ce potzi, da dak il faci, baga si subiecte klumea. k?
gata reclamatziile, acu impresiile.....
domle, la capitolul asta mai greu din diferite motive, principalul fiind acela ca M-A DURUT INGROZITOR CAPUL, de mi-a trecut si de bere si de distractzie si de tot.
so, fura:
Vali, care a excelat prin prezenta, pana a plecat....
Zgubi, care n-am prea discutat io cu ea ca n-am avut ce...
K-gula care am discutat da nu mai stiu ce, desi fo doo ore, apropo, tare l-am mai dezamagit, ca se astepta sa arat mica si grasa... hehehehe...
Tomaliosha care a plecat cand nu trebuia
Bhuttu care a dat de baut si bine a facut, ca dak bea singur toti banii aia i se facea rau....de koma alcolista
and at last but not the least, Kiku care...
m-a imbatat, m-a trantit de pe banca, a urlat dupa antinevralgice prin bar si a facut rost de algocalmin, a facut politica si s-a imbatat. sau nu, cine stie.....

a, si sa nu uitam de preaminunata, prea frumoasa si prea nevinovata onk, doamna ca de obicei, cu un comportament ireprosabil, un adevarat exemplu pentru toti! bravo ei, sa ne traiasca.....
onk

Mesajde SOD » Dum Aug 25, 2002 1:04 pm

auziti ba,nu va convine ,nu mai veniti!ca tot voi ,rockerii astia,fira-ti ai dracului,ati furat scumierele la concertul cu cargo.
ati inteles?nu va convine,nu mai veniti!duceti-va in alte locuri unde cunoasteti voi pe toata lumea si aveti cantari cu rock,si alte alea!
betivilor!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Dum Aug 25, 2002 1:36 pm

SOD, venim numa ca sa iti facem in ciuda

mai statea mah, d anu mai aveam bani de taxi si nu aveam chef sa merg 1 ora pe jos pana acasa
vali

Mesajde KickAss » Dum Aug 25, 2002 3:25 pm

Initial trimis de SOD
auziti ba,nu va convine ,nu mai veniti!ca tot voi ,rockerii astia,fira-ti ai dracului,ati furat scumierele la concertul cu cargo.
ati inteles?nu va convine,nu mai veniti!duceti-va in alte locuri unde cunoasteti voi pe toata lumea si aveti cantari cu rock,si alte alea!
betivilor!

ia atunci pune mana mataluta si da cantari house sa vezi cum o stergem! Ia uita-te la el cat tupeu pe capu' lui! Dupa cata vanzare ii facem!!! Daca ma lasai sa strang paharele ti le si decontai la sfarsit!
NERECUNOSCATORULE!!!
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde KickAss » Dum Aug 25, 2002 3:36 pm

avea pe masa un maldar de pahare de plastic pe care deja le consumase

Acum te-am prins Moshule-putza mica.

1(unu). Eu nu consum plastic!
2(doi). Eu nu consum pahare de plastic!
3(trei). Eu nu consum maldare de pahare de plastic.
4(patru). Daca prin absurd as fi consumat maldarul de pahare de plastic cum dracu' mai erau ele atunci pe masa???!!! Cu atat mai putin puteam sa i le dau unui copil al strazii (intre noi fie vorba, acest copil cred ca era platit de SOD sa le recupereze).
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Aug 25, 2002 4:06 pm

Iata-l si pe K-gula. :D

aseara recunosc ca am ajuns cam tarziu si lumea era deja luata ...... cu alte alea :D dupa cum au mai spus si altii am reusit sa fac, sau sa facem cunostinta cu alte trei persoane de marca de pe acest forum. KickAss si Onk + un Oribil Mosh, dupa ce acum ceva seri facusem cunostinta cu Dana, Aliosha, SOD, Zoso, Curly, b0nechina si Bhuttu pot spune ca suntem o gasca de betivi ordinari ;r cu viziuni inalte :j pe Zgubilici o cunosc de aproape 1 an si 1/2

intradevar pe onk mi-o inchipuiam asa cum a spus, dar nu este nici o problema caci din momentul in care am inceput sa imi inchipui cum arata, pana ne-am vazut a avut timp sa imi strice asteptarile. deci este o persoana foarte placuta. la fel si b0nechina.

sa discutat despre copii (aviz amatorilor) ;) , despore moarte (oare cine a inceput discutia), meciuri si despre absentii ce vor primii pedepse grave. in rest muzica buna (kk) :D (bai SOD cred ca intentionat ai lasat muzica aia, pt. a ne goni acasa.) iubire si pace.

K-gula. :B
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Nu pe multi

Mesajde MissBugMafia » Dum Aug 25, 2002 6:33 pm

Il cunosc personal doar pe Neamtzu si nici pe el de multa vreme.
As vrea sa`i cunosc pe cei din Cluj.... sau care au drum in cluj ma pot contacta.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde vali » Dum Aug 25, 2002 8:21 pm

Initial trimis de K-gula
bai SOD cred ca intentionat ai lasat muzica aia, pt. a ne goni acasa

muzica buna e rara

si au gata la un moment dat un dr. dre, da tu nu erai acolo
vali

Mesajde gaga » Lun Aug 26, 2002 9:20 am

Cu adanca recunostintza pentru ca ma consideratzi prietenul vostru

Moshulica (restu a se citi semnatura lu sotzu vali), sper ca la ultima strigare de plecare a lu' aliosha sa nu apari. Nu de alta, da sotzu vali te-a iertat... io nu, si stii si de ce.

p.s. copii, nu va mai extaziati, betiile astea sunt dovada toamnei ce a venit!!!! adica A INCEPUT!
let there be rock!

p.s.2 de ce nu ati postat mah pe rock, 'ratzi ai draq, sa-i cresteti ratingu lu oribilu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 26, 2002 9:30 am

Si ca sa te fac fericita,bai Dana...itzi zic ca nu voi veni la plecarea lui Aliosha !
Si nu pentru ca mi-e frica de tine ..ci pentru ca incep sesiunea de restantze si tre' sa invatz. :cry: Nu mai am eu timp de prostiile voastre !

Dar cu totzii stim ca adevarata plecare a lui Aliosha se va da la "Machedonu'",la noi in cartier..cu prietenii de aici ! Iar acilea..voi mamutzii (prietenoshi si neprietenoshi) nu avetzi voie !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Aug 26, 2002 10:53 am

Sa moti tu tataie?
Afla ca am fost la "machidonu" tau si ca sa stie tot forumistu' unde ai invatzat matale sa te porti: aia e o crasma unde da numa' manele si danseaza tziganci pe mese.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Lun Aug 26, 2002 5:59 pm

ba moshule, te bag undeva!!!

lasa-ma dracu in pace!!!

azi pe la 5-6 asha m-a sunat mosul ca era cu jasmyne si voia sa imi spuna fata ca nu are putza mica

moshule, vezi ca daca are sub 16 ani infunzi puscaria
vali

Mesajde Zgubilici » Lun Aug 26, 2002 6:06 pm

bataie, bataie, bataie. :j bai cat ma mai amuzati cand va certati asa degeaba. sau stiti voi ceva si eu tre sa nu stiu.

K-gula.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma