t.A.T.u

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

t.A.T.u

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 03, 2002 1:30 am

Se pare ca ultima obsesie in materie de muzica este trupa Tatu.
Acum cateva zile am venit de la mare , unde este o adevarata obsesie cu ultima lor melodie .. "Nas Ne Dagonyat" (Not gonna get us) . O auzisem de zeci de ori la toate discotecile , la radio pe fiecare frecventa posibila.. etc..

Ok... Melodia e interesanta , videoclipul bine realizat . Dar sunt ele chiar asa de bune pe cat a luat amploare tot fenomenul asta "Tatu" ?

Multi spun ca un plus la succesul lor a fost si stirea ca ele ar fi lezbiene ( - se saruta si se mangaie pe parcursul videoclipului "All the things she said" ). Totusi nu prea cred ca asta are vreo legatura cu succesul pe care se pare ca il au... Pentru ca la toata lumea pe care o cunosc eu le-au placut de ele inainte sa stie prea multe despre trupa nou venita din Rusia.

Mie mi se par interesante... Sunt ok. Dar nu mi se pare ca sunt chiar asa de revolutionare prin muzica pe care o fac...

Oricum e foarte interesant faptul ca , daca pana acum o luna nu stia nimeni de ele , acum sunt in centrul atentiei.

Sunt curios care este si parerea voastra despre trupa !
Merita succesul pe care il au ?
Seth2
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 8:55 am

Nu stiu daca merita asa de mult succesul asta, dar cert este ca "Nas ne dagonyat" este o melodie forte misto. Revolutionare nu sunt...:DOricum, mie personal imi plac foarte mult.
Kayla

Atitudine sau Muzica ?

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 03, 2002 9:22 pm

Am auzit ca managerul lor este un fost psiholog...
So... fazele cu lezbianismul s-ar putea sa nu fie adevarate ... Ci numai o noua atitudine , care sa atraga lume.
Daca asa e ... e clar ca au reusit. :)
Oricum, eu tocmai imi copiez a cincea melodie a lor . :P
Seth2
Junior Member

Mesajde Pishcotzik » Sâm Aug 03, 2002 11:36 pm

Dak Tatu merita succesul kre-l au..?
cred k tre sa fim sinceri shi sa realizam k cel putzin la noi, trupa asta era scufundata in anonimat pt majoritatea oamenilor pana cand sa apara Nas ne dagoniat.
Cred k ishi merita soarta(adik succesul) fiindk au reushit sa aduk ceva nou pe piatza muzikla, shi sa impresioneze cu acel ceva fara sa fie sexy sau cu o frumusetze ieshita din comun, pur shi simplu prin muzik lor. Am intezles din ce am citit despre ele, k in melodiile lor trateaza subecte serioase(incestul, violentza, bla, bla..) Asta inseamna k probabil au ceva in kp. Totushi numai timpul ne va spune dak sunt o trupa de o vara sau de ceva mai mult. care merita cu adevarat succes..Oricum tre sa recunoashtem k strategia de promovare abordata e ciudata dar eficienta, nu?
Pishcotzik

Taty

Mesajde gingirica » Dum Aug 04, 2002 12:17 am

Fratilor parerea mea e ca asta e doar inceputul.

Albumul e beton si in rusa suna chiar mai bine decat in engleza.

Cine se uita pe rusi inainte de '89 poate isi mai aduce aminte ce muzica aveau baietii.

Oricum e un suflu proaspat fata de ce se vehiculeaza pe MTV.

Ascultati "Zachem ya" si gasiti acolo un sound de crapa pietrele
gingirica
Junior Member

Tatu/Taty

Mesajde Seth2 » Dum Aug 04, 2002 12:38 am

Imi amintesc totusi ceva ciudat legat de Tatu.
Anul trecut , prin iarna.. cand mai aveam MTV UK , la Select mai era cateodata un Special Select cu un top 5 de la celelalte MTV-uri... Intr-o zi am vazut topul 5 de la MTv-ul rusesc si ma gandesc acuma - cand stiu despre ce e vorba- ca am vazut pe locul 1 sau 2 melodia "Nas ne dagonyat" . Cel putin videoclipul era asemanator.

Asta ma face sa cred ca aveau totul pregatit de mult timp... si ca au cautat momentul cel mai potrivit sa intre pe piatza muzicala.

Ceea ce mi se pare misto la ele e ca fac ceea ce simt si ceea ce vor... + Citeam undeva ca nu tin sa aiba o imagine neaparat de vedeta.. ci doar cum sunt ele in realitate. Asta mi se pare ca da un plus de naturalete si poate de asta pare si muzica lor ca o pata fresh pe muzica de acum.

Ce e ciudat e ca daca ma gandesc la melodii (am vreo 5) .. nu par a fi f revolutionare... Si nu aduc prea multe elemente noi... Dar daca ma uit in ansamblu - par foarte diferite de tot ce e acum si se disting foarte usor de restul.

Am vazut o poza cu albumul rusesc si pe coperta scria "Taty" , in loc de Tatu. Ce inseamna de fapt Tatu/Taty ?
Seth2
Junior Member

Re: Tatu/Taty

Mesajde gingirica » Dum Aug 04, 2002 1:30 am

Taty e Tatu cu caractere rusesti.
Se pare ca in US se vor lansa ca t.A.T.u.
(http://www.tatugirls.com,taty.universalmusic.ru).
Sunt curios cum se vor vinde acolo.Oricum in Rusia au stat 3 luni no. 1 in top 20 MTV ru si in Europa au vandut deja 1 milion albume (IFPI Platinum awards).

E ceva nu ?

Cand ii vedem si pe ai nostri ?
gingirica
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Aug 05, 2002 12:56 am

De la Tatu n-am ascultat decat melodia asta, "Nas ne Dagonyet" sau cum ii zice, n-am vazut videoclipul si am vazut o singura data o singura poza cu ele. Asa ca mai asteptam. Melodia imi place, imi place chiar destul de mult, dar nu mi-a lasat impresia ca ar fi ceva original, revolutionar, sau macar necomercial. Io mai stiu ce sa mai zic? E bine asa?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

text!

Mesajde Arhanghell » Mar Aug 06, 2002 1:43 am

vreau si eu textul de la nas ne dagoniat in engleza.
unde e de gasit?
Arhanghell
Junior Member

A aparut albumul!!!

Mesajde Seth2 » Mar Aug 06, 2002 2:23 pm

Tocami am fost in oras (Bistrita) si am gasit albumul ... Pe album trupa se numeste "Taty" pentru ca asta e corespondentul lui "Tatu" in rusa... Si da... din pacate albumul e in rusa in totalitate.. Pana si piesele sunt scrise cu caractere rusesti.

Acuma ascult a 5-a melodie.... Nas ne dagonyat!

Is in total 12 melodii. Si ce-am ascultat pana acuma e misto.
Oricum am citit pe undeva ca o sa apara varianta pe engleza la albumul asta... in curand... Asta va las pe voi sa va ganditi cand inseamna "in curand".

In rest... maine apare revista Bravo... Cine mai o cumpara :p va gasi acolo un articol cu Tatu , plus poza lor pe coperta...
Apropo de poze.. cele de la coperta de la caseta sunt interesante.. Un pic altfel.. nu sunt poze indregi.. doar bucati din poze... adica nuami cu gura si barbia.. numai cu ochii , mainile.. etc.. plus o poza cu ele doua imbratisate... :)

TEXT - am incercat sa gasesc tstul de la Nas ne dagonyat pe net.. dar no sign of it... Cel mai probabil insa va fi ca pe viitor sa-l gasesc pe romana... Daca o sa-l gasesc o sa-l copiez aici.

Intre timp s-o terminat si prima parte a albumului...(care l-am gasit numai sub forma de caseta).. Misto pana aici.
Seth2
Junior Member

Lansare in America!

Mesajde Seth2 » Mie Aug 07, 2002 9:11 pm

t.A.T.u se vor lansa in America pe 17 septembrie cu un album, in engleza , care va contine pe langa melodiile de pe albumul in rusa - traduse - si cateva melodii bonus . Nu stiu daca albumul asta o sa ajunga si la noi...

Pana atunci va zic ca albumul care l-am cumparat ieri e f misto... desi mai mult pop ca sa zic asa. Totusi "Nas ne Dagonyat" e destul de reprezentativa pentru album. (fetele mai au doua melodii scoase in Rusia , pe langa asta!) .
Albumul e misto mai ales dupa ce-l asculti de mai multe ori si te obisnuiesti cu limba rusa... However , e putin cam frustrant (cel putin pt mine.. pt ca textul melodiilor in general mi se pare important) faptul ca nu intelegi nimik . Totul ar fi perfect daca albumul in engleza ar ajunge si pe la noi... Dar daca nu ...

Enjoy this one!
Seth2
Junior Member

Re: t.A.T.u

Mesajde INKashu » Mar Aug 13, 2002 2:16 am

e bine de shtiut k melodia NAS NE...ma rog, e compusa de Liam Howlett (cine nu shtie cine e....RUSHINEEEEEE)fapt pe care cunoscatorii probabil l`au sesizat intr`o oarecare masura...shi...hmmm...merge piesa....videoclipu` e chiar interesant...daca shi faza cu lesbianismu` e adevarata shi nu e doar pentru reclama e beton formatzia...dar e totushi un pic prea devreme pentru a spune k ar revolutziona muzica in vreun fel...din pacate ceea ce le apartzine intru`totul e faza cu orientarea lor sexuala....asha k nu vad nici o "revolutzie" exclusiv muzicala
INKashu

Mesajde Josefine^ » Mar Aug 13, 2002 8:19 pm

eu am ascultat albumul in engleza la "13-14 cu andrei" si mi-au placut multe melodii,inclusiv "all the things she said"...oricum,vreau sa caut albumul in oras...rusa..engleza..ce-o fi...importannt e ca "suna bine fetele"...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Re: Re: t.A.T.u

Mesajde Aliosha » Mie Aug 14, 2002 1:17 am

Initial trimis de INKashu
e bine de shtiut k melodia NAS NE...ma rog, e compusa de Liam Howlett

Ahaaa... pai asta schimba multe. E valabil si pentru celelalte piese de pe album ?

PS: ce parere ai de "Baby's got a temper ?"

EDIT: Cateva informatii de pe allmusic:

"Assembled by former TV-commercial producer Ivan Shapovalov after auditioning 100s of candidates at Moscow's Mostfilm studios, Tatu (aka Taty) comprised Volkova Julia Olegovna (aka Julia Volkova; born 1985) and Katina Elena Sergeevna (aka Lena Katina; born 1984).
Named after an internationally fashionable word, the teen-pop duo delivered captivating melodies and controversial lyrics and Tatu signed up to Universal Music Russia on May 16, 2001. Their debut single, "Ya Soshla s Uma," (I've Lost My Mind), based on a story about a lesbian affair between two young girls, became their first smash, gaining international exposure through MTV (Top Five on the most requested videos chart). After issuing a second single called "Nas Ne Dogoniat," (They Won't Catch Us), their album 200 Po Ustrechnoi (Driving 200 Miles in the Opposite Lane) was locally released. "
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde shmack » Mie Aug 14, 2002 11:45 am

t.a.T.u. sunt cel mai bine gandit produs rusesc.Impresarul lor,si cel care a venit cu ideea este un psiholog care s-a dat pe publicitate si muzica,deci un om care stie ce vrea poporul(doar Lenin zicea:''spune-le ce vor sa auda''').Nu se stie inca daca cele doua tipe sunt sau nu lesbi........:rolleyes: Oricum au melodii destul de bune(nu fenomenale,dar pentru Rusia este ceva foarte original).Varianta in engleza a melodiei ''All the things she said''este la http://music.shelter.ro(mai sunt si alte melodii ,dar mie mi se pare mai reusita aceasta)....
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Compozitor + lezbianism

Mesajde Seth2 » Mie Aug 14, 2002 2:40 pm

Din cate stiu eu majoritatea pieselor sunt compuse de Elena Kipper , care e ceva jurnalista la unul din principalele posturi de televiziune din Rusia .

Daca sunt cu adevarat lezbiene sau nu ... nu stiu exact. Doar ca , am vazut cateva poze din primul lor videoclip (la melodia "All the thing she said") unde ele sunt in spatele unui gard de sarma.. si se imbratiseaza si se saruta in ploaie (cantand ceva de genul "Mama , tata , va rog , iertati-ma! / Simt ca innebunesc / Am atata nevoie de ea" ) , in timp ce lumea le priveste dezaprobator de pe cealalta parte a gardului.

Alta informatie pe care am aflat-o e ca fetele faceau parte mai demult dintr-un grup numit "Neposedi" , care e un fel de varianta ruseasca a Scolii Vedetelor de la noi . Doar ca Iulia (adika bruneta de 17 ani ) a fost data afara pentru ca "se dadea" la celelalte fete.
Seth2
Junior Member

De ce ar fii ceva dezapreciant?

Mesajde Renato2002 » Joi Aug 22, 2002 9:17 am

Sound-ul suna bine shi place la multa lume...Au aparut asa dintr-o data dar asta nu inseamna ca ar trebui dezapreciate...fetele canta frumos chiar daca au ca limbaj o limba mai greu de inteles pentru noi...dar mai conteaza?...Oricum sunt sigur ca peste cateva saptamani sau luni vor aparea alte formatii noi care ne vor uimi cu astfel de piese!!!
Renato2002
Junior Member

SUPER

Mesajde ALEXE ADINA » Dum Aug 25, 2002 10:14 pm

Parerea mea e ca melodia "Nas Ne Dagonyat" e superba si face toti bani.Ce conteaza ca asta e singura melodie a rusoaicelor care e promovata pe meleagurile noastre?Conteaza ca au dat lovitura cu piesa asta.Suna foarte bine dupa parerea mea.
ALEXE ADINA

Mesajde Jasmine » Dum Aug 25, 2002 11:09 pm

t.a.t.u. vin in Romania la Cerbul de Aur!!cool,nu!?

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Re: t.A.T.u

Mesajde manelesux » Lun Aug 26, 2002 1:13 pm

Initial trimis de Seth2
Se pare ca ultima obsesie in materie de muzica este trupa Tatu.
Acum cateva zile am venit de la mare , unde este o adevarata obsesie cu ultima lor melodie .. "Nas Ne Dagonyat" (Not gonna get us) . O auzisem de zeci de ori la toate discotecile , la radio pe fiecare frecventa posibila.. etc..

Ok... Melodia e interesanta , videoclipul bine realizat . Dar sunt ele chiar asa de bune pe cat a luat amploare tot fenomenul asta "Tatu" ?

Multi spun ca un plus la succesul lor a fost si stirea ca ele ar fi lezbiene ( - se saruta si se mangaie pe parcursul videoclipului "All the things she said" ). Totusi nu prea cred ca asta are vreo legatura cu succesul pe care se pare ca il au... Pentru ca la toata lumea pe care o cunosc eu le-au placut de ele inainte sa stie prea multe despre trupa nou venita din Rusia.

Mie mi se par interesante... Sunt ok. Dar nu mi se pare ca sunt chiar asa de revolutionare prin muzica pe care o fac...

Oricum e foarte interesant faptul ca , daca pana acum o luna nu stia nimeni de ele , acum sunt in centrul atentiei.

Sunt curios care este si parerea voastra despre trupa !
Merita succesul pe care il au ?

piesa shi clipul sunt reushite shi au avantajul de a nu fi absolut imbecile, cum e in general scena pop moderna. Succesul se datoreaza ideii "chiorul in tzara orbilor e rege"...la nivelul actual al muzicii, e mare lucru, mai ales ca vin de la rushi.
lesbianismul e o kestie care se vinde bine azi.In aceeashi categorie cu zvonurile despre Marilyn Manson. Sau, vorba unui cantec imbecil, "hai sa fim originali". daca atrage atentzia, se vinde. simplu.
revolutzionare n-au cum sa fie...revolutzie muzicala nu s-a mai facut de la elvis incoace.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: t.A.T.u

Mesajde dinu » Lun Aug 26, 2002 1:49 pm

Initial trimis de manelesux
revolutzie muzicala nu s-a mai facut de la elvis incoace.

!?!? cat de cult tre sa fii sa afirmi asemenea. Dar noi il cunoastem din timp pe d-l manelesux, asa ca sa-l lasam in pace, in epoca nerevolutionara ce se intinde intre Elvis si manelele d-sale.
dinu
Junior Member

Re: Re: Re: t.A.T.u

Mesajde manelesux » Lun Aug 26, 2002 2:07 pm

Initial trimis de dinu

!?!? cat de cult tre sa fii sa afirmi asemenea. Dar noi il cunoastem din timp pe d-l manelesux, asa ca sa-l lasam in pace, in epoca nerevolutionara ce se intinde intre Elvis si manelele d-sale.

scuze, am vrut sa zic de la aSIMOV incoace.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Cerbul de Aur

Mesajde Seth2 » Lun Aug 26, 2002 8:55 pm

Nu cred ca mai este pentru nimeni o nautate faptul ca Tatu vor concerta la Cerbul de Aur , mai exact pe data de 6 august .

Conform http://stiri.rol.ro fetele vor sustine un recital de 85 (!!!) de minute , intre Proconsul si Scorpions.

Daca stiam deja ca o sa merg la concert cand am auzit ca vor canta Scorpions , faptul ca o sa cante si Tatu nu face decat sa-mi fixeze si mai bine ideea.

In rest.. E clar ca ele nu pot produce o revolutie in masa a muzicii.. Ar fi destul de naiv sa se creada asta.. Dar cand ma refeream la a revolutiona muzica , ma puteam referi si la planurile secunde... adika la genul muzical din care fac ele parte etc.. Ce-i drept mie mi se par ca aduc un aer destul de proaspat in muzica care se canta acuma.. (tinand cont de toate aspectele : muzica pe care o canta , lezbianismul lor , limba in care canta... etc).

Oricum banuiesc ca recitalul lor la Cerb o sa fie super. 85 de minute !!! Nu e de ratat!

Biletele o sa inceapa sa se puna in vanzare de saptamana asta si preturile ar fi cam urmatoarele :
150 000 ; 350 000 si 1 000 000

asa.. ca eu zic ca ar fi cazul sa incepeti sa faceti cateva economii pentru ca merita... :p
Seth2
Junior Member

Mesajde Vortex » Mar Aug 27, 2002 12:22 pm

Initial trimis de manelesux

In aceeashi categorie cu zvonurile despre Marilyn Manson. Sau, vorba unui cantec imbecil, "hai sa fim originali

Domnule manelesux (long time no see), vreau doar sa remarc, dupa ce am citit ceea ce ati postat in ultima zi, ca orice comparatie o faceti versus Manson. Si de aceea am sa va atrag atentia ca mai exista si alte repere. Universale, bineinteles.

Plus urmatoarele:

revolutzie muzicala nu s-a mai facut de la elvis incoace

si apoi

scuze, am vrut sa zic de la aSIMOV incoace.

Intrebarea mea de veci forumist cititor si nepostator: in ce trupa canta domnule asimov asta?
Vortex

Mesajde Vortex » Mar Aug 27, 2002 12:28 pm

De emotie, vazandu-l pe batranul manelesux din nou in actiune, m-am logat ca "guest". Corectez: vechi forumist, nu veci...
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Mesajde manelesux » Mar Aug 27, 2002 2:28 pm

aSIMOV canta in trupa Fundatura. intreaba=l pe Dinu ca el e zpegialistu.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

!!!

Mesajde Seth2 » Mar Aug 27, 2002 8:45 pm

Pls. no off topicuri... is si alte locuri pe care puteti sa va dati replica unul la altul.

Totusi asta e un thread pe care se vorbeste despre trupa TATU , despre care are fiecare dreptul de a-si spune parerea , fie ea pozitiva fie negativa .

Niciodata nu se va putea ajunge la o conluzie la care toata lumea sa fie de acord asa ca cel mai bine e sa respectam ce vor toti sa spuna.
Seth2

"Sondaj"

Mesajde Seth2 » Mar Aug 27, 2002 9:16 pm

So... revenind la Tatu mi-a venit ideea unui sondaj colateral temei generale de pe thread...

.... si anume care tipa va place mai mult dintre cele doua ?

Mie imi place mai mult de bruneta (adika Iulia) . Anyway roskata (adika Lena ) e ok si ea.
Seth2
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Aug 27, 2002 11:34 pm

Pentru cine vroia textul la NAS NE DOGONYAT in engleza si rusa.

http://www.tatu.us/notgonna.htm
Unregistered

Mesajde deedee_Lo » Joi Aug 29, 2002 8:56 am

Poate are ..poate nu legatura cu subiectul...dar un intelept prieten de-al meu mi-a spus acu` vreo 2 zile..:"Ce varianta in engleza?Ce?Nu suna bine in rusa?Iti spun io ca rusa..engleza...Ce-o fi..La piesa asta se ia rusu` cu americanu` de mana si tzipa "Nas ne dogonyat"!!
OVER&OUT
deedee_Lo

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii