Videoclipurile din muzica romaneasca
Moderator: anjin-san
tare topicu asta... am vazut si post-uri de pe vremea cand era dolaru 29 de mii si ceva... in fine, ati sarit un clip 'tonic - original'. sa fim intelesi urasc formatia dar videoclipu e unu dintre cele mai bune videoclipuri romanesti. la imagine mai e de lucru si...evident la scenariu (auzi sa iei 3 bucati de cd si sa le bagi in combina
).

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
apropo de vara asta...
...mai bine zis apropo de mertzuri si cururi tari: manelistii si 'dancerii' (cum sa le zic altfel) seamana izbitor de mult ca atitudine cu negrisorii de pe mtv cu mertzuri, gagici faine si dolarei prin videoclipuri. si inca ceva, observ e-o noua tendinta la ei si-anume de-a baga jucarele electronice altele decat mobilele (palm-topuri, lap-topuri etc) prin videoclipuri.
-
tre - Junior Member
Re: apropo de vara asta...
Initial trimis de tre cool
... si inca ceva, observ e-o noua tendinta la ei si-anume de-a baga jucarele electronice altele decat mobilele (palm-topuri, lap-topuri etc) prin videoclipuri.
pai tot de la negrishorii de pe mtv sint luate
-
qeru - Junior Member
tare topicu asta... am vazut si post-uri de pe vremea cand era dolaru 29 de mii si ceva... in fine, ati sarit un clip 'tonic - original'. sa fim intelesi urasc formatia dar videoclipu e unu dintre cele mai bune videoclipuri romanesti. la imagine mai e de lucru si...
nu shtiu daca e chiar din cele mai bune, da' e f. bine facut. daca shtie cineva cine shi unde l-a facut, vreau sa shtiu shi eu.
evident la scenariu (auzi sa iei 3 bucati de cd si sa le bagi in combina).
nu cred ca-tzi trebuie super-poveste pt un clip. shi oricum ideea nu e deloc originala (vezi darude & co., alt ex nu-mi vine acu' in minte)
-
qeru - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
clip de rahat: Catalina - Why My Lord!
ce nu tzi-a placut la el? >> edit:pt ca n-are poveste sau efecte speciale? dupa parerea mea shi a altora, e singurul premiu pe bune de la premiile industriei muzicale romaneshti (de kkt ash adauga eu)
-
qeru - Junior Member
omul cu sobolani - mainile sus si parazitii - in focuri au 'spart piata' pot spune.
'mainile sus' n-are prea multe efecte...n-are deloc daca ma gandesc mai bine dar filmarile sunt facute cu cap si locatia (nu-mi dau seama exact de ea) e si ea foarte buna. uite ca si fara bani prea multi se poate face un videoclip fain.
'mainile sus' n-are prea multe efecte...n-are deloc daca ma gandesc mai bine dar filmarile sunt facute cu cap si locatia (nu-mi dau seama exact de ea) e si ea foarte buna. uite ca si fara bani prea multi se poate face un videoclip fain.
-
tre - Junior Member
Re: Re: apropo de vara asta...
Initial trimis de qeru
pai tot de la negrishorii de pe mtv sint luate
de negrisorii de la mtv vorbeam

-
tre - Junior Member
ca sa faci efecte, trebuie bani shi shtiintza, altfel iese de kkt shi ex sint nenumarate. cu putzin cap faci clip mishto fara efecte (vezi shi romania de vinzare - ionescu, a fost acum vre-un an). sau te invirtzi pe unde trebuie cum au facut ashtia de la media services cu ozone sau asha ceva, dar ma tare indoiesc ca 3d-urile alea au vreo urma de licentza pe ele.
-
qeru - Junior Member
Re: Re: Re: apropo de vara asta...
de negrisorii de la mtv vorbeam.
skooze, credeam ca de negrishorii noshtri:D
-
qeru - Junior Member
Re: Re: Re: Re: apropo de vara asta...
Initial trimis de qeru
skooze, credeam ca de negrishorii noshtri:D
aa nu.... mai au de-nvatat.
cum ar fi sa vezi cioara lap-topu? intai sa-si configureze sistemu de climatizare de la mertz si dupa aia.
pe la noi prin ploiesti cica au inceput sa vina pe la i-cafe-uri.
-
tre - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: apropo de vara asta...
aa nu.... mai au de-nvatat.
cum ar fi sa vezi cioara lap-topu? intai sa-si configureze sistemu de climatizare de la mertz si dupa aia.
pe la noi prin ploiesti cica au inceput sa vina pe la i-cafe-uri.
:o bine spus bine gindit
-
qeru - Junior Member
OCS - Mainile sus e filmat langa Crowne Plaza pe un teren de tenis acoperit. Initial trebuia sa fie cu public, dar la montaj s-au scos aceste secvente, iar rezultatul este pur si simplu o formatie cantand, nimic foarte spectaculos.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
OCS - Mainile sus e filmat langa Crowne Plaza pe un teren de tenis acoperit. Initial trebuia sa fie cu public, dar la montaj s-au scos aceste secvente, iar rezultatul este pur si simplu o formatie cantand, nimic foarte spectaculos.
uita-te mai cu atentie la cum sunt realizate filmarile. imi place mult miscarea aia in juru individului.
-
tre - Junior Member
Re: Videoclipurile din muzica romaneasca
Initial trimis de Joao
Nu inteleg ce este cu aceasta lipsa de idei in industria videoclipurilor! Marea majoritate sunt patetice,cu idei si realizari de pe vremea lui Burebista! Cine este de vina? Daca fura melodiile,ar putea fura si 1 vidoeclip bun,nu? Poate nu ar mai parea chiar asa de penali! Voi ce ziceti?
Nu e numai lipsa de idei, ci si de scule de calitate. Calitatea imaginii e de rahat, ca si muzica de altfel !!!
- java
inca mai exista subiectul meu!
deci cel mai penibil videoclip vazut azi e cu unii de canta jalnic si ii ameninta niste traseiste cu cagule si pistoale!
penibil!
penibil!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: inca mai exista subiectul meu!
Initial trimis de Joao
deci cel mai penibil videoclip vazut azi e cu unii de canta jalnic si ii ameninta niste traseiste cu cagule si pistoale!
penibil!
hai ca-tzi mai dau eu un titlu: galax - galaxia mea
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
un clip tare
Class....numai stiu titlu..dar e ala cand se plimba cu masina pe un highway...e beton filmat...dupa mine e unul din cele mai pro facute in romania! ..a "te visez mereu" e piesa....
-
n3aGabitz - Junior Member
original-long time,no see
ala al lui class imi place si mie(inclusiv melodia).
dar copiatura aia de videoclip al lui banica jr dupa offspring e penibila,si ca imagine,si ca realizare!
ala al lui galax nu-l stiu!
imi mai place tentatia din demmo!:o
dar copiatura aia de videoclip al lui banica jr dupa offspring e penibila,si ca imagine,si ca realizare!
ala al lui galax nu-l stiu!
imi mai place tentatia din demmo!:o
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
un videoclip romanesc Bun
m-am plictisit citind atatea mesaje asa ca nu stiu dc s-a mai spus sau nu,dar ultimul clip Class - intr-o zi mi se pare unul dintre cele mai bune clipuri facute pana acum in romania.sa nu vorbim si de calitatea muzicii care e cu mult... mai sus decat altceva de genul asta.
just my 2 cents
just my 2 cents
- Unregistered
Class- un clip mishto, dar sa nu ne blocam pe o idee
Intr-adevar clipul Class e super, iar piesa e una din putinele valabile de la noi.
Un alt clip care sincer sa fiu mi se pare super funny e ala a lu' Benone, frate un clip care imi mere la inima !
Un alt clip care sincer sa fiu mi se pare super funny e ala a lu' Benone, frate un clip care imi mere la inima !

- Poetul
Pai..ce videoclipuri imi plac mie?:con: Imi place Vama Veche- "Betia". Mi se pare de asemenea bun si Stigma -"Fraier" Si, de ce nu, Bosquito - "Pepita" Voua va plac astea?:confused:
- Bosquetarita
- Junior Member
Dj Raoul vs Alina (Jais) - Unde Esti ...
Zilele astea am avut deosebita placere sa vizionez un videoclip nou care, dupa parerea mea, pare sa fie cel mai bine realizat videoclip romanesc. Nu numai ca oamenii care au muncit la el nu par sa filmeaze la nunti si botezuri ci din contra, au vrut sa faca un lucru de calitate. Bravo realizatorilor! - nota 10!
Nici muzica nu este rea, este chiar una de calitate, as spune ca este un techno facut cu mult bun gust. Pana acum nu am avut rabdarea si interesul sa-i ascult pe Dj. Raoul sau Jais. Acum mi-au castigat simpatia prin valoarea lor. Bravo lor! - nota 10!

Nici muzica nu este rea, este chiar una de calitate, as spune ca este un techno facut cu mult bun gust. Pana acum nu am avut rabdarea si interesul sa-i ascult pe Dj. Raoul sau Jais. Acum mi-au castigat simpatia prin valoarea lor. Bravo lor! - nota 10!

- Unregistered
de coma - stai ce ziceti?
e alcatuit din vreo 3000 de fotografii
pacat ca nu a fost prea promovat - macar ideea era originala (din cate stiu eu)
e alcatuit din vreo 3000 de fotografii
pacat ca nu a fost prea promovat - macar ideea era originala (din cate stiu eu)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Re: Re: ia uite ce mai aflai......!
Initial trimis de Thunder
-----------------------------------------------
Ca veni vorba de banica...
Ia asculta putin Shakin Stevens - "Give me your heart tonight"...![]()
Pe vremea lu' impuscatu' ascultam la radio (cu multe bruiaje de altfel), muzica straina si imi placea Shakin Stevens. Apoi Banica jr dupa seria de "Liceeni" s-a apucat de muzica ca nu putea sa iasa de sub umbra lui taica-su altfel. Probabil s-o fi gandit ca nu a auzit nimeni de Shakin Stevens pana atunci, ca de, a fost comunism si cenzura si poate nu se observa plagiatul. Cand ma uit la Banica jr il vad pe Shakin Stevens pana in cele mai mici amanunte (gen muzical, inflexiuni vocale, joc de scena, etc).
- Unregistered
Re: apropo de vara asta...
...mai bine zis apropo de mertzuri si cururi tari: manelistii si 'dancerii' (cum sa le zic altfel) seamana izbitor de mult ca atitudine cu negrisorii de pe mtv cu mertzuri, gagici faine si dolarei prin videoclipuri. si inca ceva, observ e-o noua tendinta la ei si-anume de-a baga jucarele electronice altele decat mobilele (palm-topuri, lap-topuri etc) prin videoclipuri.
cu alte cuvine, dupa ce ca sunt bogati mai sunt si baieti destepti, nu?
- Unregistered
coma rulz!
Din Romania singura formatie care are videoclipuri originale si facute profesionist sunt:COMA.Atat StAI ,cat si In mine-n soapta , sunt facute cum trebuie,adica s-a tinut cont de melodie si mesajul ei(nu s-a luat fiecare cuvant din melodie mot a mot si s-a facut un story-cam asa se fac videoclipurile pe la noi):o
Pe langa asta mai este si atitudinea celor din formatie.
Alte videoclipuri care promit ar fi :''Intr-o zi ''Class si ''Betia'' Vama Veche(interesant story si cromatica)........
Pe langa asta mai este si atitudinea celor din formatie.
Alte videoclipuri care promit ar fi :''Intr-o zi ''Class si ''Betia'' Vama Veche(interesant story si cromatica)........
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma