Despre Rock:as vrea ca fiecare sa-si spuna opinia!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 9:42 pm

Initial trimis de Melutza
Adevarul, la mine, este ca rezist numai rockului alternativ, pt. ca ala hard este greu de adevaratelea, dar de suportat!

rock-ul alternativ nu prea mai e rock in ultima vreme (apropo voltaj iti place? :D ).

In plus, se zice ca cei mai multi satanisti asculta hard rock!:a

prin afirmatia asta ai demonstrat ca esti superficiala.

din cauza asta nu asculti tu hard rock?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 10:54 am

Nu imi mai place Voltaj cum imi placea inainte.
Superficiala nu sunt chiar deloc, pur si simplu nu pot rezista hard-rock-ului, simt ca-mi explodeaza capul! Daca mi-ar fi placut, nu m-ar fi afectat ceea ce se zice, desi e o chestie. :a
V-ati pus vreodata intrebarea "De ce majoritatea satanistilor asculta hard rock"? Eu am raspunsul: in melodiile acelea sunt introduse sunete, care pot fi pe linie melodica sau nu, si care raman in memoria pasiva, distrugand incetul cu incetul celulele nervoase, si dand stari ca acelea ale posedatilor.
Acum intelegi ca este si o teama de a asculta melodiile alea, pentru ca ce am scris mai sus s-a demonstrat!:a
Kayla

poezie

Mesajde Arhanghell » Vin Aug 02, 2002 12:57 am

Haide cu mine...
Vom fi singuri
si ah,cat de bine suní£,
doar noi doi si universul
sub aceeasi umbrí£ de luní£,
Haide cu mine
sa evadí£m,sa fugim
cat de tin picioarele
minutele,anii,
Paní£ de vor tine pe umeri
si pe fire de pí£r titanii,
haide cu mine
te rog,te implor
te iubesc,te ador
haide cu mine departe
unde intregul nu mai este
altceva decat o singurí£
parte,
Haide sa fugim
doar noi doi,
ah,doar eu si cu tine
Unde moartea nu mai e moarte
si unde timpul nu mai revine,
Doar noi doi,
ah,te rog vino cu mine
pentru ca altfel eu singur
nu-s altceva decat inchipuire...
Pentru ca altfel,
eu singur
nu-s altceva decat inchipuire...
Arhanghell
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 02, 2002 2:09 am

Nu imi mai place Voltaj cum imi placea inainte.
Superficiala nu sunt chiar deloc, pur si simplu nu pot rezista hard-rock-ului, simt ca-mi explodeaza capul! Daca mi-ar fi placut, nu m-ar fi afectat ceea ce se zice, desi e o chestie. :a
V-ati pus vreodata intrebarea "De ce majoritatea satanistilor asculta hard rock"? Eu am raspunsul: in melodiile acelea sunt introduse sunete, care pot fi pe linie melodica sau nu, si care raman in memoria pasiva, distrugand incetul cu incetul celulele nervoase, si dand stari ca acelea ale posedatilor.
Acum intelegi ca este si o teama de a asculta melodiile alea, pentru ca ce am scris mai sus s-a demonstrat!:a

;)
asculta o melodie hard rock si zi-mi dupa aia daca ai simtit vreo stare....satanista....

..poate cresti mare intre timp si incepi sa gandesti...
tre
Junior Member

da

Mesajde Arhanghell » Sâm Aug 03, 2002 2:12 am

Initial trimis de tre cool

;)
asculta o melodie hard rock si zi-mi dupa aia daca ai simtit vreo stare....satanista....

chiar asa.Cati ani ai...?adica "tu":melluzta,sau cum se scrie...
Arhanghell
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 9:01 am

Initial trimis de tre cool

;)

Sa gandesc nu inseamna sa ascult hard rock! Sorry, dar poate insemna exact inversul!:( Si , Arhanghell, se scrie M-E-L-U-T-Z-A. Si am 14 ani. Satisfied?
Kayla

ROCK ON!

Mesajde shmack » Sâm Aug 03, 2002 11:02 am

ROck-ul este o stare,si nu a satanistilor(daca acestia si-au asimilat acest gen,nu-i problema mea).Acest gen poate sa atraga diferite persoane,de orice varsta,caci nu este un gen fix ,ci se inteinde pe mai bine de 50 de ani (ani in care au fost curente gen Power Flower sau speed metal,in anii 80).Este un gen variat care incurajeaza individualismul si se opune efectului de turma(cea mai tare miscare sociala).....
ce mai ...Rock rulz!:o
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde qeru » Sâm Aug 03, 2002 11:20 am

what the fuck?!?!
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde qeru » Sâm Aug 03, 2002 11:27 am

Sa gandesc nu inseamna sa ascult hard rock! Sorry, dar poate insemna exact inversul!:( Si , Arhanghell, se scrie M-E-L-U-T-Z-A. Si am 14 ani. Satisfied?

melutzo, iar ai inceput sa deraiezi! cind raspunzi, citeshte post-ul respectiv pina cind intzelegi ce scrie, gindeshte de citeva ori raspunsul tau shi scrie o singura data.
cit despre "distrugerea celulelor nervoase bla bla bla" shi "inducerea unei stari ... " scuza-mi reactzia, dar efectiv m-ai lasat masca. nu mai crede toate aberatziile unor isterici nef****i doritori de bagare de seama.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 11:44 am

Bine, am inteles. Sunt cuminte. Nu mai deraiez de la subiect!:)
Kayla

Mesajde tre » Sâm Aug 03, 2002 4:31 pm

Initial trimis de Emanuela

Sa gandesc nu inseamna sa ascult hard rock!

...nu inseamna neaparat sa asculti hard-rock...
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 8:48 pm

Fara neaparat. Ce legatura are gandirea cu hard-ul?:confused:
Kayla

maaan...

Mesajde Arhanghell » Dum Aug 04, 2002 2:01 am

Fara neaparat. Ce legatura are gandirea cu hard-ul?:confused:

Oh Doamne,sunt nebuni cu totii!Chiar nu aveti altceva de facut decat sa scrieti tampenii d-astea aici?
numai tampenii spuneti,zau asa....
Arhanghell
Junior Member

melutza

Mesajde Arhanghell » Dum Aug 04, 2002 2:05 am

si nu stiu mey...la 14 ani spui asemea lucruri cu neuroni si sinapse...sunt curios.de unde ai auzit asta?
Suna chiar interesant adica..
Si ce inseamna Melutza pana la urma?de unde naiba scoatei numele astea ?
Arhanghell
Junior Member

ROCK IS DEAD

Mesajde gingirica » Dum Aug 04, 2002 6:03 am

Mai copii treziti-va - Rockul e pe moarte.

Rock = protest si capitalistii aia s-au sastisit de atata bine.
Trebuie sa apara unii ca Rammstein ca sa mai poti asculta ceva (apropo - sunt originari din DDR).

Asculati la mine de la rusi vine ploaia.Si nu trebuie neaparat sa fie rock - vezi t.A.T.u, album de platina in Europa (nu-i rau pentru un album in rusa nu?).

Daca credeti ca gresesc spuneti-mi si mie o trupa adevarata aparuta in ultimii 10-15 ani in US (sa n-aud de manson care e lectie de marketing).

Apropo uitati-va ce canta Metallica acuma si v-apuca plansu'
gingirica
Junior Member

Rockul e mort...la fel ca totul!

Mesajde Arhanghell » Lun Aug 05, 2002 12:44 am

Rock-ul e mort...Suna bine,insa nu e indeajunsa conditia asta pentru a exprima si un adevar.
Nu rock-ul e mort,ci oamenii sunt plictisiti pana la culme.Oamenii sunt morti,nu muzica.
Daca muzica rock pe toate ramurile sale exprima potenta si libertate,acum ce-i drept s-a cam incuiat in sine si nu mai este decat imagine reflectata din in ce in ce mai prost a originalului.
Oricum generalizarea e total abrupta,si fara sens pana la urma.Mai exista totusi suflare in pieptul acestei fapturi numita rock si derivata din drama umana.
Plus ca nu e vorba doar de rock aici,ci de toate aspectele existentei noastre.E evident ca civilizatia asta se indrepta spre un declin si spre moarte.Totul moare:fapt,gand,intamplare,material,imaterial...totul.Iar inainte sa moara omul ca fiinta,ii vor muri toate visele si realizarile sale interioare.
Omul e reprezentat de gandire si simtire.In ziua lui azi toti gandesc si nici unul nu mai simte...Cred ei ca simt,dar le este doar gandul si amagirea.Toti cred ca simt,dar nu fac altceva decat sa gandeasca.Cum poate exista o lume doar pe jumatate?Se descompune,decade,in cazul nostru innebuneste si pana la urma moare.Ramane goala lumea asta,in voia sortii cautand un vant care s-o duca mai departe.Omul nu poate avea integritate doar pe jumatate.Desigur ca fara simtire,fara suflet si rock-ul moare.Dar asta nu e decat o mica parte din dezastrul lumii,din tragedia noastra.
Cel mai potent semn al cacatului in care suntem este modul in care fiecare judeca de parca ar fi Ziua judecatii de Apoi,iar el ar fi Judecatorul.Lumea a ajuns atat de critica,iar fiecare se vede pe sine ca pe un fel de purtator al vreunui Adevar Ultim...Si nu mai exista scapare de aici.
Rock-ul va muri pana la urma.Atunci cand nu va mai fi nimic real in lumea asta,nici macar iubirea.Si sincer sa fiu,nu cred ca mai e mult pana atuncea...
Arhanghell
Junior Member

Re: melutza

Mesajde Kayla » Lun Aug 05, 2002 1:05 am

Initial trimis de Arhanghell

si nu stiu mey...la 14 ani spui asemea lucruri cu neuroni si sinapse...sunt curios.de unde ai auzit asta?
Suna chiar interesant adica..
Si ce inseamna Melutza pana la urma?de unde naiba scoatei numele astea ?

De unde am scos asta (nu numele)? Mama mea mi-a spus. Suna foarte interesant si adevarat...
Inca un off topic: Melutza vine de la Mela, care vine de la Emanuela, care e numele meu... De ce nu te uiti mai bine la "Cum v-ati ales nick-ul?". Acolo este un mesaj mai vechi in care explic... Scuze pentru acest mesaj...
Kayla

Re: ROCK IS DEAD

Mesajde LinX » Mar Aug 20, 2002 3:16 am

Initial trimis de gingirica

.... <aberatii> ............. </aberatii>

You're a lost case, darling. Trezeste-te tu dc. mai poti.
Spui prostii, analizeaza-ti si tu postul nitzel... Deci dupa tine muzica este o imagine a influentelor politico-geografice si America n-au dat nici o formatie buna in ultimii 15 ani ? Si ce anume intelegi matale prin Metallica in prezent ? Eventual vroiai un sound, asa, mai '80s, acum in 2000, nu ? De asemenea rockul, muzica protestatara prin definitie (!@#% god!) o sa fie inlocuit de noul val de la rusi (ex. Tatoo) ?
LinX
Junior Member

S-a cerut parerea in legatura cu muzica Rock.

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 4:54 pm

Parerea mea despre muzica Rock este una destul de buna... :o
Renato2002
Junior Member

Mesajde tre » Mar Aug 20, 2002 8:56 pm

Trebuie sa apara unii ca Rammstein ca sa mai poti asculta ceva (apropo - sunt originari din DDR).

Asculati la mine de la rusi vine ploaia.Si nu trebuie neaparat sa fie rock - vezi t.A.T.u, album de platina in Europa (nu-i rau pentru un album in rusa nu?).

Daca credeti ca gresesc spuneti-mi si mie o trupa adevarata aparuta in ultimii 10-15 ani in US (sa n-aud de manson care e lectie de marketing).

n-ai nici o treaba ma frate cu muzica... inainte sa 'decretezi' tampenii mai bine te documentezi. sunt atatea formatii 'adevarate' aparute in america de 10-15 ani incoace, printre care tool, nofx, green day (punk rock), orange 9mm, poate si creed.

rammstein sunt originari din germania. nu cred ca pentru un neamt cu capul pe umeri au existat vreodata rdg si rfg altfel decat ca impartire administrativa.

ma uimeste coerenta ta, intai zici despre marylin manson ca e lectie de marketing iar apoi ridici in slavi formatia tatu, aducand ca argument discul de platina.....
tre
Junior Member

Ideea este in felul urmator!!!

Mesajde Renato2002 » Mie Aug 21, 2002 1:01 pm

Eu nu cred ca Rock-ul este pe moarte...de fapt asha imi place sa cred...oricum Linkin-Park va fii intotdeauna pe locul 1 in preferintele muzicale fie ca rockul o sa dispara fie ca nu!!!
Renato2002
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Aug 26, 2002 1:41 pm

gingie, itzi spun eu 100 de trupe bune care au aparut in ultimii 15 ani. din care vreo 20 macar din state. da nu vreua sa-tzi umplu agenda. tatu e o lectzie de marketing pe aceeashi linie cu manson. in plus, ce daca manson e marketing, atata vreme cat e dublat de o muzica solida? ramane figura marcanta a anilor 90.pe scurt, itzi dua nota 5 pentru interventzie.

Arhangell, nota 8 la impresia artistica.
nota 5 la atitudine.
nota 1 la previziuni.

Renato,tu eshti inocent.

Melutza,m-ai facut sa rad,deci ai un punct in plus:nota 2.Satanisto!

schmack,eshti corigent:rockul se opune spiritului de turma? am vazut ieri o turma de 10 rockeri care se opuneau spiritului de turma.

Emanuela,revin.vad ca ai 14 ani...nota creshte pana la 5.cu timpu o sa te obishnuieshti shi cu hard rockul...rezolva doar ceara din ureki, am auzit shi eu ca da vibratzii neplacute.

Enza,crezi ca cu 2-3 formatzii de black metal shti ce e aia rock? Ai ascultat vreodata Depeche Mode? nota 5.

zgubilici, nota 6: rockul este "anumite instrumente".muzica simfonica este alte "anumite instrumente"..de asemenea, difera shi modul de orkeastratzie...daca tu ziic ca rockul e singuru care transmite mesaje shi stari, itzi mai trag un punct din nota finala:5

Ora s-a terminat, ne vedem data viitoare.
Unregistered

Mesajde manelesux » Lun Aug 26, 2002 2:20 pm

aaaa,uitai sa ma semnez deasupra.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Arhanghell » Mar Aug 27, 2002 1:42 am

Initial trimis de manelesux
aaaa,uitai sa ma semnez deasupra.

lol
te-ai semnat dedesubt mah,nu "deasupra"...
"nota 1 la previzuni"...lolozauri
Arhanghell
Junior Member

tema de lucru: cine si de ce ?

Mesajde gingirica » Mar Aug 27, 2002 8:15 pm

There's a house with no door and I'm living there
at nights it gets so cold and the days are hard to bear inside.
There's a house with no roof, so the rain creeps in,
falling through my head as I try to think out time.
I don't know you, you say you know me, that may be so,
there's so much that I am unsure of ...
You call my name, but it sounds unreal, I forget how I feel,
my body's rejecting the cure.
There's a house with no bell, but then nobody calls;
I sometimes find it hard to tell if any are alive at all outside.
There's a house with no sound; yes, it's quiet there ...
there's not much point in words if there's no-one to share in time.
I've learned my lines, I know them so well, I am ready to tell
whoever will finally come in
Of the line in my mind that's cold in the night, it doesn't seem right
when there's that little dark figure running ...
There's a house with no door and there's no living there:
one day it became a wall ... well I didn't really care at the time.
There's a house with no light, all the windows are sealed,
overtaxed and strained NOW NOTHING IS REVEALED BUT TIME
I don't know you, you say you know me, that may be so,
there's so much that I am unsure of ...
You call my name, but it sounds unreal, I forget how I feel,
my body's rejecting the cure .....
Won't somebody help me ......?
gingirica
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Oct 13, 2002 12:06 pm

despre rock si rockeri...
Pentru voi,rockerii de duzinaai mah,ce este pentru voi ma rockul?Si ce draq sunteti voi care il ascultati mah pentru el, daca nu tradatori?Pai ce om linistit se declara rocker?ce om normal pasnic si iubitor de aproape este fanatic rock?!Unde e mah,ca vreau sa-i iau eu insumi viata!
Pentru aia care inteleg muzica rock nu am cuvinte.ei sunt mai presus de ele.Dar pentru ceilalti infocati fani,nefiind voi ingeri decazuti nimic nu sunteti!Cat despre cei pentru care diavol si rau sunt cuvinte prea mari sa vi le insusiti voua insiva,tragici sunteti...!
Va spun eu:rockul pentru voi nu inseamna nimic.Si nimic nu inseamna ceva pana acolo unde se poate transforma in sacrificiu!Si nici c-o sa intelegeti voi ceva din muzica atata timp cat nu veti sacrifica ceva pentru asta...libertatea va inchis in moarte pe voi melomanii de astazi!
Libertatea a distrus tara asta si pe voi toti ce-i manjiti numele cu prezenta voastra!
Rockul este pentru cei neintelesi si pentru cei care nu vor sa inteleaga.Pentru restul este de blamat si de nebagat in seama.Voi ramaneti cu blink182 si restul de pacalici si vietii muzicale...Pentru ca inevitabil sunt si cantareti si formatii rock care nu-si merita numele,nu numai ascultatori patetici...
Insanatosire grabnica tuturora.(celora care o mai merita inca)!

Ba vorbesti de parca ai fi vreun mare erudit,numai ca tu nu-ti dai seama ca esti mega penal,aberezi la greu saracule.

Uite ba mie imi place mult rockul si pot sa-ti spun ca ma consider linistit,nu am nici o problema ,n-am nici o treaba cu satanismul si alte teribilisme dastea de adolescenti frustrati sexual.

Ascult si eu si burzum si negura bunget si moonspell si agathodaimon,empyrium,my dying bride,the sins of thy beloved,crematory,si altii dar nu m-a prostit muzica in halu asta ,nu m-a inrait nu mi-a intunecat mintile;ba metalele astea mai dure ar trebui interzise astora ca tine.......sper ca iti dai seama de ce.
SatyR

Re: Rockul e mort...la fel ca totul!

Mesajde bad_2_the_bone » Lun Oct 14, 2002 9:01 am

[quote]Initial trimis de Arhanghell
................
E evident ca civilizatia asta se indrepta spre un declin si spre moarte.Totul moare:fapt,gand,intamplare,material,imaterial...totul.Iar inainte sa moara omul ca fiinta,ii vor muri toate visele si realizarile sale interioare. .....
[...]
Ramane goala lumea asta,in voia sortii cautand un vant care s-o duca mai departe.Omul nu poate avea integritate doar pe jumatate.Desigur ca fara simtire,fara suflet si rock-ul moare.Dar asta nu e decat o mica parte din dezastrul lumii,din tragedia noastra.

Cel mai potent semn al cacatului in care suntem este modul in care fiecare judeca de parca ar fi Ziua judecatii de Apoi,iar el ar fi Judecatorul.Lumea a ajuns atat de critica,iar fiecare se vede pe sine ca pe un fel de purtator al vreunui Adevar Ultim...Si nu mai exista scapare de aici.

Exact ceea ce ai facut tu mai inainte.." judecatorule"

Si apropo la afirrmatia cu simtitul: de unde stii?
Nu crezi ca prea generalizezi? Crezi ca tot ceea ce gindesti tu despre ceilaltii ii adevarat?

Stii cine esti tu?
Un personaj penibil al filmului romanesc de inainte de '89
scena: in tunel
- Sunt tinar, vreau sa schimb lumeeeaaa.... lumeeea ...lumeeeea
Lucrurile nu sunt asa cum le pictezi tu in aceste culori sumbre.
Te-ai uitat cu atentie in trecut sa vezi daca intr-adevar lucrurile stau asa de rau acum in prezent decadentule?
Iar despre rock inca nu moare ci isi ocupa doar locul care i se cuvine in muzica. Nu mai este in voga deci ca sa fiu mai clar nu mai este tot adolescentul dezorientat rocker doar ca asa-i la moda cind de fapt nici nu-i place acest gen.
Pa.
bad_2_the_bone

Re: Re: ;)

Mesajde Unregistered » Mie Oct 16, 2002 4:41 am

Initial trimis de

Apropos de asta am o super idee:
Daca ar trebui sa alegeti intre un rock satanist si manele, ce-ati asculta?

MaxMetal:

Manelele sunt sataniste prin definitie asa ca as asculta rock satanist ( daca exista asa ceva???!!! ). Satanismul nu are nici o treaba cu muzica rock. Faptul ca unii satanisti isi exprima ideile prin muzica rock, este simpla forma a expresiei. A se vedea cazul trupei Stryper ( trupa care cinta rock, dar versurile sunt crestine - in genul versurilor gospel ) asta neinsemnind ca rockul este crestin sa de inspiratie crestina. Este pur si simplu forma in care unii muziecieni aleg sa se exprime.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Oct 16, 2002 4:58 am

Mai Satyrule, eu ascult rock de vreo 12 ani. Aveam parul lung cind in Romania te lua politia de pe strada si te tundea, cind te tundeau chiar oamenii "de bine" pe strada, dar te rog sa ma crezi ca asa ca tine nu am gindit niciodata! Pai eu credeam ca rockul e pentru cei cu orizonturi largi, nu pentru cei "care nu vor sa inteleaga" asa cum zici tu. Dar fiecare cu opinia lui, nu-i asa. S-ar parea ca fiecare generatie are opinii diferite. Nu ma asteptam sa fie asa de diferite.
Bye
Unregistered

Mesajde SatyR » Mie Oct 16, 2002 5:57 pm

Si ce te face pe tine sa crezi ca tu ai orizonturi asa largi si eu n-am?
SatyR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma