Initial trimis de gingirica
Mai copii treziti-va - Rockul e pe moarte.
Rock = protest si capitalistii aia s-au sastisit de atata bine.
Trebuie sa apara unii ca Rammstein ca sa mai poti asculta ceva (apropo - sunt originari din DDR).
Asculati la mine de la rusi vine ploaia.Si nu trebuie neaparat sa fie rock - vezi t.A.T.u, album de platina in Europa (nu-i rau pentru un album in rusa nu?).
Daca credeti ca gresesc spuneti-mi si mie o trupa adevarata aparuta in ultimii 10-15 ani in US (sa n-aud de manson care e lectie de marketing).
Apropo uitati-va ce canta Metallica acuma si v-apuca plansu'
gingie, itzi spun eu 100 de trupe bune care au aparut in ultimii 15 ani. din care vreo 20 macar din state. da nu vreua sa-tzi umplu agenda. tatu e o lectzie de marketing pe aceeashi linie cu manson. in plus, ce daca manson e marketing, atata vreme cat e dublat de o muzica solida? ramane figura marcanta a anilor 90.pe scurt, itzi dua nota 5 pentru interventzie.
Arhangell, nota 8 la impresia artistica.
nota 5 la atitudine.
nota 1 la previziuni.
Renato,tu eshti inocent.
Melutza,m-ai facut sa rad,deci ai un punct in plus:nota 2.Satanisto!
schmack,eshti corigent:rockul se opune spiritului de turma? am vazut ieri o turma de 10 rockeri care se opuneau spiritului de turma.
Emanuela,revin.vad ca ai 14 ani...nota creshte pana la 5.cu timpu o sa te obishnuieshti shi cu hard rockul...rezolva doar ceara din ureki, am auzit shi eu ca da vibratzii neplacute.
Enza,crezi ca cu 2-3 formatzii de black metal shti ce e aia rock? Ai ascultat vreodata Depeche Mode? nota 5.
zgubilici, nota 6: rockul este "anumite instrumente".muzica simfonica este alte "anumite instrumente"..de asemenea, difera shi modul de orkeastratzie...daca tu ziic ca rockul e singuru care transmite mesaje shi stari, itzi mai trag un punct din nota finala:5
Ora s-a terminat, ne vedem data viitoare.