Eu nu am bani de masina.... daca stau sa ma gandesc nu am bani nici sa trec strada... dar imi plac la nebunie cam toate 4*4, in special mertzanele

Moderator: anjin-san

Initial trimis de SOD
eu is paralel cu masinile.nici carnet n-am .imi plac taxiurile de mor.
:aInitial trimis de Oribilul Mosh
Domne,am si eu o intrebare. Tot vad pe drumurile Romaniei....o gramada de fete cu varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani..la volanul unor superbe si impunatoare masini de teren !
De unde au domne alea bani de asemenea masini ? De unde le au ? Ca tata munceste de o viatza si de'abia are o amarata de Dacie !
De unde au aceste fete masini in valoare de sute de milioane ?
sau amantu`Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..eu stiu ! Mercedes se numea fiica domnului Karl Benz...fondatorul companiei !
Si daca Codrutza ne pune intrebari de cultura generala din masini sa va pun si eu una : Stie cineva cum arata un Renault Gordini ? (nu cautatzi pe Google ! fitzi sinceri ! )
Este una dintre masinile mele preferate !
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..eu stiu ! Mercedes se numea fiica domnului Karl Benz...fondatorul companiei !
Stie cineva cum arata un Renault Gordini ? (nu cautatzi pe Google ! fitzi sinceri ! )
Este una dintre masinile mele preferate !
Nu sunt o mare cunoscatoare in materie de masini, dar numele celor care imi plac le-am retinut. Am boala cu cele mari, de teren ..dar nu mi s-ar potrivi
.. mercedesurile sunt prea comune(asociez masinile astea cu tigani :| )..asa ca as alege Alfa Romeo (156 ca e mai mare..)
.
) si...merge. am atins viteza max. 160 km/h. 0-100 km/h cca. 10 secunde. am scos tot ce se putea scoate de pe ea ca sa fie mai usoara si am umblat un pic la filtrul de aer si cablul de acceleratie. ocazional ii pun aditiv in doza dubla (rezistente motoare fac coreenii astia) si ii curat bujiile.
.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator