Noutati
Saptamana trecuta a fost un interviu cu ei, la MTV News, dar nu l-am vazut numai sfarsitul, unde au spus ca albumul va aparea in luna septembrie si va fi un concert mare cu ocazia lansarii.
- Mis Vierme
- Junior Member
Initial trimis de Mis Vierme
Saptamana trecuta a fost un interviu cu ei, la MTV News, dar nu l-am vazut numai sfarsitul, unde au spus ca albumul va aparea in luna septembrie si va fi un concert mare cu ocazia lansarii.
da..despre asta vorbeam eu pe emisiuni...

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
In primul rand sper sa aiba o lansare mult mai belea decat aia de la Level 2, iar in al 2-lea rand daca Dutza si baietii adopta stilul muzical de la "arata-mi iubirea ta", muzica lor sigur va i pe gustul meu si nu numai. ADik ar fi f.f.f. bine!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Animalx sunt in Popcorn !!: )
luati ca zic de bine !!
luati ca zic de bine !!

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de }Lora{
o sa apara in bravo?yeeeeeee!apropo voi dc poza din viva zictzi?aia mica cu nastase si cristiana?jasmyna ce poza?
da,am vazut poza..atunci vierme era in Germania... hehe
poza aia- nu conteste...o poza cu un baiat...
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
surpriza...oricum va fi si despre videoclipul nou al Cristianei!!
Se pare ca videoclipul nou al Cristianei va fi super super.
In plus: despre aparitia lor in Popcorn. Sunt cel mai bine cotati dintre toate formatiile alea de baieti!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
da' chiar ca sunt buni baietii astia de la ANIMAL X !:B Mai ales ca in POPCORN au aparut super misto!Au mare succes si abia astept noul album sa vedeti in cate reviste or sa apara;m
- oana4you
- Junior Member
- Localitate: In adancul marii printre miile de pesti si langa castelul de corali
La multi Ani!!!
LA multi Ani ALEXXX!!!!!
....azi ..sau ma rog ieri ...
....acum cateva minute... a fost ziua lui Shopy ! :p
....azi ..sau ma rog ieri ...

It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member