intalnire digital

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde Vizitator » Joi Oct 11, 2001 10:52 pm

alina shi curly: va puteti lua de mana...amandoi veti plange maine seara cand forumistii se vor intalni din nou la tseposu

baby don't cry
Vizitator

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 7:32 am

DA !!

si nu uita sa aduci pick-up-ul !!!!!!!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 13, 2001 3:30 pm

alcoooooooooooooooooool

eu am strangulat-o pe dana, era sa ramanem fara ea, am baut la greu, penal prietenu lu frozen cand i-a aruncat dana caseta cu depeche mode pe fereastra si l-a trimis dupa ea...penal kickass ca voia s-o arunce pe dana pe geam si dana voia, penala dana ca le batea in geam vecinilor, dupa ce iesise pe fereastra

alina, watch us, venim la tine!!!!
manelesux, tu ramai in cluj de revelion????
Vizitator

Mesajde KickAss » Sâm Oct 13, 2001 6:43 pm

Initial trimis de vali
penal kickass ca voia s-o arunce pe dana pe geam si dana voia

Eu cum sunt un baiat super-finut, fiinca Dana ma rugase cu lacrimi in ochisorii ei de caprioara, sa-i pun capat zilelor, am incercat sa scap lumea de o pacoste. LOL:D :D :D
Manelos, nu-i asa ca de Rev. vine si Eve??? Nu, fara sto, ca vrem sa continuam betia din Fire. LOL

(sunteti 2 fuckeri. I'll be back soon)
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 7:31 am

Deci, am venit cu replica.

Vali nu e intreg la cap si a vrut sa ma stranga de gat si de fapt kicku a inceput. (Kicku, nu uita ca stiu unde stai, vrei sa vi tu la mine cu lacrimi in ochi sa ma rogi sa te infiez ca ai tai te-au aruncat pe strazi?).
Pe urma penal a fost si vlad pretenu lu' kicku ca nu ne-a luat la el in camin unde avea si mancare si bautura si frigider (dar il pandim noi). Iar Kicku care nu a sesizat ca treceam printr-o drama personala (care s-a rezolvat fraiere dar a avut ca urmare: dana+kicku=hate) si a vrut sa curete lumea de mine. Cat despre DEATHANGEL... ca de obicei a fost cel mai cuminte dar m-a terorizat cu Iris si Rammstein (daca mai urmeaza o noapte de-asta n-o sa mai ascult in viata mea trupele astea). Mai ales ca noaptea care a urmat am ajuns la alt maniac si am ascultat Homograf 7 ore. Bai, mai sunt si alte trupe pe lume!

Pe masura ce-mi va reveni memoria ma voi intoarce.
p.s. frozen tu unde ai dormit? si cine a turnat apa pe mine?
gaga

Mesajde KickAss » Lun Oct 15, 2001 7:55 am

Initial trimis de DANA
Iar Kicku care nu a sesizat ca treceam printr-o drama personala (care s-a rezolvat fraiere dar a avut ca urmare: dana+kicku=hate) si a vrut sa curete lumea de mine

Pe masura ce-mi va reveni memoria ma voi intoarce.
p.s. frozen tu unde ai dormit? si cine a turnat apa pe mine?

Dana, am sesizat bine chestia, dar eram cam baut. Eu normal, am o frica de inaltime asa de nasoala ca daca eram treaz lesinam numai cand te vedeam pe tine indreptandu-te spre geam. Anyway, sorry. It was meant as a joke!!! Deci Dana+kicku=peace?

Ti-am mai zis de n-spe ori. Vali a turnat apa pe amandoi ca razbunare pt. ce a patit la mine.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 8:00 am

Ma mai gandesc. First, de ce nu l-ai oprit pe vali sa faca asa o tampenie? Second... ce dai ca sa facem pace? (ma gandeam la o vizita pe la vlad sa speriem si caminul de jmecheri). Third, ti-a dat taticu' modemu' inapoi?
gaga

Mesajde KickAss » Lun Oct 15, 2001 8:22 am

Initial trimis de DANA
Ma mai gandesc. First, de ce nu l-ai oprit pe vali sa faca asa o tampenie? Second... ce dai ca sa facem pace? (ma gandeam la o vizita pe la vlad sa speriem si caminul de jmecheri). Third, ti-a dat taticu' modemu' inapoi?

In legatura cu Vali: te pui cu nebunii beti?
Cu vlad ti-am zis cum sta treaba. Apropos de Vlad, dupa ce ne-ai dus acasa cu masina, ala s-a imbatat din nou fara sa bea nimic. Era alcoolul din capul lui de cu o noapte inainte care fusese trezit de mersul tau meserias cu masina.:D Mi-a borat acasa inca o data. Cam nasol.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 8:38 am

1.Nebun si beat erai si tu.
2.Vlad nu avea cum sa se trezeasca (el nu a baut din vodka dimineata?)
3. Ce nu e in regula la mersul cu masina mea? Vali nu s-a plans, l-am parcat in siguranta. (asa tin minte)
4. In legatura cu boratu': daca aduci toti betivii acasa ce sa-ti fac? De-aia ai ramas fara modem.

p.s. cand ne mutam la tine?
gaga

Mesajde KickAss » Lun Oct 15, 2001 8:56 am

Initial trimis de DANA
1.Nebun si beat erai si tu.
2.Vlad nu avea cum sa se trezeasca (el nu a baut din vodka dimineata?)
3. Ce nu e in regula la mersul cu masina mea? Vali nu s-a plans, l-am parcat in siguranta. (asa tin minte)
4. In legatura cu boratu': daca aduci toti betivii acasa ce sa-ti fac? De-aia ai ramas fara modem.

p.s. cand ne mutam la tine?

1. nu mai eram beat cand te-a udat. Nu uita ca tocmai dormisem 1/2 ora.
2. El nu a baut votka dimineata
3. cu masina nu e in neregula nimik. Cu tine in schimb...:D LOL. (Joke)
4. Da, intr-adevar. Nu o sa ma mai vad cu Vlad. E un betiv ordinar. In schimb, o sa va apreciez pe voi mai mult ca voi sunteti cuminti si nu beti. LOL

ps. n-auzi mah ca nu va mutati la mine!!!!!:eek:
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 9:03 am

KickAss

1.Daca te-ai trezit dupa 1/2 de ora din somn nu erai treaz. Dar daca erai atunci vina ta ramane mai mare (s-ar putea sa dublez cererile)
2.Ce e mah in neregula cu mine (in afara de varsta si greutate?) Vrei sa deschid un thread pe tema asta ca sa vezi ca voi sunteti in neregula, nu eu?
3.Cu vlad trebuie sa te mai vezi macar pana mergem la el sa-i terorizam si pe altii ca alina probabil ca a fost ucisa de colega ei de camera. (POSTERUL, remember?)

p.s. ba ne mutam la tine da' tu nu stii :cool:
gaga

Mesajde KickAss » Lun Oct 15, 2001 9:36 am

Vorbeam de stilul tau personal de a conduce. Mie unul personal imi place, dar, daca stai prost cu inima, nu recomand. Esti ca un montagne-ruse. Cand ai trecut la 2 cm de oclinda aia la Unirii m-am si uitat in spate sa vad ce a zburat.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 10:09 am

Kickule ce ma fac eu cu tine... Norocul meu ca omu' nu le are cu netu' ca altfel iti stergeam toate mesajele. Mi-ai spus live de faza cu oglinda, nu trebuia sa dai din tine tot ce stii. Si sa sti ca nu mai conduc tare de cand mi-au facut militienii implementare la carnet asa ca mananci kk. Merg foarte incet! Mincinosule, am dublat cererile pentru dana+kickass=pace, watch me!
gaga

ha ha ha

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 10:51 am

pai mai dana, kicku era treaz cand am turnat apa pe el si apoi cand s-a trezit am turnat shi pe tine, ca tu dormeai dusa.

nu ii mai spune cand ne mutam la el, sa il luam prin surprindere

m-am lasat de baut
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 11:41 am

Foarte bine domnu' Vali ca v-ati lasat de baut ca ne ramane noua mai mult. Dar care au fost motivele? Te mustra constiinta pentru ce-ai facut, te doare ficatul sau te-a prins mamica asupra faptului (poate intra pe net si citeste ce faci?) si te-a trecut la laptic? Eu sper sa fie de vina constiinta (daca nu sti ce-i aia cauta in dictionar) :D
gaga

ai vrea tu

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 12:26 pm

pai tu in loc sa imi vrei binele, tu imi doresti sa ma las de baut????

m-am lasat vreo 2 ora pana am ajuns acasa, unde am baut 2 beri reci, mi-am admirat zgarieturile de pe maine si cele 2 vanatai (una pe gat si una in...) si gata
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Oct 15, 2001 12:36 pm

De unde ai ajuns la concluzia ca-ti vreau binele? Mare fraier... Dupa ce mi-ati facut de m-am trezit fleashca (credeam ca m-am pishat pe mine) si era sa ma omorati. Las ca vedeti voi pe naiba...
Cat despre vanatai... Stii mai bine ca mine in ce hal sunt eu. Ma voi razbuna crunt!!

p.s. Rockeru Shomer mi-a trimis poz(n)ele. Stai sa vezi ce-ti fac!
gaga

BILANT

Mesajde tseposu » Lun Oct 15, 2001 8:57 pm

camera - varza (am muncit 3 ore ca s-o readuc la stadiul de pseudo-locuinta), usa - distrusa, caministii - oripilati! vecina la care a batut dana la geam mi-a comunicat (cu capsa pusa bine de tot) ca asa ceva ea nu a mai vazut/auzit si ca daca o sa mai repet vreodata faza, s-o anunt din timp ca sa se care dracului de acasa, altfel moare... toata tarasenia s-a auzit pana jos, de fapt cele 5 etaje au numarat orele pana dimineata... nu ma mai mir ca a venit baba de la poarta ca sa-mi dea avertisment...

ps: kickule, vecina cea ofuscata a pus ochii pe tine, mi-a zis ca esti misto... iti fac lipeala?

ps2: am ramas cu urmatoarele casete: MEGADEATH (DANA???), IRIS - Luna Plina (Angel?), Metallica (?) + carcasa de la Rush (Dana?). daca nu le revendicati, inseamna ca m-am facut cu 3 casete :)
tseposu
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 16, 2001 7:30 am

Tzep, e Megadethu meu! O revendic. Si carcasa Rush e tot a mea. Si Luna Plina daca-i ala original (daca e al meu ti-l fac tie cadou). Am vazut ca nu mai dai nici un semn de viata si credeam ca te-au impuscat. Las ca sapt. viitoare mergem la vlad... hehehe

Fa-i lipeala lu kicku ca arata binishor tipa (chiar daca era cam catza) da tipu' ala care era cu ea in pat ce zice? Ca atunci cand m-am uitat prima oara pe geam era cu unu' in pat (he he nu se astepta ea sa se uite cineva pe geam la etaju 4).
gaga

Mesajde tseposu » Mar Oct 16, 2001 3:43 pm

ok, dana, ti le dau inapoi, nu te jefuiesc... da' trebuie sa-mi explici ce zice Dave in"Good bye", daca aud ceea ce mi se pare mie ca aud...
am "Luna Plina", deci ti-o dau si pe aia inapoi. Metallica a cui e?

ce mah, aia era cu un tip??? mie mi-a zis ca a fost singura, de-aia i s-a parut asa greu de suportat galagia!!! parsiva!!!! nu-i buna de Kicku' atunci...
tseposu
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 16, 2001 3:48 pm

1.Good bye 1000 times goodbye
The thought never cross my mind
That this woul be my last goodbye
Let me put pennies(adica banii aia care se pun pe ochii mortilor nu ce credeai tu) on your eyes
And kiss your lips one last goodbye
My love 1000 times goodbye

2.Jur ca era cu unu'n pat da nu trasese perdeaua (deh, la et.4) da e buna de kicku ca el e singur, e buna si una combinata LOL
gaga

Mesajde tseposu » Mar Oct 16, 2001 4:01 pm

1. mah, ce sa fac daca la asta m-am gandit??? sta in firea lucrurilor...

2. mie nu mi se pare cine stie ce tipa, poate ca fiind noapte totul e mai... stii tu! + adrenalina care te impulsiona... + alcoolul ... +....
tseposu
Junior Member

?

Mesajde curly » Mar Oct 16, 2001 4:26 pm

fetee lu'tata!da pe baiat l-ati intrebat daca o vrea?canu suport ideea ca un rocker e asa disperat sa se arunce la orice!!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde manelesux » Mar Oct 16, 2001 5:45 pm

Initial trimis de tseposu
ok, dana, ti le dau inapoi, nu te jefuiesc... da' trebuie sa-mi explici ce zice Dave in"Good bye", daca aud ceea ce mi se pare mie ca aud...
am "Luna Plina", deci ti-o dau si pe aia inapoi. Metallica a cui e?

ce mah, aia era cu un tip??? mie mi-a zis ca a fost singura, de-aia i s-a parut asa greu de suportat galagia!!! parsiva!!!! nu-i buna de Kicku' atunci...

AA,caseta cu Metallika e a mea...nu shtiu cum a ajuns acolo,cred ca am aruncat-o prea tare...oricum,te rog sa o prajeshti la foc mic inainte sa mi-o returnezi.Fac o bere!
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 17, 2001 8:31 am

tsep, ce metallica este?

Curly - l-am intrebat pe kicku si n-o vrea chit ca e blonda si lui ii plac blondele.

manelesux - cum si unde faci berea? Ca poate ne mutam la tine ca Kickass nu ne vrea la el acasa si tu poate ai si muzica mai buna decat el (sau macar ai muzica fiindca mi-a cam iesit pe nas metallica si iris - sorry angel, alina)
gaga

ha ha ha

Mesajde Vizitator » Mie Oct 17, 2001 5:21 pm

nu-i spuneti lu kick ca vreti sa ii faceti vrajeala!!!!

data viitoare vor fi controlati la intrare urmatorii:

angel, tzep(amandoi de muzica), dana (obiecte cotodente), vali (sa vad daca am ficatu la mine) si frozen (poate mai vine cu casete de alea)
Vizitator

RECTIFICARE

Mesajde tseposu » Mie Oct 17, 2001 7:32 pm

manelesux, am gresit eu, nu era Metallica, e Guns'n Roses si cred ca si asta e a danei... cred ca nu-i mai trebuie! o vrei tu in schimbul berii? mie mi-ar conveni...

ia sa nu va mai luati de mine, voi, ceilalti (dana, vali...)!!!! in primul rand IRIS nu a fost pus sa "cante" asa mult cum vi s-a parut voua... erati voi prea beti ca sa va mai dati seama! sau prea cufundati in somn... (dana, de cine sa fie oare vorba?)
tseposu
Junior Member

Re: RECTIFICARE

Mesajde DEATHANGEL » Mie Oct 17, 2001 7:39 pm

Initial trimis de tseposu
ia sa nu va mai luati de mine, voi, ceilalti (dana, vali...)!!!! in primul rand IRIS nu a fost pus sa "cante" asa mult cum vi s-a parut voua... erati voi prea beti ca sa va mai dati seama! sau prea cufundati in somn... (dana, de cine sa fie oare vorba?) [/B]

YOU'RE DAMN RIGHT, MY LITTLE FRIEND! :p
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 7:08 am

vali (daca mai esti pe-aici) ce obiecte contondente mah? Ca uitasem sabia ninja acasa. Mare carcotas... Da daca nu mai vii pe-aici te mai vezi cu noi?

alina, deathangel va uniti impotriva puterii? Revenge will be ours!! Io mi-aduc aminte numai Iris si Rammstein si tallica si un pic de Megadeth. Ca tin minte ca am carait si atunci. Hai mai subtire ca data viitoare arunc pe geam tot except Megadeth (vlad sta tot la etaj) nu numai Depeche Mode...
gaga

Mesajde tseposu » Joi Oct 18, 2001 11:11 am

ok, sefa, nu vrem ban...
da' n-as crede ca ai lasa doar megadeth-ul! ce faci atunci cu rush, hoisan, judas priest s.a..., care-ti mai par "suportabile"?

angel, stii cum o putem tortura pe noua moderatore? o legam cu cabluri de un fotoliu (ideea asta apartine unei persoane sus-puse, dar nu pot sa-i dezvalui identitatea) si ii punem la maxim iris 24 de ore non-stop. si apoi vom spune: "revenge will be ours"! incercam?
tseposu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe muzica