ma ofer sa moderez gratis un forum cu AndreEA

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

ma ofer sa moderez gratis un forum cu AndreEA

Mesajde Love2Fly » Mar Aug 27, 2002 1:19 am

Bai...daca tot nu se ofera nimeni sa modereze un astfel de forum ma ofer eu oameni buni. Sopra frate! esti de-al meu din regie, student...:)) lasa-ma frate sa fac un forum cu AndreEA...ce dreaq? preferi sa il modereze vreun tzaran?
Bafta! si Hai regia!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Aug 27, 2002 10:38 am

lol bah lol :D

E posibil sa fac un forum AndreEa, dar sa stii ca au fost niste membrii care au peste 1000 de posturi care au cerut asa ceva... si e foarte posibil ca unul din ei sa fie moderatori.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 9:29 am

loooool bah sopra! sa mor io, sigur asta nu e forumu' de k-terinci?
mah io ma ofer sa moderez pe bani forumu de rock. si de literatura. si de muzica. si Iris. si concerte. ai trei lei? nu vrei sa-i bei? da-i acilea... :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 9:55 am

Dana...in curand ,la cat de bulangiu e Sopra , o sa ajungem ca "pilotzii cu traista" din F1 (asa cum ii numea Alexandrescu )....adica aceia care dau o gramada de bani pentru a fi si ei pilotzi !
Asa si noi..peste ceva timp..va trebui sa ii platim lu Sopra....pentru a ne lasa moderatori !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 28, 2002 10:28 am

cred ca mai ales voi 2 stiti foarte bine ca ma simt dator fatza de moderatori.... si daca mai continuati asa, mut subiectul la k-terinca ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 28, 2002 12:08 pm

Nu e mah la caterinca... ma ofer pe bune sa moderez pe bani. nu inteleg cum de exista oameni ca love2fly care sa faca atatea lucruri dezinteresat. io propun banarea ca ne ia noua mozilor painea de la gura.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la Sugestii si reclamatii