Adevarul despre House!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

House-ul in romania este pe nicaieri?

Da, din pacate.
14
48%
Da pentru ca multi prefera manele si Dance.
10
34%
Nu.
4
14%
House-ul este nashpa.
1
3%

Voturi totale : 29

Adevarul despre House!

Mesajde K-lumea^^ » Mar Aug 27, 2002 9:08 am

Hy.
Adevarul e ca in romania muzica house e inca la inceput, toata lumea prefera manelele si dance-ul care nu cred ca sunt melodii adevarate ... mai ales manelele care provin de la tzigani, si ne mai miram de ce cei de dincolo de granita ne considera tigani.De ce in romania lumea nu prefera house, ca si in Germania, franta, italia, si multe alte tari dezvoltate.Eu cred ca daca in romania nu s-ar face atatea copii dupa melodii vechi din sua ar fi mult mai bine!
In romania toata lumea face muzica ... sa devina faimosi, melodii care au in ele textele:Te iubesc , fara tine nu pot sa traiesc, dragostea mea a plecat , si tot felu de texte care sa impresioneze publicul, sa faca cit mai multi bani.RESPECT pentru DJ.Project care a aratat Germanilor ca si cei din Romania pot face muzica House, muzica viitorului.Multi nu inteleg de ce muzica house are in ea sunete ciudate, muzica house nu trebuie doar sa o asculti, trebuie sa o simti, si cei care nu simt ... , nu le place, pentru ca spun ca ei asculta in muzica house numai bass si inalte, dar nu e chiar asa.Eu am incercat sa explic oamenilor care prefera manele sau dance.Sper ca in viitor sa fie si in romania fff mult house, macar jumate cit in Germania.
Va multumesc daca ati citit acest articol.
Bye
K-lumea^^

Re: Adevarul despre House!

Mesajde cj speedo » Mie Aug 28, 2002 4:01 pm

haha ! de abia astept si eu ziua in care in romania o sa fie macar 5 % techno cat e in germania ! ! ! numai ca la noi ... mai greu ... la noi e o chestie cam cu 2 taishuri ... house a inceput sa se mai asculte ... cel putzin in anumite cercuri in care lipsesc tziganii ... asta e bine ... dar ceea ce ma intristeaza pe mine este ca la noi prinde teren uk house ... goa, tribal, etc ... eu sunt mai german`based ... imi place mult mai mult technoul agresiv ! ! ! care inca nu este digerat la noi ...
cj speedo

Care-i faza ?!

Mesajde Red Scorpion » Joi Noi 28, 2002 7:26 pm

Stiti care-i faza la noi ? Ca daca ii spui unuia ca iti place house , ca asculti non-stop genu' asta se uita la tine ca la un martian . Mie mi s-a intamplat chestia asta . Uni prieteni si colegi se uitau si inca unii se mai uita la mine ca la o scrantita .Ca " Ce asta-i muzica ? Spun shi aia 2 vorbe trei prostii , baga niste zgomote oribile si gata melodia .Numa' idiotii fac muzica d'asta " . Io zic ca de fapt ei is idiotii si nu houserii. HAbar n-au cum se simte o melodie de genu asta ! Si chestia asta se intampla pt ca vin toti ratatii la posturi si mai ratate ca Atomicul si sustin sus si tare ca ei canta house , dar habar n-au ce-i ala . DJ PROJECT e singuru care face exceptie si ar mai fii cateva. Culmea-i ca daca intrebi pe vreunu daca a auzit de 666 , Club Bizzare , Prodigy , Aquagen ATB , Sylver sau mai stiu io ce spun ca atomicu nu da d'astea deci inseamna ca-s niste prostii .
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight

I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
Red Scorpion
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Noi 28, 2002 10:20 pm

Hausu' s-a intamplat in Romania ca toate de la Maiorescu incoace, adica de-a-ndoaselea. Daca "dincolo" a existat fenomenul si mentalitatea house cu mult inaintea muzicii, care a aparut ca si un "must" (se pare ca si legionarii aveau imnurile lor, right ?), noi am importat muzica, si se pare ca infuzia de mentalitate lucreaza mult mai incet. Merita ceva respect hausu autentic in toate aspectele, da' observ ca la d-noastre e generalmente rizibil, de la impatimitii care asculta haus la picnic la iarba verde, la hai care combina cu inversunare freze si haine si atitudini din cele mai kitsch-house, trance si ce s-o mai nimeri, intr-un talmes-balmes exuberant. Pe meleaguri mioritice cultura house n-o sa fie vreodata mai mult decat este, si anume un kitsch total, in spiritu' imitativ al stramosilor din care am evoluat.

Edit: cand limba de lemn involueaza in logica de lemn...
"DJ PROJECT e singuru care face exceptie si ar mai fii cateva"
dinu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii