Who's who?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde K-gula » Lun Aug 26, 2002 6:10 pm

scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nu am vazut ca dupa ce a fost zgubilici pe la mine a lasat calculatorul logat pe numele ei si asa am scris cu contul ei mai devreme. scuzeeeeeeeee. dar tot nu inteleg ce aveti. in loc sa va turnati bere in cap voi va certati. iubitiva, fiti ca fratii. :j

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde onk » Lun Aug 26, 2002 6:22 pm

Initial trimis de K-gula
scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nu am vazut ca dupa ce a fost zgubilici pe la mine a lasat calculatorul logat pe numele ei si asa am scris cu contul ei mai devreme. scuzeeeeeeeee. dar tot nu inteleg ce aveti. in loc sa va turnati bere in cap voi va certati. iubitiva, fiti ca fratii. :j

K-gula.

ai buey, lasa-ne, stim ca te bagi sa-i faci numaru de posturi mai mare.... :D

iar berea in cap.... ei....berea in cap e un fel de botezul focului, sau piatra de incercare.... putini reusesc sa nu pice examenul asta.....
onk

Mesajde Kayla » Lun Aug 26, 2002 8:05 pm

Eu astazi i-am cunoscut pe Oribilul Mosh, Jasmyna, Aliosha si inca o fata care urma sa se inregistreze astazi, cred ca felINe si-a zis. Sa va zic ce impresie mi-a lasat fiecare:
Oribilul Mosh : este un tip foarte de gasca, foarte haios, foarte vorbaret si foarte dragut. Mi-a facut o impresie buna. Nu ma asteptam sa fie asa.
Jasmyna : trebuie sa va zic ca nici la ea nu ma asteptam sa fie asa... Cred ca Moshu avea putina dreptate cand a vorbit despre noi doua. Oricum, mi-a placut si ea. Foarte sociabila, vorbareata, chiar tupeista... Am aflat ca e o batausa.
felINe (repet: nu stiu daca sub numele asta s-a inregistrat): seamana foarte mult cu Andra la comportament. Nu ma mir ca sunt prietene.
Aliosha : un tip foarte de gasca din cate mi-am dat seama, foarte dragut si nu asa de vorbaret ca Moshu. Dar ei doi seamana. Aliosha a venit mai tarziu, so...
Trebuie sa va spun ca eu nu am vrut sa ma bag in discutiile lor (cum fac pe aici), asa ca nu cred ca am scos mai mult de 20 cuvinte in total. La intalnire am fost cu sora mea, Aiurita, care s-a comportat foarte asemanator cu mine.
De ce zic ca Jasmyna este tupeista? Pentru ca i-a sunat pe foarte multi de pe forum, pe SOD, cred ca si pe Sopra, pe Rolf, Zoso, Aliosha (de asta a venit)... Dar nici nu va spun cum i-a luat la telefon...
In final, trebuie sa spun ca mi-a facut placere sa ii cunosc, au fost foarte draguti si vreau sa imi cer scuze ca am fost aproape mute... Si lor le zic ca le-am zis acasa parintilor adevarul, pana la urma, cu lux de amanunte...
Kayla

Mesajde Aliosha » Lun Aug 26, 2002 8:18 pm

Ma abtin sa fac comentarii din moment ce am petrecut in total 10 minute la masa cu domnitele de mai sus in urma rugamintilor Oribilului Mosh.

PS:
Il asteptam in curand pe forum si pe Radu Dinescu care se va inscrie probabil cu nickul B 29 DRS. :p
"Against modern football."
Aliosha

Bulangii astia au continuat si dupa ce-am plecat...

Mesajde bhuttu » Lun Aug 26, 2002 11:14 pm

Deci in primul rand tre' sa spun ca in urma intalnirii analizate pe larg mai sus am adaugat la lista cunostintelor mele de pe forum un nume: b0nechina. Frumos nume...
Cat despre cele doua seri petrecute la ruine... n-as fi zis nimic de ele aici, dar dupa ce citii ce citii mai sus ma vad aproape obligat. Nu zic nimic de lumea cu care am baut, ca stiu ei ca-i iubesc pe toti (cu Moshu n-am baut). Zic doar ca de mult, de foarte mult timp nu m-am mai simtit asa bine ca in cele 24 de ore petrecute in Bukale in week-endu' asta. Si ca, bagami-as si trageami-as, n-am putut sa prind sfarsitul serii de sambata, ca, vezi-Doamne, trebuia sa stau duminica dimineata s-o astept pe Nicole Kidman. Mare cacat! :D

PS: Ma si ziceti ca sunt tacut?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde onk » Lun Aug 26, 2002 11:18 pm

Initial trimis de DANA

p.s. copii, nu va mai extaziati, betiile astea sunt dovada toamnei ce a venit!!!! adica A INCEPUT!
let there be rock!
p.s.2 de ce nu ati postat mah pe rock, 'ratzi ai draq, sa-i cresteti ratingu lu oribilu?

sub titlu "frustrarea se intoarce, revine in episodul II, ca is back and loveste din nou" , tzin sa fac o incursiune in timp.....candva, prin februarie, dupa intoarcerea rokerilor ratacitori de prin alte forumuri pe fanclub, exista un biet rshom, care isi lumina fruntea si viatza trista de provincie savurand povestiri despre betzii rocaresti forumistice....si cu nostalgia basmelor de acest fel a indraznit sa ne roage intr-un subiect nou deschis pe fostul "rock" acu "rock romanesc" sa-i povestim si lui cate ceva despre "betzii forumistice".....dar cine imparte dreptatea pe forum, imparte si nedreptatea, trantind un "case closed", "noi nu povestim aci ce facem in particoler ca sa stie toata tzara ce depravatzi suntem...." incuind in final subiectul cu un lí£cí£tzel de toata frumusetzea......
sfarsitul povestii? va las sa vi-l imaginatzi, dragi ascultatori....credetzi ca "au trait fericitzi pana la adanci batranetzi"? nooooooooo, au revenit cu un "de ce nu povestitzi astea pe rock" ......sa fim seriosi, rock-ul e de baza, rockerii sau, ma rog, cei ce posteaza pe rock, sunt sclavi serioshi ai zeului alcool, deci poveshtile who's who ar avea mai multa culoare pe forumul de rock.....dar cine mai are curajul....cine ar mai indrazni....

mdeh...asta e doar un basm, asemanarile cu persoane reale nu sunt, sau dak par a fi, sunt pur intamplatoare....dar oare exista coincidente pe lumea asta....?????
onk

Mesajde onk » Lun Aug 26, 2002 11:24 pm

Initial trimis de SOD
auziti ba,nu va convine ,nu mai veniti!ca tot voi ,rockerii astia,fira-ti ai dracului,ati furat scumierele la concertul cu cargo.
ati inteles?nu va convine,nu mai veniti!duceti-va in alte locuri unde cunoasteti voi pe toata lumea si aveti cantari cu rock,si alte alea!
betivilor!

pai sa stii ca d-aia nu mai venim, ca n-avem scrumere.....auzi, dak tot ie angajate fete care servesc placerii ochilor clientilor.. (nu dam nume), ce zici, nu angajezi si niste baietzi care sa serveasca pe la mese, da tot asa, alesi pe spranceana?
onk

Mesajde Jasmine » Lun Aug 26, 2002 11:54 pm

wow!o zi care nu trebuie uitata!!azi l-am cunoscut pe Moshu: e un dulceeee, e vorbaret, glumet , haios...nu poti sa nu il iubesti...mi-ar placea sa am un frate ca el!!e ..super!
despre melutza nu pot spune prea multe : nu a vorbit mai deloc...Melutzo,poate alta data!A trecut si Aliosha 2 minute pe la noi..si el pare super simpatic

am vb la tel cu darky-o dulceatza de fata- ,decret - super baiat- ,
sopra-my best friend , zoso- a fost putin cam rece...

anyway..i am happy ca am reusit sa vorbesc cu cativa dintre cei mai cool useri de pe acest fanclub!!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Mar Aug 27, 2002 5:54 am

Initial trimis de Jasmyna
l-am cunoscut pe Moshu: mi-ar placea sa am un frate ca el!!
zoso- a fost putin cam rece...

ha ha ha ha

no pussy payment, ah moshule???
mah, la noi aica in militari, cu 50.000 te rezolva fetele, nu se uita la fatza ta, da te rezolva, ca deh, tre sa traiasca si ele.

ce beton.......................

jasmyne, nu ai vazut nici jumatate din cat de rau pot sa fiu.

PS: moshule, tre sa iti acord un punct , tipa arata bine, da las-o pentru altii de varsta ta, e pacat sa ii provoci traume de la varsta asta :a
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Mar Aug 27, 2002 6:08 am

Initial trimis de zoso
pai, eu cunosc asha...

kickass, dana, oribilul, aliosha, rolf, sopra, rockeru'shomer, onk
sod, deathangel, manelesux, curly, dyane, andreiard (cu pestii)
eve (fosta barfista online), godessofhell, aphextwinz
neamtzu, frozen, vladdone, shinee, gio
vortex (eh, trece vremea) [b]ai dracu, au facut o piesa cu titlul asta!!!

tseposu, hellfire
[/B]

se mai adauga bhutu, bonechina, k-gula, zgubi,
plus inca 10 vali de pe pagina asta

in concluzie: oribilul moshu e un pedofil cu putza mica
vali

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 9:21 am

Initial trimis de zoso

[b]ha ha ha ha

jasmyne, nu ai vazut nici jumatate din cat de rau pot sa fiu.

ce te face sa crezi ca asta mi-as dori??!

PS: moshule, tre sa iti acord un punct , tipa arata bine, da las-o pentru altii de varsta ta, e pacat sa ii provoci traume de la varsta asta :a [/B]

ha ha ha...you must be joking!! :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 27, 2002 10:03 am

onk, ash zice ceva urat daca ash intzelege ca n-ai inteles. asa ca din ciclul: pedofilia salveaza romania (aliosha stie) voi face ultimul episod si anume:

onk, ceea ce am zis se referea la faptul ca noi, aia de pe rock am inceput sa ne intalnim toamna cand studentii sunt in bukale. incearca sa taci un minut si o sa vezi ca poti gandi.

aliosha: de ce esti mah tacut? :D

zoso: ai mah uratule, tre sa vaza toata lumea ce sotz urat mi-am luat?

in rest, asteptam cu interes rezistenta ruinelor la "adio aliosha", show ce va fi transmis in reluare pe http://www.fanclub.ro
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 12:19 pm

Na ma..ca sa muritzi voi de ciuda...am adaugat-o la lista cunoscutzilor de pe fanclub si pe frumoasa Jasmyna .
Ce va pot spune ? Ca in nici un caz nu imi doresc o sora ca ea. Ci mai degraba o prietena ! :lol:

Si datorita voua celor ce atzi scris cuvinte urate si neadevarate despre mine...ce credetzi ca ma intreaba Jasmyna : "dar de ce ne duci moshule la barul ala ? vrei sa ne bagi acolo si sa ne violezi ? " . Na....ca acum nu mai pot schimba nimic,datorita voua..ca ma facetzi pedofil pe tot forumul ! :cry:

In sfarsit. Sa va mai spun ca Jasmyna vorbeste la fel de tare ca mine,la fel de mult...si pune suflet in orice zice. Parca ar fi Ilie Dobre. Si cand zice "Buna ziua" .o zice din inima.
De asemena am mai remarcat la ea...un trening Nike si o frumoasa pereche de pantofi Nike. (si fetele tale din Militari..tot la Nike se imbraca,bai Zoso ? )
Plus ca nu bea Coca-Cola...ci Campari Orange ! E vexata fata ! :p

O sa mai revin eu si cu alte comentarii !

Despre Melutza...nu spun nimic..doar ca nu stie sa vorbeasca !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 27, 2002 2:43 pm

Pardon, nu imi place sa vorbesc. Altfel stiu. Dar imi pare bine ca ati vazut ca nu sunt ca pe forum...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 3:32 pm

well..ce pot sa mai adaug si eu?! moshule ...multumesc pentru cugetarile tale ;v ei bine!! mie mi-ar placea enorm sa am un frate ca tine!!!onestly!
pt toti userii de pe forum : moshu nu e un pedofil , e mai mult un copilash simpatic si guraliv --- > look who`s talking :)
moshule,nu conteaza ca eram imbracata in D&G, Cavalli sau Nike..conteaza ce am in cap si in suflet...nu banii conteaza sau renumele!!sa stiti ca minte !!! n-am baut campari !! ;D

Jasmine
Junior Member

bah vere

Mesajde Joao » Mar Aug 27, 2002 5:32 pm

M-a sunat Jasmina!
care chiar bea Campari!
era la o terasa cu Moshu,velesi ambii(a se citi chercheliti!),nevoie mare!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 5:34 pm

Nu..n-a baut Campari..a baut o apa plata ! Iar eu am baut un prigat de struguri ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 5:41 pm

eu NU beau campari!!!! beau campari ORANGE....!!!! ;D

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 5:42 pm

Jasmyna.....cand ne mai intalnim ? cand ne mai intalnim ? De'abia astept ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 5:45 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Jasmyna.....cand ne mai intalnim ? cand ne mai intalnim ? De'abia astept ? :p

PAI..eu plec in Grecia joi...stau o saptamana..cand ma intorc..cu cea mai mare placere..hai si tu pe messenger!

Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Mar Aug 27, 2002 9:06 pm

mda, nu la nike, dar pe aproape

jasmyna, nu sa va violam mah, sa va convingem

dana, am si eu standardele mele
vali

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 10:34 pm

Initial trimis de zoso

jasmyna, nu sa va violam mah, sa va convingem

ce sa ne convingeti?! :con:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Aug 27, 2002 11:51 pm

hehe!! : )
m-am amuzat pe seama mesajelor de mai sus :)
interesante skkmbari de opinie ...si de roluri ...
eu v-am spus ca Andrutza..adica Jasmyna e o dulcica :) si o fata super .... :)
Abia ashtept sa ma intalnesc iar cu ea !!!
defapt abia ashtept sa vin si eu in Bucureshti ...si poate o sa am prilejul sa mai cunosc si eu din lumea de pe forum ...
pentru ca sunt tare curioasa ...
:con: :)

Eu nu o shtiu decat de Jasmyna ......
si pe Andrei ...
lol
si pe Florin hi-q :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 12:01 am

eu ii cunosc pe : deedee, Moshu , Calypso , Aliosha , Florin Hi-Q & co...am vb la tel cu : sod , zoso ,darky , decret si am vb pe ym cu monika , crinuza , gabytzu si in mod special cu sopra- un tip de exceptie!!!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 12:08 am

sopra- un tip de exceptie!!!!

Ia uite ma....il place pe Sopra..mai mult ca pe mine ! :cry:
Deh...si eu sa fiu fata l-ash place pe Sopra ! Ce e drept...e drept...e baiat frumos ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 12:25 am

da mai...eu ma inteleg great cu Sopra..e cu capul in nori dar cu picioarele pe pamant...Bogdan,toata stima mea!! ;v

Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Mie Aug 28, 2002 1:23 pm

ce sa ne convingeti?! :con:

looooooooooooooooooooooooooooooooolll

ai noroc ca esti frumoasa si astfel poate reusesti in viata, cu cu inteligenta n-ai sanse
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Aug 28, 2002 1:29 pm

sopra- un tip de exceptie!!!!

thx :a

si eu sa fiu fata l-ash place pe Sopra !

Ma simt onorat Moshule... si nici nu shtii cat de rau imi pare ca nu esti fata ;P... dar poate rezolvam asta :D

Sopra..e cu capul in nori dar cu picioarele pe pamant

Aici ai uitat sa zici ca sunt cu capul in nori la propriu ;a
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Aug 30, 2002 5:28 pm

am vb la tel cu darky-o dulceatza de fata- e vorbaret, glumet , haios...nu poti sa nu il iubesti...mi-ar placea sa am un frate ca el!!e ..super!
despre melutza ,decret - super baiat- ,
sopra-my best friend , zoso- a fost putin cam rece...

Tzin sa mentzionez ca in momentul in care am primit respectivul telefon eram pe o strada din Brasov. Simtzind o vibratzie in buzunar scot telefonul pe care il privesc cu mirare vazand un numar pe care nu il cunoshteam...Avand in vedere unele antecedente (eu shi prietenii mei ne jucam farse reciproce cu apeluri anonime) raspund cu oarecare dubiu shi pregatit de orice. Cand colo ce sa vezi, era Jasmyna, care cu o voce placuta ma intreba ce fac. Am aflat apoi de intalnirea lor, am vorbit un pic shi cu moshu shi am ramas cu un gust amar deoarece nu am putut fi de fatza...ramane pe alta data.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Amaterasu » Vin Aug 30, 2002 7:12 pm

Eu pana acum i-am cunoscut pe moshu`,Alyosha si pe Melutza(care nu vorbeste deloc in realitate!)si am baut cockyailuri(eu cel putin asta am baut...).Ce parere am despre ei?Baieti de treaba...Foarte de treaba!!!A...si am vb. la telefon cu SOD care e foarte simpatic(la telefon cel putin...)
Amaterasu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma