Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Aug 26, 2002 6:03 pm

Banuiesc ca Jasmyna a plecat cu acumulatorul plin... ca sa descarce toata agenda moshului si sa sune toata shatra :)... moshule, mai nou faci pe agenda telefonica? perversitate "mica" ce esti :moon:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Aug 26, 2002 6:27 pm

bre sopra(no),iti dai seama ce e pe ei acum?stau la crasma cu resturi de mancare in jur,moshu se bate pe burta si fiind cel mai in varsta evident ca e in centrul atentiei.
si sta asa,intr-o rana,cu o scobitoare in coltul gurii ,se uita gales la copilite si zice: fetelor,mai dam un telefon?
dupa care zambeste gales,ca un copil care a facut o pozna.

iti dai seama ce e pe capul lor acum?distractie garantata!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Aug 26, 2002 7:25 pm

SOD, de acord cu tine, dar eu mai cred ca moshu acum arata exact ca un sheic arab, inconjurat de gagici, cu masa plina de mancare si cu o chelneritza care il scarpina pe burta sau la subratz.
Cred ca Moshu le explica acum shcolaritzelor cum sta treaba cu viata asta complicata... si cum e greu sa razbati daca n-ai alaturi de tine un barbat de barbat, major si vaccinat, asa ca el ;M
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 27, 2002 1:08 am

Trebuie sa va zic ca va inselati amarnic. Moshu nu a mancat nimic! A baut o bere si a vorbit. Astazi m-am intalnit cu el si cu Jasmyna, mi-a facut placere, eu nu am scos mai mult de 20 cuvinte in total... Cam asta mi-a incantat sufletul azi...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 1:27 am

va spun cu mana pe inima ca moshu e un tip extraordinar ..super de gasca si foarte glumet...moshule,sa nu te schimbi!cat despre melutza..nu stiu ce sa va zic..nu a scos nici un cuvant. . .Aliosha e si el simpatic..pacat ca nu a stat si el mai mult!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 12:07 pm

Si eu m-am bucurat ca am cunoscuta pe Jasmyna ! Si de'abia astept sa o revad !
E super buna,fata !

Si pe deasupra m-a si cinstit cu bere ! Ce poate fi mai frumos ?

............

Melutza,Emanuela sau Calypso mai nou...nu stie sa vorbeasca ! Doar sa scrie. De aceea nu va spun nimic despre ea.

Dar..Jasmyna e buna rau ! :D
(la fel si prietena ei )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 27, 2002 2:51 pm

Am mai zis: mai bine ca nu v-ati facut nici o parere despre mine. Mie astazi (pana acum, cel putin) mi-a incantata sufletul un CD nou cu Astrologie pe care mi l-a cumparat tata ieri. Super misto! Imi place grozav!:D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 3:42 pm

moshule,iti spun eu in private ce poate fi mai frumos(decat o bere) ...dar nu cred ca te lasa inima ... ;D

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 27, 2002 6:05 pm

Woooooow!!! Stiti ce am aflat? Inainte de inceperea scolii ma mult LA PRAGA!!! Youpeeeeeee!!!! Pentru totdeauna!!!!! Wow! Wow! Wow! Voi va dati seama ce misto? Ce bucurie pe capul meu?! O sa merg la Praga! Incepem mutarea chiar zilele viitoare, deci voi lipsi cateva saptamani de pe forum... Dar pe urma revin... O zi pe saptamana! Andra, imi pare rau... trebuie sa renunt la functia de vicepresedinte al fan clubului... Cat de rau imi pare..:cry::cry: Deci cred ca am facut bine ca ne-am intalnit ieri... Altadata nu mai aveam ocazia... Doamne, inca nu imi vine sa cred!!! Ma mut de tot la Praga!!!
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 6:11 pm

O..ce fericire...ca va lipsi de pe forum Melutza Emanuela Calypso ! O binemeritata gura de oxigen pentru totzi moderatorii ! :p ...si cu adevarat o incantare pentru sufletele noastre !

Oricum...drum bun spre Czech Republic ! (de ce nu am si eu norocul altor oameni :cry: ....sa ajung si eu in orashul cu acoperisurile de aur)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 6:15 pm

emanuela,tu vorbesti serios?nu imi vine sa cred!!si ai sa te mai intorci in Romania?!dar cum se poate asa brusc aceasta schimbare?spune-mi mai multe!!!te rog!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Midge » Mar Aug 27, 2002 6:23 pm

Da, chiar mergem! Cu totii! Pentru totdeauna!!!!
Midge
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 6:23 pm

Auleo ! Am uitat sa va mai zic....ce mi-a incantat sufletu' ieri !
Ca am vorbit la telefon cu Deedee ! ...care cu sigurantza este cea mai frumoasa fata de pe intreg forumul ! La mare distantza de toate celeleate ! Pe bune ! :p
(Jasmyna va poate confirma)

De'abia astept sa ma intalnesc si cu Deedee ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 27, 2002 6:25 pm

Da! Mergem pentru totdeauna! Bineinteles ca vom mai veni in Romania, dar in vizita, asa, doar sa ne mai vedem bunicii si celelalte rude, intelegeti, nu? OH!!! Abia astept! Asta da surpriza din partea parintilor! Ei au si vandut apartamentele in care stam si de zilele viitoare incepem sa impachetam!!! De aia o sa lipsesc... Si surioara mea...
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 11:15 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
!
este cea mai frumoasa fata de pe intreg forumul ! La mare distantza de toate celeleate ! Pe bune ! :p
(Jasmyna va poate confirma)

De'abia astept sa ma intalnesc si cu Deedee ! :)

asa este moshule!!! Deedee e superba!!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Aug 27, 2002 11:27 pm

lol ....
ce pot spune eu ...
mie astazi mi-au incantat sufletzelul mesajele postate mai sus :) :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 11:44 pm

deedee,pai sa stii ca le meriti!totusi,un singur lucru te rugam : intra si tu mai des pe fanclub!!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 27, 2002 11:46 pm

...si vino la Bucuresti....sa te intalnesti cu mine ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 27, 2002 11:55 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
...si vino la Bucuresti....sa te intalnesti cu mine ! :p

asa moshule...deci afli ca am prieten..si sari la deedee?!ei bine,ai sa fii dezamagit!si ea are prieten!! :hehe:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 12:04 am

Auleo ! Auleo ! Ce intelege si Animalutza asta ! Ce legatura are mai ?
Nu am voie sa o cunosc si eu pe Deedee personal ? :p Doar nu am cerut-o in casatorie !

Cu tine...am zis ce facem ! Ramane stabilit ! Cand vii din Greece ..mergem unde ai zis....dupa ce in prealabil mergem unde am zis eu ! Corect ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Aug 28, 2002 12:10 am

lol.. :D

ce mai mi-a incantat sufletul azi ???

o melodia de care imi era foarte dor si azi am facut rost de ea ....
Skunk Anansie -hedonism
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 12:13 am

bine mai moshule...asa ramane..o luam si pe deedeeutza cu noi..nu cred ca ne va refuza..;D

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Aug 28, 2002 12:17 am

Jasmyna....
nu vezi ca intru pe forum ....?
am si eu parioadele mele...cand intru mai putin ...
dar acum e o perioada cand intru mai mult ....
asta asha inaitne de scoala...pentru ca dupa ce incepe scoala .. nu prea se shtie .......:(
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 12:20 am

Gata cu oftopicul ! Vorbim mai multe...cand ne intalnim..unde am stabilit !
Sa nu mai spunetzi la nimeni...ca astia d p forum..sunt rai si dusmanosi ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 12:37 am

discutia cu deedee de pe ym!!mi-a fost asa dor de ea!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 12:42 am

Pe mine discutzia pe YM cu :

• axeandra
  • Codrutza
  • deedee
  • Jasmyna

De fapt ma incanta YM asta....ca e o mare descoperire a tehnicii ! E o mare inventie !
Deedee la Ploiesti , axeandra la Craiova , Codrutza la Oradea ,Jasmyna la Bucuresti.....si totusi merge f. bine comunicarea ! Sute de km ne despart....dar parca sutem cu totzii impreuna !

Marfa de marfa YM ! E idolul meu,daca pot spune asa ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 1:09 am

sunt foarte calma astazi...am luat un extraveral si ma simt atat de linistita!!sunt incantata ,ce mai?
aahh..sunt putin incantata si de faptul ca plec maine-joi-in Grecia...o sa va fie dor de mine?! :cry: Nu prea cred...offf...

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Aug 28, 2002 1:24 am

da...
io's la PITESTI ... nu PLOIESTI :) ....
nu ca ar conta foarte mult ...dar asha "k kestie ".....

we will miss u Jasmyna!!! :)
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 4:33 am

eu azi m-am bucurat ca o veche cunostinta de-a mea mi-a redat increderea in mine si ca am primit niste telefoane de la cativa amici foarte apropiati!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 28, 2002 10:02 am

Da..mai Deedee.....stiu ca esti la Pitesti ! Dar mi-era somn si am scris cu totul altceva !
Cum sa nu stiu eu ca esti de la Pitesti ? Doar ti-am si zis ca beau lapte de la Topoloveni..care e p'acolea pe langa tine ,in Argesh !

Si parca ti-am mai spus ca judetul Arges este printre preferatele mele ! Transfagarasanul & other cool stuff ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma