La revedere Aliosha. Petrecerea de "adios" la Ruine
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
La revedere Aliosha. Petrecerea de "adio" la Ruine
Cum domnul Aliosha, moderator de soi si bun amic, curvar de marca si mare bautor, se va intoarce in data de 4 septembrie in tara cu frunza rosie de artzar pe flag, ne-am gandit sa ne bem nitzel mintile. Sa nu ne uite.
Ca urmare pana acum s-au inscris in cursa de vineri seara urmatorii:
DANA (adica io )
K-gula
Kickass
C8-D8 aka Sopra Tutt1
Alte confirmari sa faceti domniile voastre acilea, multumesc frumos. Ne vedem cand ne-om intalni...
(p.s. sper ca SOD ne primeste)
Ca urmare pana acum s-au inscris in cursa de vineri seara urmatorii:
DANA (adica io )
K-gula
Kickass
C8-D8 aka Sopra Tutt1
Alte confirmari sa faceti domniile voastre acilea, multumesc frumos. Ne vedem cand ne-om intalni...
(p.s. sper ca SOD ne primeste)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Da, eu vin si aproape sigur vine si xkran.
Daca aveti pe acasa o camera video digitala, sa facem niste poze, sa o aduceti. O sa incercam si noi sa facem rost.
Daca aveti pe acasa o camera video digitala, sa facem niste poze, sa o aduceti. O sa incercam si noi sa facem rost.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
se poate sa nu apar? nici vorba! alioshaaaaaaaaa. toata lumea vrea sa vada cum pleci
lasa nu plange ca pana la plecare mai sunt cateva luni
deci vineri dupa ce plec de la munca voi fi prezent la terasa vestita a lu` SOD. doritori sa se prezinte cu o cerere scrisa, semnata la dana. nu raspundem pt. ce va iesi.
K-gula.

deci vineri dupa ce plec de la munca voi fi prezent la terasa vestita a lu` SOD. doritori sa se prezinte cu o cerere scrisa, semnata la dana. nu raspundem pt. ce va iesi.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Ma inscriu cu brio. Nu pot sa-l privez pe Aliosha de prezenta mea. Numai sa-mi spuneti unde este locatia, ca n-am nici o treaba cu terasele din Bucuresti (cu exceptia catorva, care nu mai sunt la moda).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bah,care vineri?
deci eu voi veni vineri in bucale,avand treba,daca moshu e bun si ma lasa sa dorm la el,ii voi ura personal lui aliosha ''drum bun''!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Se putea ca eu sa lipsesc ? Toate taberele de pe forum se unesc pentru a bea o ultima bere in acest an...cu Aliosha ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Gabytzu
ma inscru si eu... adik cred ca ash fi ultimul care ar lipsi de acolo... uau... ce cool. ar fi bestial. Gabytzu & co. inimaginabil. cred ca e mai palpitant sa ma uit la tv.... Distractie placuta!
Ouau! Instinctul de conservare isi spune cuvantul! Bravo Gabitzu!
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Nu a propus nimeni o ora pentru intalnire. Dupa ce m-am sfatuit cu mai multi participanti, am hotarat ca ora sa fie 18:00. E OK?
Si ash dori sa aflam exact numarul de participanti... Pana acum stim sigur de:
DANA
SOD
K-gula
Kickass
C8-D8
xkran
baixinho
Aliosha
Joao
Oribilul Mosh
zoso
cine mai e?
Si ash dori sa aflam exact numarul de participanti... Pana acum stim sigur de:
DANA
SOD
K-gula
Kickass
C8-D8
xkran
baixinho
Aliosha
Joao
Oribilul Mosh
zoso
cine mai e?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
La 18...ar fi cel mai perfect !(stiu ca nu e corect "cel mai perfect" ...asa ca nu ma citatzi la lanu' de secara). Ca sa stam cat mai mult ! Adica cine vrea ...sa vina mai tarziu..dar eu cu C8-D8 am stabilit ca venim la 18 !
Invitatzi-l ma si pe Rolf ! Ce avetzi cu el ? Pentru ca nu a mai intrat demult pe forum..nu mai e prieten cu noi ?
Invitatzi-l ma si pe Rolf ! Ce avetzi cu el ? Pentru ca nu a mai intrat demult pe forum..nu mai e prieten cu noi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aceasi problema la mine. cu cat este mai devreme cu atat mai rau. eu am de facut o emisiune vinerea si termin de obicei dupa 20. voi face de draq in 4 sa vin si eu la 18, ca iar va prind pe toti beti
:bleah:
K-gula.

K-gula.

-
Initial trimis de K-gula
voi face de draq in 4 sa vin si eu la 18, ca iar va prind pe toti beti
In ceea ce ma priveste, este exclus sa ma prinzi beat. Doar daca nu or pune aia ceva alcool in cafea. Pe de alta parte, abia astept sa te cunosc. Am o vorba cu tine.

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aloooooo, b'ziua si atat
pai....sa vedem....18? mai e belete, domnilor?
-
onk - Mesaje: 1841
Cu speranta ca "Senior Alyosha"ne va mai calca plaiurile mioritice
ii doresc sa aiba parte acolo de mai multa bere ca aici(sau whisky ca tot e la moda acolo...)si de cat mai multe femei,reusite si ...In sfarsit,tot ce ar putea sa-i faca viata mai frumoasa unui baiat de 23 de anisori...Bon voyage...!!!
ii doresc sa aiba parte acolo de mai multa bere ca aici(sau whisky ca tot e la moda acolo...)si de cat mai multe femei,reusite si ...In sfarsit,tot ce ar putea sa-i faca viata mai frumoasa unui baiat de 23 de anisori...Bon voyage...!!!
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
primele impresii
Tocmai am sosit acasa de la petrecerea inchinata lui Aliosha !
Fantastic,divin,sublim,excelent . A fost pur si simplu minunat. Am stat alaturi de prieteni adevaratzi. Am vorbit,am baut,am mancat,am cantat,am dansat ,am facut k-terinci.
Sa trecem in revista participantzii (random order) : eu
, Aliosha, Joao (venit special de la Craiova) , baixinho , C8-D8 (Sopra) , xkran , Zgubilici (venita special de la Ploiesti) , Dana , bhuttu , KickAss , onk , K-gula , SOD (gazda noastra desavarsita) , angus (ma bucur pentru ca lucrurile nu sunt ceea ce par
) , Rolf ( a stat foarte putin) , b0nechina.
M-am simtit pur si simplu minunat printre forumisti. Dar mai sunt ei oare forumisti ? Nu.....sunt mai degraba prietenii mei ! Am depasit cu totzii acest statut ..de simplu forumist. Suntem cu totzii o mare gasca de prieteni. Am dreptate ?
Celor care nu au fost prezentzi...le spun ca au pierdut o gramada. Decret....ai pierdut mult. Tu,zoso...asemenea.
Am baut beri....servite de frumoasa Oana , am mancat mici , am dansat , am cantat , m-am batut cu Zgubilici (Zgubilici...o sa fac tot posibilul sa ma tin de cuvant cu ceea ce ti-am promis
) , i-am ascultat pe incredibilii Parlament care au incantat publicul cu melodiile lor.
Momentul culminant al serii a fost cand Aliosha a urcat pe scena...alaturi de trupa mai sus amintita . Baietzii l-au intrebat : "ce sa cantam ? " . Aliosha s-a blocat....nu a ma stiut ce sa zica. Dar cine nu ar fi facut-o ? Ganditi-va ce emotie sa te aflii pe scena in fatza unui public numeros. Macar a avut puterea sa zambeasca si sa faca cateva glume. Eu nici asta nu cred ca ash fi fost in stare sa fac. Si cu cine credetzi ca a fost inlocuit Aliosha ? Cu celebrul Tudor Chirila de la Vama Veche ! :p
Ce sa spun ? Mi-a placut extraordinar de mult concertul !
Va invit pe totzi..sa mergetzi la "La Ruine" ! Este o terasa minunata....unde va asigur ca va vetzi simtzi de la excelent in sus ! Si nu spun asta doar pentru ca bunul meu prieten SOD este acolo.....ci pentru ca....chiar asa este !
Un singur lucru negativ ! Unii dintre participantzi au inceput sa arunce cu bere. Infantili ! Tocmai de aceea eu & baixo am parasit terasa la orele 1:05 AM !
Mai revin cu amanunte in zilele urmatoare. Sunt multe de povestit !
In incheiere....ii urez lu' Aliosha exact ce i-a urat Joao astazi :
sa ai parte si in Canada de ceea ce ai in Romania !
Fantastic,divin,sublim,excelent . A fost pur si simplu minunat. Am stat alaturi de prieteni adevaratzi. Am vorbit,am baut,am mancat,am cantat,am dansat ,am facut k-terinci.
Sa trecem in revista participantzii (random order) : eu

M-am simtit pur si simplu minunat printre forumisti. Dar mai sunt ei oare forumisti ? Nu.....sunt mai degraba prietenii mei ! Am depasit cu totzii acest statut ..de simplu forumist. Suntem cu totzii o mare gasca de prieteni. Am dreptate ?
Celor care nu au fost prezentzi...le spun ca au pierdut o gramada. Decret....ai pierdut mult. Tu,zoso...asemenea.
Am baut beri....servite de frumoasa Oana , am mancat mici , am dansat , am cantat , m-am batut cu Zgubilici (Zgubilici...o sa fac tot posibilul sa ma tin de cuvant cu ceea ce ti-am promis

Momentul culminant al serii a fost cand Aliosha a urcat pe scena...alaturi de trupa mai sus amintita . Baietzii l-au intrebat : "ce sa cantam ? " . Aliosha s-a blocat....nu a ma stiut ce sa zica. Dar cine nu ar fi facut-o ? Ganditi-va ce emotie sa te aflii pe scena in fatza unui public numeros. Macar a avut puterea sa zambeasca si sa faca cateva glume. Eu nici asta nu cred ca ash fi fost in stare sa fac. Si cu cine credetzi ca a fost inlocuit Aliosha ? Cu celebrul Tudor Chirila de la Vama Veche ! :p
Ce sa spun ? Mi-a placut extraordinar de mult concertul !
Va invit pe totzi..sa mergetzi la "La Ruine" ! Este o terasa minunata....unde va asigur ca va vetzi simtzi de la excelent in sus ! Si nu spun asta doar pentru ca bunul meu prieten SOD este acolo.....ci pentru ca....chiar asa este !
Un singur lucru negativ ! Unii dintre participantzi au inceput sa arunce cu bere. Infantili ! Tocmai de aceea eu & baixo am parasit terasa la orele 1:05 AM !
Mai revin cu amanunte in zilele urmatoare. Sunt multe de povestit !
In incheiere....ii urez lu' Aliosha exact ce i-a urat Joao astazi :
sa ai parte si in Canada de ceea ce ai in Romania !
-
Ati fost de belea... nu ma asteptam la asa ceva. In principal vreau sa le multumesc celor care au venit si mai ales celor care s-au ocupat de orgia din noaptea asta... SOD si Aliosha - felicitari, a iesit de nota 20!
O sa revin cu detalii dupa ce am sa dorm nitzel, caci sunt frant de oboseala
O-zone forever!
PS: na ca mi-am schimbat nick-ul cu cel vechi ;h

O sa revin cu detalii dupa ce am sa dorm nitzel, caci sunt frant de oboseala

O-zone forever!
PS: na ca mi-am schimbat nick-ul cu cel vechi ;h
- Sopra Tutt1
- Junior Member
SOD-CEA MAI TARE GAZDA POSIBILA!
desi nu am inchis un ochi de 30 de ore,nu ma pot abtine sa nu povestesc aici una dintre cele mai minunate seri petrecute de mine in acest an! A FOST MINUNAT!
invitatii au fost enumerati mai sus,n-am sa ma repet,am sa spun doar ca petrecerea s-a spart pe la 6(imi pare rau pt zgubii si rolf ca au pierdut o seara superba!)
cele doua mari surprize ale serii au fost in ordine cronologica:
Angus(aceasta persoana trebuie intalnita live-e tot ce pot spune acum-vorba moshului:''e bine ca lucrurile nu sunt ce par!)
BoneChina-nu m-am asteptat de loc la ea sa fie asa(intre noi fie vorba inca o surpriza placuta!)
Sod si-a dovedit clasa si a scos din el niste chestii foarte adanci,spre uimirea lui Sopra! Pacat ca nu are loc si timp sa se desfasoare,ca v-ar coplesi cu ce are prin cap!
Despre Sarbatorit, Aliosha, Cel suit cu fortza pe scena, cine-l cunoaste stie ca-i cel mai de treba canadian din Romania!
Alte detalii,dupa ce se va intoarce acolo,la el acasa!
Am intalnit si mamutii( o parte din ei-sunt asa cum mi-am inchipuit!)
am intalnit-o si pe zgubii si fratele ei,cu caractere opuse,zgubii cu o energie fulminanta care iradia catre noi toti,Moshul fiind cel care a absorbit cea mai mare doza din ea!(bravo moshule!)
L-am intalnit si pe ''bauxita''-petrician,care insa a plecat fara prea multe cuvinte(pacat)
I-am intalnit si pe managerii forumului,unul zis c8d8,care si-a reluat vechea trufie,schimbandu-si numele la loc
L-am intalnit si pe Kgula,acest baiat de o modestie si bun simt demne de luat ca exemplu de multi dintre noi!A cantat cu noi,a dansat cu noi,s-a suit pe masa cu noi! Super!
Daca am uitat pe cineva,imi cer scuze,vor fi pomeniti data viitoare!
Cei care nu ati fost acolo,asta e!
Mai multe dupa ce dorm ca-s frant acum!
invitatii au fost enumerati mai sus,n-am sa ma repet,am sa spun doar ca petrecerea s-a spart pe la 6(imi pare rau pt zgubii si rolf ca au pierdut o seara superba!)
cele doua mari surprize ale serii au fost in ordine cronologica:
Angus(aceasta persoana trebuie intalnita live-e tot ce pot spune acum-vorba moshului:''e bine ca lucrurile nu sunt ce par!)
BoneChina-nu m-am asteptat de loc la ea sa fie asa(intre noi fie vorba inca o surpriza placuta!)
Sod si-a dovedit clasa si a scos din el niste chestii foarte adanci,spre uimirea lui Sopra! Pacat ca nu are loc si timp sa se desfasoare,ca v-ar coplesi cu ce are prin cap!
Despre Sarbatorit, Aliosha, Cel suit cu fortza pe scena, cine-l cunoaste stie ca-i cel mai de treba canadian din Romania!
Alte detalii,dupa ce se va intoarce acolo,la el acasa!
Am intalnit si mamutii( o parte din ei-sunt asa cum mi-am inchipuit!)
am intalnit-o si pe zgubii si fratele ei,cu caractere opuse,zgubii cu o energie fulminanta care iradia catre noi toti,Moshul fiind cel care a absorbit cea mai mare doza din ea!(bravo moshule!)
L-am intalnit si pe ''bauxita''-petrician,care insa a plecat fara prea multe cuvinte(pacat)
I-am intalnit si pe managerii forumului,unul zis c8d8,care si-a reluat vechea trufie,schimbandu-si numele la loc

L-am intalnit si pe Kgula,acest baiat de o modestie si bun simt demne de luat ca exemplu de multi dintre noi!A cantat cu noi,a dansat cu noi,s-a suit pe masa cu noi! Super!
Daca am uitat pe cineva,imi cer scuze,vor fi pomeniti data viitoare!
Cei care nu ati fost acolo,asta e!
Mai multe dupa ce dorm ca-s frant acum!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
bai eu sunt la munca acum si cam mahmur. oare de ce? intradevar dupa cum au spus si mosul si sopra este adevarat, dar cum poate fi aratata in cuvinte senzatia de prietenie si conoastere ce a stat intre noi. toata lumea se simtea bine, de parca am fi fost prieteni de cel putin 10 ani. sa lasat cu dansuri pe scaune, pe mese (onk si dana au incercat sa ne arate cat de bine pot sta pe masa dupa t beri. surpriza sa lasat foarte mult asteptata, ca pana la urma sa nu mai vina. din cate intelesesem, ea consta intr-un strip-tease de exceptie sustinut de cei doi GIGLIO ai fanclubului. doamnelor si domnilor aplaudatila scena deschisa pe SOOOOOOODDDDDDD si AAAAALIIIIIIOOOOOOSHAAAAA. e. nu a fost sa fie poate data viitoare cand se va intoarce din canada. pana si b0nechina cu al sau prieten (oameni destul de rezervati din cata am vazut, de fapt oboseala de la munca sa vazut si la ei cum sa vazut la mine) nu s-au putut abtine de a nu urca alaturi de petrecareti, pe mese.
aliosha tata. daca in momentul in care te-ai urcat pe scena m-ai fi chiemat sa te ajut as fi venit cu cea mai mare placere. ar fi fost beton.
u cam atat am avut de spus (adica ar mai fi dar cum toti dorm la ora asta iar eu vorbesc singur ca papagalul), prefer sa inchiei lasand ca dupa ce va treziti sa povestiti si voi.
p.s:sa moara de ciuda cine nu a fost aseara fiindca a avut de pierdut :j
K-gula.
aliosha tata. daca in momentul in care te-ai urcat pe scena m-ai fi chiemat sa te ajut as fi venit cu cea mai mare placere. ar fi fost beton.
u cam atat am avut de spus (adica ar mai fi dar cum toti dorm la ora asta iar eu vorbesc singur ca papagalul), prefer sa inchiei lasand ca dupa ce va treziti sa povestiti si voi.
p.s:sa moara de ciuda cine nu a fost aseara fiindca a avut de pierdut :j
K-gula.
-
DREPTATE, OCHII PLANSHI VOR SA TE VADA!!!!
foaaaaarte emotzionant si "popetic" ce zisera antescriitorii mei, dar sa clarificam umpicutz lucrurile.
deci:
genial! fantastic! marfa! etc! etc! ETC!!!!!!!! SAMD!!!
TOMALIOSHA! ce-ai mancat mah can ai fo mic, de tz-a cantat parlamentu la zioa ta moca, mah? a? comportament excelent la baiatul in cauza, desi plang si acu pentru "anarchy in the uk"-ul care plutea pe scena la aparitzia maiestuoasa a marei vedete! i am an anarchist, i am an etc.... AI LA MULTZ ANI si mai la fel si alta data, desi ca sa o facem si mai si mai lata ne va lua ceva efort
SOD! o-zone live forever!!!! sa ne traiesti, si tu si bebe tau, marele sarbatorit care... lipsa la apel, super poza, ti-ai sarbatorit fetitza super, ma gandesc cu groaza ce va iesi pe la majorat!!!!!, 17 ani si 1 luna trec repede....multumim pe loc pentru megapetrecerea organizata.
sa lamurim.....tone de bere, tone de mancare, servirea ireprosabila, ;D , am avut chiar si scrumiere....dansat pe mese, muzica excelenta, nu ma asteptam, sincer, a, BERTI, prestatie super, se incinsese de un Jam-Session de maaaare minune, traiasca politzia romana si aplicarea legii ei, care a inabushit in fasa un chef monstruos, tocmai cand se aprinsesera toate celebritatile muzicale prezente si se simtea o orgie pe scena.....au intrat in actiune....suntem niste victime....:cry: :cry:
MOSHULEEEEEEEE......pacat! n-ai inteles nimic! si apropo de infantilitatea exercitziului stropirii cu sampania rocareasca, vezi ce spui, ca big-Sopra a participat cu maaare placere la acest joc, si pe cuvantu meu dak nu m-a uimit! si-a furat un mare pahar in fatza, si ce sa vezi....nu s-a suparat! oare de ce? finca e meseriash? finca si-a dat seama ca participa la o petrecere unde se distreaza toata lumea? finca are simtul umorului? finca tine la glume? finca nu s-a gandit sa strice cheful oamenilor asa cum au reusit altzii???? :con: si apropo, cheful nu s-a spart finca ne-am batut cu bere, ci finca nu mai era muzica. io am plecat pe la 2.30 si seara continua inca amenintator!!!!
vrem poze! vrem film! vrem!
marfa de petrecere, multumim.
mai venim si poate o sa fim cuminti. da unde sa ne mai distram asa la max, ca in carciumi indoor sau la cineva acasa e cam riscanta o baitza alocolica.
orcum, ma bucur ca i-am cunoscut mai bine pe ceilati forumisti, xkran, sopra, kgula, joao, bone, zgubi, de gashca toti si petrecareti de soi.
a, si moshule, dak am baut la aceeasi masa, nu inseamna neaparat ca suntem prieteni. pastreaza distantza, suntem cunoscutzi de pe forum, si cam atat.
gata, ho, revenim cu amanunte dak mai avem chef!
inca o data, multumim sod si aliosha, sa ne traiasca sarbatoritzii...si ne mai vedem noi!
deci:
genial! fantastic! marfa! etc! etc! ETC!!!!!!!! SAMD!!!
TOMALIOSHA! ce-ai mancat mah can ai fo mic, de tz-a cantat parlamentu la zioa ta moca, mah? a? comportament excelent la baiatul in cauza, desi plang si acu pentru "anarchy in the uk"-ul care plutea pe scena la aparitzia maiestuoasa a marei vedete! i am an anarchist, i am an etc.... AI LA MULTZ ANI si mai la fel si alta data, desi ca sa o facem si mai si mai lata ne va lua ceva efort
SOD! o-zone live forever!!!! sa ne traiesti, si tu si bebe tau, marele sarbatorit care... lipsa la apel, super poza, ti-ai sarbatorit fetitza super, ma gandesc cu groaza ce va iesi pe la majorat!!!!!, 17 ani si 1 luna trec repede....multumim pe loc pentru megapetrecerea organizata.
sa lamurim.....tone de bere, tone de mancare, servirea ireprosabila, ;D , am avut chiar si scrumiere....dansat pe mese, muzica excelenta, nu ma asteptam, sincer, a, BERTI, prestatie super, se incinsese de un Jam-Session de maaaare minune, traiasca politzia romana si aplicarea legii ei, care a inabushit in fasa un chef monstruos, tocmai cand se aprinsesera toate celebritatile muzicale prezente si se simtea o orgie pe scena.....au intrat in actiune....suntem niste victime....:cry: :cry:
MOSHULEEEEEEEE......pacat! n-ai inteles nimic! si apropo de infantilitatea exercitziului stropirii cu sampania rocareasca, vezi ce spui, ca big-Sopra a participat cu maaare placere la acest joc, si pe cuvantu meu dak nu m-a uimit! si-a furat un mare pahar in fatza, si ce sa vezi....nu s-a suparat! oare de ce? finca e meseriash? finca si-a dat seama ca participa la o petrecere unde se distreaza toata lumea? finca are simtul umorului? finca tine la glume? finca nu s-a gandit sa strice cheful oamenilor asa cum au reusit altzii???? :con: si apropo, cheful nu s-a spart finca ne-am batut cu bere, ci finca nu mai era muzica. io am plecat pe la 2.30 si seara continua inca amenintator!!!!
vrem poze! vrem film! vrem!
marfa de petrecere, multumim.
mai venim si poate o sa fim cuminti. da unde sa ne mai distram asa la max, ca in carciumi indoor sau la cineva acasa e cam riscanta o baitza alocolica.
orcum, ma bucur ca i-am cunoscut mai bine pe ceilati forumisti, xkran, sopra, kgula, joao, bone, zgubi, de gashca toti si petrecareti de soi.
a, si moshule, dak am baut la aceeasi masa, nu inseamna neaparat ca suntem prieteni. pastreaza distantza, suntem cunoscutzi de pe forum, si cam atat.
gata, ho, revenim cu amanunte dak mai avem chef!
inca o data, multumim sod si aliosha, sa ne traiasca sarbatoritzii...si ne mai vedem noi!
-
onk - Mesaje: 1841
Onk,am baut la aceiasi masa..deoarce tu te-ai asezat unde stateam eu ! Asta e motivul ! In sfarsit !
Anarchy for the UK
It's coming sometime and maybe
I give a wrong time stop a traffic line
Your future dream is a shopping scheme
...............
Ce mai e de remarcat ? Ca Mortul Viu...este un mare cantaretz de lautaresti. Nu mi-a venit sa cred. Am cantat impreuna cu el "Mai intoarce Doamne roata" . Si la fel de mare cantaretz este si baixo....impreuna cu care am cantat " Ma dusei sa trec la Olt" . :p
Baixo,de asemenea,ne-a incantat si cu cateva cantece din repertoriul galeriei rapidiste.
Despre stropirea cu bere....va las pe voi sa povestitzi in continuare. Eu sunt mai prost si nu o inteleg. Eu sunt cu fetitzele,atzi uitat ?
Xkran poate ne face un eseu despre mustar. :lol:
Anarchy for the UK
It's coming sometime and maybe
I give a wrong time stop a traffic line
Your future dream is a shopping scheme
...............
Ce mai e de remarcat ? Ca Mortul Viu...este un mare cantaretz de lautaresti. Nu mi-a venit sa cred. Am cantat impreuna cu el "Mai intoarce Doamne roata" . Si la fel de mare cantaretz este si baixo....impreuna cu care am cantat " Ma dusei sa trec la Olt" . :p
Baixo,de asemenea,ne-a incantat si cu cateva cantece din repertoriul galeriei rapidiste.
Despre stropirea cu bere....va las pe voi sa povestitzi in continuare. Eu sunt mai prost si nu o inteleg. Eu sunt cu fetitzele,atzi uitat ?
Xkran poate ne face un eseu despre mustar. :lol:
-
66 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3