Ce trebuie sa faci pentru a fi un houser adevarat?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce trebuie sa faci pentru a fi un houser adevarat?

Mesajde nutzzu » Joi Aug 29, 2002 2:39 am

Pentru a fi houser adevarat, oare e suficiet ca sa asculti doar multa muzica house?
Cunosc pe multi care se cred "houseri" sau "raveri", cum le place lor sa zica, dar care in afara de a asculta multa muzica house nu fac nimic. Eu cred ca pentru a te considera houser, trebuie in primul rand sa participi la multe petreceri de gen organizate in toata tara, la diferite parade`uri, gathering`uri, unde vin DJ de renume.
Voi ce spuneti?
nutzzu

Mesajde Aliosha » Joi Aug 29, 2002 3:09 am

;a

Bai nutzu (camataru)...

Datorita orei tarzii din noapte iti recomand un singur lucru: culca-te ca esti obosit !

''... nici deplasarile la parade nu sunt de ajuns daca nu sunt acompaniate de niste pastile ecstasy, "Puma" sau "Tom si Jerry". Ca sa fie reteta completa, vestimentatia trebuie sa contina elementele clasice ale oricarui houser (tu ai inventat termenul asta ???... etc...)
"
"Against modern football."
Aliosha

Re: Ce trebuie sa faci pentru a fi un houser adevarat?

Mesajde k-lumea^^ » Lun Sep 02, 2002 3:33 am

Frate ... ca itzi place house ... nu demonstrezi mergind la petreceri ... in romania .... in germania da ...
House-ul trebuie sa-l simti nu sa dai boxele la maxim ca suna fain.
:-) LOL de LOL

Se vede ca habar nu ai de house!
I-mi pare rau pt. tine!
Bye
k-lumea^^

Mesajde tre » Mar Sep 03, 2002 10:30 am

k-lumea se vede ca habar n-ai sa vorbeste romaneste ;).

nutzzu haus nu-i acelasi lucru cu rave.

chiar stau si ma-ntreb: de ce toata lumea asculta haus si nu techno?.....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde CriTIka_artei » Mar Sep 03, 2002 3:14 pm

A...apropo...uite ca pe baiatu asta,nutzu sau cum se numeste era sa-l cred la faza cu houseri si cu raveri...mei...nu mai induce lumea in eroare...era cat p-aci sa te cred....
Si pt Tre cool...stii...chiar:Care e diferenta dintre house si tehno?...ca eu nu stiu...serios vorbesc!Zi-i si lu' mine....pls!
CriTIka_artei
Junior Member

Re: Ce trebuie sa faci pentru a fi un houser adevarat? (Cam dubios ce vrei tu)

Mesajde Unregistered » Mar Sep 03, 2002 6:07 pm

Mai usor ca sperii lumea :), inatai si intai tb sa ai o cultura muzicala destul de vasta in domeniul, tehno, rave, si mi-e ca daca te intreb ce inseamna House ? esti total pe dinafara, dar nu o sa o fac. Ce pot sa-ti recomand decat sa asculti artisti ca Kraftwerk, Westbam, Sven Vath, Carl Cox, L. Garnier, Paul van Dyke, Members of Mayday, pana crapi, si abia atunci o sa fii pe drumul cel bun. Si ca sa vezi daca te prinde genul asta de muzica incearca sa-l asculti in surdina, atunci poate vei intelege ce iti place. Si pe vii tor incearca sa nu mai fii asa lipsit de originalitate,ca sa nu zic patetic, si ai putina personalitate.
Unregistered

Mesajde tre » Mie Sep 04, 2002 2:01 am

Initial trimis de CriTIka_artei
A...apropo...uite ca pe baiatu asta,nutzu sau cum se numeste era sa-l cred la faza cu houseri si cu raveri...mei...nu mai induce lumea in eroare...era cat p-aci sa te cred....
Si pt Tre cool...stii...chiar:Care e diferenta dintre house si tehno?...ca eu nu stiu...serios vorbesc!Zi-i si lu' mine....pls!

pai... intai a fost electro. nu-s prea documentat dar kraftwerk (am 1 album pe vinil) au fost printre primii care au abordat genul. a mai fost jean michel jarre si...cam atat tin minte. muzica pop a anilor 80 a fost puternic influentata de curentul electro (electro-pop): cameo, sandra, chiar si madonna sau paula abdul pe alocuri.

spre sfarsitul anilor 80 (daca nu chiar la inceputul anilor 90) a inceput 'tehnologizarea' muzicii si a aparut si un nou gen 'techno'. deci 'techno' e oarecum o 'evolutie' a muzicii 'electro'.

prima formatie 'techno' de care stiu ar fi 2 unlimited (mi se parea de-a dreptu' extrem pe-atunci) si dupa aceea maxx, scooter, culture beat (mai mult spre dance) etc.

de aici totul a fost simplu: techno s-a impartit in zecile de genuri care exista azi: house, trance, rave, acid trance, happy hardcore, hardcore etc etc.

mai exista si un anume 'techno-pop' dar nu stiu sa(-mi) definesc genul.

house e cea mai 'ascultabila' varianta de techno, destul de apropiata de dance, rave e mai dur decat house, hardcore e mai dur decat rave etc.

cam asa am inteles eu fenomenul...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 04, 2002 10:57 am

Initial trimis de Aliosha
;a

''... nici deplasarile la parade nu sunt de ajuns daca nu sunt acompaniate de niste pastile ecstasy, "Puma" sau "Tom si Jerry".

"

bai aliosha ai dreptate cam astea-s ingredientele...altfel n-are farmec si mai bine te duci la ateneul roman la concerte de de ...coarde

----------------
walk in balance!!!!!!!!!!
eyewitness

Mesajde nutzzu » Vin Sep 13, 2002 2:51 am

mda... m-ati lamurit. eu doar v-am cerut parerea despre acest subiect si voi ati si sarit pe mine, ca n-am treaba cu hauzu, ca trebuie sa ma culc... in fine, poate sunteti voi mai buni.

si tre cool merci ptr scurta prezentare pe care ai facut-o referitoare la muzica tehno
nutzzu

Mesajde CriTIka_artei » Sâm Sep 14, 2002 2:32 pm

Multumesc pentru 'esplicatzii'...Tre cool!
P.S.Mi-a luat-o inainte Nuttzu....sorry!
CriTIka_artei
Junior Member

Mesajde Dj Davis » Joi Sep 19, 2002 11:04 am

Omule! Nu vreau sa fiu rautcios dar mi se pare ca nici tu nu prea stii ce inseamna sa fi raver. Te-as ruga daca poti sa dai mai multe detalii despre ce inseamna sa fii raver, si cum te manifesti tu ca raver, pentru ca eu consider ca daca nu agreezi manelele si asculti numai muzica techno, nimic altceva la volum maxim, pentru ca atunci o simti cu adevarat, atunci te poti numi raver, eu asa consider.Am preieteni care fac muzica techno si o traiesc asa cum fac si eu cand compun ceva acasa la mine!Astept sa vad o parere mai detaliata despre ce inseamna sa fii RAVER, ok? Si sper ca nu te-ai suparat!!! Multa Bafta iti doresc!!!Ciao!!!
Dj Davis

Mesajde Unregistered » Vin Sep 20, 2002 11:33 am

Initial trimis de Dj Davis
Omule! Nu vreau sa fiu rautcios dar mi se pare ca nici tu nu prea stii ce inseamna sa fi raver. Te-as ruga daca poti sa dai mai multe detalii despre ce inseamna sa fii raver, si cum te manifesti tu ca raver, pentru ca eu consider ca daca nu agreezi manelele si asculti numai muzica techno, nimic altceva la volum maxim, pentru ca atunci o simti cu adevarat, atunci te poti numi raver, eu asa consider.Am preieteni care fac muzica techno si o traiesc asa cum fac si eu cand compun ceva acasa la mine!Astept sa vad o parere mai detaliata despre ce inseamna sa fii RAVER, ok? Si sper ca nu te-ai suparat!!! Multa Bafta iti doresc!!!Ciao!!!

In primul rand vreau sa spun ca m-ai inteles gresit. Eu nu am spus ca ma consider raver, sau houser, cu toate ca imi plac aceste genuri. Doar am intrebat ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre acestia, sa mai aflu niste pareri, pentru ca niste prieteni de-ai mei se numesc raveri numai din faptul ca asculta melodiile la maxim si le place cum suna bass-ul in subwoofere.

Bafta si tie!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 3:43 pm

Initial trimis de Unregistered

In primul rand vreau sa spun ca m-ai inteles gresit. Eu nu am spus ca ma consider raver, sau houser, cu toate ca imi plac aceste genuri. Doar am intrebat ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre acestia, sa mai aflu niste pareri, pentru ca niste prieteni de-ai mei se numesc raveri numai din faptul ca asculta melodiile la maxim si le place cum suna bass-ul in subwoofere.

Bafta si tie!
Unregistered

HOUSE

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 3:52 pm

SI MIE IMI PLACE HOUSU-L e draqiut foc ! ai ascultat vreodata DJ IAPULANGURA?
Adresat lui Nutzzu-Putzzu.
Unregistered

avem de invatzat

Mesajde pSycho_[E » Dum Sep 22, 2002 5:06 pm

mai avem multe de invatzat oameni buni...eu cu Aliosha ne putem considera raveri...pt. ca noi simtzim muzika...shi muzika ne-a transformat...umblam la gatheringri shi la parade importante...da...bine a zis cine a zis ca nu gatheringu` shi parada face din om un raver sau un houser adevarat...noi simtzim muzika in noi...e o parte din noi..Bafta...
pSycho_[E

Re: Ce trebuie sa faci pentru a fi un houser adevarat?

Mesajde pSycho_[E » Dum Sep 22, 2002 5:12 pm

ai dreaptate...noi care ne numim raveri...cica...mai avem de invatzat ffff multe lucruri...pt. ca suntem aci inchishi intr-o tzara in care dak eshti imbracat mai ciudat sau dak un cercel intr-un loc neobishnuit oamenii arata cu degetu` dupa tine...dar ata ete...n-ai ce face..raveri sau houseri suntem unitzi shi..prieteni...bafta pt.totzi
pSycho_[E

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii