Linkin-Park Linkin Park se dau cu mixul

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Linkin-Park Linkin Park se dau cu mixul

Mesajde Renato2002 » Lun Iul 29, 2002 10:14 am

"Reanimation", mult asteptatul album al baietilor de la Linkin Park nu este decat o compilatie de remixuri avand la baza albumul lor de debut: "Hybrid Theory", cel prea vandut in 7 milioane de copii. "Reanimation" va fi lansat pe data de 31 iulie 2002. Pe acesta vor putea fi intalniti mai mult de 20 de vocalisti, DJ si muzicieni invitati printre care Jonathan Davis de la "Korn", Stephen Carpenter de la "Deftones", Aaron Lewis si Pharaoahe Monch de la "Staind". Single-lul va fi remixul lui Jay Gordon de la Orgy la piesa "Points of Authority", iar clipul urmeaza sa fie regizat de catre DJ/sampler-ul Joe Hahn. .
Credeti ca in continuare aceasta trupa isi va mentine succesul de care a avut parte pana acum.:o
Renato2002
Junior Member

Mesajde shmack » Joi Aug 01, 2002 8:19 pm

S-au remarcat printr-un stil similar celor de la Limp Bizkit(similar,NU identic) si asa si continua ,cu un album de remixuri.Insa se tot trambiteaza ca nu este vorba de remixuri,ci de o refacere a vechilor melodii(Abia astept sa aud albumul).Succesul va venii sigur ,caci acestia au atins un stadiu ,oarecum,de boy band(arucati cu rosii in mine ,dar am dreptate),deci fanele,si fanii vor lua acest album doar pentru ca scrie Linkin Park pe el:rolleyes:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde Shadow_Mast3r » Mie Aug 14, 2002 8:45 pm

Albumul suna super!
Am ascultat remixul la In the end shi intro -ul (opening) shi suna mega - super, diferit fatza de vechea piesa
Shadow_Mast3r
Junior Member

Ceva care s-ar putea sa va placa!!!

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 6:12 pm

In curand se va deschide site-ul http://www.linkin-park.go.ro sunt WebMaster shi unde voi ashtepta parerile despre acel site intr-un forum pe care il voi lansa acolo.
Renato2002
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Aug 21, 2002 12:01 am

1. albumul a fost anuntat ca fiind unul de remixuri inca din iarna 2001
2. Intr-adevar remixurile nu au aproape nimic in comun cu melodille originale si mai sunt si cateva piese noi ( [riff raff] , [chali] , etc )
3.cine vrea melodiile sa se uite pe kazaa(eu de-acolo le-am luat)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Renato2002 » Mie Aug 21, 2002 12:50 pm

Initial trimis de darkshines
1. albumul a fost anuntat ca fiind unul de remixuri inca din iarna 2001
2. Intr-adevar remixurile nu au aproape nimic in comun cu melodille originale si mai sunt si cateva piese noi ( [riff raff] , [chali] , etc )
3.cine vrea melodiile sa se uite pe kazaa(eu de-acolo le-am luat)

Nu shtiu cat de interesant ar fii faptul ca acel album a fost anuntat din iarna...ca fiind cu remixuri...e ceva normal ca o trupa sa ishi anunte lansarea noului album shi ceea ce contine el..ideea este ca deshi sunt niste remixuri dupa vechiul album sunt nishte melodii super care merita ascultate...oricum cat de curand voi introduce aceste melodii si pe site-ul lansat de mine referitor la aceasta formatie...oricum potzi sa vizitezi site-ul de-acum shi sa vezi si sa shtii mai multe despre aceasta formatie si despre noul lor album...
Renato2002
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Aug 23, 2002 10:39 pm

am fost pe site din curiozitate dar mai mult de 3 secunde nu mi-au trebuit ca sa regret. culorile sunt prea stridente si nu se poate citi aproape nimic(si fontul e o alegere proasta). iar site-ul nu are cum sa fie oficial :p mai lucreaza. sau poate renunta pt ca oricum fanii interesati se duc la linkinpark.com/linkin-park.com , etc

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Renato2002 » Sâm Aug 24, 2002 4:23 pm

Initial trimis de darkshines
am fost pe site din curiozitate dar mai mult de 3 secunde nu mi-au trebuit ca sa regret. culorile sunt prea stridente si nu se poate citi aproape nimic(si fontul e o alegere proasta). iar site-ul nu are cum sa fie oficial :p mai lucreaza. sau poate renunta pt ca oricum fanii interesati se duc la linkinpark.com/linkin-park.com , etc

Declar site-ul http://www.linkin-park.go.ro inchis pentru faptul ca mai am inca de lucrat la el...ai dreptate..
Renato2002
Junior Member

Mesajde Pache » Dum Aug 25, 2002 9:39 am

Am audiat cateva melodii dupa acest nou album, si mi-au lasat o nelamurire in suflet.... Cei de la LP cu ce au contribuit la acest album? Este mai mult un album trecut prin mana unor DJ de hip hop ... mai mult hip hop decat "rock".

Oricum LP nu a cantat niciodata rock, dar pe acest album ... mai mult ca niciodata :)
Pache
Junior Member

Noul Album

Mesajde Seth2 » Joi Aug 29, 2002 8:45 pm

Well.. azi mi-am luat ultimul album de la Linkin Park si pot sa zic ca e destul de misto ... Si e f bine lucrat - adika piesele suna foarte bine. Insa beat-urile s-au indepartat destul de tare de rock... si acum suna ceva de gen hip-hop si... (nu urlati la mine... :p ) chiar R&B :) . Oricum partile de rap au cam disparut , sau cel putin sunt mai putin sesizabile (spre binele nostru , al tuturor :p ).

Cu ce au contribuit baietii la albumul asta? Pai... au mai schimbat vreo doua-trei versuri pe ici pe colo , au redenumit piesele ( krwlng , p5hng me a*wy etc) .

Anyway , daca cuparati albumul fara sa va asteptati de la ceva rock... s-ar putea sa fiti incantati. In fond Reanimation suna foarte bine , ca e rock sau ca nu e rock ...
Seth2
Junior Member

Mesajde elena » Vin Aug 30, 2002 12:42 pm

you are the best
elena

Mesajde darkshines » Vin Aug 30, 2002 7:41 pm

yeah yeah elena , ne faci si fanclub? :D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Dee Dee » Dum Sep 01, 2002 2:50 pm

Oops ....
Eu acum am vazut subiectul asta pe Barfe Online ....
Dupa ce am deskis altul ....cam la fel :D pe Muzica ....
Anyway... eu mi-am spus parerea si acolo ....

Mie mi se pare Cool ideea si melodiile au iesit ok !
Cel mai multi imi place E th End (REanimation Remix) .....dar recunosc ca pana acum nu am toate melodiile ....din pacate.. :(
O sa-mi cumpar in curand si Albumul .....
Pe REanimation sunt si cateva melodii noi -noutze (cu asta au contribuit Linkin Park la album :) :D) like : My December (pt mine si nu numai nu e noua....) High Voltaje ....etc ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

..............

Mesajde Red Scorpion » Joi Noi 28, 2002 6:51 pm

Parerea mea e ca albumul suna SUPER rau de tot . Chiar daca nu e chiar asa de rock , cum ziceti voi , de-asta e de remix-uri , nu ? Sa nu sune la fel ca originalul . Deci era normal sa nu fie rock pur ci cu diferite influente , iar la chestia asta au contribuit aia 20 de DJ .
A, si spunea cineva ca Lp copie Limp Biskit . Eu nu prea imi amintesc sa fi auzit la Lp cuvinte de genu " fuck " . Deci....... ( Nu mi-o luati in nume de rau , pt ca eu nu am nimic cu LB , sunt chiar fana , dar cele doua trupe sunt cam diferite si nu poti spune ca una o copie pe cealalta ).
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight

I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
Red Scorpion
Junior Member

new album - 2003

Mesajde darkshines » Joi Noi 28, 2002 6:53 pm

conform spuselor lui mike shinoda noul album linkin park va fi lansat pe piata americana in martie 2003. albumul va suna mai mult a hybrid theory decat a reanimation.LP nu intentioneaza sa colaboreze cu alte vedete la realizarea albumului. albumul va continte aprox. 12 piese din cele 21 realizate, cele care nu vor apare pe noul album nu vor fi incluse pe nici un bside sau single.

producer - don gilmore
mixer - andy wallace

To speak is to be silent
darkshines

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii