Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Aliosha » Mar Iul 16, 2002 11:31 am

Tot cautam un thread unde sa scriu ce am de zis si m-am oprit la asta. Nu urasc din toata inima formatiile ce vor fi pomenite in urmatoarele randuri... imi sunt doar indiferente si imi produc uneori un zambet fortat in coltul gurii.

Weekendul ce tocmai a trecut l-am petrecut la mare in fosta frumoasa statiune Costinesti. Fosta pentru ca nu mai e ce a fost odata. Statiunea ce pe vremuri era a tineretului s-a transformat in statiunea cocalarilor si a copiilor de sub 10 ani veniti cu parintii la mare (nimic rau in asta Doamne fereste).

Ma rog... Sambata seara ies prin imprejurimi lovindu-ma de valuri si valuri de oameni pe strada. Ma opresc sa mananc ceva si cand ies din nou din frumoasa bodega observ o semipustietate dubioasa. Explicatia era simpla si am aflat-o imediat: in discoteca Ring era mare concert mare, hi-q, Voltaj si altii la fel ca ei.

Plimbandu-ma eu tot asa in cautarea unui loc mai placut unde sa servesc ceva alcool mai treceam pe langa locul cu pricina si auzeam niste falsuri de mai mare dragul. La o melodie a lui Voltaj cel putin, la partea unde publicul trebuia sa participe cu vedetele si sa cante refrenul unei piese se sesiza clar cum cineva dadea Cd ul mai incet ca sa se auda marea de oameni in extaz.

Pe la 2.30 - 3 lumea iesea fericita cu zambetul pe buze si confetti in cap multumiti pentru ca numai pentru 50.000 au avut o seara frumoasa pe malul marii.

Folosind legea inductiei pentru k > 2 pot deduce cu mintea mea de om nedus la concerte de acest gen ca ele sunt un adevarat succes in toata tara si aduc o bunastare nemeritata unor oameni care mimeaza ceva (copiat de altundeva) pe scena.

Am mai vazut un thread in care se facea o comparatie intre house(un termen cam evaziv pt ca daca despicam firul in 99% din melodiile house nu sunt house ci mai degraba o combinatie de substiluri electronice cu tenta comerciala ) si manele (ca deh, sunt la moda) si eram intrebati ce preferam.

Prefer ceva original, fie ea si o manea cateodata chiar daca nu imi place(sau imi place dupa acteva beri) decat o melodie house care seama leit cu o alta melodia house, copiata dupa alta melodia house si tot asa. Cateodata ajungi sa crezi ca peste tot ti se pune aceeasi melodie, ritmul clasic fiind exploatat pana la refuz si pus in picioarele unor oameni vopsiti blond in cap si imbracati mulat.

Hai ca a iesit un imens haloimes in postul asta dar ma iarta dom' arbitru ca suntem pe Barfe
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 11:40 am

De ce sa fii iertat? Ai expus o parere foarte buna. Si de data asta sunt intru totul de acord cu tine. M-a amuzat partea aceea cu "aduc o bunastare nemeritata". Iar partea cu melodiile copiate nici nu mai spun. Pe de alta parte, bravo tie ca nu-i urasti, eu nu pot reusi asa o performanta. :D
Kayla

Mesajde java » Vin Aug 23, 2002 7:54 pm

Initial trimis de Aliosha
Tot cautam un thread unde sa scriu ce am de zis si m-am oprit la asta. Nu urasc din toata inima formatiile ce vor fi pomenite in urmatoarele randuri... imi sunt doar indiferente si imi produc uneori un zambet fortat in coltul gurii.

Weekendul ce tocmai a trecut l-am petrecut la mare in fosta frumoasa statiune Costinesti. Fosta pentru ca nu mai e ce a fost odata. Statiunea ce pe vremuri era a tineretului s-a transformat in statiunea cocalarilor si a copiilor de sub 10 ani veniti cu parintii la mare (nimic rau in asta Doamne fereste).

Ma rog... Sambata seara ies prin imprejurimi lovindu-ma de valuri si valuri de oameni pe strada. Ma opresc sa mananc ceva si cand ies din nou din frumoasa bodega observ o semipustietate dubioasa. Explicatia era simpla si am aflat-o imediat: in discoteca Ring era mare concert mare, hi-q, Voltaj si altii la fel ca ei.

Plimbandu-ma eu tot asa in cautarea unui loc mai placut unde sa servesc ceva alcool mai treceam pe langa locul cu pricina si auzeam niste falsuri de mai mare dragul. La o melodie a lui Voltaj cel putin, la partea unde publicul trebuia sa participe cu vedetele si sa cante refrenul unei piese se sesiza clar cum cineva dadea Cd ul mai incet ca sa se auda marea de oameni in extaz.

Pe la 2.30 - 3 lumea iesea fericita cu zambetul pe buze si confetti in cap multumiti pentru ca numai pentru 50.000 au avut o seara frumoasa pe malul marii.

Folosind legea inductiei pentru k > 2 pot deduce cu mintea mea de om nedus la concerte de acest gen ca ele sunt un adevarat succes in toata tara si aduc o bunastare nemeritata unor oameni care mimeaza ceva (copiat de altundeva) pe scena.

Am mai vazut un thread in care se facea o comparatie intre house(un termen cam evaziv pt ca daca despicam firul in 99% din melodiile house nu sunt house ci mai degraba o combinatie de substiluri electronice cu tenta comerciala ) si manele (ca deh, sunt la moda) si eram intrebati ce preferam.

Prefer ceva original, fie ea si o manea cateodata chiar daca nu imi place(sau imi place dupa acteva beri) decat o melodie house care seama leit cu o alta melodia house, copiata dupa alta melodia house si tot asa. Cateodata ajungi sa crezi ca peste tot ti se pune aceeasi melodie, ritmul clasic fiind exploatat pana la refuz si pus in picioarele unor oameni vopsiti blond in cap si imbracati mulat.

Hai ca a iesit un imens haloimes in postul asta dar ma iarta dom' arbitru ca suntem pe Barfe

Cata dreptate ai cu privire la fosta statiune Costinesti...
java

hmmm

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 24, 2002 3:34 am

am pe cativa boala...mai ales pe aia care nu reusesc sa fie in pas cu timpul...trupele "gen: rockeri"
n3aGabitz
Junior Member

Re: hmmm

Mesajde qeru » Sâm Aug 24, 2002 8:14 am

Initial trimis de original
am pe cativa boala...mai ales pe aia care nu reusesc sa fie in pas cu timpul...trupele "gen: rockeri"

nu sint de acord cu tine... e-adevarat, la un moment dat e un curent "la moda", ca sa spun asha, dar sa spui ca a trecut timpul unui gen de muzica, e putzin cam deplasat. la o adica, ce ne facem cu ashtia mortzi de citeva sute de ani? shi lor le-a trecut timpul?
intre noi fie vorba, shi hip-hop e cam fumat. n-am mai auzit ceva nou de pe la busta rhymes incoace.

nu reusesc sa urasc nici o formatzie, dar dispretzuiesc f. multe shi ma scirbesc la fel de multe. nu dau nume, ca nu shtiu de unde sa incep.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 24, 2002 1:56 pm

Sa le enumeram:

Akcent, 3SE, Animal X (ce nume salbatic), Hi-Q (oricum la ei e sub limita), Voltaj (prostitutie masculina, pentru fani, desigur), Andreea B. si AndreEA (niste c... tarfe), Andra, Blondy, Sexxy si toate resturile lor. Fratilor astia ne duc, in p..a mea, de rapa. Si mai vreti ca ei sa cante LIVE. Ei privesc acest subiect ca si cum i-ati injura de mama.

Eu sunt fan B.U.G. Mafia care-si fac CEL MAI BINE meseria si nu intra-n tot felul de barfe scarboase. Cand scot un material, sparg piata, de cel putin 4 ani incoace , si fiti siguri ca asa o sa ramana in continuare.

nniasi@home.ro (in caz de urgenta).
Unregistered

Mesajde Renato2002 » Sâm Aug 24, 2002 3:55 pm

Initial trimis de Unregistered
Sa le enumeram:

Akcent, 3SE, Animal X (ce nume salbatic), Hi-Q (oricum la ei e sub limita), Voltaj (prostitutie masculina, pentru fani, desigur), Andreea B. si AndreEA (niste c... tarfe), Andra, Blondy, Sexxy si toate resturile lor. Fratilor astia ne duc, in p..a mea, de rapa. Si mai vreti ca ei sa cante LIVE. Ei privesc acest subiect ca si cum i-ati injura de mama.

Eu sunt fan B.U.G. Mafia care-si fac CEL MAI BINE meseria si nu intra-n tot felul de barfe scarboase. Cand scot un material, sparg piata, de cel putin 4 ani incoace , si fiti siguri ca asa o sa ramana in continuare.

Eu spun numai un singur lucru...pacat de tine ca eshti printre putinii care au o astfel de parere.No comment...That`s all
Renato2002
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Aug 26, 2002 12:33 am

Urasc manelistii din tot sufletelul mau nevinovat! Si disperatii din orice gen de muzica, ce scot orice rahat , folosindu-se de bani, pile, numai de dragul de a se vedea pe Atomic. Ce penibili sunt...si ahtiati dupa bani...Se vede in ochii lor lacomia si prostia cand sunt invitati la unele show-uri. Sunt dezgustatori. Ei nu se vad? Nu le spun si lor prietenii?
Unregistered

Mesajde stryker » Mar Aug 27, 2002 10:18 pm

Mda urasc tot ce urati si voi da am ceva de lamurit cu nea originalu daca ceva e la moda nu inseamna ca e cel mai bun.
stryker

Mesajde java » Mar Aug 27, 2002 10:20 pm

Din tot sufletul, ii urasc pe maMelisti, si pe aia de stat si pe aia privati...
java

Mesajde stryker » Mar Aug 27, 2002 10:34 pm

Pt respectivi care se simt cu musca pe caciula datorita vechmii Pheonix &Co ii invit sa-mi arate ce formatie "la moda" se ridica la valoarea Pheonixului
stryker

Mesajde marian jan » Vin Aug 30, 2002 12:45 pm

3se ma distrug pe mine.p-astia daca i-as vede odata i-as impusca sigur.mai nou akcent.sunt multe....au mai aparut JUNIORS,in care sunt 3 fete de 10 ani si au un cantec ceva de genu:la liceu am numai absente,vreau sa chiulesc,sa plec de la scoala"...nu mai zic nimic.si normal,manelistii.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Unregistered » Vin Aug 30, 2002 1:05 pm

Initial trimis de Unregistered
Sa le enumeram:

Probabil ca nu stii despre ce vorbesti cand o amintesti pe Andra printre cei care nu ar canta live... Nu-mi este ea prea simpatica, dar trebuie sa recunosc ca are o voce extraordinara. Si sustin asta pentru ca ma pricep si pentru ca am ascultat-o ... live...
Unregistered

Re: hmmm

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 31, 2002 6:00 pm

Initial trimis de original

hmmmm ...cum sa iti zic....rockul e un gen de muzica....daca tu crezi ca rockul nu e in pas cu "timpul" e problema ta....si chiar daca e asa ce e in pas cu timpul...? manelele...techno....dance-ul,chestii de astea..? Gandeste-te putin la ceea ce reprezinta rockul...ce faci cand asculti o melodie ...sa zicem techno shi ce faci can asculti rock....gandeste-te putin la starea pe care ti-o induce... acum conteaza si ceea ce iti place... dar in NICI UN CAZ rockul nu e in pas cu timpul.... si poate o sa mai stai putin sa te gandesti inainte sa scrii nishte tampenii... poate ca ceea ce am scris nu are nici un sens dar asta decideti voi
Unregistered

nu mai pot sa tzin in mine

Mesajde silvisweety » Sâm Aug 31, 2002 6:02 pm

urasc cateva persoane din toata inima:pe Alina Sorescu,Andreea Marin,Andreea Raicu shi Monica Barladeanu.Doresc o bata de baseball ca sa le dau cu ea in cap...mor!cat despre prima mentionata...ii doresc boli grele shi ghinion!
silvisweety

mdeaaa

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 31, 2002 6:05 pm

Initial trimis de popalin
3se ma distrug pe mine.p-astia daca i-as vede odata i-as impusca sigur.mai nou akcent.sunt multe....au mai aparut JUNIORS,in care sunt 3 fete de 10 ani si au un cantec ceva de genu:la liceu am numai absente,vreau sa chiulesc,sa plec de la scoala"...nu mai zic nimic.si normal,manelistii.

....AI SEMNATURA MEA PT LEGALIZAREA MARIJUANEI!!!
Unregistered

Mesajde Charisma » Sâm Aug 31, 2002 9:36 pm

Iai! Cele pe care nu le suport? Vi le insir imediat...
ACKENT, Alpha, Angel, Animal X, Blondy, Bosquito, Cristina, Cobra, Daniela Gyorfi, Dl. Problema, Eda, Elgi, Fuego, Galax, Georgia, Groove, Hi-Q, Jojo, Mamelino, Nic, Nod, O-zone, Pepe, Plus 2, Sweet Kiss, Tonic, Unik, Valahia, 3SE, 4ever, 4fun si alte trupe cretine care nu stiu pe ce lume sunt si cu ce se mananca muzica si microfonul.
Charisma
Junior Member

o parere

Mesajde Pinky » Lun Sep 02, 2002 3:09 am

Cred ca ar fi mai bine sa spunetzi formatiile pe care le uratzi din toata inima si motivele voastre .Altfel nu cred ca are nici un sens.Uite de exemplu cineva a spus ca ...formatziile X ma enerveaza pentru ca nu canta live.Erau acolo niste nume ca Andra ,care are o voce extraordinara..poate sa spuna oricine (eu asta nu contest),dar mie de exemplu nu imi place...Am auzit ca a spus nu stiu unde ca ea are cea mai buna voce din Romania,ca ea e cea mai frumoasa..etc...Altzi ..Voltaj...Dragii mei ...I-am auzit de mai multe ori cantand live...si nu m-a zgariat la ureche ce am auzit,dar cred ca o formatie nu are nevoie doar de un solist cu voce buna .AnimalX...Cred ca au demonstrat de mai multe ori ca pot canta live..in turneul Antidrog.Asta e parerea mea...daca are cineva o obiectzie sa spuna.
Pinky
Junior Member

Re: o parere

Mesajde Charisma » Mar Sep 03, 2002 12:09 am

Initial trimis de Pinky
Cred ca ar fi mai bine sa spunetzi formatiile pe care le uratzi din toata inima si motivele voastre .Altfel nu cred ca are nici un sens.Uite de exemplu cineva a spus ca ...formatziile X ma enerveaza pentru ca nu canta live.Erau acolo niste nume ca Andra ,care are o voce extraordinara..poate sa spuna oricine (eu asta nu contest),dar mie de exemplu nu imi place...Am auzit ca a spus nu stiu unde ca ea are cea mai buna voce din Romania,ca ea e cea mai frumoasa..etc...Altzi ..Voltaj...Dragii mei ...I-am auzit de mai multe ori cantand live...si nu m-a zgariat la ureche ce am auzit,dar cred ca o formatie nu are nevoie doar de un solist cu voce buna .AnimalX...Cred ca au demonstrat de mai multe ori ca pot canta live..in turneul Antidrog.Asta e parerea mea...daca are cineva o obiectzie sa spuna.

pt "Cred ca ar fi mai bine sa spunetzi formatiile pe care le uratzi din toata inima si motivele voastre" este subiectul deschis de mine. Uita-te pe forum. animal x live? (scuza-ma dar chiar n-am avut curiozitatea sa merg la turneul muzica antidrog :S ) si mi se pare chiar "brrrr" sa-i ascult cantand "live". Auzi: animal x cantand live si inca bine!:D :D :D :D :D ;P
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde java » Mar Sep 03, 2002 12:17 am

Din tara, nu suport nici o formatie din asta "la moda", pentru ca fac o muzica de rahat.
In Strainezia, ma enerveaza la culme toate formatiile alea de blackotei, cu cureaua pantalonilor sub p__a, formatiile alea gen 5 baieti frumosi sau 5 fete frumoase, a caror muzica nu exprima nimic.
java

Mesajde intoxic8 » Mar Sep 03, 2002 1:31 am

detest: Animal X, 3se, Cristiana Raduta, B.U.G Mafia & co., bere gratis, fuego, Andre, unik, cassa loclcco, blondy si multe altele.

ignor: restul muziciii romanesti mai putin parazitii (pe care ii admir pt versuri dar ii detest pentru copiatul melodiilor), vama veche, coma si vita de vie.

apreciaez: nu asta coneaza (mai ales pe thread-ul asta)
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Re: Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

Mesajde roxella » Mar Sep 03, 2002 11:22 pm

daca ar fi sa-i scriu pe toti,cred ca n-ar incapea aici.dar totusi,sa incepem:cap de lista CREAM!!!!!!!!nu pot sa o sufar.o ajunge din urma andreea balan care mi se pare ca nu are nici o treba cu muzica.ar mai fi sexxy ,komornyc ,paula seling,ana maria,proaspatul castigator de la mamaia,enache si bineinteles nu puteam sa ii omit pe manelisti.
roxella

!

Mesajde Unregistered » Mie Sep 04, 2002 12:11 am

ana maria este cea mai buna voce din tara.muzica ei este de laudat orice ar fi.ce ai cu ea?
Unregistered

Mesajde Sabyna*bc » Mie Sep 04, 2002 3:30 pm

formatiile pe care le urasc sunt urmatoarele:akcent, andre, cream, vank, vama veche, l.a., candy, bere gratis, parlament, bosquito, k-risma, alpha, angel, blondy, ro-mania, body & soul, non-stop, valahia, rafael, si lista continua................................
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Nu le suport pe Candy

Mesajde miau » Joi Sep 05, 2002 8:34 pm

Nu-mi plac tipele de la Candy.Sunt dezgustatoare nici macar nu-mi pot exprima dezgustul .Toate melodiile lor sunt la fel si acum fac si ele tam-tam pt. ca au o piesa compusa de Marius Moga.Selena are aceeasi frizura se 3 ani,Monica parca nu are frunte si Giulia arata ca si o tiganca in noul clip si nu numai.
miau

Mesajde catharsis » Sâm Sep 07, 2002 12:07 am

inafara de manelisti, ma alatur celor care il urasc din toata inima pe Fuego
mai urasc (sunt penibili) BUG Mafia cu toata casa lor de copii si La Familia
va urma o lista mai completa

bhuttu, daca nu ti-a atras nimeni atentia NU POTI SA-I PUI IN ACEIASI OALA DEFTONES SI LIMP BIZKIT
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Dum Sep 08, 2002 3:34 am

Initial trimis de catharsis
inafara de manelisti, ma alatur celor care il urasc din toata inima pe Fuego
mai urasc (sunt penibili) BUG Mafia cu toata casa lor de copii si La Familia
va urma o lista mai completa

bhuttu, daca nu ti-a atras nimeni atentia NU POTI SA-I PUI IN ACEIASI OALA DEFTONES SI LIMP BIZKIT

da asa e... limbrizkit sunt mai lame decat dephtonez. dephtonez cel putin se chinuie ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Sep 08, 2002 2:56 pm

Initial trimis de catharsis

S-ar putea sa ma fi pripit putin, intr-adevar. Mai sapam(desi nu prea cred sa am vreo revelatie in legatura cu Deftones. Iti plac tie asa tare?)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde catharsis » Dum Sep 08, 2002 4:00 pm

mda, se intampla sa imi placa f mult deftones...
mai pun pe lista (formatziilor pe care le urasc, desigur) formatziile de copii gen amici sau dolly (alea cu tarzan) s.a.m.d. CASA DE COPII NU E PE SCENA!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Unregistered » Dum Sep 08, 2002 4:24 pm

e un fel de test pe care, poate ca l-ati mai facut...amuzant si interesant in acelasi timp!

Obiectiv: Pentru a te deconecta putin, incearca acest joc: Nu ia decat maxim 3 minute. Poate sa te inspaimante, dar incearca-l, nu ai nimic de pierdut... sa speram! Persoana care mi l-a trimis mi-a spus ca i s-a implinit o dorinta la 10 minute dupa ce a facut testul, dar este foarte important sa nu trisezi! Acest joc are un deznodamant amuzant dar si infricosator in acelasi timp! Nu-ti rapeste decat 3 minute din timpul tau, dar te asigur ca se merita! Inainte de toate ia o hartie si un creion. Gata? Putem incepe!? Ok...Cand ti se va cere sa alegi numele unor persoane, fii sigur ca le alegi instinctual, fara sa te gandesti prea mult, si trebuie sa fie persoane pe care le cunosti si sunt legate intr-un fel sau altul de viata ta.

FOARTE IMPORTANT: nu trisa! coboara rand cu rand, nu privi inainte! Vei strica tot jocul! Nu trisa, incepem.....

1. Scrie in coloana cifrele de la 1 la 11;
2. in dreptul cifrelor 1 si 2 scrie doua numere la intamplare;
3. in dreptul cifrelor 3 si 7 scrie numele a doua persoane de sex opus;
4. in dreptul cifrelor 4, 5, 6 scrie numele unor persoane la intamplare (prieteni,familie etc) NU TRISA! !!!
5. la 8, 9, 10, 11 scrie 4 titluri de melodii carei iti plac tie
6. acum pune-ti o dorinta in gand

REZULTATE:
1. trebuie sa vorbesti despre acest joc la un nr de persoane: numarul inscris la 2;
2. persoana de la nr. 3 este cea pe care o iubesti cu adevarat
3. cea de la nr.7 este o persoana pe care o apreciezi mult dar care nu s-ar potrivi cu tine
4. pers.de la nr.4 este cineva pe care tu apreciezi si stimezi foarte mult
5. cea de la nr.5 este o persoana pe care tu o cunosti foarte bine
6. la nr. 6 este persoana care iti poarta noroc.
7. cantecul de la 8 este cantecul pe care il asociezi cu persoana de la 3
8. titlul cantecului de la 9 se potriveste cu persoana de la 7
9. cantecul de la 10 este cel incare te regasesti tu cel mai mult
10. cantecul de la 11 releva sentimentele tale fata de persoana de la 3

Trebuie sa trimiti acest joc la 10 persoane in ora ce urmeaza dupa ce l-ai facut!Daca faci lucrul asta, dorinta ta se va indeplini. Daca nu faci lucrul asta, nu numai ca nu se va indeplini, dar se va intampla exact contrariul! Foarte ciudat...dar functioneaza.
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma