Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Mesajde zulu » Mar Aug 06, 2002 1:36 pm

Iata ce mail interesant am primit de la "otilia otilia" (mail: oto3ro@yahoo.com):

----- Original Message -----
From: otilia otilia
To: *******
Sent: Saturday, July 20, 2002 6:56 PM
Subject: "felicitari"

Ba zulaule (dracovenie imputita, dracenia mati, nasparlitule, incompetentule, gaina polara, idiotu naibi etc.) sau cum te-o fi chemand ai grija ce spui despre LAURENTIU DUTA si despre trupa 3REI SUD EST, ANIMAL X sau CRISTIANA RADUTA altfel o incurci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU !!!!!
------------------------

Iar eu ii raspund:

Asemenea si tie!
+
Sa ma pupi in p**a ca pe miel in gura!
...iar Laurentiu Putza e de kkt...asta-i adevarul, n-ai ce-i face: "Cifrele pana la 10" sau "Cifre, cifre" ... aia da melodie, n-am ce zice :))))))))))))))))))))))))

Si inca o chestie: daca vrei sa mi-o tragi, fa-mi o vizita in SCHEI si apoi mai vedem noi cine si-o ia, dracovenie imputita, dracenia mati, nasparlito, incompetento, gaina polara, idioata naibi etc.) sau cum te-o fi chemand. OK?
-------------------------
zulu
Junior Member

Mesajde tre » Mie Aug 07, 2002 5:21 pm

:D

puteai sa fii mai subtil in reply totusi ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 08, 2002 8:21 am

Daca-m permiteti! Cristiana Raduta ie fata aea care prezenta nuj ce porcherie de emisiune la Proteveu impreuna cu Mihai Calin si arata uaminilor ce samponuri castiga?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Jasmine » Mie Aug 14, 2002 10:50 pm

Initial trimis de petrican
Daca-m permiteti! Cristiana Raduta ie fata aea care prezenta nuj ce porcherie de emisiune la Proteveu impreuna cu Mihai Calin si arata uaminilor ce samponuri castiga?

da.. :lol: si e aceeasi care se freca intre picioare acum o saptamana la Polivalenta cu steagul stelistilor...interesant,n-am ce zice.. :rolleyes:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 15, 2002 9:11 am

Cea mai tare secventa cu Radutza (sa-i traiasca rima ei de fata frumoasa) a fost tot la Polivalenta, cand dupa ce a dat din gura la o melodie, a vrut sa dialogheze cu publicul, numai ca nu se prea auzea nimic, pentru ca deoarece ca fiindca avea microfonul. Ca sa fiu mai explicit, a fost cea mai buna dovada ca a facut pleibec. Dar nu ma mir, deoarece, ca sa-i parafrazez pe baietzii de la Parazitzii, "Vezi tu, live nu poa' sa cante treisudestu" (sau ceva de genul asta, ca ma lasa memoria repede). Iar atata timp cat Cristiana Raduta este un produs (din alte cateva zeci decedate inainte de a se naste) marca Laurentziu Dutza (rima este valabila cu cea de la radutza), nu ma mir ca numita Cristiana (asta ca sa nu trantesc vreo cacofonie) face pleibec.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Zulu, jos pelaria.

Mesajde SVG » Sâm Aug 17, 2002 9:05 am

Ce sa zic, marfa.
Otilia, otilia, oooooh tu otilia, otilia, otilia...l-am vazut pe Duta la mare si am borat pe plaja(mancasem niste hamsii, cred ca de la astea).
Mda..., cam asa e...
SVG
Junior Member

Mesajde Renato2002 » Mar Aug 20, 2002 5:32 pm

Initial trimis de baixinho

Bravo Bravo@@@
Renato2002
Junior Member

Re: Zulu, jos pelaria.

Mesajde Unregistered » Dum Aug 25, 2002 7:41 pm

Initial trimis de SVG
Ce sa zic, marfa.
Otilia, otilia, oooooh tu otilia, otilia, otilia...l-am vazut pe Duta la mare si am borat pe plaja(mancasem niste hamsii, cred ca de la astea).
Unregistered

Re: Zulu, jos pelaria.

Mesajde Tanya » Dum Aug 25, 2002 7:47 pm

Da,ba da, ai borat pt. ca era prima data cand mancai si tu peste. esti prea sarac pt. asa ceva. dutza e destul de fancy ca sa nu patesti nimic. ramai tot la varza fiarta, OK? aaa, si sa iei niste Emetiral, anti greata, OK? si sa nu uit: vreau sa te uit, sa nu visez urat la noapte(e ora 20.46)
Tanya

Mesajde Tanya » Lun Aug 26, 2002 10:39 am

In primul rand, Cristiana Raduta nu face playback. In al doilea rand, nu se zice "pleibec", doar nu-i in limba lui Eminescu, ci a lui Eminem; asa, si nu s-a "frecat "cu prosopul, ci a dansat pe piesa "Amor, amor" Si in rest , you stink!
Tanya

Mesajde Jasmine » Lun Aug 26, 2002 12:06 pm

Tanya,scumpa mea : you stink big time!!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Aug 26, 2002 12:34 pm

Tanya, dacam permiti ontrebare, (mergand pe logica ta), de ce Cristiana nu a intretinut un raport secsual pe scena de la Polivalenta pe melodia "Amor, Amor"?
ANTI

baixinho©

3se

Mesajde ALINAIF » Joi Aug 29, 2002 1:44 pm

FA ZDREMTELOR NU VA MAI LUATI DE 3SE SI CRISTIANA RADUTA
CA VA DAU M..... VEDETI-VA DE P.... VOASTRA .A-TI INTELES?PA
ALINAIF

Re: Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Mesajde Ashu » Joi Aug 29, 2002 5:42 pm

Am auzit din surse cat se poate de sigure ca Laurentiu Duta ia muie si se fute-n gaoz. Fara misto, cica kelu ala din 3reiSudEst il umple de sloboz pe Dutza in fiecare seara. Mai, mai, ce degenerati sunt artistii astia, mi se face sila numa cand ma gandesc.
Ashu

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 31, 2002 10:31 am

Oare citeste cineva mesajele astea?credeti ca sunteti mai smecheri daca folositi cuvinte obscene?Orice prost poate sa faca asta.Mai exista moderator pe forumul asta?
Sonya17
Junior Member

...

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 31, 2002 5:05 pm

uite groh....intru shi io pe site-ul asta....shi mult groh pentru aia care place la ei :) trii sud iest , hristiana hradutza sji restu`.... eu nu vorbejte romaniejte bine asha ca putetzi sa va pho**etzi in coor cat vretzi....eu eshte di la tzara.... :P :)
Unregistered

Mesajde tre » Dum Sep 01, 2002 2:49 am

Initial trimis de Sonya17
Oare citeste cineva mesajele astea?credeti ca sunteti mai smecheri daca folositi cuvinte obscene?Orice prost poate sa faca asta.Mai exista moderator pe forumul asta?

nu stii ce-i aia pula mai draga? in loc sa te iei de faptu' ca-i analfabeta tu te iei de cuvintele obscene... bravo natiune ;).
tre
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Dum Sep 01, 2002 11:44 pm

Cuvintele obscene ma fac sa vars pe cand analfabetismul nu,mai are scuze.Si ma luam in primul rand de moderatori care nu sanctioneaza astfel de posturi care pe mine ma fac sa vomit.
Sonya17
Junior Member

Mesajde tre » Lun Sep 02, 2002 12:03 am

mmmda...

deci nu are nici o scuza cel care foloseste cuvinte obscene pt ca pe tine te fac sa versi, in schimb analfabetismul e scuzabil chiar daca, pe mine de exemplu, asta ma enerveaza...

bun, sa luam un caz concret: ce scuza are alinaif pt faptul ca e analfabeta?
tre
Junior Member

3SE

Mesajde AlexIP » Lun Sep 02, 2002 12:23 am

Bravo Laurentiu Duta!!!
Sa stii ca ai reusit sa se scalzi in bani in troaca ta de porci cu toti banii pe care i-ai luat de pe urma turneelor!!!
Iti multumesc pentru faptul ca ma faci sa rad de fiecare data cand apari la TV si pentru faptul ca "formatiile" tale ajuta tara sa rada de penibilitatile care se intituleaza muzicieni !!!

The Guitar Player,
Alex IP
AlexIP

Dar animalx?

Mesajde Sabyna*bc » Lun Sep 02, 2002 2:13 am

De trupa animal x nu se ia nimeni?
F bine faceti!!!
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Pinky » Lun Sep 02, 2002 2:43 am

Mie imi plac 3SE..de AnimalX nu mai spun -sunt fana si cred ca asta spune totul....Insa de Cristiana nu stiu ce sa spun..Parerea mea este ca trebuie si ea sa faca ceva...Daca voce nu prea are...Cum altfel sa atraga? :N ...Poate fata vrea sa ajunga in playboy ?!Ce credetzi?
Pinky
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Lun Sep 02, 2002 2:51 am

Initial trimis de Pinky
Mie imi plac 3SE..de AnimalX nu mai spun -sunt fana si cred ca asta spune totul....Insa de Cristiana nu stiu ce sa spun..Parerea mea este ca trebuie si ea sa faca ceva...Daca voce nu prea are...Cum altfel sa atraga? :N ...Poate fata vrea sa ajunga in playboy ?!Ce credetzi?

Cristiana Raduta , din cate stiu eu , a pozat in play boy.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 07, 2002 9:22 pm

Mai Otilia, ne faci de ras. Daca o tampita care are tupeu sa se declare"fana" 3se este isterica, nu e cazul sa generalizati si sa jigniti toti fanii acestei trupe si chiar pe membrii trupei.
Afroditta

Mesajde Unregistered » Lun Sep 09, 2002 2:30 pm

de exemplu eu am infiintat fan-club 3se in arad
Na!!!!!!!!!!!!! ce zici de asta???????????????
Unregistered

Mesajde Jasmine » Lun Sep 09, 2002 5:26 pm

Initial trimis de Pinky
.Poate fata vrea sa ajunga in playboy ?!Ce credetzi?

a pozat in playboy acum 2 ani!!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde KARINA » Vin Sep 13, 2002 7:58 pm

VOI CHIAR NU AVETI ALTCEVA MAI BUN DE FACUT DECAT SA VA LUATI DE TOATA LUMEA
KARINA

Mesajde tre » Vin Sep 13, 2002 10:38 pm

Initial trimis de KARINA
VOI CHIAR NU AVETI ALTCEVA MAI BUN DE FACUT DECAT SA VA LUATI DE TOATA LUMEA

o noua pretendenta la titlul de cea mai isterica fana: karinaaaa!!!
tre
Junior Member

Mesajde num-num » Sâm Sep 14, 2002 12:09 am

Ba zulaule (dracovenie imputita, dracenia mati, nasparlitule, incompetentule, gaina polara, idiotu naibi etc.) sau cum te-o fi chemand ai grija ce spui despre LAURENTIU DUTA si despre trupa 3REI SUD EST, ANIMAL X sau CRISTIANA RADUTA altfel o incurci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In primul rand, Cristiana Raduta nu face playback. In al doilea rand, nu se zice "pleibec", doar nu-i in limba lui Eminescu, ci a lui Eminem; asa, si nu s-a "frecat "cu prosopul, ci a dansat pe piesa "Amor, amor" Si in rest , you stink!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multzumesc dragilor..n-am mai ras in halul asta de multisor
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 14, 2002 4:44 pm

Initial trimis de Unregistered
de exemplu eu am infiintat fan-club 3se in arad
Na!!!!!!!!!!!!! ce zici de asta???????????????

E fan club oficial sau nu?Oricum, poate imi dai si mie adresa, chiar vreau sa ma inscriu!
Afroditta

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii