Divizia A, editia 2002-2003,rezultate shi comentarii

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

dupa doua etape

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 25, 2002 10:52 pm

Unul dintre avantajele de a fi bucurestean este faptul ca...in aceiasi etapa potzi urmari mai multe meciuri pe viu.
Eu din etapa a II a ...am vazut 2 meciuri live. National vs. Faru si Steaua vs. Pol AEK
Iertati-ma ca ma laud atata....dar simt nevoia ! :p

Cum comentatzi campionatul pana acum ? Vreun blat,ceva ?
Eu zic ca pana acum e OK !

Avem 4 echipe cu numar maxim de puncte : Rapid,U Craiova,National si Poli AEK. Si 3 echipe fara nici un punct : UTA,Bacau si Sportul Studentesc.
Brasovul in 180 minute nu a primit gol dar nici nu a inscris.

Argesul,Brasovul si Steaua nu au marcat. Iar Poli AEK ,Gloria Bistrita si Brasovul nu au primit gol.

UTA m-au surpris...ca au pierdut cu 6-0 la Piatra Neamtz. Ce o fi fost cu ei ? Nu cred ca pot fi chiar atat de slabi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 27, 2002 11:07 am

Moshule, vezi ca Spotul - National se joaca duminica. Singurul meci in Bucuresti de sambata este Dinamo - Bacau, care este dat la tv.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Sâm Aug 31, 2002 7:47 pm

Dinamo-FCM Bacau 1-1 meci frumos in opinia mea (contrazicand astfel comentatorii) dar cu un arbitraj execrabil, unul din tushieri semnalizand eronat in multe faze anuland shi un gol perfect valabil marcat de dinamo in ultimul minut. De remarcat faptul ca bacauanii au egalat dintr-un penalty provocat de Gica Popescu

Otelul-Gloria 1-0 fenomenal felul in care supravietzuiesc galatenii

Poli-FC Argesh 1-0 oare cand se vor opri?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Sep 01, 2002 12:09 am

Da.la Dinamo -Bacau arbitrajul a fost jalnic.Desi nu am vazut decat 15 min cam asta e parerea care mi-am format-o.Gica Popescu m-a surprins prin faultul ala destul de rudimentar ptr el,penalty-ul fiind acordat pe merit.Din pacate n-am fost la Farul-Uta shi nici macar nu stiu rezultatul...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 01, 2002 1:09 am

In sfarsit bate si Faru pe cineva...si anume pe lanterna roshie ..UTA ! :p (1-0)
(Mig-ule...amandoi i-am vazut pe viu in acest sezon pe Faru ....eu cu National..si tu cu Gloria )

Astra - Ceahlaul 2-2 ! Nu am vazut meciul....dar are iz de blat ! Ca asa o fi fost,ca n-o fi fost asa...eu nu stiu ce sa spun ! Astept maine sa vad ce zice Nea Ovidiu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Sep 01, 2002 2:20 am

Haideti sa fiu putin mai catolic decat Papa.
Dinamo - FCM Bacau 1-1 (1-0); macatori: Danciulescu (43) / Cursaru (63-p).
Otelul Galati - GLoria Bistrita 1-0 (0-0); marcator: Tofan (59).
"Poli" AEK Timisoara - FC Arges 1-0 (1-0); marcator: M. Nicolae (35-p).
FC Farul Constanta - UTA 1-0 (0-0); marcator: Zicu (63).
Astra Ploiesti - Ceahlul Piatra-Neamt 2-2 (1-1); marcatori: Forminte (32-a), Toporan (61) / Solomon (22), Luput (69).
In urma acestor rezultate, clasamentul provizoriu arata cam in halul urmator (echipele "fara paranteze" au disputat cate trei meciuri): Poli AEK 9, Rapid 6 (2 meciuri), FC Naí¾ional 6 (2), Univ. Craiova 6 (2), Oí¾elul 6, Dinamo 4, Gloria 4, Ceahlí£ul 4, Astra 4,
Farul 4, FC Braºov 2 (2), Steaua 1 (2), FCM Bací£u 1, FC Argeº 1, Sportul 0 (2), UTA 0.
Azi vor avea loc meciurile Universitatea Craiova - Steaua (de la orele 16.00), FC Brasov - Rapid (17.00) si Sportul - FC National (18.00).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Sep 01, 2002 11:09 am

Originally posted by Oribilul Mosh
Astra - Ceahlaul 2-2 ! Nu am vazut meciul....dar are iz de blat ! Ca asa o fi fost,ca n-o fi fost asa...eu nu stiu ce sa spun ! Astept maine sa vad ce zice Nea Ovidiu !

MOSHULE, BLAT????? Daca ar fi fost blat batea astra acum shi ceahlaul in retur. De ce sa se piarda un punct pe degeaba?

Bou sunt ca l-am scos pe Solomon din echipe in DF, am zis k ulciorul nu merge de multe ori la apa...shi prost am fost.

cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 01, 2002 11:51 am

Dar poate vrea Ceahlaul 4 puncte ! La asta nu te-ai gandit ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Sep 01, 2002 12:33 pm

S-a investit prea mult in astra incat sa se apuce sa faca donatzii catre ceahlaul. Ma rog, ramane de vazut ce zic cei care au asistat la meci... Pana una alta mai sunt doua ore pana la primul mare derby al campionatului...FORTZA STEAUA

cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Sep 01, 2002 12:40 pm

Moshule,nici io nu cred k a fost blat la Astra cu Ceahlau....In Astra s-a investit relativ mult shi aia vor puncte(3 nu 1)...
Decret,k sa il parafrazez pe Aliosha: Suntetzi pregatitzi sufleteste pentru...meci egal?:D
MiG29

Mesajde cutuma© » Dum Sep 01, 2002 1:00 pm

Migule, ca sa ma parafrazez pe mine ( :) ) la meci egal dau de baut...

cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Sep 01, 2002 11:30 pm

Frumoase meciurile de duminica...Craiova-Steaua3-1 meci desoebit de interesant ...plus k au asistat peste 40.000 de oameni,k in vremurile bune
Fc Brasov-Rapid 2-0 shi brasovu iar ii incurca pe ceferisti...
Sportul-National2-1 dintre toate rezultatele acesta ma bucura cel mai mult deoarece dupa Dinamo,Sportul e echipa mea de suflet....baietzii lu Ando le-au stricat ziua baietzilor lu Zenga...
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 02, 2002 12:11 am

Pe mine ma intristeaza faptul ca un constantean tine cu echipele bucurestene !
Pai ,bai Mig-ule....nici eu nu tin cu bucurestenii ! ...care sunt d'aci din orash ! Ce ai tu..de tzi cu ei ?

Forza Timisoara ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Sep 02, 2002 12:30 am

Bai Moshule pai daca io ptr Faru nu simt nimca,ce sa fac?Ma duc la meciuri ma bucur cand(si daca) ii bat pe Craiova Steaua sau Rapid(shi National) da atat....inima mea e alb roshie...shi are un coltz alb-negru:D
MiG29

Mesajde cutuma© » Mar Sep 03, 2002 9:49 pm

Ii raspun aici lui Joao shi totodata imi fac cunoscut punctul de vedere legat de cele intamplate la craiova..

Parerea mea este ca in ciuda criticilor, steaua nu a jucat prea rau. A dominat, a avut ocazii, le-a ratat cu seninatate, a luat un gol ce putea fi evitat shi a avut apoi de suferit pe doua contra-atacuri ce i-au surprins descoperitzi. Cred k un egal ar fi fost mai drept vis-a-vis de cele intamplate in teren dar asta-i viata...ah shi mai vreau sa mentzionez k mie arbitrajul mi s-a parut f. bun cu 3 exceptzii:
1.neeliminarea lui Neaga la un fault dur
2.neeliminarea lui Papura la un atac golanesc
3.neeliminarea lui Dragomir pt gesturi nesportive

La golul doi al Craiovei, in ciuda insistentzei multora NU a fost fault la opritza...

cutuma©

Mesajde baixinho© » Vin Sep 06, 2002 11:27 am

Am citit zilele trecute in Prosport ca niste neni de la Steaua s-au luat de Claudiu Raducanu ca a repus prea repede mingea in joc dupa ce a marcat din penalty si, ca urmare, Craiova a marcat pentru 3-1. Am crezut, initial, ca este o barfa, dar am vorbit cu cineva de la club si, intr-adevar, asa este. Mi se pare cel putin o tampenie chestia asta. La fel de bine Steaua putea sa egaleze. Dar daca jucatorul cu pricina se apuca sa se bucure, iar meciul se termina cu 2-1? Ce s-ar fi intamplat atunci? Probabil ca l-ar fi luat ca zor ca de ce nu a dus mingea mai repede la mijlocul terenului.
PS: Cred ca acest post isi avea locul si la "Mare ti-e gradina". :)
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Sep 22, 2002 9:28 am

Rezultate inregistrate in partidele de simbí£tí£ale etapei a V-a a Diviziei A:
FCM Bací£u - Ceahlí£ul 0-0
* Cursaru (FCM Bací£u) a ratat douí£ lovituri de la 11 metri, in minutele 6 ºi 40.
Dinamo - FC Argeº 3-0 (2-0)
Marcatori: Bí£rcí£uan (4), Dí£nciulescu (11, 59)
“Poliâ€Â
ANTI

baixinho©

Mesajde Lorduletz » Mie Sep 25, 2002 6:20 pm

Tot mai des se discuta daca vor mai aparea blaturile . Dupa meciul cu Argesu' , Gica Popescu anunta ca pleaca de la ekipa in iarna . Daca ne gandim ca el a anuntat ca va pleca daca va descoperi vreun blat , ne putem gandi ca a fost macar o sam^anta de blat ?????
Quot erat demonstrandum
Lorduletz
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 28, 2002 3:24 pm

Gloria-Craiova 4-0....interesanta tare trupa lu Nea Jean.Astia bat acasa orice echipa numa sa isi puna mintea cu ei....:D
MiG29

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 28, 2002 6:18 pm

FC National - "Poli" AEK Timisoara 1-0
Rapid - Dinamo 3-1
UTA - FC Brasov 3-1
Ceahlaul - Sportul 2-2
ANTI

baixinho©

Mesajde cutuma© » Sâm Sep 28, 2002 6:34 pm

ai mai baixio, nu comentezi meciul rapidului? sau pastrezi ce e mai bun pt cronica de luni din ziar. Sa-tzi fie rushine ca nu itzi impartzi impresiile cu noi.

cutuma©

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 28, 2002 6:42 pm

Parerea mea este ca la golul trei, in momentul sutului lui Ilyes, Nicolae (cel care ulterior a marcat) era in ofsaid, iar cand a trimis mingea in poarta si-a reactivat pozitia de afara din joc. Nu stiu in ce masura se impunea penalty la golul egalizator al Rapidului. A fost mana in careu, a fost deviata mingea de pe traiectoria ei, dar nu cred ca a fost gest intentionat. In plus, se mai poate lua in discutie si distanta dintre Maldarasanu si Gica Popescu (jucatorul care a facut hent). La primul penalty (am luat fazele in ordine inversa) nu stiu daca era loc de eliminare. Poate cartonas galben, iar in aceste conditii s-ar fi jucat mai mult timp la egalitate. Nu sunt de acord cu afirmatia lui Nicolae Badea, cum ca Alexandru Tudor a fost al 12-lea om al Rapidului, nici cu cea a lui George Copos cum ca are un mare respect pentru Ministerul de Interne deoarece sprijina in mod clar pe Dinamo. A spus-o atat de serios incat nici nu ti-ai fi dat seama ca a fost ironie.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Dum Sep 29, 2002 3:57 pm

:mad: Arbitrajul lui Tudor a fost varza, din pacate.
Am spus-o si o mai spun: nu e normal sa acorzi penalti si cartonas rosu pt. aceeasi faza. Cartonasul rosu se da pt. duritati excesive. Ideea cu rosu pt. ultimul aparator a venit pt. a compensa un foarte probabil gol, de ex. scapa un atacant singur cu portarul si ultimul aparator il opreste prin fault ---> rezultatul (inainte de a se stabili noua regula)- o lovitura libera mult mai putin periculoasa si cel mult un galben, rezultatul de acum - rosu pt. fundas. Daca insa faultul se petrece in careu, atunci foarte probabilul gol e compensat de un 11m, la randul lui o ocazie ft. mare de a marca. In aceasta situatie, acordarea cartonasului rosu devine futila si creeaza un dezechilibru injust (ultima parte nu e din pacate mentionata in regulament).
Dar destul cu divagatiile, despre meci: Pana la faza cu primul 11m, Dinamo mi s-a parut ca a controlat tactic jocul, fara a avea insa ocazii mari, asa cum a avut Rapidul ( 2, una cu Daniel Niculae si alta cu patrunderea lui Bratu pe dreapta). Dupe 11m se rupe echilibrul, Rapid domina, dar impotriva cursului jocului Dinamo marcheaza. Aici a fost marea sansa a lui Dinamo, Rapid e groggy pt. cateva minute, Barcauan rateaza o ocazie imensa, urmeaza gafa lui Gica Popescu si restul, de care mi-e sila sa-mi amintesc. Pacat pt. Tudor, un arbitru bun, dar care parca incearca prea mult sa se impuna...un arbitru intr-adevar bun ar trebui IMO sa fie cat mai discret pe teren, sa se vada cat mai rar.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mr Hyde » Dum Sep 29, 2002 3:59 pm

Si intr-adevar, la golul 3 a fost ofsaid (sau offside,sau ...) la Niculae, da' bineinteles ca niciunul dintre comentatori nu a remarcat, erau prea ocupati sa-i pupe-n cur pe rapidisti.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde baixinho© » Dum Sep 29, 2002 4:10 pm

Mr Hyde
1. Mai usor la limbaj.
2. Nu i-au pupat in partea dorsala pe rapidisti. Daca iti aduci aminte, dupa ce mingea l-a lovit in fata pe Kirita, iar Soava a continuat faza, Gradinescu a spus ceva de genul: "Iar acum arbitrul Alexandru Tudor opreste jocul, desi ar fi fost fair-play ca Soava sa afi trimis mingea in aut". Daca iti aduci aminte a fost o faza similara in prima repriza, cand mingea l-a lovit in coaste pe Soava, nici un dinamovist nu a trimis mingea in aut, dar Gradinescu nu si-a mai dat cu parerea ca ar fi fost fair-play sa fi trimis X mingea in afara terenului.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Sep 29, 2002 6:49 pm

FC Arges - Astra 1-0, gol marcat de Tanasí£ in minutul 16. A fost un meci anost, in care nu am inteles ce cauta Astra pe acolo. Gazdele puteau sa se impuna cu 5 sau chiar 6-0 si nu mira pe nimeni.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Lun Sep 30, 2002 1:12 am

Pt. baixinho:
1. Scuze daca te-a deranjat
2. Ce spui tu e probabil corect (personal nu am remarcat, dar te cred), insa in general mi s-a parut ca sunt pro-rapid. De altfel in ultima vreme am senzatia ca e un fel de campanie pro-rapid in toata presa, cu tot felul de tampenii gen "echipa momentului", pe cand Dinamo apare ca simbolul blaturilor si mizeriilor din campionat. Desigur, fiind dinamovist nu pot fi obiectiv.
Mr Hyde

Mesajde Rolf » Lun Sep 30, 2002 11:25 am

Io vreau sa remarc cum ca din tribuna Tudor a parut pro-dinamo, oricit de ciudat ar suna (pentru ca totusi ne-a dat 2 penalty-uri). Una-doo oprea atacurile rapidiste. A fost injurat omu absolut tot meciu. Numa astia mai cu capu pe umeri, tragind linia la final, au conchis ca per total a fost echilibrat arbitrajul, ca totusi ne-a dat 2 penaltyuri. Deci n-avem nimic de reprosat arbitrului.

Dar grosul tribunei a plecat acasa injurindu-l. Chestie de perceptie.....
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Sep 30, 2002 3:51 pm

Rolf eu nu cunosc meci in care arbitrul sa nu fie injurat de suporteri oricat de corect si bun ar fi el...
Aragorn
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Oct 05, 2002 3:57 pm

Dinamo-Gloria 0-2 (Minteuan,Ceausu)

Ash vrea sa pot descrie meciul, dar nu l-am vazut, shi mor de ciuda...Bravo Gloria...in sfarshit eshti o echipa adevarata...Rushine dinamo...nu asha arata o campioana...Rushine

Poli-UTA 3-4

Uta a remontat o diferentza de 2 goluri la pauza gashtigand in final cu marele ajutor al nigerianului Njok. Vreau sa-l vad shi eu jucand...

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern