Conceptul Underground
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Conceptul Underground
ma intereseaza ce parere ai TU despre ideea de undreground si ce te-ar interesa sa vezi pe acest forum.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
In primul rand ar trebui sa ne spui despre ce este vorba in acest forum !
La ce se refera ?
La muzica underground ? Sau la ce ?
La ce se refera ?
La muzica underground ? Sau la ce ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pt mine underground inseamna toate acele lucruri de valoare care nu sunt cunoscute de publicul larg...deci dak ar fi sa ne referim la muzica, k-gula, ma ashtept sa incerci sa ne tzii la curent cu tot ceea ce se mai intampla prin romania shi ma refer in deosebi la HH. Dak nu e vorba de muzica, atunci trebuie mers pe aceashi linie ca shi pana acum cu mp3-uri shi filme (deshi cred k ar fi prea putzin).
Cum ar spune baixinho...Parerea mea!
Cum ar spune baixinho...Parerea mea!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Aham. Deci din ceea ce spune Decret....underground se refera la necomercial . Arta necomerciala. Filme,muzica...etc.
Hm..nu prea stiu ce sa zic ! Ce m-ar interesa pe mine in acest domeniu ? :con: Pai....sa aflu cat mai multe informatzii utile.
Chiar sunt curios....sa vad ce va face K-gula din acest forum !
Hm..nu prea stiu ce sa zic ! Ce m-ar interesa pe mine in acest domeniu ? :con: Pai....sa aflu cat mai multe informatzii utile.
Chiar sunt curios....sa vad ce va face K-gula din acest forum !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
spre dezgustul moshului...eu il voi sprijini pe k-gula cu acest forum...campania anti incepe acum!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Eu prin underground inteleg iesirea din tipare;inseama necomercial in sensul bun al cuvantului.....este foarte bine zis conceptul underground,lund ca exemplu muzica multi se gandesc la muzica underground ca la un gen cee a ce este total gresit zic eu.....deci in concluzie undergroundul este opusul comercialului,este acel ceva facut pt. un anumit segment de populatie,este acel ceva care nu se adreseaza mediocritatii.....
Ex.muzica expermintala...fuziunile intre stiluri,etc.
(in slaughter natives,das ich,the future sound of london,etc..)
Acum referitor tot la muzica unii ar puitea spune ca muzica underground este muzica nepromovata ,care n-a iesit la lumina,deci cecunoscuta publicului larg si odata ce aceasta trupa iese la suprafatza ea inceteaza a mai fi underground....nu neg asta se poate folosi termenul asta si in acest context,acum depinde ce inteles ii atribuim.
Ex.muzica expermintala...fuziunile intre stiluri,etc.
(in slaughter natives,das ich,the future sound of london,etc..)
Acum referitor tot la muzica unii ar puitea spune ca muzica underground este muzica nepromovata ,care n-a iesit la lumina,deci cecunoscuta publicului larg si odata ce aceasta trupa iese la suprafatza ea inceteaza a mai fi underground....nu neg asta se poate folosi termenul asta si in acest context,acum depinde ce inteles ii atribuim.
-
SatyR - Junior Member
pe vremuri underground era un gen muzical pe care il abordau trupe care nu puteau fi incadrate anume intr-un stil,erau un amalgam de stiluri...Sonic Youth, Killing Joke, Big Black.
Astazi in Timisoara Underground inseamna o atitudine,o alianta de trupe si oameni. totul pentru a nu fi comercial...
Astazi in Timisoara Underground inseamna o atitudine,o alianta de trupe si oameni. totul pentru a nu fi comercial...
- antitodo
- Junior Member
mda
Am ajuns la concluzia ca degeaba ne chinuim sa scoatem artistii din underground si sa facem publica munca lor (care doar noi stim ca este net superioara celei promovate la ora actuala) , pt ca hh-erul roman este un incult si nu intzelege mesajul, degeaba se inceraca pt ca el mereu va fredona morometii si cabron si restu ekipei,
iar cei care au cel putzin un dram de inteligentza se chinuie si tot fac rost de materiale underground care valoreaza de o suta de mii de ori mai mult decat un album comercial cu autograf cu tot (pe mine cred ca m'ar zgaria autograful cand m'as stege)
Cam asta e parerea mea in seara asta!!
http://www.whohasstyle.as.ro
iar cei care au cel putzin un dram de inteligentza se chinuie si tot fac rost de materiale underground care valoreaza de o suta de mii de ori mai mult decat un album comercial cu autograf cu tot (pe mine cred ca m'ar zgaria autograful cand m'as stege)
Cam asta e parerea mea in seara asta!!
http://www.whohasstyle.as.ro
Va las mostenire Pamantul si'o floare , e numai vina voastra daca moare!
- Pasma
- Junior Member
pentru mine, underground inseamna orice productie muzicala care nu ajunge pe cd/caseta sau alta forma sa se vanda in magazine.
experimentele ce constau in combinarea a 2 sau mai multe stiluri sunt, in general, destinate unui public foarte restrans si de aceea nu o sa le gasesti in supermarket -> underground
trupe ce inca nu au convins o casa de discuri sa le promoveze muzica -> underground
cei care fac muzica de placere -> underground
si chestia cu "super calitate in underground" este un mit. fiecare padure are lemne uscate.
experimentele ce constau in combinarea a 2 sau mai multe stiluri sunt, in general, destinate unui public foarte restrans si de aceea nu o sa le gasesti in supermarket -> underground
trupe ce inca nu au convins o casa de discuri sa le promoveze muzica -> underground
cei care fac muzica de placere -> underground
si chestia cu "super calitate in underground" este un mit. fiecare padure are lemne uscate.
- satori
- Junior Member
"so what da fuck is the definition of underground? depressing beats and bleed cats who love the sound?" - pentru a raspunde la intrebarea ce este undergroundul? ascultatzi piesa lui jakki the motomouth produsa de rjd2 numita fhh...
catch the abstract....
catch the abstract....
- enzo
- Junior Member
Vreau si io sa stiu formatii de underground romanesti...pana akuma nu m-a interesat subiectul da un prieten a zis ca merita sa incerc...imi place muzica underground si ash vrea sa stiu si eu mai multe trupe underground...ce inseamna HH?...e vreun site pe care sunt afisate evenimentele under care au loc, battle-urile sau concerte, ceva....multam
-
adypetzu - Junior Member
parerea mea!
Cred ca UNDERGROUND ar trebui sa contina tot ceea ce nu se poate lua de pe piata (indiferant de motive):). Mai cred ca in general se refera la ....mesaje de revolta care nu sunt admise de societate (cei care conduc o societate). Tema: 1) Sunteti de acord ca minune (un analfabet) sa aiba vila piscina si supermasina si un profesor sau un ziarist (ex:),sa se l lase corupt, ca sa isi poata plati taxele la stat?
- ionuzz_
- Junior Member
Special pt AKASHA
Ce insemna ..."tacere si resemnare"? Pai de asta ai venit tu la forum. Sa promovezi mesaje care sa aiba efect tacere si resemnare.
- ionuzz_
- Junior Member
ionuzz_ scrie:Tema: 1) Sunteti de acord ca minune (un analfabet) sa aiba vila piscina si supermasina si un profesor sau un ziarist (ex:),sa se l lase corupt, ca sa isi poata plati taxele la stat?
Deci ce are asta cu conceptul de underground? O fi piscina la subsol? Chiar am vazut una recent.
Tu esti acelasi ionuzz revolutionarul?
Underground contine activitati, legale sau ilegale, care se desfasoara departe de ochii publicului larg, departe de presa, tv, etc, de aici rezultand ca sunt si necomerciale.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii