Initial trimis de tre cool
na apai daca-s adevarate chestiile alea atunci o declar oficial pe antoneasca ca curva regimentului.
CORECT!!
na apai daca-s adevarate chestiile alea atunci o declar oficial pe antoneasca ca curva regimentului.
Initial trimis de Unregistered
CORECT!!
[b]charisma lasa-l pe original ca asa e el.
e de apreciat faptul c-ai avut acea curiozitate de a incerca parolele. daca-s proaste atunci sa sufere, pana la urma nu-i obligatoriu ca oricine sa aiba casuta lui de mail, sau propria pagina web...
puteai totusi sa alegi ceva mailuri mai tâ mpe. [/B]
Initial trimis de irina-maria
saleu am votat-o pe andreea balan.vrea sa imi trimiti si mie adresele lor pls.din adresa mea se va intelege ca am 10 ani,dar nu e asa.sper sa mi le trimiti.adresa mea este irinaana92@yahoo.com
si poate vom deveni prieteni
papa
Initial trimis de MICKY
Hera, daca nu ai nimic, de p*zda ma-tii te bagi in seama? Eu sunt PRO Andreea Balan, si CONTRA AA. care e si proasta, recunoaste cu non shalantza ca a fost ajutata mult la Bac, care e anti-talent, care nu e in stare sa cante live. Iar voi la argumentele lu' ala... Gabitu ziceti doar "vai linisteste-te' nu sunteti capabili sa acceptati realitatea... asta e...
Initial trimis de Gabytzu
Sincer sa fiu intre cele doua Andrele nu ar trebui sa existe termen de comparatie... bla bla bla bla
Initial trimis de Renato2002
[
[B]tre cool scuza-ma ca te intreb dar tu cati ani ai?...caci sincer mi-e greu sa cred ca eshti un adolescent dupa ce am vazut ce ai postat...dupa parerea mea nici unul mai in varsta nu putea sa firme ca acele fete sunt uratele :con: [/B]
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator