ce parere aveti de noua piesa "De dorul tau"?
76 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Si la ce piesa...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
ai cam multe intrebari la care nu se stiu raspunsurile :p lol 

If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
hehehe poi am tot dreptul sa intreb nu ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
ai dreptul sa intrebi da si noi avem dreptul sa nu raspundem :p
- verysweetgirl69
- Junior Member
Bine bine ... asteptam in continuare parerile celorlalti despre piesa "de dorul tau"
-
sandrino - Junior Member
- verysweetgirl69
- Junior Member
mai exista si alte ocupatii dar asta nu inseamna ca de-acu nu tre sa ma mai uit la tv nu?
- verysweetgirl69
- Junior Member
- verysweetgirl69
- Junior Member
vai mie... ce ma fac eu acum fara madalina. draga eu ti-am propus tie sa devii mod. de multe ori. dar, tu, preferi sa-mi ti discursuri plictisitoare. mai bine treci la treaba. sa vedem ce se va schimba decand vei veni si tu la putere. OK? si omule... sandrino, tu asa faci mereu. se deschide un sub. in princpiu e ok. dupa care se discuta si gata nimic nu mai e bine. care problema aici? iar vreis a fac atmosfera :hehe: ahahahah.... cicalacichicea... lol.. sa o lasam moarta.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytzu
vai mie... ce ma fac eu acum fara madalina. draga eu ti-am propus tie sa devii mod. de multe ori. dar, tu, preferi sa-mi ti discursuri plictisitoare. mai bine treci la treaba. sa vedem ce se va schimba decand vei veni si tu la putere. OK? si omule... sandrino, tu asa faci mereu. se deschide un sub. in princpiu e ok. dupa care se discuta si gata nimic nu mai e bine. care problema aici? iar vreis a fac atmosfera :hehe: ahahahah.... cicalacichicea... lol.. sa o lasam moarta.
bah io deabia acu am vazut ce-ai scris tu ... stii ceva ... cand esti tu mod e ca si cum nimeni n-ar fi ... nu incerc sa te jignesc dar asa e ...sandrino are dreptate cat tot zice sa mai faci atmosfera si sa mai deschizi si tu subiecte noi ca doar nah ... esti mod ce dracu ... anyway cam atat ... bye
- verysweetgirl69
- Junior Member
76 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3