C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde onk » Lun Sep 02, 2002 10:40 am

ca sa vezi, ce najpa, nu merje netu, si de plictiseala va trebui sa muncesti.....:D
onk

Mesajde K-gula » Lun Sep 02, 2002 10:52 am

buna ziua dragi colegi :D astazi sunt plin de viata. mai mult plin decat viata. poate imi spune si mie cineva cum se modereaza un forum fiindca m-am pricopsit cu unul si nu vreau sa vedeti cum arata un om facut nod. :(

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 11:11 am

buna ziua,proletari!
bre k-gula,un forum se modereaza cu intelepciune!:D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 11:12 am

ce forum? ca nu vazui ca nu ma uitai.
daca ai intrebari da pe YM
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 2:48 pm

bai purcelusilor (icsicsel & X grei + laitchiler),cand aveti de gand sa postati ce ati facut la peste?

danone,fusesi ieri la terasa?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 2:53 pm

Am lins doo beri cu un preten in drum spre casa, da taman cand am ajuns io parca decapotabila lu' Florin si n-am vrut a va deranja, inaltzimea voastra.
Oricum eram pusa in cap ca bausem un cocktail (laguna blue) care a avut efect ca patrunjelu' lu k-gula, adica taman cand ma asezai la masa. Si eram cam pusa in cap.
Da de ce ti s-a raportat? :D
gaga

Mesajde onk » Lun Sep 02, 2002 2:55 pm

bai muritilor si puturosilor si í£ialor si celelalte care nu vorbiti voi p0e forum ca sa dorm io la munca.
sod, curiosity killed the cat
and sod, aia cu gramatica se esplica prin alea cu pronumele care nu le stiu io cum le zice, da crede-ma ca asa e, si dak nu ma crezi, intreaba si la altii, sau ceteste la ion creanga cu mi-ti-li, ni-vi-li

"de nu mi-i da de munca, iti voi lua gitu'"
onk

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 3:03 pm

cratima inlocuieste un pronume ce a fost eliminat, sau alipit unui verb.in cazul tau,"de nu imi vei da de munca,iti voi lua gatul".in cazul meu,"mi" este pronume ,ceea ce ne duce cu gandul ca tre' sa-ti dau o bere pentru ca ai avut dreptate!verificarea se face ca la clasa 4,punand un alt pronume in fata.daca se potriveste ,inseamna ca nu trebuie pusa cratima.
modificarea vine acum!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 3:22 pm

Iotete la iei, mah asta e clasa muncitoare, nu "de veghe in lanul de secara" (care s-a imbogatit considerabil azi :D )
Aici se vb de munca si lucruri ce se fac la munca: beri, cafele si altele.
gaga

Mesajde onk » Lun Sep 02, 2002 3:36 pm

ce spui, tzatzo, nu ie voie sa vorbim decat ce dai tu voie la oameni? ie-te na ca nu vreau, ce te bagi tu, a?

sod: te rog sa nu mai ai pretentia sa dau explicatii stiintifice la corecturile lingvistice din moment ce sunt nula si neavenita la capitolul asta. dpdv-ul meu, limba romana eeste patria mea, vorbesc corect finca asa imi vine si din fericire nu am prea bunghit fo greseala la mine, so... apropo, "am avut dreptate, pot sa beau o bere pentru asta" cer licence...

end:
la ce bun sa-nveti atat limba romana
o vorbesti cursiv de la doi aaani
nu exagera
nici cu matematica
sa stii numa cat sa nu te-ncurci la baaani
bla-bla-bla
onk

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 4:24 pm

Ho fata, ce dai, nu stii sa injuri? Hai la revedeanu (brobabil) pe azi ca vaz ca lumea se topeshte.
oricum tanti onka, tre sa bem niste bere, o da un bun preten de-al nost... stii de ce :D
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 4:46 pm

ok,fetelor - cucuietelor!veniti voi ca da pretenul ala berea!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 4:59 pm

Cica nu o da saptamana asta.

Sa mor io, in ultima vreme numa la ruine am fost. Faza ieri, era cam 3 sau 4 ceasul, nush, lume asa si asa, al cu care eram "cam putina lume" zic "stai juma de ora" si asa a fost. S-a umplut terasa breh de nu mai aveai loc sa arunci un batz.
Ce ma nerveaza ca s-au bagat aia de la ciuc pe fir... ai draq aia cu skol, nu se misca bine deloc.
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 5:17 pm

ba saptamana asta o da!numa sa vina fetili!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 5:19 pm

Nu mah, nu de tine era vb ca o dai.
Da fetili or sa vie sa stii la un moment dat :D
gaga

Mesajde SOD » Mar Sep 03, 2002 8:53 am

buna dimineata pasaricilor si cocoseilor !ce mai faceti?merge treaba?
eusunt bine dispus ca a plecat T-Rex in concediu 2 saptamani !
FOUR OF A KIND
SOD

mneata

Mesajde onk » Mar Sep 03, 2002 9:08 am

hihihi, ia imaginati-va: se crapa de ziua si iese pasarea archaeopterix, (mai pe scurt sod) in ograda cu pietrisheli si umbrelutz mari, studiaza zona si da binetze la orataniile curtzii... care.. ce sa vezi, nu-l bg in seama... si atunci se bucura de unu singur den motive numa de iel stiute cum ca trex nu ie.... asta ce o fi insemnand in limba preistorica numa iel si alti dinozauri shtiind...
in concluzie... viatza bate filmu.. la poponetz

dana, ym la mine e papa, mai da pe pm uni e posturile alea ca sa vaz ca la halu de merge netu ie greu sa caut. pls
onk

Mesajde SOD » Mar Sep 03, 2002 9:12 am

onkoaso,raptor mic ce esti,necunoscute ie caile de comunicatie prin viu grai in epoca asta!T-Rex ie sefu' ,bre!adica am un soi de concediu la serviciu!pricepi,raptor mic ce esti?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 9:41 am

da onkutz, velociraptori si alti tiranozauri, trex e sefu lu cata, onk e papa, ym e si el pe acolo.
o satz dau PM de voi avea vreme... vremuri demult apuse alea cu vremuri pierdute pe net (sau se scrie pierdu-te ??? :D :D )
plus ca ma macina o acuta lipsa de fonduri, salar taman vineri.
si mi-i foami.
gaga

Mesajde onk » Mar Sep 03, 2002 10:06 am

bai stegozaurilor ametzitzi, chiar credetzi ca nush cine e trecs? pai sa va esplic: in calitate de agitator al echipei fanclub aripa Joao si de purtator de cuvant al fanclubului ozon forghetí£r io una stiu tot, da nu dau esplicatzii finca asa vrau io!

dana, da, se scrie pierdute, sau pierde-te, ai nimerito si tu o-dat-a, ma mir, animalutz eretic si infometat care te prezintzi drept grí£mí£tic al curtzii regelui Fohrum...

Sod, itzi faci de cap? te dai in barci si dai de baut moca finca n-ai cricket la cap? (intelegi ce vrei, hihihihi...)
onk

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 10:53 am

tanti onka, turnuletz patetizat, mai da si matale cate o tura pe literatura aia ca a aparut CADYMAN si nu-i frumos sa ma rad de una singura. Ala micu n-a invatzat nimic intr-un an de zile, e la fel de dragalash si indragostit. Ia de vezi pe "de veghe"

nenea cata isi face de caaaap, nenea cata isi face de caaaap, nenea cata isi face de caaaap. (sa nu intrebi care cap, da?)
gaga

Mesajde onk » Mar Sep 03, 2002 12:42 pm

bai bilibistrocizaur ondulat la cap care esti, kre e broblemilii tali? a? mac pe litriturii can vra muxscii miei sa moderez, si numai am loc de ti-ne la 'de veghe' de cand te-ai pus tu cu arcanu pi bietilii fraze....n-auzi ma ca nu-mi merge netu?

nenea sod, ai vazut emisiunea camera ascunsa de asara? au anuntat ca in preeeemiera pe tzaraaa, timp de doo saptamani vor da in direct imagini filmate in secret intr-un birou apartinand unui membru de conducere foaaaarte important de la un celebru grup de studii stiintifice localizat in centrul arhaic si anarhic al Bucurestiului.....:D
onk

Mesajde gaga » Mar Sep 03, 2002 1:06 pm

hai mah onkutz ca itzi las si matale sa papi niste analfabetzei la mic dejun. pohta mare :D

ce e cu camera ascunsa? o sa bage ai la sod? zi fata si mie (PM eventual ca acu suntem singure p'acilea si e somnu mare la fanclub)

vine toamna bine-mi pare n-am parale-n buzunare ca sa biau o biere mare
gaga

Mesajde onk » Mar Sep 03, 2002 4:19 pm

bulanjishtii ashtia care pleaca fara sa salute!
bí£! pa!
va pup, -uva muma voastra....
clasa muncitoare nashpa ca nishte brontozauri de tufish.... huooooooooooooo.....
onk

Mesajde SOD » Mar Sep 03, 2002 6:31 pm

pa fetelor,va pup !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde as xxl » Mar Sep 03, 2002 11:29 pm

moaa ce naspa ie in conced ... mai ales daca nu ai bani ...
in fine.
maine cred ca o sa fac un lucru foarte stupid. o sa ma duc pe la berou ... asa ... de dragu' vremilor cand nu ma plictiseam asa mult ... si tare imi e ca o sa ma puna aia la munca ...

e nasol la munca ?! sa vedeti ce nasol e in relash cand nu ai ce face !

dkk-ule .. pozele ?
maciuci©
as xxl

mneatza...

Mesajde onk » Mie Sep 04, 2002 9:11 am

muaaa ce m-am speriat.... intram pe net, ceream fanclub si imi zicea ca asa ceva nu exista ... si io cam ce mai faceam la munca ceea ce va doresc sin dumneavoastra domnilor si doamnelor classmuncitorishti, a?
domle Sod, va vedem, va vedem... auz, dak vine ploaia bine-mi pare ce ne facem domle ca la umbrelutze ie frig si la subsol te doare oichishorii de beznulicí£...
onk

Mesajde gaga » Mie Sep 04, 2002 9:21 am

1. io aseara dupa mesajul oanei am postat ceva de genul: cine a plecat? io-s aici, yada yada... cine a sters? io nu, aliosha nici vorba.
ramane sopra sau xkran si intreb si io: de ce domnilor?

2. ass mah, imi era dor de mata, io cu cine ma mai cert mah argumentat? cine sa imi mai dea si mie o palma si sa imi zica: proasta draq? hao la munca

3. dupa criza de mai sus: neatza la toata lumea :D

4. am asa multa treaba incat s-ar putea sa va onorez mai putin si sa ma ocup de moderating duties instead. nu datzi cu paru' dupa ce imi fata colega de birou (adica prin ianuarie :D ) o sa fiu ca inainte. doar cu mai mult par alb
gaga

Mesajde SOD » Mie Sep 04, 2002 9:44 am

buna dimineata sclavilor!iobagilor!serbilor!
eu in continuare ma bucur de a treia glaciatiune ,ca au disparut T-rex-ii !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Joi Sep 05, 2002 10:17 am

sanatate!ati murit sau ati murit?
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare